Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Oktatófilmek, ismeretterjesztés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2557)

[HTPA]GeeForce 12-14-2007 18:15

Egy kis off. bocsi, hgoy iylen egetverően borztalmasan elgépelek mindent, de totál becsinálta gépem, és fél perces késéssel történik meg minden, amit csinálok. szóval szorri. Senkit nem akarok idegelni az elírt szavaimmal. On:

belas 12-15-2007 11:38

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 143234)
Ott a kiemelt lényeg. CNC-s képzés nagyon kevés van, és még kevesebb érdeklődés iránta.

De hidegburkolóból meg mittudoménmiből ontják kifelé a tirpák diákokat. Csak Pécsen van vagy 20 szakmunkás képző. Többezer, de talán tízezer fölötti létszám jár oda. Tök hülyék, a nevét nem bírja leírni helyesen.
Érted?
Nem tudja milyen évben vagyunk! Volt aki úgy keltezett egy dokumentumot, hogy 2005, meg aki nem bírta leírni a Pántos András -t helyesírási hiba nélkül!!! Ezek a jövő szakmunkásai!

De a csempédet felrakta volna rendesen......

belas 12-15-2007 11:41

Mi a különbség,egy informatikus és egy kőműves között???

belas 12-15-2007 11:43

Jön egy kőműves és felépiti a házadat,majd a villanyszerelő beköti a konektorjaidat és utánna bedughatod a gépedet.:DDD

belas 12-15-2007 11:49

minden ember másra van utalva teljesen mindegy,hogy ki mit tanult,vagy éppen tudja-e fejből a személyi számát ,vagy sem... kiegészitik egymást ez a társadalmunkban az eggyütt élés alapja.. és mielött vki lenézne vs lefikázna egy szakmunkást mondjuk megnézhetné elötte,hogy tudna élni nélkülük,vagy épp forditva...

BigPi 12-15-2007 13:28

Stephen Hawking egy genetikai hulladék. Már fiatal korábban tolószékbe kényszerült egy öröklőt betegség miatt. Soha nem futotta le a 100-at 10 másodperc alatt, de komoly tudományos munkát végzet mely hatással volt a fizika, a csillagászat és a matematika fejlődésére.

Egyet kell értenem Gee-vel egyre több a genetikai selejt. Igen én is félek, hogy ez a sok selejt milyenné változtathatja a világot.

Sokszor álmodozok arról milyen jó lehetett élni az ókorban, amikor még létezett a természetes szelekció. Milyen jó is volt akkor még!

belas 12-15-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 143333)
Stephen Hawking egy genetikai hulladék. Már fiatal korábban tolószékbe kényszerült egy öröklőt betegség miatt. Soha nem futotta le a 100-at 10 másodperc alatt, de komoly tudományos munkát végzet mely hatással volt a fizika, a csillagászat és a matematika fejlődésére.

Egyet kell értenem Gee-vel egyre több a genetikai selejt. Igen én is félek, hogy ez a sok selejt milyenné változtathatja a világot.

Sokszor álmodozok arról milyen jó lehetett élni az ókorban, amikor még létezett a természetes szelekció. Milyen jó is volt akkor még!

Az ókorban nemigen használta vna a tolókocsit...

Gyula 12-15-2007 15:26

Azért nem kell leköpködni a Gee-t. Valamilyen szinten igaza van, az ókorban az erős életben maradt a gyenge elhullott.
Ezt ismerik a politikusaink is, mert egyre inkább törökszenek arra, hogy ókori állapotok közé vessék vissza az életszinvonalunkat. Ez lehet azért mert szerintük is szükség van a természetes szelekcióra vagy lehet, hogy csak azért próbálják ezt az állapotot előidézni mert nem mi vagyunk a kiválasztott nép.

Ati 12-15-2007 15:29

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143358)
Azért nem kell leköpködni a Gee-t. Valamilyen szinten igaza van, az ókorban az erős életben maradt a gyenge elhullott.
Ezt ismerik a politikusaink is, mert egyre inkább törökszenek arra, hogy ókori állapotok közé vessék vissza az életszinvonalunkat. Ez lehet azért mert szerintük is szükség van a természetes szelekcióra vagy lehet, hogy csak azért próbálják ezt az állapotot előidézni mert nem mi vagyunk a kiválasztott nép.

Nem pont fordítva volt ez? :) Az erős elment háborúzni, és többségében meghalt. A gyenge otthonmaradt, és szaporodott. :)

Remedy 12-15-2007 15:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 143361)
Nem pont fordítva volt ez? :) Az erős elment háborúzni, és többségében meghalt. A gyenge otthonmaradt, és szaporodott. :)

A gyenget ledobtak a Taigetoszrol.... :)

Gyula 12-15-2007 15:32

Quote:

A gyenge nem érte meg azt a kort, hogy háborúba mehessen :)

Andrew 12-15-2007 15:32

Quote:

én úgy tudom a gyenge nem érte meg a kort, hogy szaporodhasson... az erősek között is a legerősebbek és legéletrevalóbbak meg jól túlélték a háborút, oszt jól hazamentek szaporodni :D:D

Andrew 12-15-2007 15:32

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143363)
A gyenge nem érte meg azt a kort, hogy háboróba mehessen :)

103 :D:D
ráadásul ugyan azt mondtuk :p

Ati 12-15-2007 15:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143362)
A gyenget ledobtak a Taigetoszrol.... :)

Ez egy elég szűk része és fizikai helye a történelemnek, nekcsak ez létezett... :)

Goldy 12-15-2007 17:10

Senkit se Dobtak le sehonnan, max kirakták...
Spártaiak nem is az eszükről voltak híresek...

Dragi 12-15-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143382)
Senkit se Dobtak le sehonnan, max kirakták...
Spártaiak nem is az eszükről voltak híresek...

ahhoz képest a legjobb katona állam voltak :)

Eke 12-15-2007 17:54

Tiszta komunizmus :)

a kiváltságos osztály tagjai azonos nagyságú földdel rendelkezzenek
- étkezésük közösen történjék
- gyermekeik egységes állami nevelésben részesüljenek

Párhuzamos életrajzok"-ban: "Senki sem tehette, amihez egyénileg kedve volt, hanem mintha a város egyetlen katonai tábor lenne, előre megszabott kötelességeket kellett mindenkinek elvégeznie a köz érdekében. A spártaiak általában úgy gondolták, hogy senki sem él önmagának, hanem a polisznak."

Goldy 12-15-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143389)
ahhoz képest a legjobb katona állam voltak :)

Nem élnék ilyen államban azért :)

Dragi 12-15-2007 18:12

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143391)

:DDD hogy is volt asszem 7 éves korodba elválasztottak volna a családodtól és arra neveltek volna hogy erős fiúkat szülj :D oszt csókolom :D

Remedy 12-15-2007 18:13

Quote:

Pedig az eszed megvan hozza.... :)

Bocs, nem hagyhattam ki :)

[HTPA]GeeForce 12-15-2007 18:31

Quote:

Ó dehogynem...... Sok kigyúrt izmostestű olajozott bőrű alfa hím csak téged akarna... :D;):p

Goldy 12-15-2007 18:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143400)
Pedig az eszed megvan hozza.... :)

Bocs, nem hagyhattam ki :)

Mondja akit kitettek vona :P

Goldy 12-15-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 143403)
Ó dehogynem...... Sok kigyúrt izmostestű olajozott bőrű alfa hím csak téged akarna... :D;):p

Hát azok max egymást akarták a görög töri szerint :)

Gyula 12-15-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143408)
Hát azok max egymást akarták a görög töri szerint :)

azért ott sem volt mindenki homi :D
sőtt annyi talán most is van, csak akkor az elfogadott dolog volt, most meg nem igazán elfogadott.

Dragi 12-15-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143407)
Mondja akit kitettek vona :P

Remy beszólása se nyerte el a tetszésemet na de ez még az ővénél is csúnyább egy fokkal.... azért ezt mégse kéne... egyaránt szól Goldynak és Remynek is :p :)

Remedy 12-15-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143411)
Remy beszólása se nyerte el a tetszésemet na de ez még az ővénél is csúnyább egy fokkal.... azért ezt mégse kéne... egyaránt szól Goldynak és Remynek is :p :)

En vicceltem, mert egy rendoros vicc jutott eszembe, de Neki igaza van... :)
(koraszulott voltam, bar ezt nem biztos, hogy tudja...) :)

Szoval Spartaban mar nem élnék :P

Dragi 12-15-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143415)
En vicceltem, mert egy rendoros vicc jutott eszembe, de Neki igaza van... :)
(koraszulott voltam, bar ezt nem biztos, hogy tudja...) :)

Szoval Spartaban mar nem élnék :P

én meg császármetszéssel születtem :p szal én se lennék Spártai harcos :)

Cassandra 12-15-2007 21:34

Lehet, hogy ezt kicsit offnak fogjátok venni, pedig nem egészen az. Tudom, hogy nem teljesen a témához tartozik, mégis... Így ünnepek elött, mikor sokan kiskutyával, vagy egy macsekkal lepnek meg valakit, hozzátartozót, barátot, nem gondolnak bele, hogy mekkora felelősséggel jár egy ilyen döntés, hisz arról az állatról az élete végéig gondoskodni kell, nem csak addig, amíg tart az újdonság hatása. Sokan ezek közül az állatok közül menhelyen végzik, vagy épppen itt...

Az Illatos út:

http://videa.hu/main.php?page=play&v=PZLWZDo9QbJS0PyH

[HTPA]GeeForce 12-15-2007 21:41

itt? Elkezdenek külső fórumozni? :D Na jó bocsi... De nem hagyhattam ki.

Egyébként a húsvétra ajándékozott nyulak 90%-is elég mostoha körülmények között múlik ki......

Goldy 12-15-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143421)
én meg császármetszéssel születtem :p szal én se lennék Spártai harcos :)

Detto :)
a nyak körüli köldökzsinór nem sok jóval kecsegtetett volna az ókorban :)

Goldy 12-15-2007 22:13

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 143445)

Egyébként a húsvétra ajándékozott nyulak 90%-is elég mostoha körülmények között múlik ki......

Kicsi voltam és kertes házban laktunk én mindig kaptam kicsi nyuszit húsvétra :) Szedtem neki füvet kapott tápot nyáron pedig jött a nagy teherautó mi leadtuk és kaptunk érte zsebpénzt... :)

Andrew 12-15-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 143445)

azért a nyúlpörkölt szerintem nem olyan mostoha körülmény :o

Dragi 12-15-2007 22:28

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 143470)
azért a nyúlpörkölt szerintem nem olyan mostoha körülmény :o

odaáig el is kell jutni :p és nem mondjuk ki kötnie egy erdő szélén vagy egy mezőn

Andrew 12-15-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143471)
odaáig el is kell jutni :p és nem mondjuk ki kötnie egy erdő szélén vagy egy mezőn

ehető állatot tuti nem raknék ki és hagynék magára elpusztulni
na jó, másmilyet sem

Dragi 12-16-2007 07:06

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 143474)
ehető állatot tuti nem raknék ki és hagynék magára elpusztulni
na jó, másmilyet sem

de vannak olyan buta emberek akik azt hiszik hogy a háziasított állatot visszalehet engedni a természetbe.... pedig nagyon nem

[HTPA]GeeForce 12-16-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143506)
de vannak olyan buta emberek akik azt hiszik hogy a háziasított állatot visszalehet engedni a természetbe.... pedig nagyon nem

Dehogynem.... A vadállatoknak is kell egy kis uzsonna..... :D:D:D:D:D (Boccs nyuszi fanok...:D)

Egyébként meg minden állat ehető... Különben nem lennének húsból... :D:D:D

belas 12-16-2007 12:53

Akkor egyél sündisznót héjastól:)

Andrew 12-16-2007 13:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 143520)
Dehogynem.... A vadállatoknak is kell egy kis uzsonna..... :D:D:D:D:D (Boccs nyuszi fanok...:D)

Egyébként meg minden állat ehető... Különben nem lennének húsból... :D:D:D

én pl ragadozó állatot nem szívesen ennék meg pl.: kutya, macska, róka...
cserébe majd' minden növényevő emlőst előszeretettel megeszem :D

[HTPA]GeeForce 12-16-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 143554)
én pl ragadozó állatot nem szívesen ennék meg pl.: kutya, macska, róka...
cserébe majd' minden növényevő emlőst előszeretettel megeszem :D

Vegetáriánusok! Meneküljetek! :D:D:D:D
Hát ezt nem lehetett kihagyni. :D

Ati 12-16-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 143561)
Vegetáriánusok! Meneküljetek! :D:D:D:D
Hát ezt nem lehetett kihagyni. :D

Kössz, kössz......... :p :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 18:55.