![]() |
Quote:
fáradok, belegondolva tényleg nem túl sok idő :) igazán a méglentebbi csoportokból felhozott, és folyamatosan újráztatott adagok nem jutottak el eddig a tudatomig... legnagyobb meglepetéseket mindig a saját naivitásom okozza |
Quote:
gondolatokrol a "csunya gonosz nagyorik, megint ki akarnak tolni velunk" gondolatig. A legviccesebb az egeszben, hogy epp nekik lenne jo. Megis megprobaljak megertetni, hogy ez igy nem az igazi. Most akkor vegulis meg tudnad mondani, hogy szerinted miert jo, ha ennyi egyseget lehet ujrazgatni? :) |
Pillanatnyilag gőzöm nincs mi fog történni sok csoport nagy orijaival, akiket előbb-utóbb csúnyán bántani fog a népük, ráadásul minimumföld bevezetésével ezek a földek átadhatók se maradnak. Nem, nincs ilyen orim, és valószínű már nem is lesz.
Ez egy "pót" lehetőség, hogy valami módon mégis tudjon az ember több vagyont feljebbcsempészni. |
Quote:
|
Quote:
Viszont mostantól lényegében majdhogynem teljesen ellehetetlenül mindenki akinek A-ban nincs megfelelő egzisztenciája, és alsóbb csoportokban akarna tartalékot gyűjteni egy jövőbeni "trónfosztáshoz". |
Quote:
1 nincs annyi egység az tuti 2 meg lehet termelni,és ha valaki rászánja az időt és a pénzt meg is érdemli 3 a rúnás téma dettó ugyanaz max kissé nehezebb kp-ra váltani,de ugye valójában nem is akarja senki,mert akkor az elúszna kissé mivel nem kicsit a max pénz fölött járunk már 4 a csúnya gonosz nagyorik ennyi egységet röhögve kitermelnek jóval kevesebb idő alatt,de mégse tetszik nekik,ha esetleg másnál is megjelenik |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
4. ismét jelzem, hogy a nagyoriknak csak jó, ha olcsó az egység a piacon.. a kicsik élnek seregeladásból, nem ők.. |
Quote:
|
jaaaa már értem!!500 kör alatt csinálsz egy 3k hekis orit B-ben minden világos bocsánat,hogy szóltam:)
|
Quote:
és értékelném, ha nem személyeskednél, mert itt nem rólam vagy rólad van szó, hanem a játékról és hogy miből mi következhet.. és hogy hogyan találjunk minél jobb megoldást egy vélhetően hibásan működő rendszerre.. |
ja bocsánat.szóval szerinted én kezdek személyeskedni??mintha én hülyéztelek volna le téged vagy mi??:rolleyes:
|
Quote:
egyszerűen nem értem, hogy miért olyan nehéz belátni, hogy ha ez így marad, akkor csak a már most gazdag országok lesznek még gazdagabbak |
Quote:
2 valószínűleg egy több szinten átívelő sokszorozásnak leszünk tanúi, aminek köszönhetően a kicsiben játszók elvesztik egyd erős kenyér kereseti lehetőségüket 4 megteszik, éppen ők fognak egységet csinálni egy fellépő szövetségesnek ;) |
Quote:
mégse lett fele áron a teki az adott csopiban hiába újrázott be pár millányit a szövink:rolleyes: |
Quote:
Mennyi katona van a piacokon az újrázandó katonamennyiséghez képest? |
hát Deni azt mondja semmi az a mennyiség pár óra alatt elnyeli a piac,szerinted pedig rengeteg ezért mindent felborít,szerintem pedig nem nagyon befolyásol semmit.amennyiben a nagy orik fogják csinálni nincs különösebb jelentősége,mert akad egy kis pénzük,ha pedig kicsik gyűjtik elszántan akkor lesz esélyük feljutni!nekem ez a meglátásom,lehet nem értünk egyet:D
|
Csak szólok, bár tetszett Remy javaslata, Taszi engem kezd meggyőzni. Jó lesz ez így is ahogy most van. Legalább ahogy haladunk felfele a csoportokban, úgy lesz egyre több sereg a piacon. Ha valakinek megéri a kockázatot, hogy esetleg becsorgatják, hát csinálja. Így az is tudna némi tartalékot felhalmozni, aki "békésen" halad, de nem termel hónapokig 200 hekin vagy a csoportok topjában.
Engem A-ban se zavarna ha olcsóbb lenne a sereg, meg az se, ha a kis illetve közepes klánok tudják saját seregből fedeztetni pl a törpijüket. |
Quote:
Ki fog ügyeskedni? Aki először megteheti ---> a most is gazdagok Azt mondtad, sokszoroztál már tekiket. Gondold végig ugyanazt katikkal (úgy látom nem tetted meg eddig, ezért kifejtem): Biztos vagyok benne, hogy 5. szinten elkezd majd valamelyik érdekcsoport katizni, 4. szinten leújrázzák és begyűjtik egy oriba... mint a tekiket, megoldható -->a 3. szinttől olyan mennyiségű katonát lehet hozni (nyilván nem egyetlen oriról beszélek), amivel egyetlen ilyen csoport borít minden normális piaci folyamatot kb a B csoprt az, amit nagyon szét tudnak cincálni így... az A még talán kibírja a mostani nagytermelőknek köszönhetően Egyik csoportban sem lenne jó ha túlságosan lemenne a katonák ára, hiszen nagyon sokan abból csinálnak pénzt... csak annak lenne jó, akinek eleve van sok pénze, az fog tovább gyarapodni. Ennek elkerülésére lenne jó Remy javaslata, azt támogatom én is. |
Véleményem szerint nem ezzel a rendszerrel van a problémája azoknak akik nem helyeslik a változtatást, hanem azzal hogy az újrázásnak köszönhetően meg lehet sokszorozni a katonákat. Szerintem éppen ezért az újrázásnál kéne valamit kitalálni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és ennek az egyretöbb teki iró az oka. |
Quote:
|
érdemes elgondolkozni rajta,hogy ki jár rosszul a dologgal!!vajon a kis csórók akiknek szinte semmi vagy csak kevés van piacon,esteleg a nagyok akiknek több millió egység van jelenleg is piacon??hoppá már nem is olyan jó nekik ha beesik az ára vagy mi??:)ez ugyanolyan önkiegyenlítő folyamat lenne mint eddig is volt,az egyik csopiból fel a másikba amit kivisznek a piacról azt be is hozzák,nincs itt semmi katasztrófa!egyedül a több millió egység tartalékkal rendelkezők fáznak rá ugyanúgy mint a tekinél!!hirtelen sokkal kevesebbet ér majd a vagyonuk;)
ja gondolom persze ezzel te is tisztában vagy,és nem tetszik:D |
Quote:
A teki árát is lehet manipulálni még mindig, pedig abból télleg elképesztő tételek vannak kinn. Azért egyik-másik "kisklán" mozgásakor duplája fölé ugrik. Ha lehet sereget felvinni ilyen módon, akkor ugye van olcsó kattancs a fedezéshez, azaz lesz a csoportban sok bánya és olcsóbb lesz a nyersi is. Azaz minden olcsóbb lesz A-ban, és sokkal nehezebben manipulálható a mennyiségek miatt. Egyre inkább a jelenlegi megoldás mellett vagyok:) |
Quote:
|
Quote:
ha az érdekek úgy kívánják semmi perc alatt felmegy a teki a nyers a piacon jelenleg is:D |
Quote:
továbbra sem értem, hogy szerinted a nagyok miért járnának jól, a kicsik meg miért járnának rosszul, ha képzést nem lehetne felvinni köv szintre |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mondjuk olyan borzasztó nagy változás nem áll be,mert kevesebb lesz a pénz de olcsóbb a piac:D az egészben szerintem a leglényegesebb változás az árak további csökkenése hosszútávon mindenhol,de ez alap piaci törvény ahogy nő a felhalmozott készlet úgy csökken egyre jobban az ár!!mesterségesen lehet egy darabig magasabban vagy alacsonyabban tartani,de az súlyos pénzekbe kerül. |
Quote:
valamint, ha jobban belegondolok, akkor ugyanennek a fordítottja az 5. szinten jelenthetne problémát, hiszen oda senki sem hozna egységeket, csak vinne onnan felfelé.. bár az (általam eddig megismert) 5. szinteken a katonahiány úgymond általános jelenség, szóval talán az ottani közeget nem érintené olyan érzékenyen.. |
All times are GMT +1. The time now is 18:47. |