![]() |
Quote:
finomítok a kérdésen:) ha a pontlistáboll kattintasz a mentésre akkor elmentődik a gömb?:) |
Quote:
|
Quote:
mi az a vip?:) |
Quote:
ott nem mentődik... |
Quote:
De nem hiszem, hogy hatalmas gyakorlati jelentősége lenne, hogy tudsz kkatonákat átvinni. Néhol jó, de a játékosok 95+ %-a sosem fogja ilyen célra igénybevenni. |
Quote:
de az az 5% ellen, akik egyébként is fanatikusak, még kevesebb esélye marad a 95% nak ;) ami persze nem gond , csak... :p a rúna és a tekercs nem készpénz. az egység szinte az. |
nem is a 95% szokta kihasználni a kiskapukat, hanem a maradék 5
2400 hekin azért már nem mindegy, pl +50k*17 vari |
én hiába keresem, de nem jövök rá milyen ikonokat és hol kéne látnom, pedig visszaolvastam mindent
|
Gondolom a böngésződ által megnyitott lapfülen jelenik meg. Legalábbis, én ezt csak most vettem észre.. :o
|
AFedzeés korlátozzással igy már pl németbe mi is amit képzünk lépésig azt visszük magunkkal és nem adjuk el,ami a 2Bnek jol jött voln ade igy jobb helyen lesz Aba velünk :)
|
Quote:
|
Quote:
Én is gratulálok jól sikerült. :) |
Quote:
Sajnos ránézésre nem tudom melyiken lehet többet bukni újraképezni, vagy a tekercskopás. |
Quote:
Események -> Kristálygömbjeid -> Elment. |
Ati:kis esztétikai finomítás,Legendarba nem lehetne majd németül kiírni,h mikor lesz a kövi kv?!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ahogy láttam kikerült a játékból a szint összes országának megnézése a pontok alatt a 10.10.10 beírásssal. amit sajnálok :(
|
Quote:
|
Quote:
|
ez miért hiba? nekem sokszor tök sok információt adott. nem értem miért van lekorlátozva 200-ra a láthatóság a pontokban.
|
Quote:
(egyáltalán akkor ki volt az aki addig próbálgatta, míg rájött? :D:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de csak egyszer :D:D amúgy az nem lenne megoldható, hogy egy általunk választott 400-as intervallumban láthassuk az országokat? :) ha a szerverterhelés a gond, akkor úgy érzem ez orvosolná (kecske is, káposzta is :p) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és biztos jó, ha 1/A ban 500 körönként lehet újrázni 1-1.5 milla varit?:( a többi persze jó, és thnx érte (bár a szövik közti földosztással akkor sem értek egyet ! :) ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szal inkább ne a 3 kört bátntsuk, hanem ezt a képzéses témát értékeljük át. |
Quote:
Az végképp nem jó ha foltozgatás kezdődik... szvsz annyit sajnálok hogy így már nem lehet eljétszani hogy mondjuk 5ös csoport, 650 hekiről 4es csopi 500hekire lépek, mert nekem így esett jól... |
Quote:
|
Quote:
egyszerűen szerintem úgykéne módósítani ahogy le van írva: azaz csak a katonák képzése maradna meg, de ennek sem látom jelentőségét... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:20. |