![]() |
Quote:
Ha hátsón rúgsz, így fogok kinézni. Hát ezt akarod? :D:D:D:D:D |
Hozzátenném, itt van a bizonyítványom a kíváló helyesírásomról:
http://www.my-smileys.de/generator/s...4c1a74eac4.png :D |
Quote:
szombaton be is váltom :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Gee te honnan veszel ilyen képeket?Am nagyon zsír!
|
Quote:
|
Láttam már vhol egy olyan progit, hogyha beírsz egy szót, akkor kidob egy mozaikszó szerűséget ( persze az eredeti szó az ), és mindegyik betűhöz hozzárendel egy másik szót. De annak általában érthetetlen volt az összesége. Mármint hogyha összeolvastad a szavakat akkor egy értelmezhetetlen mondat jött ki.
|
Quote:
Ott szembe állsz a dunaplázával, majd csinálsz egy hátra arcot és elindulsz egyenesen előre, kb 200m gyalogolsz és shrévizavé elindulsz balra, szökökút meg egy plus üzlet mellett haladsz el és meg fogod találni a szkarabeusz sörözőt. |
Quote:
Támadásra Oktatott Takarító Ionizátor http://vicclap.hu/kiborg/ |
Quote:
R.E.D.B.A.C.K.: Rejtélyes Ellenállásra és Detonációra Betanított Antigravitációs Cirkáló Kiborg Na erre gondoltam.:D |
De Gee nem akarja kibökni...
|
Ha lelövöm a titkom, akkor hogy lesz titok? :D És akkor hogy lesz egyedi, ha mindneki ezt fogja nyomni? :D
|
Quote:
|
Semmilyen keresés nem hiábavaló. Mindig tapasztalattal gazdagodik az ember. :D:D:D A neten van egyébként. :p
|
Mivel a jobb alsó sarokban ott a copyright felirat, nem túl nehéz megtalálni. :)
|
De mozst mé' zsegícc néki? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cserébe elárulom neki. Privátban! :p Nemám mindenki lelopja a kis oldalamat. :D:p Akit még érdekel, privizzen rám. Ígérem megírom neki :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Megtaláltam. Állati nehéz volt. Fogtam a te smiley-dat, és kiszedtem belőle a szerverinformációt. Egyetlen egy jobb klikk, és egyetlen egy bal klikk. :D 2 katt és már az oldalon voltam. :D
|
Quote:
|
Most olvastam végig egy tegnap lezárt topicot. Bántotta a szemem, hogy Ati legalább négyszer az alkalmazkodik szót helytelenül alkalmaszkodiknak írta...
|
Quote:
|
Uhh, mostanában nagyon elharapódzott az 'unszimpatikus' szó használata, pedig borzasztó csúnyán hangzik, és különben is, van rá egy sokkal szebb, némiképp magyarabb szó: 'antipatikus' ;)
:D:D |
unszimpatikus=nem tetsző
antipatikus=ellenszenves Van árnyalati különbség:-) |
Quote:
unszimpatikus=ellenszenves antipatikus=ellenszenves annyi különbséggel, hogy az unszimpatikust a németből vettük át, miután ők átvették a latinból és ráerőszakoltak egy német fosztóképzőt u.i.: az antipatikust mi is a latinból vettük át :D |
Quote:
Szerintem tök jó az unszimpatikus, így legalább a gyógyszerészek nem érzik úgy, hogy állandóan velük van kiszúrva:D |
Gyerekek .. mi van ma?? Mindenki elfelejtett helyesen írni? :eek:
|
Quote:
1. Magamtól javítottam :) 2. Elütni egy betűt részemről más kategória, mint összekeverni 2hasonló szót :) |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem pl a kettő közti különbséget nem tanították az iskolában .. Remy világított rá ebbéli tudatlanságomra :)
|
All times are GMT +1. The time now is 18:29. |