![]() |
Quote:
FAQ Bevezető Fórum VIP súgó Mi a párbaj? A párbaj a normál játéktól elkülönített kislétszámú csoport, ami a hétvégi játékhoz, vagy az arénához hasonlít leginkább, annyi különbséggel, hogy a résztvevőket itt Te határozhatod meg, és rövid idő alatt, nagyon gyors körökkel játszódik. Mire jó a párbaj? A párbaj ideális bárkivel elrendezni nézeteltérésedet, egyforma alapokról indulva. Ideális szövetséges országok egymás közötti játékára. Ideális több szövetség egymás közötti vitáinak rendezésére. Ideális kisebb-nagyobb baráti társaságok rövid szórakozására. Jelenleg egy kis létszámú éjszakázó baglyokból álló csapat fog egy jót szórakozni amire reméljük sokan fognak jelentkezni,hogy részvételükkel emeljék az est fényét:) Szóval párbaj=móka A móka pedig az én győzelmemet foglalja magába;) :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
A győzelmemről meg ne is beszéljünk:D:D |
Quote:
Szanaszét lesztek szedve *Harsányan nyerít* |
Quote:
Akkor úgy számolom,hogy te is fix vagy és félni kell tőled;):D |
Quote:
|
Quote:
|
-Matador
-taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer Még Matador és Kutyu kéne,hogy rábólintson és akkor megvagyunk 7-en! További jelentkezőket várunk még |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valamiért nem járnak erre mostanában:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Most szóltam Bogárnak is:) |
Látom tartod az ígéreted. A párbajig nem fekszel le.:D viszont én igen. kipihenten, frissen, üdén és természetesen lazán ott fogok feszíteni az első helyen, mint parasztgalamb a hullámpalán.
Na megyek is alukálni.:D |
-Matador
-taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer -Bogár Bővült a lista:) Remélem még jöttök páran és akkor tuti jól fogjuk tölteni azt az éjszakát:) Az év utolsó éjszakai párbaja:cool: |
Sztem rám számithattok akkor;)
|
Quote:
Akkor még Matador van hátra aztán jók vagyunk! A köv kérdés,hogy milyen párbaj legyen? egy átlagos sima vagy van valakinek valami extra ötlete? |
Quote:
|
Quote:
Az lesz:) Csak még van pár dolog amit belehet állítani és azt megkéne beszélni:) Aztán anonym ide-oda én vagyok a király:p:D:D:D |
Quote:
|
Csak egy sima párbaj legyen ami anonym vagy legyen valami extra beállítás még?
|
Quote:
|
Quote:
|
Éjszakai párbaj
-Matador
-taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer -Bogár Még mindig várjuk a jelentkezőket! December 29.-én egy éjszakai párbajra:) Még egy kérdés.:a dec 29 valójában már 30 ?? Szóval az már vasárnap,amikor itt kukorékolunk? Vagy dec. 29 ami a péntek utáni éjszaka? *most merült fel bennem ez a buta kérdés*:rolleyes: Nekem végül is mind1 csak eddig bennem az volt ,hogy szombat utáni éjszaka ami már vasárnap(30)! |
Quote:
(én meg nem fogok tudni feküdni a forgástól:P) |
basszus, jo elore van hirdetve..
fogalmam sincs mi lesz 29-en, az a gond egyelore :) de mivel annyira regen parbajoztam, hogy megneznem, mennyire megy még, igy lehet ram szamitani! :) (jelentkezni mindenkepp jelentkeznék, az, hogy be tudok e lépni, azt igy elore nem tudom.. :\) |
Quote:
|
Quote:
Akkor számítunk rád is! -Matador -taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer -Bogár -Szecsa Szép kis éjjeli csapat lesz:D Még lehet jelentkezni bátran! |
Quote:
Quote:
Jelentem,nekem híresen népszerű ötleteim szoktak lenni párbajtéren :p Úgyhogy ha más nem,én szervezem szívesen :) |
Quote:
Amit tudod szervezd is meg és akkor legalább hagyunk időt a népnek. Hátha páran meglátják és kedvet kapnak hozzá.:) |
Quote:
500 vipkör nevezési díj? ;) |
Quote:
Még valami embertelen ötlet?:D |
Quote:
*rövid* |
Quote:
Elég lesz valami 10 vipes párbaj 15 fővel:) |
akció
Aki jelentkezik a párbajra és részt is vesz rajta az zöldet kap töllem;):D
Szóval párbajra fel emberek:D Jelentkezz most! |
Quote:
|
Quote:
Viszont a ződet most csak megelölegezem neked,mert nem tok adni. Max valaki ,majd ad helyettem neked remélhetőleg;) Így állunk most: -Matador -taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer -Bogár -Szecsa -Pepa Szépen gyülekezünk:) |
Akkor fejenként 1500 vip, az mint 15000. Kérem az ori sorszámokat és elküldök mindenkinek 5 vip SMS-t.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:29. |