![]() |
Quote:
Ez az egész felháborodás nevetséges, itt kevesebb, mint havi 1000 Ft-ról szól a vita. (míg ha nincs Helytartód, és az anyósod nem megy el időben, lejár a Védelem, és huss, máris 30millával vágtázik az ellen el) |
Vagy 3 milliárd arannyal, 100 ezer bála gabonával, és 700 millió rúnával... :D
|
Voda
É szeretnék így is váltani de a miértjét nem értem. Miért kevesebb a vodás vip? Jól jönne mert mindíg kuncsorognom kell másoknak:(
Üdv: Doki |
Quote:
|
Az összeesküvés emléletről meg a fejlesztők szemétségéről szeretném elmondani a véleményem.
Lehet itt kelteni a hangulatot, hogy a fejlesztők zsiványok amiért nem érik be kevesebbel, de van ennek egy másik oldala is. Jelen pillanatban van egy kazal módja a vipelésnek, ezek közt viszont nem szerepel a voda az ismert okok miatt. Szal nem az a kérdés, hogy miért nem érik be kevesebbel a fejlesztők, hanem az, hogy akarunk-e egy új lehetőséget a vipelésre. Senki nem kötelez a használatára, megoldhatjuk a jövőben is úgy ahogy eddig tettük, és kapunk más feltételekkel egy újabb verziót. Azért senki nem pattog tudtommal, hogy a bankkártyás lehetőség mellett a cégnek lényegesen gazdaságtalanabb a vipelés bármely hálózatról küldöd is, és eleve lemondtak bizonyos nyereséghányadról, hogy ugyanannyi pénzért ugyanannyi vipkört kapjunk. A végtelenségig azért ők se mondhatnak le. Szerintem. Ráadásul azzal sem értek egyet, hogy ez nekik afféle ingyen pénz, mert a vodások most is megoldják a vipet, csak sokkal körülményesebben. Azaz ha még olcsóbban adnák a vipet azzal igen sok pénztől esnének el, lévén azt a pénzt most megkapják más formában. Abban én nem nagyon hiszek, hogy ha lenne vodás vip, akkor hirtelen megugrana a vipesek száma, mert milyen jó is az. Míg vodás voltam én simán fizettem volna ennyivel többet, mert nem akkora összeg, hogy ne érje meg a nyugalom, hogy nem kell kuncsorogjak jobbra-balra, hátha valaki hajlandó lesz elküldeni az sms-eket. |
Annyival egésziteném ki az előző hozzá szólást, hogy a vip egy luxus terméke a hódnak.
Éppen, ezért érdemes, így felfogni a dolgot.: -Az alapár a vodás sms. -Kedvezményeket kapsz, ha pannonról, T-mobilról küldesz smst. Más szolgáltatoknál sem reklamálunk, ha a kölönbböző beszedési módoknál kedvezményekben részesitenek, pedig ott az alapszolgáltatásról van szó ( pl.:gáz, biztosítás ....stb.). |
Hali!
Hát ez kemény! 90 kör? hmmmm.... :( mégis IGEN-nel szavaztam... vmikor jól fog jönni, mikor nagyon kell a VIP:p |
Már régóta senki nem szólt a témához.
Ugye lesz voda VIP? |
Quote:
|
Ez, így telsen jogos. A forumon úgysem lehet reprezentatív felmérést végezni.
Remélem a próbaidőszak elég meggyőző lesz a folytatáshoz. |
Quote:
|
Quote:
|
Erre viszont hívd fel a játékosok figyelmét jó alaposan, különben 100 ember fog jönni miután lejárt a próbaidő, hogy ők nem is tudtak az egészről.
|
Quote:
|
Szerintem sem mindegy!
Inkább megoldom máshogy de ahogy boltban sem veszem meg ugyanazt a minöséget drágábban ugy itt sem fizetek többet! |
Igen igy is váltamék náshogy nem igazán tudom megoldani a vip-et elég sokszor csak igy tudnám
|
Hát azért remélem bejön és lesz Voda vip. Bár azt még nem sikerült kikalkulálom, hogy menynibe kerülne vodaról 1 hónap:), de 99.9%, hogy fizenék, mivel a családban és az ismerős körben is szinte csak vodás van:D
|
Hali.
Kb mikorra lehet tudni, hogy mi lesz ezzel a vodavippel? Előre is köszönöm |
Quote:
Egyzserűbb és olcsóbb akkor már az is hogy veszek egy akármilyen más feltöltőkártyát, beleteszem a mobilomba, és elküldöm róla a vip-et.Hódos kártya, ez jó és találó kifejezés, és minden gondot megold :) |
Quote:
|
Régen jártam erre, de talán még nem késő...
Arra szavaztam, hogy így már nem érdekelne ez a lehetőség, de igazság szerint- ha nagyon szüségem lenne rá- néha használnám a saját (vodás)előfizetésemet is vip sms küldésére. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Továbbra is várunk, várunk, várakozunk. Februárban már valószínüleg kísérleti jelleggel beindulhat, de erről részleteket majd írok, ha már elérhető ebből a hálózatból is. Egyelőre továbbra is csak Pannon és T-Mobile irányú emeltdíjas sms-eket fogadunk.
|
Ma déltől a Vodafone irányból is lehetőség van emeltdíjas SMS küldésére. A hívószám ugyanaz, mint a másik két szolgáltató esetén, az SMS ára ugyanaz, mint a másik két szolgáltató esetén, az SMS után járó VIP körök száma azonban más: Vodafone irányú SMS után 260 VIP kört írunk jóvá. Ez több, mint az ebből az irányból előzetesen tervezett körök száma, mivel az eredetinél jobb konstrukciót sikerült elérni.
A súgót az új információval frissítettük, a VIP súgó naprakész információkat tartalmaz az emeltdíjas SMS küldésének lehetőségeiről. Akik az elmúlt napokban próbálkoztak Vodafone hálózatból SMS küldésével (voltak páran ilyenek, annak ellenére, hogy a súgó világosan megírta, hogy csak Pannon és T-Mobile hálózatokból elérhető a szolgáltatás...), azoknak most délben feldolgoztuk az SMS-eit, és az SMS-enkénti 260 VIP kört országaiknak jóváírtuk. Egyelőre itt a fórumon és a súgóban elérhető ez az információ. Arra kérek mindenkit, hogy ha bármi működési zavart tapasztal, akkor jelezze, mielőtt teljesen publikussá tesszük, hogy már Vodafone irányból is küldhető emeltdíjas sms. Köszönöm. |
Quote:
|
Nálam működik, minden oké!:)
|
Quote:
|
Egy sms-t küldtem, azzal minden rendben volt;)
|
Quote:
|
nagyon jo ha nincs paypal akkor jo lesz vodafone :))
tökéletes :) mindjárt ki is probálom:) |
mükszik :D
vidul most a fejecském:) |
Quote:
|
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket, mostantól VAN lehetőség a Vodafone irányából is emeltdíjas SMS küldésére. Részletek itt:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2728 |
Ide írom, bár már erről olvastam vhol, de hírtelen nem lelem....
Vodás telóról küldtem egy sms-t leglább fél órája, de semmi nem történt, nem jött jelentés se...... Supportra mit kell pontosan írni, ezzel kapcsolatban? Vagy a rendszer nem üzemel, mint nemrég a másik kettőnél és később beér az sms? Mert szerintem jól küldtem el... |
Quote:
Minden esetben (másik két szolgáltatónál is) biztosítani kell, hogy a válasz sms megérkezhessen a telefonodra. Példák, amiért ez nem tud megtörténni: - megtelt az sms memória - nincs lefedettséged (Vodánál mostanában sűrűn tapasztalok ilyen Pesten kívül :( ) - lemerült/kikapcsolt a telefon - egyéb Az emeltdíjas rendszer működéséből adódóan mindenképp meg kell, hogy érzekken a telefonodra a mi válaszunk is, csak akkor tudjuk a VIP tagságot jóváírni, illetve az emeltdíj összege is ilyenkor kerül levonásra. Annak érdekében, hogy ezzel ne lehessen visszaélni, nem az sms megérkezésekor írjuk jóvá a Hódítóban a VIP tagságot, hanem csak azután, hogy az adott szolgáltató visszajelezte, hogy valóban sikerült a válaszunkat is kézbesíteni a telefonodra. |
Quote:
Nem tudom, h mi lehetett a probléma, mert tele nem volt, térerő valszeg volt, mert telefonáltam azóta (mikor küldtem akkor nem lett volna?),a töltőről meg előtte szedtem le, kb 5-10 perce egyszercsak kiírta, h elküldve és jött is válasz:) Köszönöm szépen!:) |
Quote:
|
Quote:
Később megpróbáltam újra küldeni az sms-t, az lehet a gond? |
All times are GMT +1. The time now is 17:15. |