Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Igényfelmérés: SMS fogadás Vodafone irányból - 2. kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2481)

Arcana Anchev 12-04-2007 09:23

Quote:

Originally Posted by Palantir (Post 139728)
Hali, mindenkinek:-)
Nem igen értem, hogy a vodásokat miért is kéne megkülönböztetni ennyire?
Illetve, hogy milyen anyagi megfontolás van a 240 kör meghatározása mögött, de szerintem nem naon lesz, aki ilyen feltételekkel élne ezzela lehetőséggel! Biztosan többen használnák, ha ők is a szokott 336 kört kapnák a pénzükért:-)

Bocsi, hogy stresszellek, de én bölcsészként is felfogom, hogy ez nem egy világméretű összeesküvés a vodások ellen, hanem a vodás SMS-ből is kéne hasznot generálni.
Ez az egész felháborodás nevetséges, itt kevesebb, mint havi 1000 Ft-ról szól a vita. (míg ha nincs Helytartód, és az anyósod nem megy el időben, lejár a Védelem, és huss, máris 30millával vágtázik az ellen el)

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 09:43

Vagy 3 milliárd arannyal, 100 ezer bála gabonával, és 700 millió rúnával... :D

samuráj 12-04-2007 11:44

Voda

É szeretnék így is váltani de a miértjét nem értem. Miért kevesebb a vodás vip? Jól jönne mert mindíg kuncsorognom kell másoknak:(

Üdv: Doki

Redback 12-04-2007 12:20

Quote:

Originally Posted by samuráj (Post 139952)
É szeretnék így is váltani de a miértjét nem értem. Miért kevesebb a vodás vip? Jól jönne mert mindíg kuncsorognom kell másoknak:(

Üdv: Doki

Mert kevesebb hasznuk van belőle a játék üzemeltetőinek.

Synkel 12-04-2007 16:30

Az összeesküvés emléletről meg a fejlesztők szemétségéről szeretném elmondani a véleményem.

Lehet itt kelteni a hangulatot, hogy a fejlesztők zsiványok amiért nem érik be kevesebbel, de van ennek egy másik oldala is. Jelen pillanatban van egy kazal módja a vipelésnek, ezek közt viszont nem szerepel a voda az ismert okok miatt. Szal nem az a kérdés, hogy miért nem érik be kevesebbel a fejlesztők, hanem az, hogy akarunk-e egy új lehetőséget a vipelésre. Senki nem kötelez a használatára, megoldhatjuk a jövőben is úgy ahogy eddig tettük, és kapunk más feltételekkel egy újabb verziót. Azért senki nem pattog tudtommal, hogy a bankkártyás lehetőség mellett a cégnek lényegesen gazdaságtalanabb a vipelés bármely hálózatról küldöd is, és eleve lemondtak bizonyos nyereséghányadról, hogy ugyanannyi pénzért ugyanannyi vipkört kapjunk. A végtelenségig azért ők se mondhatnak le. Szerintem. Ráadásul azzal sem értek egyet, hogy ez nekik afféle ingyen pénz, mert a vodások most is megoldják a vipet, csak sokkal körülményesebben. Azaz ha még olcsóbban adnák a vipet azzal igen sok pénztől esnének el, lévén azt a pénzt most megkapják más formában. Abban én nem nagyon hiszek, hogy ha lenne vodás vip, akkor hirtelen megugrana a vipesek száma, mert milyen jó is az.
Míg vodás voltam én simán fizettem volna ennyivel többet, mert nem akkora összeg, hogy ne érje meg a nyugalom, hogy nem kell kuncsorogjak jobbra-balra, hátha valaki hajlandó lesz elküldeni az sms-eket.

BigPi 12-05-2007 12:50

Annyival egésziteném ki az előző hozzá szólást, hogy a vip egy luxus terméke a hódnak.
Éppen, ezért érdemes, így felfogni a dolgot.:

-Az alapár a vodás sms.
-Kedvezményeket kapsz, ha pannonról, T-mobilról küldesz smst.

Más szolgáltatoknál sem reklamálunk, ha a kölönbböző beszedési módoknál kedvezményekben részesitenek, pedig ott az alapszolgáltatásról van szó ( pl.:gáz, biztosítás ....stb.).

Free 12-05-2007 12:51

Hali!
Hát ez kemény! 90 kör? hmmmm.... :(
mégis IGEN-nel szavaztam... vmikor jól fog jönni, mikor nagyon kell a VIP:p

Arcana Anchev 12-10-2007 13:07

Már régóta senki nem szólt a témához.
Ugye lesz voda VIP?

Ati 12-10-2007 13:09

Quote:

Originally Posted by Arcana Anchev (Post 142072)
Már régóta senki nem szólt a témához.
Ugye lesz voda VIP?

A 35 darab érdeklődő valójában nem volt túl meggyőző... Valószínüleg ki lesz próbálva év elején 1-2 hónapra, és ha veszteséges, akkor hamar be is lesz fejezve.

BigPi 12-10-2007 17:35

Ez, így telsen jogos. A forumon úgysem lehet reprezentatív felmérést végezni.

Remélem a próbaidőszak elég meggyőző lesz a folytatáshoz.

Ditke 12-10-2007 17:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142073)
A 35 darab érdeklődő valójában nem volt túl meggyőző... Valószínüleg ki lesz próbálva év elején 1-2 hónapra, és ha veszteséges, akkor hamar be is lesz fejezve.

Mit jelent az év elején? Jan. 1-től? Mert én nagyon örülnék neki!:)

Ati 12-10-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 142127)
Mit jelent az év elején? Jan. 1-től? Mert én nagyon örülnék neki!:)

Legkorábban január vége, de erről a Vodafone még nem tud, úgyhogy még bármi lehet... :D

Synkel 12-10-2007 18:59

Erre viszont hívd fel a játékosok figyelmét jó alaposan, különben 100 ember fog jönni miután lejárt a próbaidő, hogy ők nem is tudtak az egészről.

Ati 12-10-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 142161)
Erre viszont hívd fel a játékosok figyelmét jó alaposan, különben 100 ember fog jönni miután lejárt a próbaidő, hogy ők nem is tudtak az egészről.

2 darab körlevél ment MINDENKINEK a játékon belül, ebből született a 35 darab érdeklődő... Túl nagy reményeket nem fűzök ehhez a dologhoz...

Wolf003 12-10-2007 20:26

Szerintem sem mindegy!
Inkább megoldom máshogy de ahogy boltban sem veszem meg ugyanazt a minöséget drágábban ugy itt sem fizetek többet!

awagen 12-11-2007 06:38

Igen igy is váltamék náshogy nem igazán tudom megoldani a vip-et elég sokszor csak igy tudnám

Dankamanka 12-12-2007 18:51

Hát azért remélem bejön és lesz Voda vip. Bár azt még nem sikerült kikalkulálom, hogy menynibe kerülne vodaról 1 hónap:), de 99.9%, hogy fizenék, mivel a családban és az ismerős körben is szinte csak vodás van:D

Dankamanka 12-20-2007 20:35

Hali.
Kb mikorra lehet tudni, hogy mi lesz ezzel a vodavippel?
Előre is köszönöm

DarkAchron 12-20-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 136441)
Én arra szavaztam az infók hiányában ,hogy igen szükséges a Voda.
Most viszont ,hogy már tudom milyen vonzata lenne,nem érdekel.
Igaz kényelmesebb lett volna,és egyszerűbb a számomra,és gondolom sokak számára,de nekem nem mindegy hogy mennyi kör jár az adott forintomért.
Ilyen feltételek melett inkább fentartom továbbra is a Hódítós kártyám amiről vippelek.

Szerintem nem keveset áldozunk rá ,akkor ez ne kerüljön még többe.

Uff ,én szóltam:ardo

Teljesen egyet értek. Nem vagyok vodás, nem érint a kérdés. De szerintem vérlázító, hogy azért mert valaki vodás, az majdnem 100 körrel kevesebbet kap ugyanazért a szolgáltatásért ugyanazon az áron.(Nem értem hogy miért, a voda inkább örülhetne, hogy van aki az ő szolgáltatásukat választja).
Egyzserűbb és olcsóbb akkor már az is hogy veszek egy akármilyen más feltöltőkártyát, beleteszem a mobilomba, és elküldöm róla a vip-et.Hódos kártya, ez jó és találó kifejezés, és minden gondot megold :)

puma 12-21-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 144770)
Teljesen egyet értek. Nem vagyok vodás, nem érint a kérdés. De szerintem vérlázító, hogy azért mert valaki vodás, az majdnem 100 körrel kevesebbet kap ugyanazért a szolgáltatásért ugyanazon az áron.(Nem értem hogy miért, a voda inkább örülhetne, hogy van aki az ő szolgáltatásukat választja).
Egyzserűbb és olcsóbb akkor már az is hogy veszek egy akármilyen más feltöltőkártyát, beleteszem a mobilomba, és elküldöm róla a vip-et.Hódos kártya, ez jó és találó kifejezés, és minden gondot megold :)

Akkor vedd úgy(elhangzott már többször is),hogy a vodavip az alap.A többi szolg,meg akciós.Szvsz így kicsit könnyebb azt a békát lenyelni:)

Szemes224 01-06-2008 19:24

Régen jártam erre, de talán még nem késő...

Arra szavaztam, hogy így már nem érdekelne ez a lehetőség, de igazság szerint- ha nagyon szüségem lenne rá- néha használnám a saját (vodás)előfizetésemet is vip sms küldésére.

Ditke 01-15-2008 18:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142133)
Legkorábban január vége, de erről a Vodafone még nem tud, úgyhogy még bármi lehet... :D

Csak kérdezném, hogy van-e már valami fejlemény? Tudom, hogy még nincs január vége, de érdekelne a dolog...:D

Ati 01-17-2008 18:11

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 151891)
Csak kérdezném, hogy van-e már valami fejlemény? Tudom, hogy még nincs január vége, de érdekelne a dolog...:D

Folyamatban. :)

Chris75 01-26-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 152234)
Folyamatban. :)

Jupppééé :) reméljük lesz is valami belőle konkrétannnn...

Ati 01-31-2008 15:21

Továbbra is várunk, várunk, várakozunk. Februárban már valószínüleg kísérleti jelleggel beindulhat, de erről részleteket majd írok, ha már elérhető ebből a hálózatból is. Egyelőre továbbra is csak Pannon és T-Mobile irányú emeltdíjas sms-eket fogadunk.

Ati 02-01-2008 11:08

Ma déltől a Vodafone irányból is lehetőség van emeltdíjas SMS küldésére. A hívószám ugyanaz, mint a másik két szolgáltató esetén, az SMS ára ugyanaz, mint a másik két szolgáltató esetén, az SMS után járó VIP körök száma azonban más: Vodafone irányú SMS után 260 VIP kört írunk jóvá. Ez több, mint az ebből az irányból előzetesen tervezett körök száma, mivel az eredetinél jobb konstrukciót sikerült elérni.

A súgót az új információval frissítettük, a VIP súgó naprakész információkat tartalmaz az emeltdíjas SMS küldésének lehetőségeiről.

Akik az elmúlt napokban próbálkoztak Vodafone hálózatból SMS küldésével (voltak páran ilyenek, annak ellenére, hogy a súgó világosan megírta, hogy csak Pannon és T-Mobile hálózatokból elérhető a szolgáltatás...), azoknak most délben feldolgoztuk az SMS-eit, és az SMS-enkénti 260 VIP kört országaiknak jóváírtuk.

Egyelőre itt a fórumon és a súgóban elérhető ez az információ. Arra kérek mindenkit, hogy ha bármi működési zavart tapasztal, akkor jelezze, mielőtt teljesen publikussá tesszük, hogy már Vodafone irányból is küldhető emeltdíjas sms.

Köszönöm.

Ditke 02-01-2008 12:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156013)
Ma déltől ...

Köszönöm! Azt hittem, hogy ma már semmi jó nem történik velem, de ezek szerint mégis...:)

Ditke 02-01-2008 12:44

Nálam működik, minden oké!:)

Ati 02-01-2008 12:46

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 156066)
Nálam működik, minden oké!:)

Szuper, köszi a visszajelzést! :)

Fefe013 02-01-2008 12:50

Egy sms-t küldtem, azzal minden rendben volt;)

Ati 02-01-2008 12:51

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 156071)
Egy sms-t küldtem, azzal minden rendben volt;)

Köszi Neked is a visszajelzést!

richardka 02-01-2008 13:32

nagyon jo ha nincs paypal akkor jo lesz vodafone :))
tökéletes :) mindjárt ki is probálom:)

richardka 02-01-2008 13:45

mükszik :D

vidul most a fejecském:)

Ati 02-01-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 156098)
mükszik :D

vidul most a fejecském:)

Köszi Neked is a visszajelzést. Akkor eddig semmi probléma nincs vele úgy látom. Helyes. :)

Ati 02-03-2008 13:28

Köszönöm mindenkinek az észrevételeket, mostantól VAN lehetőség a Vodafone irányából is emeltdíjas SMS küldésére. Részletek itt:

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2728

Fefe013 04-19-2008 20:10

Ide írom, bár már erről olvastam vhol, de hírtelen nem lelem....

Vodás telóról küldtem egy sms-t leglább fél órája, de semmi nem történt, nem jött jelentés se......

Supportra mit kell pontosan írni, ezzel kapcsolatban? Vagy a rendszer nem üzemel, mint nemrég a másik kettőnél és később beér az sms? Mert szerintem jól küldtem el...

Ati 04-19-2008 22:20

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 170631)
Ide írom, bár már erről olvastam vhol, de hírtelen nem lelem....

Vodás telóról küldtem egy sms-t leglább fél órája, de semmi nem történt, nem jött jelentés se......

Supportra mit kell pontosan írni, ezzel kapcsolatban? Vagy a rendszer nem üzemel, mint nemrég a másik kettőnél és később beér az sms? Mert szerintem jól küldtem el...

Pontosan mit küldtél, pontosan mikor, melyik hálózatból. A Voda az működik, épp most teszteltem egy supportos levél kapcsán. (Lehet pont Te voltál.)

Minden esetben (másik két szolgáltatónál is) biztosítani kell, hogy a válasz sms megérkezhessen a telefonodra. Példák, amiért ez nem tud megtörténni:

- megtelt az sms memória
- nincs lefedettséged (Vodánál mostanában sűrűn tapasztalok ilyen Pesten kívül :( )
- lemerült/kikapcsolt a telefon
- egyéb

Az emeltdíjas rendszer működéséből adódóan mindenképp meg kell, hogy érzekken a telefonodra a mi válaszunk is, csak akkor tudjuk a VIP tagságot jóváírni, illetve az emeltdíj összege is ilyenkor kerül levonásra. Annak érdekében, hogy ezzel ne lehessen visszaélni, nem az sms megérkezésekor írjuk jóvá a Hódítóban a VIP tagságot, hanem csak azután, hogy az adott szolgáltató visszajelezte, hogy valóban sikerült a válaszunkat is kézbesíteni a telefonodra.

Fefe013 04-19-2008 22:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 170652)
Pontosan mit küldtél, pontosan mikor, melyik hálózatból. A Voda az működik, épp most teszteltem egy supportos levél kapcsán. (Lehet pont Te voltál.)

Minden esetben (másik két szolgáltatónál is) biztosítani kell, hogy a válasz sms megérkezhessen a telefonodra. Példák, amiért ez nem tud megtörténni:

- megtelt az sms memória
- nincs lefedettséged (Vodánál mostanában sűrűn tapasztalok ilyen Pesten kívül :( )
- lemerült/kikapcsolt a telefon
- egyéb

Az emeltdíjas rendszer működéséből adódóan mindenképp meg kell, hogy érzekken a telefonodra a mi válaszunk is, csak akkor tudjuk a VIP tagságot jóváírni, illetve az emeltdíj összege is ilyenkor kerül levonásra. Annak érdekében, hogy ezzel ne lehessen visszaélni, nem az sms megérkezésekor írjuk jóvá a Hódítóban a VIP tagságot, hanem csak azután, hogy az adott szolgáltató visszajelezte, hogy valóban sikerült a válaszunkat is kézbesíteni a telefonodra.

Én voltam!
Nem tudom, h mi lehetett a probléma, mert tele nem volt, térerő valszeg volt, mert telefonáltam azóta (mikor küldtem akkor nem lett volna?),a töltőről meg előtte szedtem le, kb 5-10 perce egyszercsak kiírta, h elküldve és jött is válasz:)

Köszönöm szépen!:)

Ati 04-19-2008 22:27

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 170653)
Én voltam!
Nem tudom, h mi lehetett a probléma, mert tele nem volt, térerő valszeg volt, mert telefonáltam azóta (mikor küldtem akkor nem lett volna?),a töltőről meg előtte szedtem le, kb 5-10 perce egyszercsak kiírta, h elküldve és jött is válasz:)

Köszönöm szépen!:)

Hmm, az egy másik. Legalábbis én itt azzal a tartalommal most már 2 sms-t is látok, abból egy most nemrég, azt megkaptad, és egyet még 20:05-kor, amire azt írja, hogy nem kaptad meg.

Fefe013 04-19-2008 22:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 170655)
Hmm, az egy másik. Legalábbis én itt azzal a tartalommal most már 2 sms-t is látok, abból egy most nemrég, azt megkaptad, és egyet még 20:05-kor, amire azt írja, hogy nem kaptad meg.

Ez most nem teljesen világos...... (nagyon este lehet)
Később megpróbáltam újra küldeni az sms-t, az lehet a gond?

All times are GMT +1. The time now is 17:15.