![]() |
Quote:
*respect* |
Quote:
Még nem láttam ekkorát.Grat |
Embereid napokig pakoltak, majd újabb napokig vándoroltak, míg le tudtak végre telepedni új hazájukban. Nem örülnek ennek a változásnak, a hangulat erősen megcsappant. Idővel talán minden ismét rendbejön.
Ez a felirat akkor jelenik meg,amikor az országodat valamely szabály megszegéséért átrakják az Anarchista csoportba. A következő körváltás alkalmával a morálod 30%-ra leesik,és amint már Gee is írta,különböző kellemetlen attrocitások érnek a nép irányából. |
Quote:
Én is jártam már így:( (hozzáteszem, hogy jogosan repültem) |
Quote:
Gee tom,h ez kötözködés,de ha hullától veszel/bérelsz orit arr abne verd már a melled légyszi mert ez kicsit álszent dolog!Ha bemásolsz egy saját ütést pl 200hekiröl is többet ér mint egy vett ori 20k ütése...szvszt.. |
Quote:
De azért szertném hozzátenni: Nem vásároltam meg az országot. Az támadást nem én indítottam. Én csak bementem, hogy kitegyem az árut a piacra KV előtt, és az eseménylistában ott zöldellt. Mivel közben fórumoztam idekint, és akartam írni ebbe a topicba, kikaptam onnan, és bemásoltam. Hozzáteszem boldogsághormont igencsak termel egy ilyen ütés, akkor is, ha nem én kezdtem, mert most tudok bíbelődni az ország csinosításával. (Akinek ez most furcsa: többen járunk be az oriba. Ezt nem Cyby-nek írtam, hanem aki nem vágja az anarchos termelős témát.) De ha szeretnétek, nagyon szívesen másolok be mást. |
És most egy 100%-osan saját esemény. Egy általam indított, és csak általam irányított országban találtam ezt az oszlopot, miután rámentem valakire, aki a sok pici támadásával már kezdett idegesíteni.
2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *****(#*****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *****(#*****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *****(#*****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *****(#*****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *****(#*****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *****(#*****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *****(#****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett ******(#***) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *******(#****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett ****(#******) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *****(#***) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett ***(#*****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett *******(#****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett ******(#*****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. 2007-11-20 09:22:32 Sereged útközben csatába keveredett **** (#*****) országának seregével. Veszteségek árán ugyan, de a csatát megnyertétek, és sereged folytatja útját. Én 5 sereget küldtem ki. Úgyhogy elképzelésem sincs, hogy ez hgoy történhetett meg. Egy biztos. Amióta csak játszom, én ilyet még nem láttam!!!!!!! Ez már mi? :D:D:D:D (Aki esetleg kételkedik abban, hogy ilyen van, és hogy ez csak 1 csata, és esetleg én másoltam ide többször a poén kedvéért... Anna kküldök fotót a képernyőmről. ;)) Mint a fenti példa is mutatja, nem szokásom 'kamuzni'. ;) |
Én láttam ennék durvábbit is :D:D
HV-ban volt és sokkal hosszabb,na akkor én is meglepődtem:D |
Biztos van durvább... Pl ha 8 sereggel mentem volna ki. :D De nekem ez a rekord, amit láttam. :D
|
Quote:
Ja igen és még, hogy akivel összefutottunk út alatt, ő egy mf-volt, és szintén csak 1sereggel ment. Onnan tudom, mert rögtön megkérdeztem, hogy hány sereget küldött, és ő is csak csodálkozott. :D |
Quote:
|
Gee, ne csodálkozz, nekünk volt már ötvenegynéhány sereges ütközésünk is :D:D
két sereg egymással 2 szer ütközhet... de 5 sereg egy sereggel már 5*1*2-szer... 5 sereg öt másikkal meg már 5*5*2-szer... így elég könnyen összejöhet sokkal több is :p |
Quote:
|
Quote:
lehet, hogy Te csak egy sereget küldtél, de a másik meg mondjuk 5-öt... az rögtön 10 lehetséges csata ;) |
es ha 2 ork tabi osszeakad akkor lehet 64 utkozes?
|
Quote:
|
es mi van ha 1 kiutoben levo ures orira a teljes kronika alapjan mondjuk a kornyekrol 2 kor tavolbol 6-8 ork tabi is kikuld fejenkent 8 sereget?
vegyunk 1 peldat. mondjuk 6 ork kikuld 8 sereget. akkor az utkozesnel 8 a hatodikon esemeny lesz? mert az 212 144 utkozet. de nehogy vki azt mondja, hogy nincs ennyi ork, meg pont ugyanarra ennyi ori, mert miert ne fordulhatna elo. de csak vegyunk 1 olyan esetet amikor 5 ori kuld ki 5 sereget az ures orira es osszeakadnak. az is 3125 utkozet. es 5 csak sima atlagos orirol van szo (nem ork), szoval nem is olyan sok. es akkor kapunk 1 ilyen tobb kilometeres listat? nem vagyok benne biztos, hogy ez a minden sereg osszeakad mindennel ez jo, meg akkor se ha van ra nemi esely, hogy megsem akad ossze... |
Quote:
|
Pedig szerintem elméletileg, ha minden sereg minden sereggel összeakadhat, akkor akár többezer ütközet is lehet... De mivel az összeakadás nem 100%, ezért nincsenek kilóméteres listák. (Szerintem. Legalábbis nekem ez jön le a súgóból.)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha 5 ori küld 5 sereget, akkor összesen: 25*20=500 csata van ebből egy ember maximum: 5*20*2=200 csatát láthat |
Quote:
|
Feljutás
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy feljutásnál az van kiírva, hogy Top 30% ideje 336 kör. Ez mit jelent és hogyan kell teljesíteni. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|