![]() |
haditolist egyébként én személy szerint magamból kiindulva azért nem csinálnék TF-re, mert egy feles, de még egy ember, vagy csak egy elf tolis is kilopja alólam a kaját, és ha nem nézek rá az elkövetkező 3-4 órában, leállhatnak a tornyok, ami ha pacit tartok, elég rossz lenne nekem legalábbis... ezzel ne kötekedjetek, mert magamból indulok ki, és magamat én ismerem a legjobban :p::D:D
|
Quote:
91 ház: 99%-os fogi 210 barakk: 500 íj van benne, amúgy lovak a piacon, vagy házon kívül, ha támad akkor max 95%-nyi sereggel megy 25 torony 30 raki: nem kell több, mert nincsenek otthon seregek 40 templom 67 kocsma 20 bank bankok alul, utána a torony, így még éhezni is tud kicsit |
isten éltesse a fantomsereget? :)
|
Quote:
|
mondasz valamit....
|
Quote:
|
Quote:
|
mégse mondtál semmit :D:D :p:p
nekem is gondolkodnom kéne :D Off vége :D |
Quote:
|
Quote:
|
Na, akkor írok egy éplistát én is 600 hekire, ha már az élezésnél tartunk:
102 ház => 100% (-900, a tornyok nem működnek) 280 barakk => 3120 íj + 10920 ló vagy elit 60 torony => 3120 íj 60 templom => 7800 vari 90 kocsma => 4680 toli 8 raktár => 2 kör természetesen nincs otthon sereg, 24 távolbalátás, szövik etetik 2 körönte karavánon, támadásnál piacról katonák lefokozása, hogy működjenek a tornyok. Kicsit életképtelen, de már nem lehet tovább élezni (max a 8 ratárat leszedni, és körönként lopni magadnak gabonát, vagy minden 2. körben éhezel.)... :D :D (bocs, h 2-szer ment...) |
Azért kíváncsi lennék, hogy Ati mit módosított rajta. Valszeg a dupla smile a végén az ő műve :)
|
Quote:
|
Quote:
Na hogy témához is szóljak: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tolinál simán megcsinálom, hogy mindent elvarázsolok, felteszem a védőket 28 körre, gömbözök, TK-zok stb.. majd szépen kivágom az összes varit a piacra. Ugye védelem amúgy sincs sok, 5/5-ös elf, hogy azért a kózsa 5-8 sereggel kitámadó vakon ütögetők ellen legyen valami. Aztán jöhet a menet. :D A ahdi elfnél meg úgysincs otthon a sereg, nem eszik. Amint hazaér, megy kifelé.. 1 kört meg tudok éhezni, az belefér a 99-es fogiba, ha alul vannak a bankok. ha előre tudom, hogy több kört fogok éhezni, (pl éjfélkor kitámadok, de reggel 8-ig alszom, akkor 4 kört is beéhehetek), akkor meg piacra dobom a lóvémat, hogy bank nélkül is keveset lopjanak. (a tolisba meg egyértelműen nincs bank. Aki 40% kocsmát átlop, az megérdemli a lóvét!) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én akkor inkább már töröltem volna az előzőt... |
ezt én se értem. egy üzeneten belül kétszer ugyanaz leírva??? amúgy a két smiley-n kívül semmi különbség nincsen.
és hogy a topikhoz is szóljak: szerintem ez egy annyira életképtelen ori, hogy több tízmiliárdos tartalékok kellenének a fentartásához, de ha bárki ezt szeretné, akkor csinálja meg. ennyire élezett elf azért nem kell. |
Quote:
|
Quote:
Lemaradtam valamiről? A bank eddig védte a pénzt emberhiánynál is!:eek: |
Quote:
|
Csak a kereskedő személyiségre van kihatással ha nem mennek a bankok.
Pénz lopás ellen védenek. |
Sziasztok!
Véleményeket várnék. :) 618 hektár Népesség: 6676 ház 14% Barakk 15% Kovácsműhely 0% Tanya 9% Könyvtár 0% Bányák,nyersanyaglelőhelyek 0% Örtorony 13% Kocsma 17% Templom 5% Korház 0% piac 0% bank 0% kb 4500 íjász kb 3500 vari kb 5200 toli Szerintetek mit lehetne még fejleszteni,átépíteni? Az önellátással már nincs gondom gabona téren,egy kicsit a katonai egységek fejlesztése megy lassan mert nem mindíg találok olyan országot ahonnan lehet bőségesen lopni fegyvert nekem pedig szinte alig termelődik. Érdemes lenne rágyúrni egy kicsit a kovácsműhelyekre? |
Quote:
te biztos politikus leszel:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nekem 27%-nak tűnik:D |
Quote:
|
Quote:
|
"De a 14% ház elffel komoly? Ez még törpével is elég minuszos,nemhogy elffel."
Ezt nem teljesen értem,kevés a ház vagy hogy kell érteni? :) |
Quote:
Ha pénzes vagy, és nonstop gép előtt ülsz (minden körben távol, és ha kell, akkor a fokozol), akkor a tornyoknak nem kell működniük, így lehet működőképes a 14% házzal is az ország. |
de hidd el annyit nem ér az a 14% ház :)
|
Quote:
Úgyhogy szerintem meg lehet oldani fokozás nélkül is. Legalul a bankok, aztán felette a tornyok, felette pedig a templomok.... Templom nem működik, nincs benne vari. Látom, hogy telik le a varázslat, (mert 5% temlopmmal te senkit nem gömbözöl/ártózól, úgyhogy azt nem is számolom...) kv után leteszem a kocsmát, a temlom müködni fog, veszek varit, varázsolok, majd eladom a varit ugyanannyiért mint vettem, és visszacserélem a kocsmát. Elméletileg nem történik a csere-bere közben kv, úgyhogy a tolik nem mennek el. Hozzáteszem ehhez sok belépés kell, mert 600 heki fölött 5% templommal 30%-os lakitekivel elég nehéz sok körös védővariakt pakolni*, illetve távolozni is kell, mert a 13% tornyot szerintem nem nehéz átütni. még akkor se ha elf torony. szóval a napi 5 piacolás el is megy varázslók vételére/eladására. + rizikófaktor, ha észreveszed, hogy támadnak, akkora tornyokat fel kell rakni kocsma fölé hogy működjön, akkor meg piacolni kell az el nem férő tolikat. De szerintem megoldható. A 100-ból kimaradó %-kal nem számoltam. De én mondjuk tornyot meg barakkot biztos építenék még belőle. :D Vagy kocsmát. :D * mielőtt valaki beleköt, hogy mi köze a lakitekinek a varázslatokhoz: az, hogy kevesebb varázsló fér a templomba. |
Elf-tudos 1100on szoviben :)
Sziasztok, ki tudna valaki segiteni egy epuletlistaval, hadi-toli felelne meg a legjobban nekem, csak nem tudom hogy oldjam meg az aranyokat :)
Elore is koszonom |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szorozd fel az egyik 600-ast, vagy 200-ast! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:32. |