Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Szerintetek mikor lesz meg a 500 000. ország? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2395)

Ati 11-26-2007 19:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137769)
Ati, és Gábor. 103. :D Nyertem! :p

Milyen 103?

499073 :p :D

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:31

Először is: najóvanámmár ... :D:D:D:D
Másodszor meg köszi az infót :):)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 137771)
nekem épp ezért van egy külön e-mail-om ahova ilyen gagyiságokat regelek.

Minden orit külön külső és külön belső IP címről kell regelni külön mailcímre... Nekem is van 10 mailom amit használok, a 11. orival már szívnom kéne... Arra meg nincs most sem időm, sem energiám. :)

Redback 11-26-2007 19:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137776)
Minden orit külön külső és külön belső IP címről kell regelni külön mailcímre... Nekem is van 10 mailom amit használok, a 11. orival már szívnom kéne... Arra meg nincs most sem időm, sem energiám. :)

miért kell külön e-mail-re?:O(lehet hogy akk törölni kellesz egy pár orit )

Ati 11-26-2007 19:35

Quote:

Miért akarsz minden országot külön e-míil címre regisztrálni? :-o Nyugodtan lehet egy címen.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:35

azért kell külön címre, mert nem csak az IP-t nézi a rendszer (tudtommal!!!) hanem a mailt is, és az azonos amil is nyomja felfelé a regelések közötti időt...

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137780)
Miért akarsz minden országot külön e-míil címre regisztrálni? :-o Nyugodtan lehet egy címen.

Ha külön IP-ről csinálom, akkor nem kell várni csomót, akkor sem, ha ugyanarra a mailra megy?

Ezesetben akkor eddig rosszul tudtam! Ez csak IP függő?

Redback 11-26-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137783)
Ha külön IP-ről csinálom, akkor nem kell várni csomót, akkor sem, ha ugyanarra a mailra megy?

Ezesetben akkor eddig rosszul tudtam! Ez csak IP függő?

én kb 5 orit regeltem egy címről...10 perc alatt

Redback 11-26-2007 19:39

am az az ori mennyit érne kb?vipekben

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:39

5 ori között még nincs nagy idő. nekem az orijaim 80-a van ugyanazon a címen. kereken 30 perc kell hogy elteljen 2 regelés között.

De ha jól értem Atit, akkor csak az IP cím számít, a mail nem, tehát ha minden regelés után valahogy megváltoztatom az IP-met, akkor akár perdenként is regelhetek 2-t, ha gyors vagyok?

gabor00 11-26-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137768)
ha orinként regelek egy e-mail címet, és minden alkalommal lejövök a netről meg vissza, ennyi erővel várhatok fél órát minden ori után :D Azt a sok idióta kérdést kitölteni, ami egy mailregeléshez kell, az se semmi hallod. :) Mellesleg most épp itthon is dolgozom, sajna nem tudok maileket regelni, meg netet bontogatni, mert online kapcsolatban kell maradjak.
Egyébként én nem vagyok meggyőződve arról, amit mondtál. :) Volt hogy újraindítottam a gépet, és utána nem visított a VIP ikon, hogy eltérő IP cím... ;) (Ha a szolgáltató bontja, az más. Pl megszakad az ADSL vonalad... Akkor kapsz új IP-t) - bár a gépem belső IP-je fix, tehát ha azt is nézi a hód, akkor beszívtam. :)

na igen nem nehéz regelgetni az kemény 1perc majdhogynem.
na az megint más ha a szolgáltato bugos ilyen téren mert nem lehetnek ők sem ugyesek de tény akkor tényleg ujat kapsz namost ilyenkor szolni kéne nekik hogy kapcsoljanak le hogy ujat kapj, amit nem lehet szoval nehéz kifogni hogy szolg. épp bontja. a géped belső ip-je nem lehet fix esetleg csak a mac-cime (mondjuk azt is át lehet irni). a másik hogy a hod csak a szolgáltato felé kapott-kuldott ipt tudja azonositani mivel mac-cimet nem kérhet le azt kizárolag a szolgáltato tudná esetleg.
tré online-nál hallotam régen olyat hogy 12oránként uj ipt oszt alapbol akármit csinálsz kapsz ujat ez nemtom megvan e még de ez tőlük LOL.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 137786)
am az az ori mennyit érne kb?vipekben

6 sört. De vipben is kifizetem, ah valaki úgy kéri. 6 sör = 5 vip (kb, nyilván bolttól függ) tehát nekem kb annyit ér meg. vagy 6 sört, vagy 5 VIP-et :) (de ha sörbe kéne fizetnem, annak jobban örülnék. Mert az +1 ok a sörözésre. :D)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:43

szerintem ha manuálisan beállítom a belső IP címeimet, és letiltom a vinfost, hogy átírogassa (kikapcsolom a dinamikus ipt) akkor szerintem fix marad. a szolgáltató meg 24 óránként dobja az új IP-t, legalábbis ami a téonlájnt illet, legalábbis ha jól tudom.

Redback 11-26-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137791)
szerintem ha manuálisan beállítom a belső IP címeimet, és letiltom a vinfost, hogy átírogassa (kikapcsolom a dinamikus ipt) akkor szerintem fix marad. a szolgáltató meg 24 óránként dobja az új IP-t, legalábbis ami a téonlájnt illet, legalábbis ha jól tudom.

nekem tonlájn és csatlakozásnál dobja.Am sztem ha vhogy enyém lenne az ori nem adnám el :D vigyáznék rá mint ágyú :D

gabor00 11-26-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137791)

:D meglehet.
igaz nálunk nem tréonline van csak kábelnet de akkor náltok 24orára bovitették.
attól fugg amugy hogy az rendben van hogy átirod és nem engeded neki de akkor a szolgáltatoto engedi is hogy kapcsolodj hozzá? sztem nem fogja mert ip-cim utkozést vagy bármit kitalálhat magának ez full szolg. fuggo.

Csokibácsi 11-26-2007 19:48

Quote:

Minden orit külön külső és külön belső IP címről kell regelni külön mailcímre...

Belsőt minek piszkálni? Jóhogy nem MAC address-t kell változtatni :)

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137788)
a géped belső ip-je nem lehet fix

Baromság. Miért ne lehetne fix? Nekem is az, mégis tudok sört inni.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:51

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 137794)
Miért ne lehetne fix? Nekem is az, mégis tudok sört inni.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csokibácsi 11-26-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137793)
:D meglehet.
igaz nálunk nem tréonline van csak kábelnet de akkor náltok 24orára bovitették.
attól fugg amugy hogy az rendben van hogy átirod és nem engeded neki de akkor a szolgáltatoto engedi is hogy kapcsolodj hozzá? sztem nem fogja mert ip-cim utkozést vagy bármit kitalálhat magának ez full szolg. fuggo.

Uhh. Belső IP címek mióta ütköznek szolgáltató által kiosztott nagy büdös inteneten használt címekkel? Pl: ha nem értesz hozzá és nem tudod, mely IP tartományok belső címek.

Nem az a Gábor vagy, akit pár hete bannoltak?
A passziánsz mentéseimmel még mindig lógsz :)

gabor00 11-26-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 137794)
Belsőt minek piszkálni? Jóhogy nem MAC address-t kell változtatni :)

Baromság. Miért ne lehetne fix? Nekem is az, mégis tudok sört inni.

a következő sokokat is olvastad hozzá kapcs. irtam és ugy olvasd el. tom h lehet fixet állitani de nem biztos hogy a szolgáltato engedi is használni az lan-ban szokás állitani inkább.
mac-et meg nem igazán konnyu átirni amugy sem de meglehet.

Csokibácsi 11-26-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137797)
a következő sokokat is olvastad hozzá kapcs. irtam és ugy olvasd el. tom h lehet fixet állitani de nem biztos hogy a szolgáltato engedi is használni az lan-ban szokás állitani inkább.
mac-et meg nem igazán konnyu átirni amugy sem de meglehet.

Aha. Elképedek. Komolyan.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:54

Ha a szolgáltató nem engedne csatlakozni a netre, mert átírtam a saját számítógépem IP címét, a szart is kiperelném belőlük szerződésszegésért........

Remélem ezt nem gondoltad komolyan.Ez már nem az ÁVO... (Mondjuk majdnem, de azért mégsem...)

gabor00 11-26-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 137796)
Uhh. Belső IP címek mióta ütköznek szolgáltató által kiosztott nagy büdös inteneten használt címekkel? Pl: ha nem értesz hozzá és nem tudod, mely IP tartományok belső címek.

Nem az a Gábor vagy, akit pár hete bannoltak?
A passziánsz mentéseimmel még mindig lógsz :)

nem tom melyik Gáborrol beszélsz én más vok.
ha tudod mit használ a szolgáltod az más mert ha dhcpvel osztja ki akkor hogy irnál be saját ipt amit éppen használni akarszá???

Ati 11-26-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137799)
Ha a szolgáltató nem engedne csatlakozni a netre, mert átírtam a saját számítógépem IP címét, a szart is kiperelném belőlük szerződésszegésért........

Ha én beállítom a Te ip címedet, mint sajátot, akkor bizony nem fog nagyon kiengedni netre. :D

Redback 11-26-2007 19:56

ha most nem chat lenne akkor írnám hogy lécci ne off...de így hogy chat...

gabor00 11-26-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137799)

Remélem ezt nem gondoltad komolyan.Ez már nem az ÁVO... (Mondjuk majdnem, de azért mégsem...)

tuti hogy nem enged azért van a saját dhcp szerveruk hogy ezt ellássa és akkor ha átirnád honnan tudna téged azonositani ha vmi gondod van pl.

Csokibácsi 11-26-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137800)
ha tudod mit használ a szolgáltod az más mert ha dhcpvel osztja ki akkor hogy irnál be saját ipt amit éppen használni akarszá???

Hogyan? Spec. én kézzel szoktam. Numerikus billentyűzettel meg a nyilakkal. Párat az egérrel is kell kattintani, de rutinos vagyok.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137800)

Én buta vagyok, de ezt most nem értem. Kit érdekel mit használ a szolgáltató? Eltörném a szájukat ha lekorlátoznák a szolgáltatásom, mert átírom a saját tulajdonomban lévő gépen az IP-met... Mi közül is van hozzá? :D:D

gabor00 11-26-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137801)
Ha én beállítom a Te ip címedet, mint sajátot, akkor bizony nem fog nagyon kiengedni netre. :D

ennyi szal nem tudsz megadni ipt saját kedved szerint!

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137803)
tuti hogy nem enged azért van a saját dhcp szerveruk hogy ezt ellássa és akkor ha átirnád honnan tudna téged azonositani ha vmi gondod van pl.

Na ezt msot kipróbálom...

Lelépek a netről, átírom az IP címemet, és megpróbálok csatlakozni. ha nem sikerül, jövök egy VIP SMS-sel.....

De ha sikerül castlakoznom, fizetsz egy VIP SMS-t az egyik országomra.

Benne vagy?

Csokibácsi 11-26-2007 19:58

Viccek topik? Bahh ... mi az?
Várjatok, hozok nasit :D

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137801)

Tudod a saját belső IP-imet? :)

gabor00 11-26-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137805)
Én buta vagyok, de ezt most nem értem. Kit érdekel mit használ a szolgáltató? Eltörném a szájukat ha lekorlátoznák a szolgáltatásom, mert átírom a saját tulajdonomban lévő gépen az IP-met... Mi közül is van hozzá? :D:D

nemtom mi kozuk van hozzá kérdezd meg őket, ha azt mondják hogy irhatsz be saját ip-t és azt használhatod is akkor nem szoltam, de ezt kizártnak tartanám.
amit használnak azzal kapsz ipt és az alapján azonositanak téged ha töltesz vmit akármit vagy a forgalmadat mindent abbol az ipbol tudnak meg amit éppen kaptál és igy tudják hogy te voltál az. ha másikat adsz meg már az ő gépük nehezen azonosit téged és netet sem vszinu hogy kapsz.
probálja ki midneki aki nem hiszi.

Csokibácsi 11-26-2007 20:02

gabor00, Te igazán nagyon komolyan kevered a fogalmakat.
De semmi baj, én szóltam :)

gabor00 11-26-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137807)
Na ezt msot kipróbálom...

Lelépek a netről, átírom az IP címemet, és megpróbálok csatlakozni. ha nem sikerül, jövök egy VIP SMS-sel.....

De ha sikerül castlakoznom, fizetsz egy VIP SMS-t az egyik országomra.

Benne vagy?

nah benne vok! legyen :D
állom a szavam én is!

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 20:03

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137812)
nah benne vok! legyen :D
állom a szavam én is!

OKÉ !!!!!!

gabor00 11-26-2007 20:03

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 137811)
gabor00, Te igazán nagyon komolyan kevered a fogalmakat.
De semmi baj, én szóltam :)

nemtom menyire vagy szakmabeli de tom mirol beszélek.

gabor00 11-26-2007 20:05

már kissé tényleg eltértunk a témátol szal maradjunk a számoknál.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 20:07

Rendben, kciseréltem az IP címemet! És van netem.... Jöhet a VIP ide: Adodide! (#440875) [5/T]

Köszönöm a támogatásod a játékomhoz. :D

Hozzáteszem mindkét IP címről lefotóztam a képernyőmet, úgyhogy fel tudom tölteni neked a két képet. ;) Szóval nem kamuzok. :p

Csokibácsi 11-26-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137815)
már kissé tényleg eltértunk a témátol szal maradjunk a számoknál.

Ok :)

http://www.kepfeltoltes.hu/071126/iz...toltes.hu_.jpg

Az első, a belső IP. Fix, én állítottam be sk. Ilyet nem oszt a szolgáltató.
A második, na azt kaptam a T-től. Nem belső. Külső.

Amúgy nem értek hozzá, a blikk-ben olvastam az egészet. Száraz és unalmas. A Győzike sokkal jobb.

Ati 11-26-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 137818)
A második, na azt kaptam a T-től. Nem belső. Külső.

Nocsak, nem is tudtam, hogy abban a városban laksz... :D

All times are GMT +1. The time now is 15:32.