![]() |
Quote:
499073 :p :D |
Először is: najóvanámmár ... :D:D:D:D
Másodszor meg köszi az infót :):) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azért kell külön címre, mert nem csak az IP-t nézi a rendszer (tudtommal!!!) hanem a mailt is, és az azonos amil is nyomja felfelé a regelések közötti időt...
|
Quote:
Ezesetben akkor eddig rosszul tudtam! Ez csak IP függő? |
Quote:
|
am az az ori mennyit érne kb?vipekben
|
5 ori között még nincs nagy idő. nekem az orijaim 80-a van ugyanazon a címen. kereken 30 perc kell hogy elteljen 2 regelés között.
De ha jól értem Atit, akkor csak az IP cím számít, a mail nem, tehát ha minden regelés után valahogy megváltoztatom az IP-met, akkor akár perdenként is regelhetek 2-t, ha gyors vagyok? |
Quote:
na az megint más ha a szolgáltato bugos ilyen téren mert nem lehetnek ők sem ugyesek de tény akkor tényleg ujat kapsz namost ilyenkor szolni kéne nekik hogy kapcsoljanak le hogy ujat kapj, amit nem lehet szoval nehéz kifogni hogy szolg. épp bontja. a géped belső ip-je nem lehet fix esetleg csak a mac-cime (mondjuk azt is át lehet irni). a másik hogy a hod csak a szolgáltato felé kapott-kuldott ipt tudja azonositani mivel mac-cimet nem kérhet le azt kizárolag a szolgáltato tudná esetleg. tré online-nál hallotam régen olyat hogy 12oránként uj ipt oszt alapbol akármit csinálsz kapsz ujat ez nemtom megvan e még de ez tőlük LOL. |
Quote:
|
szerintem ha manuálisan beállítom a belső IP címeimet, és letiltom a vinfost, hogy átírogassa (kikapcsolom a dinamikus ipt) akkor szerintem fix marad. a szolgáltató meg 24 óránként dobja az új IP-t, legalábbis ami a téonlájnt illet, legalábbis ha jól tudom.
|
Quote:
|
Quote:
igaz nálunk nem tréonline van csak kábelnet de akkor náltok 24orára bovitették. attól fugg amugy hogy az rendben van hogy átirod és nem engeded neki de akkor a szolgáltatoto engedi is hogy kapcsolodj hozzá? sztem nem fogja mert ip-cim utkozést vagy bármit kitalálhat magának ez full szolg. fuggo. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem az a Gábor vagy, akit pár hete bannoltak? A passziánsz mentéseimmel még mindig lógsz :) |
Quote:
mac-et meg nem igazán konnyu átirni amugy sem de meglehet. |
Quote:
|
Ha a szolgáltató nem engedne csatlakozni a netre, mert átírtam a saját számítógépem IP címét, a szart is kiperelném belőlük szerződésszegésért........
Remélem ezt nem gondoltad komolyan.Ez már nem az ÁVO... (Mondjuk majdnem, de azért mégsem...) |
Quote:
ha tudod mit használ a szolgáltod az más mert ha dhcpvel osztja ki akkor hogy irnál be saját ipt amit éppen használni akarszá??? |
Quote:
|
ha most nem chat lenne akkor írnám hogy lécci ne off...de így hogy chat...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lelépek a netről, átírom az IP címemet, és megpróbálok csatlakozni. ha nem sikerül, jövök egy VIP SMS-sel..... De ha sikerül castlakoznom, fizetsz egy VIP SMS-t az egyik országomra. Benne vagy? |
Viccek topik? Bahh ... mi az?
Várjatok, hozok nasit :D |
Quote:
|
Quote:
amit használnak azzal kapsz ipt és az alapján azonositanak téged ha töltesz vmit akármit vagy a forgalmadat mindent abbol az ipbol tudnak meg amit éppen kaptál és igy tudják hogy te voltál az. ha másikat adsz meg már az ő gépük nehezen azonosit téged és netet sem vszinu hogy kapsz. probálja ki midneki aki nem hiszi. |
gabor00, Te igazán nagyon komolyan kevered a fogalmakat.
De semmi baj, én szóltam :) |
Quote:
állom a szavam én is! |
Quote:
|
Quote:
|
már kissé tényleg eltértunk a témátol szal maradjunk a számoknál.
|
Rendben, kciseréltem az IP címemet! És van netem.... Jöhet a VIP ide: Adodide! (#440875) [5/T]
Köszönöm a támogatásod a játékomhoz. :D Hozzáteszem mindkét IP címről lefotóztam a képernyőmet, úgyhogy fel tudom tölteni neked a két képet. ;) Szóval nem kamuzok. :p |
Quote:
http://www.kepfeltoltes.hu/071126/iz...toltes.hu_.jpg Az első, a belső IP. Fix, én állítottam be sk. Ilyet nem oszt a szolgáltató. A második, na azt kaptam a T-től. Nem belső. Külső. Amúgy nem értek hozzá, a blikk-ben olvastam az egészet. Száraz és unalmas. A Győzike sokkal jobb. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:32. |