![]() |
Quote:
HÉ ismered? Te sértegethetsz másokat , ugy hogy azt se tudod ki ő . Van stilusa , hibázott ,mint oly sikan , de 168 kör első büntetésnek , több hónap év után , ugy hogy semmi csunya szót semmi sértőt nem használt , kicsit erős . |
Quote:
Egyéb kérdés? |
Quote:
Ez már méregből ment , és egyetértek vele . Hónapokig dolgozik valaki valamin , és 1 anyukádért , 1 pöcsért kap 1 hetet , ami alatt szétszedik az oriját . Valószinű én se ugrálnék örömömbe , de gondolom te igen , |
Quote:
HOL VAN LEIRVA? |
Quote:
Van téma...ha úgy vesszük lehet az is a téma, hogy miért is kell idejönni panaszkodni? Mert közösön hipp-hopp kapják az emberek a pirosakat azzal az indokkal (nem tudom szó szerint), hogy nem lehet a figyelmeztetéseket firtatni (nem találtam jobb szót hirtelen, bocsi). Így azt hiszem érthető, hogy inkább idejönnek, és többek véleményére kíváncsiak...nem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és valahol azt azért te is megérthetnéd, hogy felindultságból sokszor nem gondolja végig az ember mit is ír, pláne, ha úgy érzi igazságtalanság történt vele szemben... de azért azt tisztázzuk, hogy egy szóval nem mondtam, hogy ártatlan.... |
Quote:
Ne akarjon az ember jót... |
Quote:
annyit mondtam, hogy szerintem igenis hagyni kéne néha, hogy az emberek megfirtassák a kitiltás okát... hátha mások tanulnak belőle... |
Quote:
|
Quote:
És különbözőek az emberek,kinek sértő kinek nem amit írt. De nem tanult belőle.... Ennél biztosan többre ment volna a Support-nak írt normális hangvételű levéllel. Ha nem ment volna semmire vele,már akkor is jobban jár mint így. Részemről ennyi.(Ebből semmi haszna nem lessz senkinek) |
Quote:
jelenleg úgy érzem a firtatás tárgya, hogy tényleg annyira negatív hangvételű volt-e az írás.... |
Quote:
ez megoldás ujrázni , valószinű nem lesz ujrázás , felépités se lesz. De remélem olvassa az a bátor ember , aki csak védtelen orikkal tud mit kezdeni , őa NAGY HŐS . 1 GYÁVA |
Quote:
A büntetés addig meg telik , a tolijai fogynak és pár nap alatt , még 1 olyan orit is szédszedsz , ahol van gazdája Itt az idő a lényeg |
Quote:
Nagyon kivételes esetektől eltekintve van lehetőség az írási lehetőség visszaállítására is egyetlen egyszer (természetesen ez minden esetben egyéni elbírálás tárgyát képezi). Nyilván vannak körülmények, amik után ez már nem lehetséges. Jelen esetben ez a fórumos kirohanás ilyen körülmény. |
Quote:
|
Quote:
|
fáy:
Nem kívánom ismételni önmagam, de szerintem jobb lenne, ha elgondolkodnál a (most) történteken... különösen, ami a szöviddel kapcsolatos (volt)... |
Quote:
Van egy sanda gyanúm, hogy Révész cimborád gnómmal nyomja/nyomta. 168 körre kitlitott gnómokkal szemben meg ez a szabvány eljárás. Tolikat leirtani, kivárni míg letelik a kulcs, és visszajön a piacra mentett tartalék, aztán lopni amíg érdemes. Jó gnómot sokáig érdemes... Súgóban asszem olyat is olvastam, hogy épp emiatt célszerű baromira vigyázni a kitiltásokkal, merthogy támadhatnak, de te nem tehetsz ellene semmit. Ne kérdezz rá, hogy melyik rovatban olvastam, nem vagyok egy súgóbajnok:) |
Quote:
Amit viszont nem értesz , nem a büntetés a probléma , a büntetés sulyoságával van gond , nem anyázott nem használt trágár szavakat . De neked hiába is irom , valószinú te konzervativ ember vagy , és utálod beismerni ha hibáztol , főleg ugy , hogy kapod a támogató irásokat valószinű olyan emberektől akiket ismersz , igy fölényben érzed magadat. Még 1 kérdésemre válaszolj , de öszintén . Elgondolkodtál valaha is , a döntéseid jogoságán? |
Quote:
Hogy jogos volt-e kitiltani valakit, aki megszegte a szabályokat? Igen, jogosnak tartom. Szerinted csak azért, mert VIP tag, kivételezni kellett volna vele, és enyhébb büntetést adni, mint amit ilyen esetben más kap? A témacím erősen erre utal. Úgy érzem, hogy nincs helye ilyen esetben a kivételezésnek, hiszen az a játék tisztaságát kérdőjelezné meg erősen. Már megint konzervatív és vaskalapos vagyok? Igen. :) Hogy jogos volt-e mégegyszer kitiltani, amikor a szabályszegés pontos tudatában MÉGEGYSZER megszegte azokat? Igen, ezt is jogosnak tartom. |
Nem jogos szerintem
|
Quote:
|
Quote:
Kultúráltan is lehet dühöngeni!!! Szvsz! Ha már megkapta a büntetést miért kellett még 1et kiharcolni magának, csak saját magát minősítette ezzel!!! Ennyi a véleményem erről! Ja ha azt a levelet még nem is jelentik, el lehet gondolkodni, ha még jobban felbosszantják a szövid akkor nem írt volna e még rosszabbat, az alapján ahogy itt a fórumon megnyílvánult.......? |
Quote:
|
Quote:
Végig olvastad a 11 oldalt , vagy csak jó pontot akarsz magadnak . Nem arról a levélről van szó amit most irt , ennek van előzménye , és elöbb tájékozodj , és utána irjál . |
Quote:
Azt hiszem már megint nem vagyok tisztában a képességeimmel. :) Ha ilyeneket tudok, vajon mik jöhetnek még? :))) Ez a téma kezd picit nevetséges lenni. Ha én vagyok az egyetlen, aki így érzi, akkor így jártam. :) |
Quote:
Mert neked lehet , hogy csak 1 jó kis poén , de nekünk több hónap munkánk , és pénzünk van benne. Igy levonva a következtetést , te se vagy jobb mint mi . Ezt ugy érted ahogy akarod |
fáy:
sztem nem kellene feszegetned (tovább) a pofonosláda tetejét... |
Quote:
Nincs szükségem arra, h elolvassam IQ-ból értek mindenhez:p:p Ezt meg te harcoltad ki magadnak, mivel nem szoktam úgy beirogatni sehová, h nem olvasom végig a topicot! Annyit mondtam, h ha már megszületett egy döntés, akkor vagy normális hangnemben bírálja a szövid vagy sehogy! A jó pontokra meg nincs szükségem! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én említettem volna bárhol is, hogy "tudjátok mit írt X ország a másiknak?"? Nem. Én jöttem ide, és valami hihetetlen kultúrálatlan módon mutatkoztam be a nagy nyilvánosság előtt? Nem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tisztelettel beszéltem veled , nem használtam semmi sértőt veled , vagy mással , nem röhögtem ki más problémáját . Szoval gondolkodj 1 kicsit , aki sértegetett annak ird . |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:33. |