Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Milyen büntetés jár a VIP országnak , ha nem megfelelő a hangnem- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2385)

fáy 10-12-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129140)
Kérédesnek eleget téve a másik országod is kapott egy hét pihenőt. Sajnálom, hogy ilyen stílusú emberek is játsszák ezt a játékot, idővel remélem, hogy sikerül ettől megtisztítani a Hódítót.

ismered?
Te sértegethetsz másokat , ugy hogy azt se tudod ki ő .
Van stilusa , hibázott ,mint oly sikan , de 168 kör első büntetésnek , több hónap év után , ugy hogy semmi csunya szót semmi sértőt nem használt
, kicsit erős .

Ati 10-12-2007 14:32

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129147)

ismered?
Van stilusa , hibázott ,mint oly sikan , de 168 kör első büntetésnek , több hónap év után , ugy hogy semmi csunya szót semmi sértőt nem használt
, kicsit erős .

Nem ismerem. A szabályokat ismerem, amik teljesen világosan tiltják az ilyen stílus használatát.

Egyéb kérdés?

fáy 10-12-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 129145)
Ezt fűzöm hozzá a témához.
A szövije első megnyilvánulása ezen a fórumon elég alpárira sikeredett. Engem nem győzött meg az ártatlanságáról.:(

Nem is az volt a célja , hogy meggyözön bárkit is.
Ez már méregből ment , és egyetértek vele .
Hónapokig dolgozik valaki valamin , és 1 anyukádért , 1 pöcsért kap 1 hetet
, ami alatt szétszedik az oriját .
Valószinű én se ugrálnék örömömbe , de gondolom te igen ,

fáy 10-12-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129148)
Nem ismerem. A szabályokat ismerem, amik teljesen világosan tiltják az ilyen stílus használatát.

Egyéb kérdés?

van , még nagyon sok .
HOL VAN LEIRVA?

Zsáni 10-12-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129146)
Van téma? Eddig úgy látom olyan irányba megy a "téma", hogy ha valami a játékon belül nem elfogadható, akkor jöjjünk ki ide erre a fórumra, és fokozzuk még egy kicsit, mert az biztos jó lesz.

Oviban láttam ilyet, de mindjárt jön Fegya, hogy ne szídjam az ovisokat. :)

Van téma...ha úgy vesszük lehet az is a téma, hogy miért is kell idejönni panaszkodni?
Mert közösön hipp-hopp kapják az emberek a pirosakat azzal az indokkal (nem tudom szó szerint), hogy nem lehet a figyelmeztetéseket firtatni (nem találtam jobb szót hirtelen, bocsi).
Így azt hiszem érthető, hogy inkább idejönnek, és többek véleményére kíváncsiak...nem?

Ati 10-12-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129149)

... hanem tovább folytatnád a szabályok most már szándékos, és teljesen tudatos megszegését?

Ati 10-12-2007 14:36

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129150)
van , még nagyon sok .
HOL VAN LEIRVA?

Regisztrációs szabályok 3. pontja.

Remedy 10-12-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129149)

Mit is csinalnek? Elgondolkodnek. Nem tetszene a rendszer, de vagy elfogadnam, vagy abbahagynam a hoditot. Ha elfogadnam, nem irnek a forumra ilyen uzenetet. Talpra allnek, extrem esetben ujraznek, elnezest kernek es talan suppon visszaadnak az irasjogom egyszercsak. De ha abbahagynam se irnek ilyen uzenetet... :) Bar akkor mar mindegy lenne :)

Zsáni 10-12-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 129145)
Ezt fűzöm hozzá a témához.
A szövije első megnyilvánulása ezen a fórumon elég alpárira sikeredett. Engem nem győzött meg az ártatlanságáról.:(

szerintem nem is akart meggyőzni...
és valahol azt azért te is megérthetnéd, hogy felindultságból sokszor nem gondolja végig az ember mit is ír, pláne, ha úgy érzi igazságtalanság történt vele szemben...

de azért azt tisztázzuk, hogy egy szóval nem mondtam, hogy ártatlan....

Ati 10-12-2007 14:38

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 129151)
Van téma...ha úgy vesszük lehet az is a téma, hogy miért is kell idejönni panaszkodni?
Mert közösön hipp-hopp kapják az emberek a pirosakat azzal az indokkal (nem tudom szó szerint), hogy nem lehet a figyelmeztetéseket firtatni (nem találtam jobb szót hirtelen, bocsi).
Így azt hiszem érthető, hogy inkább idejönnek, és többek véleményére kíváncsiak...nem?

Abszolút igazad van, erre a fórumra is a Hódító fórumetikettje az érvényes. Én voltam a hibás, hogy ennyire toleráns voltam... Ennek eredménye, hogy mégegy ország 168 körön csücsül.

Ne akarjon az ember jót...

Zsáni 10-12-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129156)
Abszolút igazad van, erre a fórumra is a Hódító fórumetikettje az érvényes. Én voltam a hibás, hogy ennyire toleráns voltam...

Nem. nem ezt mondtam...ismétlem mégegyszer, hogy nem kell mindent tolerálni, és ettől kicsit okosabb is lehetett volna, minthogy ilyen üzit ír ide, egyáltalán nem kell az ilyet tolerálni..

annyit mondtam, hogy szerintem igenis hagyni kéne néha, hogy az emberek megfirtassák a kitiltás okát...
hátha mások tanulnak belőle...

Ati 10-12-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 129157)
Nem. nem ezt mondtam...ismétlem mégegyszer, hogy nem kell mindent tolerálni, és ettől kicsit okosabb is lehetett volna, minthogy ilyen üzit ír ide, egyáltalán nem kell az ilyet tolerálni..

annyit mondtam, hogy szerintem igenis hagyni kéne néha, hogy az emberek megfirtassák a kitiltás okát...
hátha mások tanulnak belőle...

Szerintem ezen már igencsak túlvagyunk. Mások rokonainak negatív hangvételű emlegetése nem elfogadható. Ezt szerintem már az elején tisztáztuk.

webesc 10-12-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129147)

ismered?
, kicsit erős .

Hibázott,igen.
És különbözőek az emberek,kinek sértő kinek nem amit írt.
De nem tanult belőle....
Ennél biztosan többre ment volna a Support-nak írt normális
hangvételű levéllel.
Ha nem ment volna semmire vele,már akkor is jobban jár mint így.
Részemről ennyi.(Ebből semmi haszna nem lessz senkinek)

Zsáni 10-12-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129158)
Szerintem ezen már igencsak túlvagyunk. Mások rokonainak negatív hangvételű emlegetése nem elfogadható. Ezt szerintem már az elején tisztáztuk.

és ha visszaolvasol 1, max. 2 oldalt, teljes mértékben egyet értek ezzel...
jelenleg úgy érzem a firtatás tárgya, hogy tényleg annyira negatív hangvételű volt-e az írás....

fáy 10-12-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 129154)
Mit is csinalnek? Elgondolkodnek. Nem tetszene a rendszer, de vagy elfogadnam, vagy abbahagynam a hoditot. Ha elfogadnam, nem irnek a forumra ilyen uzenetet. Talpra allnek, extrem esetben ujraznek, elnezest kernek es talan suppon visszaadnak az irasjogom egyszercsak. De ha abbahagynam se irnek ilyen uzenetet... :) Bar akkor mar mindegy lenne :)

ez megoldás ujrázni , valószinű nem lesz ujrázás , felépités se lesz.
De remélem olvassa az a bátor ember , aki csak védtelen orikkal tud mit kezdeni , őa NAGY HŐS .

1 GYÁVA

fáy 10-12-2007 14:48

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 129159)
Hibázott,igen.
És különbözőek az emberek,kinek sértő kinek nem amit írt.
De nem tanult belőle....
Ennél biztosan többre ment volna a Support-nak írt normális
hangvételű levéllel.
Ha nem ment volna semmire vele,már akkor is jobban jár mint így.
Részemről ennyi.(Ebből semmi haszna nem lessz senkinek)

ja irjál levelet kapsz is választ pár nap mulva .
A büntetés addig meg telik , a tolijai fogynak és pár nap alatt , még 1 olyan orit is szédszedsz , ahol van gazdája
Itt az idő a lényeg

Ati 10-12-2007 14:50

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 129160)
és ha visszaolvasol 1, max. 2 oldalt, teljes mértékben egyet értek ezzel...
jelenleg úgy érzem a firtatás tárgya, hogy tényleg annyira negatív hangvételű volt-e az írás....

Ezt bármeddig lehet firtatni, az ezzel kapcsolatos döntés megszületett. Úgy érzem, hogy ha az érintett országnak ezzel kapcsolatban észrevétele van, akkor azt nem ilyen alpári stílusban kellene előadni, mert egy dolog egész biztos: nem segített az ügyén. :)

Nagyon kivételes esetektől eltekintve van lehetőség az írási lehetőség visszaállítására is egyetlen egyszer (természetesen ez minden esetben egyéni elbírálás tárgyát képezi). Nyilván vannak körülmények, amik után ez már nem lehetséges. Jelen esetben ez a fórumos kirohanás ilyen körülmény.

Ati 10-12-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129162)
ja irjál levelet kapsz is választ pár nap mulva .
A büntetés addig meg telik , a tolijai fogynak és pár nap alatt , még 1 olyan orit is szédszedsz , ahol van gazdája
Itt az idő a lényeg

Most jobb lett valami, hogy a másik országa is egy hetes pihenőn van? Szerintem nem. Akkor mi szükség is volt erre a kirohanásra pontosan?

Zsáni 10-12-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129163)
Ezt bármeddig lehet firtatni, az ezzel kapcsolatos döntés megszületett. Úgy érzem, hogy ha az érintett országnak ezzel kapcsolatban észrevétele van, akkor azt nem ilyen alpári stílusban kellene előadni, mert egy dolog egész biztos: nem segített az ügyén. :)

Nagyon kivételes esetektől eltekintve van lehetőség az írási lehetőség visszaállítására is egyetlen egyszer (természetesen ez minden esetben egyéni elbírálás tárgyát képezi). Nyilván vannak körülmények, amik után ez már nem lehetséges. Jelen esetben ez a fórumos kirohanás ilyen körülmény.

Így igaz, ahogy mondod...ő sajnos nem tanult az esetből, mutatja ezt a tényleg elfogadhatatlan hangvételű levele is, viszont mások tanulhatnak az ő kárából...

Croissant 10-12-2007 14:58

fáy:

Nem kívánom ismételni önmagam, de szerintem jobb lenne, ha elgondolkodnál a (most) történteken... különösen, ami a szöviddel kapcsolatos (volt)...

Synkel 10-12-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129161)
ez megoldás ujrázni , valószinű nem lesz ujrázás , felépités se lesz.
De remélem olvassa az a bátor ember , aki csak védtelen orikkal tud mit kezdeni , őa NAGY HŐS .

1 GYÁVA

Van egy sanda gyanúm, hogy Révész cimborád gnómmal nyomja/nyomta. 168 körre kitlitott gnómokkal szemben meg ez a szabvány eljárás. Tolikat leirtani, kivárni míg letelik a kulcs, és visszajön a piacra mentett tartalék, aztán lopni amíg érdemes. Jó gnómot sokáig érdemes...
Súgóban asszem olyat is olvastam, hogy épp emiatt célszerű baromira vigyázni a kitiltásokkal, merthogy támadhatnak, de te nem tehetsz ellene semmit. Ne kérdezz rá, hogy melyik rovatban olvastam, nem vagyok egy súgóbajnok:)

fáy 10-12-2007 15:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129164)
Most jobb lett valami, hogy a másik országa is egy hetes pihenőn van? Szerintem nem. Akkor mi szükség is volt erre a kirohanásra pontosan?

Tiváltotátok ki , ha érdekel én is hasonló stilusban irtam volna , ha valaki több honapi munkámat tönkre teszi .
Amit viszont nem értesz , nem a büntetés a probléma , a büntetés sulyoságával van gond , nem anyázott nem használt trágár szavakat .
De neked hiába is irom , valószinú te konzervativ ember vagy , és utálod beismerni ha hibáztol , főleg ugy , hogy kapod a támogató irásokat valószinű olyan emberektől akiket ismersz , igy fölényben érzed magadat.

Még 1 kérdésemre válaszolj , de öszintén .

Elgondolkodtál valaha is , a döntéseid jogoságán?

Ati 10-12-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129169)
Tiváltotátok ki , ha érdekel én is hasonló stilusban irtam volna , ha valaki több honapi munkámat tönkre teszi .
Amit viszont nem értesz , nem a büntetés a probléma , a büntetés sulyoságával van gond , nem anyázott nem használt trágár szavakat .
De neked hiába is irom , valószinú te konzervativ ember vagy , és utálod beismerni ha hibáztol , főleg ugy , hogy kapod a támogató irásokat valószinű olyan emberektől akiket ismersz , igy fölényben érzed magadat.

Konzervatív vagyok? Abszolút.

Hogy jogos volt-e kitiltani valakit, aki megszegte a szabályokat? Igen, jogosnak tartom.

Szerinted csak azért, mert VIP tag, kivételezni kellett volna vele, és enyhébb büntetést adni, mint amit ilyen esetben más kap? A témacím erősen erre utal. Úgy érzem, hogy nincs helye ilyen esetben a kivételezésnek, hiszen az a játék tisztaságát kérdőjelezné meg erősen.

Már megint konzervatív és vaskalapos vagyok? Igen. :)

Hogy jogos volt-e mégegyszer kitiltani, amikor a szabályszegés pontos tudatában MÉGEGYSZER megszegte azokat? Igen, ezt is jogosnak tartom.

fáy 10-12-2007 15:34

Nem jogos szerintem

Ati 10-12-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129171)
Nem jogos szerintem

Ez van. :)

Fefe013 10-12-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129169)

A döntés váltotta ki?
Kultúráltan is lehet dühöngeni!!! Szvsz!
Ha már megkapta a büntetést miért kellett még 1et kiharcolni magának, csak saját magát minősítette ezzel!!! Ennyi a véleményem erről!

Ja ha azt a levelet még nem is jelentik, el lehet gondolkodni, ha még jobban felbosszantják a szövid akkor nem írt volna e még rosszabbat, az alapján ahogy itt a fórumon megnyílvánult.......?

fáy 10-12-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129170)
Konzervatív vagyok? Abszolút.

Hogy jogos volt-e kitiltani valakit, aki megszegte a szabályokat? Igen, jogosnak tartom.

Szerinted csak azért, mert VIP tag, kivételezni kellett volna vele, és enyhébb büntetést adni, mint amit ilyen esetben más kap? A témacím erősen erre utal. Úgy érzem, hogy nincs helye ilyen esetben a kivételezésnek, hiszen az a játék tisztaságát kérdőjelezné meg erősen.

Már megint konzervatív és vaskalapos vagyok? Igen. :)

Hogy jogos volt-e mégegyszer kitiltani, amikor a szabályszegés pontos tudatában MÉGEGYSZER megszegte azokat? Igen, ezt is jogosnak tartom.

Tényleg konzervativ vagy , ill következetlen , ha következetes lennél tudnád , hogy a második kitiltás okát te provokáltad ki ,azzal , hogy kitiltotad, anyukád , és a pöcs használatáért, hangsulyozom ANYUKÁD és PÖCS, 32 éves vagyok , valószinű elég érett hozzá , hogy eltudjam dönteni , hogy ezek a szavak még abba a szövegkörnyezetben is ,nem voltak sértők , max félreérthetők , és te simán csak félre akarod érteni , nem is probálod máskép nézni a dolgokat.

fáy 10-12-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 129174)
A döntés váltotta ki?
Kultúráltan is lehet dühöngeni!!! Szvsz!
Ha már megkapta a büntetést miért kellett még 1et kiharcolni magának, csak saját magát minősítette ezzel!!! Ennyi a véleményem erről!

Ja ha azt a levelet még nem is jelentik, el lehet gondolkodni, ha még jobban felbosszantják a szövid akkor nem írt volna e még rosszabbat, az alapján ahogy itt a fórumon megnyílvánult.......?

Végig olvastad a 11 oldalt , vagy csak jó pontot akarsz magadnak .
Nem arról a levélről van szó amit most irt , ennek van előzménye , és elöbb tájékozodj , és utána irjál .

Ati 10-12-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129176)
Tényleg konzervativ vagy , ill következetlen , ha következetes lennél tudnád , hogy a második kitiltás okát te provokáltad ki ,azzal , hogy kitiltotad, anyukád , és a pöcs használatáért, hangsulyozom ANYUKÁD és PÖCS, 32 éves vagyok , valószinű elég érett hozzá , hogy eltudjam dönteni , hogy ezek a szavak még abba a szövegkörnyezetben is ,nem voltak sértők , max félreérthetők , és te simán csak félre akarod érteni , nem is probálod máskép nézni a dolgokat.

Provokáltam? Ezek szerint valami titkos telepatikus képességek révén rávettem, hogy írjon már egy olyan üzenetet valakinek, ami nem elfogadható, a másik embert is rávettem valami furfangos módon arra, hogy ezen sértődjön meg, és emiatt jelentse.

Azt hiszem már megint nem vagyok tisztában a képességeimmel. :) Ha ilyeneket tudok, vajon mik jöhetnek még? :)))

Ez a téma kezd picit nevetséges lenni. Ha én vagyok az egyetlen, aki így érzi, akkor így jártam. :)

fáy 10-12-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129172)
Ez van. :)

Erre az a vélemányem , hogy ha valaki belerőhőg a képembe , mint ahogy te most teszed , kigunyolva a mi ( szövink gondját) ugyan olyan sértő , mint ha megkérdeznéd Anyukám hogyvan.

Mert neked lehet , hogy csak 1 jó kis poén , de nekünk több hónap munkánk , és pénzünk van benne.
Igy levonva a következtetést , te se vagy jobb mint mi .

Ezt ugy érted ahogy akarod

Croissant 10-12-2007 15:57

fáy:
sztem nem kellene feszegetned (tovább) a pofonosláda tetejét...

Fefe013 10-12-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129178)
Végig olvastad a 11 oldalt , vagy csak jó pontot akarsz magadnak .
Nem arról a levélről van szó amit most irt , ennek van előzménye , és elöbb tájékozodj , és utána irjál .

Persze, h csak jó pontot akarok!:p Csak azért regeltem ide, nem pedig azért, h első hsz-mal bizonyítsam, h mennyire kutúrált vagyok!:p
Nincs szükségem arra, h elolvassam IQ-ból értek mindenhez:p:p

Ezt meg te harcoltad ki magadnak, mivel nem szoktam úgy beirogatni sehová, h nem olvasom végig a topicot! Annyit mondtam, h ha már megszületett egy döntés, akkor vagy normális hangnemben bírálja a szövid vagy sehogy!
A jó pontokra meg nincs szükségem!

fáy 10-12-2007 16:03

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 129181)
fáy:
sztem nem kellene feszegetned (tovább) a pofonosláda tetejét...

Ezt nem értem , most fenyegetsz?

Remedy 10-12-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 129168)
Van egy sanda gyanúm, hogy Révész cimborád gnómmal nyomja/nyomta. 168 körre kitlitott gnómokkal szemben meg ez a szabvány eljárás. Tolikat leirtani, kivárni míg letelik a kulcs, és visszajön a piacra mentett tartalék, aztán lopni amíg érdemes. Jó gnómot sokáig érdemes...
Súgóban asszem olyat is olvastam, hogy épp emiatt célszerű baromira vigyázni a kitiltásokkal, merthogy támadhatnak, de te nem tehetsz ellene semmit. Ne kérdezz rá, hogy melyik rovatban olvastam, nem vagyok egy súgóbajnok:)

He? Nemtom Te hogy vagy vele, de nalam a "szabvany eljaras" az, hogy kitiltott orikat nem bantunk.... Erdekes egy felfogasod van...

Ati 10-12-2007 16:06

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129180)
Erre az a vélemányem , hogy ha valaki belerőhőg a képembe , mint ahogy te most teszed , kigunyolva a mi ( szövink gondját) ugyan olyan sértő , mint ha megkérdeznéd Anyukám hogyvan.

Én nyitottam volna ezt a témát? Nem.

Én említettem volna bárhol is, hogy "tudjátok mit írt X ország a másiknak?"? Nem.

Én jöttem ide, és valami hihetetlen kultúrálatlan módon mutatkoztam be a nagy nyilvánosság előtt? Nem.

Croissant 10-12-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129185)

Nem... Csak egy (számodra nem feltétlenül kellemes) lehetőséget jeleztem...

Croissant 10-12-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 129186)
He? Nemtom Te hogy vagy vele, de nalam a "szabvany eljaras" az, hogy kitiltott orikat nem bantunk.... Erdekes egy felfogasod van...

Miért is nem lehetne / kellene azt az orit bántani, amelyik vét a Hódító szabályai ellen???

fáy 10-12-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129187)
Én nyitottam volna ezt a témát? Nem.

Én említettem volna bárhol is, hogy "tudjátok mit írt X ország a másiknak?"? Nem.

Én jöttem ide, és valami hihetetlen kultúrálatlan módon mutatkoztam be a nagy nyilvánosság előtt? Nem.

Miért én?
Tisztelettel beszéltem veled , nem használtam semmi sértőt veled , vagy mással , nem röhögtem ki más problémáját .
Szoval gondolkodj 1 kicsit , aki sértegetett annak ird .

Ati 10-12-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129190)
Miért én?
Tisztelettel beszéltem veled , nem használtam semmi sértőt veled , vagy mással , nem röhögtem ki más problémáját .

Nekem speciel eszembe nem jutott volna témát nyitni ennek a kitiltásnak, Te nyitottad, és kezdtél el a nyilvánosság előtt csámcsogni rajta...

Fefe013 10-12-2007 16:16

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129185)

Kezd üldözési mániád lenni v mi?

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129190)

Én például vehetném úgy, h megsértettél, mivel azt feltételezted, h elolvastam 1 oldalt a topicból és már beledumálok, na meg ahogy beleszólok azzal rögtön jó pontokat akarok szerezni!

All times are GMT +1. The time now is 19:33.