![]() |
Quote:
|
Quote:
nem úgy ahogy a Rognor meg a Vae victis ?:D Sok vajasfülü:) |
Quote:
Rognort asszem 9 ori verte be, fele ráadásul fosztira jött és majdnem 1 mrd-t buktam rajta..:) |
Quote:
|
Remélem Atis nem fogsz megsértődni, mert nem annak szánom!!!
De néha az az érzésem mintha egy gép ülne a másik oldalon, aki uazokat az automatikus válaszokat adja. S nem akarja összefüggésében végiggondolni a dolgokat. Nah tényleg ez volt az utolsó beírásom EBBEN A TÉMÁBAN megígérem! |
Közben megint piros lettem.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Remy témája olyan gyorsan repült ,(a bejelentős) hogy nem tudtam oda írni...
A kérdésem felé: minek egy olyan szavazás, ahol senki nem fog a "nem" lehetősége szavazni... Kicsit hasonlít Ati " nem, nem akarom támogatni a hódítót" választási lehetőségére, ami nullán díszeleg ott, de ott vannak legalább más lehetőségek is, itt nem nagyon... :D:D:D |
Quote:
Igazabol nem tudom, milyen lehetoseget szerettel meg volna: szeretned, hogy Pistike ne huzhassa meg a lanyok hajat ezentul? a. ) igen b.) nem c.) nem izgat Szerintem ennyi boven eleg.. :) |
Quote:
mert máskor nagyon még nem láttalak itt... de akkor azonnal :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
márha élne a topic :D:D csak érdeklődés szinten, a téma nem érdekel így is fogok szavazni :cool: |
Quote:
Lehet nem szavazna nemmel senki, de elég hülyén nézne ki a szavazás amiben csak igen válasz létezik:D |
Quote:
most nézem, nem nyílvános szavazás :D:D de akkor is :p |
vki aki megtalálta a jelenlegi hasonló témájú témát az kérem linkelje be.
|
Quote:
talán ez? |
nem hiszem. a túlsok top körös topic lenne ez, de szerintem nem ugyanaz a kettő dolog.
|
Quote:
de ez a szavazás témája ? J.K.SZ. bejelentő valamint ez a Remy által felkarolt bejelentő olvass bele a topicba, és találsz beírásokat ezzel kapcsolatban asszem... igazából van pár hónapja , én sem emlékszem rá pontosan már. jah közben látom, melyik topic ott van Ati linkje... http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1874 ;) |
nem látom ati linkjét. kérlek azt is linkeld be :)
ettől függetlenül azzal, hogy érinti a témát, nem okozott megoldást a témában. ezzel szemben talán ha lenne egy remy féle bejelentő, az talán igen. nos ténylegegesen is belinkelted, köszönöm. de még mindig nem értem, miért nekünk kéne szűrni a földleadásokat. |
All times are GMT +1. The time now is 01:21. |