Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Működik a JSZK? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2339)

Fefe013 09-23-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 126105)
Jól látom, az a téma, hogy a hullának, bár nem tud varázsolni, legyen megtiltva, hogy vakon támadjon? Ez csak valami rossz vicc, ugye?

Ezt hol olvastad?:eek:
Nekem az jött le, h furcsának tartja, h pont akkor ütötte be a szövijét egy mf hulla, amikor elvitt tőle a támadáshoz egységet, ez lehet mák a hullának, de ha megsúgták, akkor az már jksz v tévedek?

Ati 09-23-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 126108)
Ezt hol olvastad?:eek:
Nekem az jött le, h furcsának tartja, h pont akkor ütötte be a szövijét egy hulla, amikor elvitt tőle a támadáshoz egységet, ez lehet mák a hullának, de ha megsúgták, akkor az már jksz v tévedek?

Nekem az jött le, hogy amint egy hulla támad, az már egyből csalás. Ha még sikeresen is támad, akkor tuti valaki segíti. Ha esetleg épp nincs is otthona sereg, akkor pedig aztán végképp.

Remélem, hogy ez csak valami rossz vicc akar lenni.

Attól, hogy esetleg eltétve valóban van ilyen eset, ne felejtse már el senki, hogy a hulla nem tud információkhoz jutni, így kénytelen vakon támadni. Már miért ne tehetné ezt?!

Synkel 09-23-2007 11:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 126109)
Nekem az jött le, hogy amint egy hulla támad, az már egyből csalás. Ha még sikeresen is támad, akkor tuti valaki segíti. Ha esetleg épp nincs is otthona sereg, akkor pedig aztán végképp.

Remélem, hogy ez csak valami rossz vicc akar lenni.

Attól, hogy esetleg eltétve valóban van ilyen eset, ne felejtse már el senki, hogy a hulla nem tud információkhoz jutni, így kénytelen vakon támadni. Már miért ne tehetné ezt?!

Ati, ha 500 heki környékén a hulla "véletlen" 5*600 lóval betalál, az azért télleg furcsa, hogy enyhén fogalmazzak.

szajonara 09-23-2007 20:54

és pontosítanék 660 hekin úgy hogy normál esetben 7.5k bebetonozott íjam van, és itt pont arrol van szó hogy az új tag leszipkázta mindenki védelmét úgy hogy rá nem ment senki

Pali papa 09-23-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 126057)
Most amúgy már tudom mi a baja, még 5 ben 400 heki környékén az egyik hadisunk ráment fosztással, ezt sérelmezi annyira. :( :(

Ezt honnan tudtad meg, mert ha olyan hülye, hogy leírta azonnal jelentsd a szupportnak...
:D

szajonara 09-23-2007 21:21

átküldte msn-en mielött letíltott

Ati 09-23-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 126225)
átküldte msn-en mielött letíltott

A Hódítón belül van lehetőség az egymással való kommunikációra. Ha szándékosan olyan csatornákat választasz, amiket nem tudunk bizonyítékként használni, az a saját egyéni döntésed, ennek következményei ilyen esetben azt hiszem világosak: bizonyítékként nem használható.

Grabi 09-23-2007 21:31

ati nem lenne egyszerűbb megkuksiznod az ügyet és esetleg szankcionálni ha szükséges, mint egyszerészt olvasnod a hisztit, másrészt válaszolnod is rá?

Ati 09-23-2007 21:33

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 126229)
ati nem lenne egyszerűbb megkuksiznod az ügyet és esetleg szankcionálni ha szükséges, mint egyszerészt olvasnod a hisztit, másrészt válaszolnod is rá?

"Bár az adatgyűjtés az országok tevékenységéről folyamatos, a részletes emberi kivizsgálás csak heti egy alkalommal történik, ezért ha bejelentettél valakit, ne várd, hogy azonnal áthelyezésre is kerül."

Az eset tanulságait mások is leszűrhetik. Ez a "gyere már msn-re" ez tipikusan olyan, hogy ha valaki belemegy, akkor vállalja a következményeket.

Deni 09-23-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 126232)
"Bár az adatgyűjtés az országok tevékenységéről folyamatos, a részletes emberi kivizsgálás csak heti egy alkalommal történik, ezért ha bejelentettél valakit, ne várd, hogy azonnal áthelyezésre is kerül."

kivéve ha ismert országod van és sokan sípolnak ellened a fórumon, mert akkor rögtön pont akkor lesz a heti egyszeri alkalom :)

Ati 09-23-2007 21:47

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 126234)
kivéve ha ismert országod van és sokan sípolnak ellened a fórumon, mert akkor rögtön pont akkor lesz a heti egyszeri alkalom :)

Annak eldöntése, hogy ez mikor van, egyedül az én hatásköröm. :) És ezt még magyaráznom se kell. :) Az adminság előnyei. :)

Deni 09-23-2007 21:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 126236)
Annak eldöntése, hogy ez mikor van, egyedül az én hatásköröm. :) És ezt még magyaráznom se kell. :) Az adminság előnyei. :)

akkor igazán dönthetnél úgy saját hatáskörben, hogy megnézed náluk mi a szitu.. gyorsban amúgy is hamar ki lehet csinálni vkit.. legalább akkor azt tudná csóri, hogy mindez legálisan történik-e :rolleyes:
azért ez nem annyira mindennapi eset.. :(

Ati 09-23-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 126238)
akkor igazán dönthetnél úgy saját hatáskörben, hogy megnézed náluk mi a szitu.. gyorsban amúgy is hamar ki lehet csinálni vkit.. legalább akkor azt tudná csóri, hogy mindez legálisan történik-e :rolleyes:
azért ez nem annyira mindennapi eset.. :(

Azt gondolom, hogy ha valaki annyira felelőtlen, hogy játékon kívüli kommunikációt használ az ellenségeivel (és itt már nem ellenfélről beszélünk), akkor ennek az egyenes következménye, hogy az így kapott információ nem használható. Márpedig bizonyíték hiányában marad a kiértékelések teljesen normális ideje, ami egészen biztosan nem vasárnap éjjel 11 óra.

És ez természetesen nem vita tárgya.

Stev 09-24-2007 12:34

Ati, ő nem az ellenségével beszélt msn-en, hanem az ex szövitagjával...

Ati 09-24-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 126298)
Ati, ő nem az ellenségével beszélt msn-en, hanem az ex szövitagjával...

... akiről az elmondás alapján már a szövibelépés után kiderült, hogy szándékosan szivatja, és a szövetségbe lépés csak csali volt. Ha valaki ezek után msn-en folytatja a beszélgetéseket, azzal tényleg nem tudok mit tenni. Természetesen joga van hozzá, de az ilyen beszélgetéseket nem fogjuk tudni felhasználni sem arra, hogy valamit alátámasszon, sem arra, hogy bármilyen folyamatot felgyorsítson.

Ha bizonyítható erejűen történik mindez, valószínüleg sokkal hamarabb sor kerül rá, mint így, hogy ezt a beszélgetést csak olvasgatjuk, mint történet, de a valóságalapja mindenképp megkérdőjelezhető.

Mit szeretnél msn logban olvasni, hány országot vallottál be, hogy annyival csalsz? :) Pár perc, és összedobok gyorsan egyet. :) Aztán majd lengetem, hogy msn-en bevallottad, jó? :)

Elhiszem, hogy barátokkal, ismerősökkel, megbízható szövetségesekkel sokkal könnyebb msn-en beszélni, de hatalmas felelőtlenség egy vadidegennel ott elkezdeni beszélgetni, különösen miután látod, hogy a szándékai nem egyenesek.

hami 09-24-2007 12:59

Nagyon remélem, hogy Ati esetleg szankcionál, és csak annyira, hogy anarchba kerüljön az illető:D

A másik, ha valakinek nem tetszik, hogy egyetlen egyszer be lett ütve, és ezért ennyire gerinctelen cselekedetre szánja el magát, az ne is játszon.

Mindenkinek jó játékot :D:D

Ati 09-24-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by hami (Post 126301)
Nagyon remélem, hogy Ati esetleg szankcionál, és csak annyira, hogy anarchba kerüljön az illető:D

A másik, ha valakinek nem tetszik, hogy egyetlen egyszer be lett ütve, és ezért ennyire gerinctelen cselekedetre szánja el magát, az ne is játszon.

Mindenkinek jó játékot :D:D

Kicsit elkéstél. :)

hami 09-24-2007 13:07

A fenébe:S :D:D

Mi lett a vége? Szabad tudni róla valamit?

szajonara 09-24-2007 13:22

Anarchban vannak. Köszönöm az intézkedést.

hami 09-24-2007 14:07

Hmm, kik lehetnek Ők, melyik az Ő orijuk a "kék szőnyegből" ?? Most amúgyis célpontokat keresek 600-800 között:)

laci 09-24-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by hami (Post 126308)
Hmm, kik lehetnek Ők, melyik az Ő orijuk a "kék szőnyegből" ?? Most amúgyis célpontokat keresek 600-800 között:)

Ahh, mennyivel nemesebb dolog lenne megszerezni a nevüket és itt megbeszélve "jogos bosszút" állni rajtuk, anarch vagy sem :p

Nogixer 09-24-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by hami (Post 126308)

Sziasztok, gyakorlatilag ez a hsz sem volt különb tőlük:D
Ha csak anarchba kerültek, akkor nem is voltak annyira gonoszok:D

Synkel 09-24-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 126314)
Sziasztok, gyakorlatilag ez a hsz sem volt különb tőlük:D
Ha csak anarchba kerültek, akkor nem is voltak annyira gonoszok:D

Játszol anarchban? Ha jól sejtem nem. Reggel mikor megjelennek az áthelyezettek az a bejegyzés vége, hogy az áthelyezett országok a tulaj első belépésekor jelennek meg a pontlistán. Jó vadászatot! Admin#0#

Teljesen természetes dolog, ha anarchban le akarnak vadászni valakit, még az is, ha ezt fórumon bejelentik, esetleg mást is erre buzdítanak. Ettől anarch...

szajonara 09-27-2007 12:41

Ma reggel néztem a szégyentáblát és látom, hogy az illető törölve lett. Bele sem merek gondolni, mit tehetett, hogy anarchból töröljék.

richardka 09-27-2007 13:05

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 126596)
Ma reggel néztem a szégyentáblát és látom, hogy az illető törölve lett. Bele sem merek gondolni, mit tehetett, hogy anarchból töröljék.

gondolom kulturáltan megreklamálta hogy hogy került az anarchba:D

Ati 09-27-2007 14:38

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 126596)

Nem tudok róla, hogy törölve lett volna az az országa.

szajonara 09-27-2007 16:00

Ja most nézem csak a név stimmel, más a száma.

Ati 09-27-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 126610)
Ja most nézem csak a név stimmel, más a száma.

Azért, mert az szerintem már előtte kint volt 168 körön, utána anarch. Másról nem tudok vele kapcsolatban...

yenkie 09-27-2007 16:43

Azért durva dolgok mennek máshol is.
Havernak sms, skype, msn.
Nézz teljest, és utánna ezt üsd.
Ő meg tud védekezni, hogy teljesből látta az eseményeket, és ezért támadott.

Ati 09-27-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 126614)
Azért durva dolgok mennek máshol is.
Havernak sms, skype, msn.
Nézz teljest, és utánna ezt üsd.
Ő meg tud védekezni, hogy teljesből látta az eseményeket, és ezért támadott.

Sőt, olyan is van, akinek a haver nem szól se sms, se skype, se msn, hanem nézi a teljest! :) Nem véletlenül látszanak az események a teljes krónikában, hanem azért, hogy arra a környék reagálhasson.

És ennek természetesen semmi köze a jksz-bejelentőhöz, ha jól sejtem.

yenkie 09-27-2007 16:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 126615)
Sőt, olyan is van, akinek a haver nem szól se sms, se skype, se msn, hanem nézi a teljest! :) Nem véletlenül látszanak az események a teljes krónikában, hanem azért, hogy arra a környék reagálhasson.

És ennek természetesen semmi köze a jksz-bejelentőhöz, ha jól sejtem.

Nem is lett jelentve.
Csak tudom az 5 ori tulaja egy suliba, osztályba jár......
Ezt viszont nem tudjátok vizsgálni.
Viszont kiskapu.

Ati 09-27-2007 16:49

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 126616)
Nem is lett jelentve.
Csak tudom az 5 ori tulaja egy suliba, osztályba jár......
Ezt viszont nem tudjátok vizsgálni.
Viszont kiskapu.

Nem nevezném kiskapunak egy mindenki számára szándékosan elérhető funkció meglétét. Ettől függetlenül ez a téma a jksz-bejelentőről szól, úgyhogy ha ez nem kapcsolódik hozzá, akkor nem idevaló.

yenkie 09-27-2007 17:00

Igazad van bocs.

Burning 09-27-2007 17:12

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 126620)
Igazad van bocs.

általában ez így van ha Atival beszélsz hódos dolgokról:D;)

szajonara 09-28-2007 07:27

Miért fogom ki én állandóan az ilyeneket??
Most az 5ben lévő szövimel fogtunk ki egy csapatot, ezeknek legalább van bőr a képükön és bevallják, hogy összedolgoznak, itt a belső levelezést értem. Tettem JKSZ jelentést, és csak remélni tudom, hogy a játék megtisztul egy kicsit.
:mad::mad::mad:

Nogixer 09-28-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 126710)
Miért fogom ki én állandóan az ilyeneket??
Most az 5ben lévő szövimel fogtunk ki egy csapatot, ezeknek legalább van bőr a képükön és bevallják, hogy összedolgoznak, itt a belső levelezést értem. Tettem JKSZ jelentést, és csak remélni tudom, hogy a játék megtisztul egy kicsit.
:mad::mad::mad:

Szia, te nagyon szeretsz jelentgetni!
Miért nem küzdessz?:D:D:D

szajonara 09-28-2007 20:47

A téma áthelyezve ide: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2352

Fefe013 09-28-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 126844)
Szia, te nagyon szeretsz jelentgetni!
Miért nem küzdessz?:D:D:D

Ha tényleg jksz-eznek ellene, akkor jelentgessen csak:D;)

TechnoMage 09-29-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 126105)
Jól látom, az a téma, hogy a hullának, bár nem tud varázsolni, legyen megtiltva, hogy vakon támadjon? Ez csak valami rossz vicc, ugye?

Én ilyet egy szóval nem mondtam ezt csak te gondolod. Csak megjegyeztem, mivel kapcsolódott a témához, hogy velünk mi történt.

Szerintem ez azért kicsit gyanús ennyi az egész. Nem jelentettem, mivel ahhoz 2 országot kellett volna megadni.

Pax Hungaricum 10-01-2007 09:35

ha már JKSZ topic...

Én hónapokkal ezelőtt jelentettem egy multist. Azóta is ott figyel, ahol eddig. Leírtam, hogy hogyan játsza ki vizsgálatot. (Ide most nem írom le, mert ez a kijátszás működik. És nem kell több csaló...) Leírtam, hogy honnan tudom mindezt. Leírtam, hogy a szövije voltam, és ő maga mondta, hogy melyik a másik országa ugyanabban a (5. szinten lévő!) csoportban.
Mivel én féltettem a saját országomat (nehgoy esetleg a birtokolt infó elhallgatása maitt (bűnrészesség) én is relpüljek vele együtt, elzéróztam a csoportból egy másik 5. szintre.

Most megnéztem, az orik még nem lettek áthelyezve. Ráadásul ha jól emlékszem az orija bentvan a csoport első 10 országában. (Bár elment szabadságra, és ugye lépéshatár felett volt, úgyhogy most már biztos 600-on van, de még mindig magasan a topban van)

Ez van. Van aki tud csalni, és ha tudják róla hogy csal, akkor sem lehet kidobni, mert a hód rendszere nem tud róla bizonyítékot gyűjteni (nem írom le miért nem, nem segítek másokat tökéletes csaláshoz..), akkor sajnos multiznak normálban.

De azért a legtöbb elbukik, vagy feljelentés után elkövet hibát, és kibukik...

Ez van.

A korábbi témához hozzászólva:
Ha az a bizonyos MF hulla csak 1x jött be 5*600 lóval, akkor én simán el tudom képzelni, hogy (bár tényleg gyanús) tök véletlen volt. Vagy épp nézte a pontlistát. Pl ha levertek, akkor visszazuhansz, és ha mentegeti a pontlistát, azt is nagyjából ki tudja számolni hány hekit vertek le, vagy hány épületet pusztítottak le..
A fedezés 20 kör.
Tehát ha 20 körnél rövidebb időn belül megugrik felfelé a pontszámod, akkor visszaverted valakin a hekidet. (Az épületvisszaépítésnél a pontnövekedés fokozatosabb, hiszen az építés alatt lévő dolgok, és a kész épületek pontértéke különbözik.)
Szóval ha gyorsan visszaugrassz, miután levertek, akkor a te sereged kint van. És akkor jön az élőhalott hiéna, és beüt. Tisztán. És látszólag vakon. De egyáltalán nem vakon, mert JKSZ nélkül is jól tudja, hogy a sereged nincs otthon.

(Bár én még mindig nem értem ezt az egészet... Azt állította a topicnyitó, hgoy beton védelme volt sokezer íjásszal. Már alapból nem értem, miért kell a szövisegítséget 50%-ra állítani. Nálam mindig 10%. És ha a szövinek segítség kell, így egy SMS-t, hogy dobjak neki íjast... Na mindegy.
Szóval ha mondjuk 6-7 ezer íjnak leszívja az a gonosz tag a felét, akkor is marad 3-3,5 ezer tornyozott, tudománytekercselt íjad. Oda hogy fér be egy élőhalott 600 lóval? Még akkor is elképzelhetetlen ez számomra, ha a hullának is van tekercse.
Szóval hogy fért be egy hulla 600 (500?) hekin 600 lóval bárhova is? Jó katmorállal akár 200-250 íjjal is pattintani lehet. 7 ezret hogy lehet leszívni modnjuk 250-re?)
:O

All times are GMT +1. The time now is 22:40.