![]() |
Quote:
Ezt próbálom elmagyarázni, hogy a téma (a fentiek szerint) részemről már rég le lett zárva. De tegnap is idejött felhánytorgatni, és ma is. Mint az előbb is írtam, ez már szomorú dolog. Azt hiszem, nekem nincs mit magyarázni. Elismertem, hogy a miután leírta, hgoy mire volt kíváncsi, onnantól kezdve a hozzászólásaimnak nincs köze a topicjához. El lett ismerve, hogy mivel nem nekem szólt, ezért ideges lettem, és bunkó. Bocsánatkérésem jeléül kitakarítottam magam a topcikjából. (Értsd: kitöröltem a már nem oda illő hozzászólásaimat.) Én úgy véltem, ezzel vége is. Mindenki megnyugodhat, és tovább léphet. Ezért nem értem, mit akar még tőlem. Mert most épp azt csinálja, amiről ő prédikált. Hogy ne provokáljunk másokat. Ez már az. Naponta előveszi a témát, és lovagol rajta. Elkövettem tegnap azt a hibát, hogy nem vettem be aközé a 3 ember közé, akit ignorálni kell. Még nem is áll szándékomban. De ha holnap is előkerül ez a téma, akkor úgy kinyomom, mint a sicc. |
Quote:
Ennek a hsz-nek olyan pozitív kicsengése volt. |
Quote:
Csak nehogy Sicc elkezdjen csuklani, hogy emlegetve volt. :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Biztosan romlott volt. |
1 nagyon rövid kérdés:
A kérdés javítása utána értelmessé vált a téma? Mert ha igen akkor csak HIBÁS volt... És mutass nekem 1-2olyan témát ami javítás után is értelmetlen maradna... Mert így amiket leírtál nem tudok réjönni mi az értelmetlen téma, értelmetlen hsz:) Ja és mutass egy olyan hsz-t ami javítás után értelmetlen marad mert az meg el se tudom képzelni:D |
Harcosok Harcosok be van lépve
Member Üzenet: 500 Szép kerek szám:) |
Quote:
|
Quote:
Legyünk kicsit pozitívak ma:) Élevezzük a pénteket és a szép nyári napsütést! |
Quote:
|
Quote:
-*rövid* |
Köszönöm nektek ezt a szép topikot, nagyon élveztem, ahogy olvastam.
Szeretnék indítani egy új témát a tudománytekikkel kapcsolatban, csak nem tudom hogyan kell. Megmondaná valaki? Persze azon sem lepődnék meg, ha nem lenne rá jogom, mert a korlátozottan cselekvőképes kategóriába tartozom. Köszi a segítséget. Üdv. |
Nem szeretjük, ha hülyének vagyunk nézve.
Már indítottál témát, úgyhogy tökéletesen tisztában vagy, hogy azt hogyan kell megtenni. Nincs mit. Üdv. |
Quote:
Viccet félretéve igazad van. |
<Ruhadtul utálom!> Nem tom ki az a Gee de az elsőre szavaztam! Mondjuk mintha az anarchistás részen lenne topicja. Na mindegy! Én már nagyon unom őt!
|
Szeretjük, tisztelük, és megbecsüljük minden értékes tagját a társadalmunknak, akik úgy szavaznak, hogy fogalmuk nincs a szavazás lényegéről, és arról, hogy miről és kiről is kell szavazni.
Köszönjük az értékes hozzászólást, és az önigazolást. Ezzel a kijelentéseddel, és a szavazásoddal sajnos nem Gee-t minősítetted, hanem saját magad. Bár a tégláidból ítélve ezt más is értékelte már. Az ilyenek miatt tart ott az ország, ahol tart. Egy virsliért eladjátok az országot. Gratulálunk, csak így tovább, kérünk, hogy minél többet szavazgass össze-vissza a fórumon, hiszen ez tipikusan építő jellegű tevékenység... Köszönjük, hogy meglátogattál minket, várunk vissza!...... |
Ha mar ilyen topicot inditottal, bird a kritikat is :P
|
Bírni bírom. Ha értelmes a kritika, akkor építő jellegű. De hogy valakinek fogalma ne legyen ki kicsoda, és mi micsoda, de azért rányom valamire, mert "joga van nyomkodni" az azért erős.
Egyébként meg magasról teszek rá mit gondol. :D |
Quote:
|
Quote:
Az jelen esetben bőven elég a szavazáshoz :D |
Quote:
|
Quote:
|
én szavaznék ha lenne olyan lehetőség hogy: Én kedvelem Gee-t ....:p
|
Quote:
|
Quote:
:eek: Megőrültél? :confused: Ha nincs megfelelő lehetőség, akkor mire szavazzak? :rolleyes: |
Jelentem szavaztam:)
Én vagyok az egyetlen, aki ruhadtul utálja Gee-t. Gondolom, mert más se jött rá eddig, miisaza ruhadtul... Én se jöttem rá, de ha már szavazat is van rajta, Gee esetleg elárulja:D:D:D Ja, és kijaza Gee?:D |
SÍ :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Wheheheheeh! |
Akkor ide írok:)
Szóval azért,mert dobálnak pirikkel még nem kell szerintem váltani! Mindenkinek szíve joga,de a te életed és gondolkozásod azért ne változtasd egy cseppet se,mert valaki más leszól esetleg. Tudnék pár pédát én is mondani,de inkább nem. Szerintem jó arc vagy és én szívesen olvasom az írásaidat!!!!!! És biztos vagyunk még páran akik így vagyunk legyünk akár a kisebbség is akkor is vagyunk jó néhányan és ez a lényeg szerintem:) HAJRÁ GEE |
Köszi:)
ez jólesett, de itt nem arról van szó, hogy kaptam pár pirostéglát, és cikinek tartom... sokkal több zöldem volt, megnézheted a Pax nickem, zöldkockás... Szóval szégyenkeznem nincs min. De sokakat zavartam. Így döntöttem. Írni fogok, nem tűnök el. Csak nem fogok mindig, mindenhova írni, mint eddig. Hanem csak oda, ahova kell, meg a saját topicjaimba. Ezáltal nem zavarok senkit. De nekem is megmarad a fórumozási jogom, és a jókedvem. A francnak se hiányzik, hogy minden nap mint nap engem csesztessenek. Sok a meló, sok az egyetem, stb. Nincs nekem szükségem még arra is, hogy aközben, miközben megpróbálom jólérezni magam, piszkáljanak. |
Oké:)
A te döntésed és ,ha így látod helyesenk akkor így jó:) Azért lökök egy zöldet az új nevedre is,hogy ne legyen ilyen árva:cool::D |
Ati
Administrator 7,143 Synkel Member 2,351 Valezius Member 2,094 Remedy Member 1,925 Szecsa Member 1,840 Cassandra Member 1,833 Senki Member 1,692 Burning Member 1,568 Dragon,Szamár :)) Member 1,520 monro Member 1,456 Kutyuleee Member 1,352 Kisbér Member 1,333 laci Member 1,321 Xeper Member 1,263 Gyula Member 1,238 Csokibácsi Member 1,175 AndrewB Member 1,112 Chris Member 1,077 aúú Member 975 Zsáni Member 935 csunyabogar Member 903 Phoenix Member 869 Cece Member 863 Hüpike Member 829 wand Member 826 VérGyöngyTyúk Z Member 811 Deni Member 806 Pax Hungaricum Member 787 |
Ezt miért másoltad ide??:D
Látom nagyon jó vagy:) |
Végülis beírtam magam kb 2 hónap alatt a TOP 30-ba... Asszem a 28. vagyok a 'Members List' menüben, ha a hozzászólások szerint válogatod le a regisztráltakat.
Igazából mit várok még? Szeretem egy rakás barátot, és még több ellenséget. Vannak, akik odavannak értem, vannak, akik meg gyűlölnek, és belefojtanának egy kanál vízbe. Túlságosan megosztom a fórumot. Nem nagyon vannak, akiknek közömbös vagyok, észre se vesznek... Nem is tudnának, mert van egy rakás topic, ahova én egyedül többet írtam szerintem, mint az összes többi fórumozó együttvéve... Majd szépen lassan ezzel is bemegyek a TOP 30-ba. És ezt úgy fogom megtenni, hogy nem zavarok másokat. És akkor emgérdemelten leszek ott. |
Ebben a topicban kellett volna egy lehetőség arra ,hogy akik szeretnek olvasni téged adsz egy lehetőséget nekik a szavazásban.
Akkor tuti az nyert volna:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:06. |