![]() |
Quote:
De mijjazza Sport2? |
Quote:
|
Quote:
De úgyis most költözködöm .. feltétlen beszerzem majd :) |
grat a magyar válogatottnak, szép volt:)
és a szabadrúgás tényleg nagyon szép volt;) |
és gratula az U19-es válogatottnak is :)
|
Nagyon tetszett a mai meccs. Jól játszottak és a szabi naon szép volt. Nem kellett elkapcsolni a meccsről úgyh minden jó volt! Hajrá Magyarok!! :D:D:D
|
Na most lehet sokan ellenkezni fognak, de továbbra sem értem, mi dolga Gera Zoltánnak az angol másodosztályban.:confused:
Amúgy a szabadrúgás tényleg gyönyörű volt, jól is játszottak a srácok, szóval megint örülhetünk a győzelemnek.:) |
Quote:
|
Szép volt fiuk!!! De nebizzuk ,azért el magunkat ,mert amikor utoljára volt nállunk 86-ban foci ,akkoris szépen meneteltek Kiprichkék és mégis kint elbuktunk....
|
Quote:
|
Na mi van kölykök, mi ez a csend? Az, hogy Lengyelország - Magyarország 0 : 1, az smafu?:D
|
Quote:
Szép meccs volt, ezt is végig uraltuk szinte:D én a görögök elleni meccsett várom (nah meg az újabb szenzációt magamban:D) |
Quote:
|
Quote:
|
hajrá fiúk a soron következő kettőhöz!
45p múlva TV bekapcs! |
Quote:
|
ez azért durva...
Moldova - Magyarország 3-0 (2-0) |
Durva de nem meglepo:mad:
|
sajnos várható volt hogy nem biztos hogy nyerünk :( Málta ellen is látszódott hogy nem tudjuk feltörni a védekező csapatot iletve nem tudjuk elviselni a tehert hogy mi vagyunk az esélyesebbek, moldávok 3 helyzetből 3 gólt rúgtak mi 4-5 ziccerből egyet sem, itt mutatkozik meg hogy nincs egy normális befejező csatárunk sem, a legveszélyesebb szituációkat nem is a csatárok csinálták. Az a baj Priskin nem játszik a klubcsapatában s így nem lehet rá teljesen számolni nincs formában. Talán még Feczesin jobb lett volna ő stabil kezdő a Bresciában. +hiányzott Juhász a védelemből, valahol olvastam hogy Juhász a védelmünk esze, nem gondoltam volna hogy nélküle ennyire gyenge a védelmünk. Kicsit még bántó hogy ezzel a vereséggel moldávok is elöttünk vannak, bár ők már többet nem játszanak, csak mi a görögökkel játszunk, ott nyerni kell, s akkor esetleg a Bosnyákokat is megelőzhetjük ha szerencsénk van, mert ők valszeg kikapnak a törököktől mert akkor a törökök tuti Eb résztvevők. Mindenesetre el kell verni a görögöket mert ha nem megint a 4. kalapból fognak kihúzni minket a vb sorsoláskor, egy győzelemmel bent maradhatnánk a 3. kalapban, s erős ellenfeleket kerülhetnénk el.
Ennek ellenére fel a fejjel még nincs semmi veszve:d Alig várom már hogy Huszti újra játszhasson ebben a csapatban:D |
Quote:
Szóval az idegenbeli kecskefejők elleni 0-3 után elég érdekes cikket olvastam egy hírportálon. Természetesen ahol lehetett pocskondiázta a játékosokat és vezetőket, s örömittasan jelenthette ki a cikk szerzője, hogy neki bezony igaza volt ám de nagyon. Sajnos még ennél is durvább anyázás lesz majd ezután a hazai 1-2 és csoportbeli 6. hely következtében. Na ez az, amiről le kéne szoknia a firkászoknak. Akárhogyis nézzük, már rég nem vagyunk futball nagyhatalom és az általunk kiscsapatoknak(pl. Moldova, Bosznia) nevezett válogatottakkal vagyunk egy szinten. Ezáltal nem értem, miért kell világvégéről beszélni minden egyes vesztett meccs után... Ugyanakkor attól a véleményemtől továbbra sem tántorodtam el, hogy fejlődik a csapat. Várhidi Péter munkája idővel meghozza az eredményét - illetve meghozhatná. Mert sajnos van egy olyan sanda gyanúm, hogy néhány napon belül Kisteleki szomorúan fogja közölni az újságokkal, hogy felbontották a szövetségi kapitány szerződését és egy új edző után kell nézniük. Majd jön megint valami lángész és ugyanott folytatódik minden, ahol Máltán abbahagyták. Torghellét, Sebőköt, Mátyust és Lipcseit a csapatba! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Várhidi nyilatkozata.
Csak én érzem úgy, hogy tényleg nem ő fogja irányítani a csapatot decembertől?:( |
Kinn voltunk a görög meccsen, a 11est pont az orrom elött itélte meg a bíró. Amit én ott láttam belőle, az az hogy semmi nem volt.
Az öngólról teljesen lemaradtam, de amit rugtunk az szép volt. :) Szerintem is ahoz képest hogy kikaptunk szépen játszottunk, és remélem hogy lesz eszük az okosaknak, és Várhidi marad. |
Quote:
tök másként gondolkodom, mint te. én kocsmában láttam tizenöt őrülttel, akik ordíbáltak, szóval mi olyan hangulatot teremtettünk, mint a kinti 30e :) ezzel előnyöm van, hogy láttam a visszajátszást. a 11-es teljesen jogos volt, az első gólunk mázli, hozzáért egy védő. jól megint nem játszottunk, de hajtottunk, ami a régi vállogatottra nem volt jellemző. jól szerintem legutoljára a törökök ellen játszottunk, azt a meccset élveztem nagyon. ettől függetlenül továbbra is úgy látom, hogy jobb irányba haladunk mint régen, mindenképpen maradjon a várhidi. torghelléről meg lacival nagyon egyetértünk ;) |
Quote:
Az öngólunkról azt se tudtuk, hogy gólt kaptunk. |
Újabb cikk.
Ugyanezen a portálon olvastam a már említett lehurrogó cikket. Most meg ez... nem értem, miért nem ír a cikk szerzője a cikk végére legalább egy e-mail címet. Hirtelen felindulásból lenne egy két dolog, amit szívesen megírnék neki. Az a fejedelmi többes, amit a cikk egészében használ pedig egyenesen botrányos. Hogy jön ez az ember ahhoz, hogy mások nevében is nyilatkozzon? |
magyar-görög
Én úgy vagyok vele, hogy lassan hasonlítunk a máltai szeretetszolgálatra (nem leszólva azt). Annyi jót adunk az ellenfélnek, hogy az félelmetes. Csinált a védelem + a kapus 1 11-est amit teljesen jogosan megítélt a bíró, aki meg egyébként korrektül vezette a meccset (ha jól emléxem) 2 db partjelzői hiba ellenére is. Egyenlítés után végigtámadtuk a meccset és kihagytuk a kihagyhatatlanokat is. Legyalulhattuk volna ezt a görög válogatottat, nem is értettem, hogy a kommentátor miért monodtt olyanokat, hogy mindenkinek meggyűlik majd velük a gondja. Az az érésem ha pl az olaszok ellen játszanak majd akkor ott van 1 Inzaghi akinek elég 1 helyzet és gólt lő. Ilyen támadójátékkal meg soha nem fog gólt rúgni ez görög csapat. Magyar középpálya elfogadható, csatárok nagyszerűek, védelem sántít a kapussal együtt . Kicsit összeérik majd a csapat és ha a helyzetek 50%-át berúgják a fiatalok akkor bizony bárkinek meggyűlik majd a baja velünk... Jimmy |
Én a kapusunkat dícsérném, fiatal kora ellenére hozott nekünk már meccset! A védelemben is van gyöngyszem és a középpályán is lehetne csiszolni, de akkoris: emberek! Ez itt egy csapat! Végre van nekünk is! Fel tudok sorolni 8-9 embert a csapatból! szeressük őket!!!
|
Quote:
És az olaszokkal meg még ne hozd össze a görögöket, nyilvánvaló hogy igazi tétmeccsen minkét csapat mást produkálna, az olaszok sem úgy játszanának mint a legutóbb ellenünk (ld. barátságos meccs), és a görögök is másképp játszanának mint egy olyan meccsen, amelynek semmi tétje nincs számukra, max. annyi, hogy ritkábban pályára lépő játékosokat is kipróbálhatnak. Maradjunk annyiban, hogy ez végre van hajtós csapatunk, amelyik helyenként még látványosan is tud játszani, és amelyik megérdemli, hogy szurkoljunk neki, nem pusztán csak azért, mert a mienk, hanem azért, mert meg is harcol a közönség rokonszenvéért. |
|
neeeeee :) kedvencem mikor a lothar matthäus azt mondta rá, hogy agilis és minden meccsen kötelező a szerepeltetése. első 10 percben mindig volt sárga lap és izgultam h ne legyen piros. ezenkívül ő is a lesen született, de nem képes minden meccsen gólt lőni, mint az inzaghi
viszont ezt a riportert nagyon komálom :) |
Quote:
|
Már megint a "mondjon le".
Azért egy-két dologban elképzelhető, hogy igaza van, még ha teljes egészében nincs is. |
Quote:
|
óóóóó az ns visszavág: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161211 :)
|
Quote:
|
gyönyörű csoportba kerültünk :)
A csoport Portugália Svédország Dánia Magyarország Málta Albánia |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 16:17. |