Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki mennyire utalja Remyt? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2289)

Pax Hungaricum 09-04-2007 15:30

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 122570)
Kimondta, hogy nem ez a célunk???:D

LoL :D:D:D:D:D

Pax Hungaricum 09-04-2007 15:32

És megtanultuk most már az is ,hogy nem mindegy, hogy Remedyt ledirektorozod, vagy Direktort leremedyzed... :D:D:D:D:D

Synkel 09-04-2007 18:08

Ja, egyre jobban utálom Remyt:)

Sikoly 09-04-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121948)
Én még nem nagyon ismerem REmyt, de szerintem ő nem kedvelem engem, amiatt, hogy jobban értek a játékhoz, de ezzel még sokan vannak így.

Lehidalok...Hogy pár hét(?) hódozás után úgyérzed mindent tudsz.Vagytok vele így páran igaz ottvan pl Harcosok.
De legalább jókat röhögünk rajtatok:DDD

Cassandra 09-04-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122774)
Ja, egyre jobban utálom Remyt:)

Én nem utálom a Remyt, sose utáltam és ezzel ő is tisztában van, DE most nagyon haragszom rá!

1, Utálom nézni, amikor két ember, akivel jóban vagyok egymást marja én meg csak nézhetem.
2, Nem értem, hogy mire jó átráncigálni külsőről közösre a problémákat... Ha bajotok van egymással oldjátok meg egymásközt... a játékon/fórumon belül is adott erre a lehetőség.
3, Miután Synk eljött közösről, nem tudom miért kellett folytatni, Synk pont azért lépett le, hogy ne menjen tovább a vita...
4, Én azért mentem oda, hogy kicsit jól érezzem magam és eltereljem a figyelmem a saját "kis" gondjaimról... De ilyen légkörben, erre a legkisebb esélyt se látom. Újra megfordult a fejemben, hogy ha a "közösség" ilyen szinten megbukott érdemes-e nekem folytatnom a játékot... nem vagyok ebben olyan biztos, hogy a válasz egyértelmü igen.

Tény a fórum mindenki számára nyitott, bárki bármit odaírhat, ami nem sért etikettet, vagy a másikat... de a fórum elsősorban az egymással folytatott társalgások (nem hinném, hogy veszekedések) szinhelyéül kéne szolgálnia.
Egy biztos, minimum a mai este folyamán én hanyagolni fogom a közös fórumot, mert a fentiekre nem vagyok kíváncsi... öljétek egymást kedvetekre, csak ne lássam.

További szép jó estét,
Sziasztok!

Andrew 09-04-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 122778)
Lehidalok...Hogy pár hét(?) hódozás után úgyérzed mindent tudsz.Vagytok vele így páran igaz ottvan pl Harcosok.
De legalább jókat röhögünk rajtatok:DDD

óvatosan, mer' még a végén Téged is kihív, oszt röhög rajtad, hogy átépülsz harcra miközben ő elmenekül fölfele :D:D

Dragi 09-04-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 122782)
Én nem utálom a Remyt, sose utáltam és ezzel ő is tisztában van, DE most nagyon haragszom rá!

1, Utálom nézni, amikor két ember, akivel jóban vagyok egymást marja én meg csak nézhetem.
2, Nem értem, hogy mire jó átráncigálni külsőről közösre a problémákat... Ha bajotok van egymással oldjátok meg egymásközt... a játékon/fórumon belül is adott erre a lehetőség.
3, Miután Synk eljött közösről, nem tudom miért kellett folytatni, Synk pont azért lépett le, hogy ne menjen tovább a vita...
4, Én azért mentem oda, hogy kicsit jól érezzem magam és eltereljem a figyelmem a saját "kis" gondjaimról... De ilyen légkörben, erre a legkisebb esélyt se látom. Újra megfordult a fejemben, hogy ha a "közösség" ilyen szinten megbukott érdemes-e nekem folytatnom a játékot... nem vagyok ebben olyan biztos, hogy a válasz egyértelmü igen.

Tény a fórum mindenki számára nyitott, bárki bármit odaírhat, ami nem sért etikettet, vagy a másikat... de a fórum elsősorban az egymással folytatott társalgások (nem hinném, hogy veszekedések) szinhelyéül kéne szolgálnia.
Egy biztos, minimum a mai este folyamán én hanyagolni fogom a közös fórumot, mert a fentiekre nem vagyok kíváncsi... öljétek egymást kedvetekre, csak ne lássam.

További szép jó estét,
Sziasztok!

Teljes mértékig egyetértek Cassyval :) és nagyon remélem nem megy el a kedved végleg a közös fórumtól :o

Remedy 09-04-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 122789)
Teljes mértékig egyetértek Cassyval :) és nagyon remélem nem megy el a kedved végleg a közös fórumtól :o

En nemhiszem hogy olyan nagy dolog tortent volna ma, szerintem picit erzekenyek vagytok most, azert erzitek ezt :)

Gondolom :)

wand 09-04-2007 23:22

hmm ki a fene az a Remy??? :confused::confused:
jaaa megvan, az a csávó akit mindenki utál, csak néhányan úgy csinálnának mintha nem is utálnák?
akkor már képben vagyok :)
és lévén mindig az egyenes beszéd híve voltam, bátran le is írom:
Én utálom! :D

wand 09-04-2007 23:25

most nézem az alapkérdés az nem is az, hogy ki utálja, hanem hogy ki utalja.
ez esetben a válasz (ha jól vettemm ki az 1A-s topikból) egyértelműen Sergék :D

Remedy 09-04-2007 23:49

Quote:

Originally Posted by wand (Post 122846)

Ezt mondd mar meg nekik is, legyszi, jo lenne :)

Serg 09-04-2007 23:54

Quote:

Ezt a leghatárottabban visszautasítom: se ékezettel se anélkül nem utálom Remyt:D:D

Kutyuleee 09-04-2007 23:56

Quote:

Akkor Serggel kell beszélnem,hogy nekem is utaljon már 2 Remy-t:D

Pax Hungaricum 09-05-2007 11:45

Serg :D
Én bárkitől elfogadok utalást, nem csak Sergtől :D:D:D:D

Reni 09-06-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122557)
Egyszeruen rettento modon fel tud duhiteni par emberi tulajdonsag. Az egyik az, hogy azt hiszi hogy mindenkinel mindent jobban tud

jah, az ilyen elég szánalmas tud lenni

Dr Rozi rendel 09-08-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by wand (Post 122845)
hmm ki a fene az a Remy??? :confused::confused:
jaaa megvan, az a csávó akit mindenki utál, csak néhányan úgy csinálnának mintha nem is utálnák?
akkor már képben vagyok :)
és lévén mindig az egyenes beszéd híve voltam, bátran le is írom:
Én utálom! :D

Azért ne beszélj mindenki nevében, légyszi... írták már előtted sokan az ellenkezőjét.... Különben nem is ezt a címet adtam volna a topicnak, ez olyan pesszimista hozzáállás, nem jellemző rád, Remy :)
Én azért sem útállak :):p

Debilke 12-01-2007 20:34

Kicsit elkéstem.... bocs Remy..... szeretlek, szerintem jobban mint bárki....

Synkel 12-01-2007 23:29

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 139115)
Kicsit elkéstem.... bocs Remy..... szeretlek, szerintem jobban mint bárki....

Ez azért elég beteges:D

Remedy 12-02-2007 00:45

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 139153)

Ha nem erted, jobb ha nem szolsz bele. Akarhogy is ertetted, viccnek is durva volt.

Zsáni 12-02-2007 10:37

kivételesen egyetértek Remyvel :p
pláne, mivel én is szeretem :) de minimum kedvelem :D

Dragi 12-02-2007 11:17

én meg már magam sem tudom :p

[HTPA]GeeForce 12-02-2007 12:45

Én most szeretem Remyt nagyon, mert letúrtam a pontlista 3. helyéről :D:D:D:D

Nogixer 12-02-2007 12:46

Most nagyon:D:D:D
(Legyen kantárszakadása):D

J.Ati 12-02-2007 13:22

Én nem szeretem most annyira,mert nem akar párbajozni:D,de megbeszéltük,hogy ezért nem fogom bántani az A-ban levő oriját:)

Debilke 12-02-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 139153)

Azt sem tudod miről van szó, de be kell szólni, hát ez az ami inkább beteges.... vagy paranoiás? vagy primitív? vagy egyszerűen csak irigy? :)

[HTPA]GeeForce 12-02-2007 22:03

Így van, Sy biztos irígy, hogy nem őt imádod, ezért fakadt ki. :D:D:D:D

Debilke 12-03-2007 19:42

hatalmas poén volt, inkább no comment

[HTPA]GeeForce 12-03-2007 19:45

? ? ? ? ? ? Hö ? :s

[HTPA]GeeForce 12-03-2007 19:45

Szerintem nyugodtan kommentáld.. Ha itt nem akarod, kommentáld privátban. Mi rosszat is írtam?

Remedy 12-06-2007 22:54

Egy extra kerdes: ki szerint vagyok ontelt?

Lehetoleg ne (csak) a forumrol iteljetek...

[HTPA]GeeForce 12-06-2007 22:56

Nem vagy az.

J.Ati 12-06-2007 23:19

Én nem ismerlek annyira,hogy ezt megállapítsam,de eddig nem volt veled gond;)

Kubbi 12-07-2007 06:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140846)

Ha nem a fórumról kell téged megitélni, akkor szerintem kérdezd meg privátba azokat akiknek a véleményére kiváncsi vagy. :)
Mivel ide írtad, én leírom a véleményem.

Nekem eddig nem tűnt fel, hogy öntelt lennél, bár legutóbb az A-s topikban amit olvastam hsz, az alapján, én úgy érzem, hogy nincsenek önértékelési problémáid. :D
Igaz azt se értettem ott, akik jöttek, és elmondták, milyen okos vagy, és hogy neked van mire fellengzősnek lenni:confused:, meg Remy így meg Remy úgy. :)
Bár ők biztos tudják.
De én ez esetben LotR-al értek egyet.

Zsáni 12-07-2007 07:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140846)

öööö....szerintem nem öntelt vagy, hanem magabiztos, az viszont néha kicsit túlzottan ;)
Teljes mértékig tisztában vagy a képességeiddel, és ezt büszkén viseled :)
Ebben nagyon irigyellek :)

Zsáni 12-07-2007 07:18

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 140921)
Igaz azt se értettem ott, akik jöttek, és elmondták, milyen okos vagy, és hogy neked van mire fellengzősnek lenni:confused:, meg Remy így meg Remy úgy. :)
Bár ők biztos tudják.

Azt azért elárulod kik voltak azok, akik annyira magasztalták a Remyt? :)

[HTPA]GeeForce 12-07-2007 08:22

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 140927)

Az RFC-sek voltak. :D

(Remedy Fan Club) :D

Kubbi 12-07-2007 08:23

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 140927)

Sajnos azt a hsz-t ami konkrétan sok volt, a tulajdonosa már eltüntette;). Azt sajnálom, hogy nem idéztem be, és most nincs meg. De nagyon kész volt.
(Bár már 3x átolvastam a témát, akár az is lehet hogy nem találtam meg, és ott van a sok "okosság" között.) :D

A rész ami betett és amit írtam is a véleményemben az ez:
"...neki van mire fellengzősnek lenni..."

Nem tudom aki ezt írta milyen lelkivilággal, és önismerettel rendelkezik, de örülök hogy nem vagyok a helyében. És persze nem tudom, hogy ki írta, mert nem a nevét néztem hanem az írását. :)

Redback 12-07-2007 09:12

Én beismerem hogy én tartom Remyt az hódító egyik legnagyobb EGYÉNISÉGének.Én vállalom a véleményem mindenki előtt.

[HTPA]GeeForce 12-07-2007 09:20

Én pedig továbbra is fenntartom, hogy nem utalom Remy-t. Inkább ő utalhatna nekem, mert gazdagabb az orija mint az enyém. :DDDD

laci 12-07-2007 10:01

De jó hogy újra beindult ez a téma, rémlett is hogy van még egy ilyen "utálom-szeretem" topic amit nem tettem még tiltólistára :)

All times are GMT +1. The time now is 07:07.