![]() |
Quote:
a törpe tartson full íjat, sok tolit és sok varit? az ember is tartson full íjat, sok tolit és sok varit? és ez mikor homogén egyfajú szövi?????? nah lehet h én vagyok a hülye, vagy csak nem vagyok ehez alég pszichopata, de én nem értem (amúgy ha pszichapata vagy akkor ne hóddal jáccál, hanme menny a kórházba, hid el ez nem tesz jót neked) |
hat igen, embernek minek sok vari? ott a tukorpajzs.
|
Érdekes egy szövifelállás kezdőknek sztem.....
törpét én 5-ös szinten nem feltétlen adnám 1 kezdőnek, mert elmegy a kedve mindentől mire rájön, h védekezzen a lopások ellen hatékonyan..... És visszatérve a 4 óriás varira, nem feltétlen a felállással voltak gondjai a többieknek /bár az is érdekes/, hanem azzal, h mire használnád......... |
hát ha összejön az a szövi akkor szójjatok mert nem szeretnék kimaradni mint buta ork aki szaggatja az óriás varisokat ...
ui.: nem vagy normális csofika |
te jó ég mi volt itt amíg nem voltam itthon
ez egyszerűen agyrém :eek: nem tudom fölfogni ép ésszel hogy lehet valakinek ilyen mentalitása itt tényleg valami zűr van |
Én szerintem is két hadis egy toli egy vari felállásban érdemes haladni de volt már rá példa hogy három hadi és egy vari toli szöviben voltam az is jó volt de attól függ szerintem hogy tudtok össze dolgozni:D
|
Kedves Andrew, ne szívd mellre. Ha van kedved 4 varis óriás szövihez csak szólj nekem, szívesen beveszlek.
Csak a rengetés ad erőt. |
Quote:
szerintem feltétlenül nézesd meg magad valami szakértővel!! |
Quote:
majd ajánlom a szövidbe a szomszédunkat, a Mónit, ugyan még soha nem hódozott, de ő is egész nap ordít a gyerekeivel meg a férjével... szerintem jól kijönnétek :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
kedves csofika amit írtam: le se reagálod, h azt hgyan gondoltad? vagy időközben rájöttél h totális baromság? vagy csak a rossz idegállapotod miatt nem tudsz mindenre kiterjedő figyelemmel olvasni? |
Mert ahol csofi ott terem, földrengés van végtelen.:D:D:D Sztem a legjobb felállás a 3 toli 1 vari. V legalábbis nekem ez jön be legjobban.
|
Quote:
|
Szerintem normál csoportban egy kezdő szövetségnek teljesen jó a 4 óriás. A szieszta nagyo nerős faji varázslat, sok sok védelmet ad, nem tudnak nagyon levarázsolni titeket, és lopni is baromi nehéz tőletek értékes dolgokat. (Tudománytekercseket.)
A 3 hadi óriás/vándor + 1 óriás/tudós szerintem nagyon jó kezdő szövi. Ha mindenkiben csak elitek vannak, hihetetlen nagy ütőerőt tudtok összehozni 200 hekin, és azért az elitek igencsak jók védelemnek is. A szövisegítséggel nagyon deffenzív magatartást is tudtok tanusítani. Ha bevállalósabbak vagytok: 4 óriás/túlélő hadi sem rossz. Ott akkora ütőerőtök van, hogy effektíve nincs szükség gömbre... Mindenkihez bementek 200 hekin. De feljebb is... (Itt is full elitet javaslok) Ha MÉG bevállalósabbak vagytok, akkor 4 óriás/harcos hadi. Csak lovakkal! Hát azzal lehet csapkodni rendesen, és a faji vari azokat is nagyon bevédi. :) Ezek rizikósabbak, de szépen (gyorsan) lehet felfelé haladni a pontlistán. Szóval szerintem seimán be lehet vállalni 4 óriást. Sőt, még a 2 óriás/vándor hadi + 2 óriás/tudós hadi-vari is egy müködőképes, elképzelhető felállás. :) Sok sikert. :) |
Quote:
másrészt full elittel csak egy nagyon jól akciózó teljesen összeszokot online szövinek éri meg lennie(általában azért egy kezdő szövi nem ilyen) v 5.szinten, de annak is csak az alján. egy kezdő szövinek sokkal jobb ha tornyosíj/elit(védelemre úgyis otthon hagynának némi elitet, ennek a fele íj lesz és be a toronyba, a védelme nagyobb lesz, a támadóereje nem csökken) |
Szerintem a vari mindenképp legyen tudós a 45% variteki miatt...
Vándor nem kell neki, gömbölni tud messzebb is. Viszont igazad van. A varisba ezesetben inkább ONLY íj+torony kell, hogy ne hátráltassa 1 körrel a támadásokat. (én azért írtam úgy, hgoy full elites a vari is, emrt én ki szoktam kapcsolni az ótiás tudós varival a szövisegítséget, így en mtudják elhúzni az eliteket, és nem hátráltatja a vándorokat, viszont tud önállló, egyéni akcióba kezdeni (ergó egyedül támadni üres vagy kitámadott orikat) De igazad van, ezzel teljesen kezdők ne kísérletezzenek. Legyen 3 óriás vándor fullhadi + 1 óriás tudós betoníjas fullvari. :) |
Akkor már legyen inkább négy ember toli, akik piromániás kedvükben addíg gyújtanak, amíg porrá ég minden. Hiába építgetsz, ahogy kinő a fű, azt is felgyújtják.
Szóval, mint már korábban mondottam 4 ori-vari is ari, meg 4 toli-ember ori is ari, egyik gyújt, másik renget. Ki lehet választani ki-mit szeret. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de látszik, hogy B tetején se jártál még :) ott egyszer elkapják a varijaidat, és még gömbözni sem fogsz nemhogy rengetni az 5. szinten meg különösen mókás a rengetésed |
Mondjuk legyen négy ork full pacival harcos, vagy tábornok felállásban.
Próbált egyébként már valaki olyan szöviben játszani, amiben négy közel ugyanolyan felépítésű ország vett részt? Kezd körvonalazódni a dolog, a fő okosok a fórumon a harcos, szamár, ede, meg a szabiról hazajött béla bá. |
Quote:
|
ebben a játékban közönséges az ugyanolyan felépítésű 4 ori, csak neked az a gondod, hogy még valszeg csak egy-két csoportot láttál
|
Elmondanám mindenkinek, hogy a 2/B-ben nyomom elég profin, még hozzám sem mernek nyúlni, igaz mf-ként játszok mindig, mert idegesítenek az amatör szövik.
|
Quote:
|
Quote:
elvileg gnómmal is simán megy |
Különben is a topik szerint a 4 óriásról van szó. 200 hekin tényleg csak hadis felállás érdemes, de fenntebb már hatékonyabb az ártás is.
|
Béla hiába is sóvárogsz, nem lehetsz a szövetségesem:)
|
na csofika, akkor ballagj fel a B tetejére, és ártózz kedvedre :)
|
Quote:
|
Quote:
asszem most nagyon alacsony hekivel fogok B-be menni hátha akkor találkozhatok csofika mf-ével akihez "hozzá se mertek nyúlni":D:D:D:D |
Gyere taszi, sok szeretettel várlak, legalább megtudod, hol laknak a magyarok istenei. De kérlek titeket kedves bajtársaim ne személyeskedjetek többet ezen a topikon, mert itt komoly, sőt "óriási" témáról van szó.
Ati meg nem szereti ha szétoffoljátok a témákat. |
Quote:
másrészt ha tényleg olyan profi lennél akkor látnád a saját felállásaid hibáit, vagy ez csak egy új taktika? hülyítsük a kezdőket, és akkor pár éven belül csak bénák lesznek meg pár régi ember?:D |
Kedves Ede. Jól látod, a kezdőket hülyíteni derék dolog. Egyébkén úgy gondolom, hogy aki elolvassa súgót, az többé-kevésbé tisztában lesz a játékszabályokkal és utána a variációs lehetőségek végtelen sora vár rá. Éppen az a szép a játékban, hogy nincsen olyan konkrét taktika, amit követni érdemes.
Véleményen szerint pedig sokkal élvezetesebb egy-egy taktika helyességét élesben, a játékban tesztelni, mint a fórumon elmélkedni azon, hogy milyen hülyeségeket írok és mi lesz szegény kezdőkkel. Próbáljanak ki minnél több verziót, az a lényeg és ettől lesz szórakoztató, népszerű a játék. Szerintem elég gáz, ha valakinek a helyes taktikát a fórumon kell elmagyarázni. |
Quote:
|
Quote:
Killer Land0 (#364507) [2/B] gondolom mint "vérprofi" egy kicsit még odébb vagy,de egy darabig még itt leszek!:) |
oké csofi
akkor foglaljuk össze: a 4 varázslós játék pénzt nem termel, hekit nem hoz, mást lehet vele rombolni, de azt is csak 400-1000 heki között 2.-4. szint között az ára, hogy alul mészárolnak, felül rombolnak, és általában célpont leszel mindenkinek, akinek terület kell (pl. a B-ben én jellemzően varisoktól hozok földet, mert nincs kockázata) tehát csak agressziót kiélni lehet ilyen módon, de ez nem célja a játéknak (reméljük) |
Quote:
most komolyan: ez a segítség kezdők topik! azaz olyan dolgokat kéne írni ami a hasznára leeht a kezdőknek már nem azért de melyik kezdőnek kell egy olyan szövi amivel szétrombolja a fél csoportot,de megélni/előrehaladni nem bír,és rajta fognak felkapaszkodni? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:04. |