Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Szabolcsi hódosok. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2197)

Synkel 12-21-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 145119)
Én is;), ezért szét fogok nézni kicsit jobban, h mi meddig van nyitva, de ha úgy van akkor beülhetünk előtte máshová és ha ott zárnak átmegyünk, v vmi köztes megoldást kell találni.......

Na neeeee. Ha még lesz erőnk bárhova is átmenni, akkor valami nagyon el van ba.. szúrva:D:D:D

Tsobi 12-21-2007 17:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 145121)
Na neeeee. Ha még lesz erőnk bárhova is átmenni, akkor valami nagyon el van ba.. szúrva:D:D:D

Én érzem,hogy bele akarsz minket vinni a rosszba :D:D

Synkel 12-21-2007 17:43

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 145122)

Én simán, de kifele ti hoztok:D

Fefe013 12-21-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 145121)

Csak hangosan gondolokodom, ha jó árakat akarsz ott a Jegeske, de ott csak egy elég gagyi csocsó meg zenegép van, meg nem is túl nagy, de gondolom lehet asztalt foglalni, bár hétvégén tuti, h sokan ott melegítenek a buli előtt........

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 145122)

Én is ezt érzem, de engem nem kell vinni, megyek én magamtól is:D:D:D

J.Ati 12-22-2007 01:03

Január 12,19 ??

Csak,hogy legyen valami időpont is megemlítve:)

J.Ati 12-22-2007 01:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 145074)
Ati,megtaláljuk a Dallas-t? Mert akkor jó a hely :p

Az időponttal kapcsolatban .. csütörtöktől szombatig majdnem minden este jó,de ha odébb lesz még a dolog,akkor leszervezem,hogy ok legyen :)

Megtalálunk mindent,ha túléljük az utat:D

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 145077)
Dallast simán megtaláljátok. Bementek a kapualjba, és jobbra nyílik az csigalépcsős ajtó. El se lehet téveszteni:)

Amúgy meg én vállalom, hogy kimegyek a vonathoz amivel jöttök.

Ezt megköszönjük:)

J.Ati 12-24-2007 02:14

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 145229)
Január 12,19 ??

Erre nem reagált senki!:mad:

Nem akarom rátok erőltetni,de valami komment jó lenne ezekhez az időponthoz;)

Aztán valaki vállalja magára a szervezést és induljon a toborzás meg a móka:D

J.Ati 12-24-2007 02:16

De,ha kell kijelölöm én a szervezőt;):p
A topic nyitója lenne a legjobb!

Aki ismeri vegye fel vele a kapcsolatot léci.
Vagy legyen már valami...:)

Synkel 12-24-2007 02:21

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 145229)
Január 12,19 ??

Ezek közül nekem bármelyik időpont megfelel. Pool úgy fest hanyagolja a témát, de Fefe átvette az irányítást, szal nem maradunk teljesen szervező nélkül:)

J.Ati 12-24-2007 02:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 146214)
Ezek közül nekem bármelyik időpont megfelel. Pool úgy fest hanyagolja a témát, de Fefe átvette az irányítást, szal nem maradunk teljesen szervező nélkül:)

Akkor Fefe remélem választ egy időpontot és elkezdi szervezni:)

Redback 12-24-2007 07:53

Nekem is megfelel az időpont, és fefének is segítek szervezni, ha kell :D

Fefe013 12-24-2007 09:15

Na, itt vagyok, az időpontot válasszák ki olyanok sztem, akiknek nem jó akármelyik szombat és akiknek nagyon előre kell tervezni.... Mert nekem jó akármikor, ti eldöntitek, én meg lefoglalom a helyet és még előtte szétnézek, hátha lesz a Dallasnál vmi olcsóbb......

Pool 12-24-2007 11:35

No, el is felejtettem ezt a témát, amikor indult, alig írt ide vki. Szombaton vannak jó helyek, ahol szól a zene, a nyiregyiek tudják (Kom Ombo/Sumer, Absolut, Colorado). Ezek 5 percre vannak egymástól. Előtte meg akkor lehetne vhol összezörrenni iszogatni.
Olvastam a Rákóczit, voltam ott párszor, akkor tetszett...
De nekem bejön a Maximus is...
fefe, amiben kell segítek, majd írj 160521-re...

Fefe013 12-24-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 146276)
No, el is felejtettem ezt a témát, amikor indult, alig írt ide vki. Szombaton vannak jó helyek, ahol szól a zene, a nyiregyiek tudják (Kom Ombo/Sumer, Absolut, Colorado). Ezek 5 percre vannak egymástól. Előtte meg akkor lehetne vhol összezörrenni iszogatni.
Olvastam a Rákóczit, voltam ott párszor, akkor tetszett...
De nekem bejön a Maximus is...
fefe, amiben kell segítek, majd írj 160521-re...

A Maximus nekem is bejött, mikor voltam, csak nem tom, h meddig van nyitva, de utána nézek a héten, a Kom Ombot meg azért nem írtam, mert akárhányszor voltam heringparty volt, míg kikértem, egy kört volt 20 perc, meg az se vmi olcsó, de az zene legalább jó:)

Pool 12-24-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 146280)
A Maximus nekem is bejött, mikor voltam, csak nem tom, h meddig van nyitva, de utána nézek a héten, a Kom Ombot meg azért nem írtam, mert akárhányszor voltam heringparty volt, míg kikértem, egy kört volt 20 perc, meg az se vmi olcsó, de az zene legalább jó:)

Szombaton voltam Komban, olyankor nincsenek annyira sokan, pénteken vannak rengetegen, a sok 14-18 éves akkor jár. Már akit beengednek :D
Maximus meg nyitva van talán 3-ig, de akkor onnan lehet rajolni máshová, csak le kell dumálni, merre

Synkel 12-24-2007 12:23

A távolabbról jövők melyik irányból akarják megközelíteni a helyszínt?
Részemről a Pest felőlieknek javaslom, hogy a keletiből induljanak, mer akkor megbeszéljük, melik vonattal jönnek, és arra szállok én is.

Sört vonatra viszek:D

Fefe013 12-24-2007 12:32

Velem együtt eddig 15embert számoltam,/Beni hányan jönnek veled végülis? ők nincsennek benne/ Ebből 4 mondta, h ha jó időpontban van akkor lejönne, tőlük várom, h reagáljanak a jan 12. v 19. re!
köszönöm, Meg aki nem írt orinevet az pótolja, v annak írok ide nekem mind1...

Redback 12-24-2007 12:51

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 146288)
Velem együtt eddig 15embert számoltam,/Beni hányan jönnek veled végülis? ők nincsennek benne/ Ebből 4 mondta, h ha jó időpontban van akkor lejönne, tőlük várom, h reagáljanak a jan 12. v 19. re!
köszönöm, Meg aki nem írt orinevet az pótolja, v annak írok ide nekem mind1...

Velem nem jön senki végül :D Nekem meg msn-en írhatsz nyugodtan, meg itt is, de azért ori:
Lekéstem (#500014) 5/Y

Fefe013 12-24-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 146297)
Velem nem jön senki végül :D Nekem meg msn-en írhatsz nyugodtan, meg itt is, de azért ori:
Lekéstem (#500014) 5/Y

Ok, akkor 11 szinte biztos és 4 lehet, h jön...:)

Wanax 12-31-2007 13:48

Anno meg Nyíregyházán kezdtem el hoditozni,majd evekkel kesobb elkezdtem ujra Budapesten. De nem jartam nyiregyhazan kb 5 eve!
Meg mar nem is hoditozom.

Ha lesz tali szoljatok, mert talan lesz kedvem "haza" latogatni!

Tsobi 01-01-2008 15:31

Nem tudom mondtam-é már .. ha nem,akkor most mondom :)
A fennt emített időpontok mindegyike megfelel nekem :)

Fefe013 01-04-2008 12:45

Na szóval, a Maximusba Benit nem engedik be, így kihúzva....
A Rákocziba viszont igen, legalábbis az egyik haverral jár az öccse is, ha nem iszik alkoholt és ugyebár Beni nem fog, akkor nem lesz gond, ezért én sztem ott tartsuk, hétfőn v kedden el is megyek és rá is kérdezek a dologra, meg, h h az asztalfoglalás, h működik....

Mai nap folyamán mindenki kap egy üzenetet, ide a fórumra és valszeg az országába is, arra kérnék mindenkit, h az időpontonok közül neki megfelelőt írja ki ide v küldje el nekem /ez lenne a jobb/
Köszönöm

Tsobi 01-04-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 148530)
Na szóval, a Maximusba Benit nem engedik be, így kihúzva....
A Rákocziba viszont igen, legalábbis az egyik haverral jár az öccse is, ha nem iszik alkoholt és ugyebár Beni nem fog, akkor nem lesz gond, ezért én sztem ott tartsuk, hétfőn v kedden el is megyek és rá is kérdezek a dologra, meg, h h az asztalfoglalás, h működik....

Mai nap folyamán mindenki kap egy üzenetet, ide a fórumra és valszeg az országába is, arra kérnék mindenkit, h az időpontonok közül neki megfelelőt írja ki ide v küldje el nekem /ez lenne a jobb/
Köszönöm

Dasz a Vala Himalaya (#478906) -ba jöhet zöld :rolleyes:

Fefe013 01-04-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 148532)
Dasz a Vala Himalaya (#478906) -ba jöhet zöld :rolleyes:

Tsobi:)
Azért megy a zöld, h ki mikor ér rá:D Téged tudom, h ráérsz:D

Tsobi 01-04-2008 12:57

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 148533)
Tsobi:)
Azért megy a zöld, h ki mikor ér rá:D Téged tudom, h ráérsz:D

Akkor már nem is kapok zöldet? :(:(:(

Fefe013 01-04-2008 13:09

Aki jelezte a topicban, h érdekli a dolog, annak küldtem vmilyen formában üzenetet(még Tsobinak is:D:D)
Várom a válaszaitokat!

Ja, a távolról jövőktől kérdezném főleg, h hány óra környékén legyen a gyülekező?

Tsobi 01-04-2008 13:16

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 148536)
Aki jelezte a topicban, h érdekli a dolog, annak küldtem vmilyen formában üzenetet(még Tsobinak is:D:D)
Várom a válaszaitokat!

Ja, a távolról jövőktől kérdezném főleg, h hány óra környékén legyen a gyülekező?

Megint be nem áll a szám,de remélem a főváros elég távolinak minősül :p
Szóval a talit majd a vonatindulás/-érkezéshez kéne igazítani,hogy le ne maradjunk semmiről :)

Fefe013 01-04-2008 13:21

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 148537)
Megint be nem áll a szám,de remélem a főváros elég távolinak minősül :p
Szóval a talit majd a vonatindulás/-érkezéshez kéne igazítani,hogy le ne maradjunk semmiről :)

Emiatt kérdeztem;)

Arwyl szelleme 01-04-2008 13:58

Quote:

Várom a válaszaitokat!

Én megkaptam, de ide is leírom a választ: 19-e jó nekem, kivéve ha 22-én államvizsgázok és nem 17-én.

[HTPA]GeeForce 01-04-2008 14:43

Quote:

Várom a válaszaitokat!

Először is köszönöm szépen, hogy szóltál! :)
Nekem egy későbbi időpont lenne jobb, mert mindkettő időpontban dolgozom. Sajnos év eleji 'hajtás' van, és hétfőtől vasárnapog bent vagyok a cégnél. :(:(:(:mad:

Viszont szeretném mondani, hogy én mennék szerintem a legeslegmesszebbről, és én csak 1 kis izéke vagyok, úgyhogy miattam véletlenül se változtassatok időpontot! Nagyon szívesen megyek majd a következőre! (12-én és 19-én is dolgozom, és előtte lévő, és az utánuk következő napokon is, úgyhogy még úgy se tudnék felugrani, hogy este megyek, és másnap hajnalba hazajövök Pécsre...:()

Viszont!

Ha ezeken a napokon (valami csoda következtében) mégse kéne dolgoznom, akkor viszont tökéletesen tök mindegy, szóval amire a nagyközönség szavaz, nekem meg fog felelni! :):) Abszolút rugalmasan kezelem ezeket a dolgokat, szóval ha nincs meló, bármikor és bárhova hajlandó vagyok elvonatozgatni egy jó kis találkozó érdekében! :):):):))

Fefe013 01-04-2008 15:53

Eddig, ha jól számolom 5 ember jelezte, h nem jó egyik időpont se!

1 embernek a 12.
2 embernek a 19.
4 embernek bármelyik jó

és még kb 4-5 ember válaszát várom....

Ja, ha vki hoz magával vkit, barátot, barátnőt, ismerőst azt is jelezze, az asztalfoglalás miatt...

Köszönöm

Fefe013 01-06-2008 19:59

Akiknek csak 19. jó
Pool
Arwyl még nem biztos…

Nirának csak a 12. jó

Mindkét alkalom jó
Tsobi
Beni
Synkel
Attila
Én

Kb 5en lemondták és v 4en nem válaszoltak az üzenetemre……

Ez alapján én úgy gondolom, h ha lesz tali, akkor 19én legyen, de várhatunk is vele egy jobb időpontra, amikor többen lennénk…..?

Tsobi 01-06-2008 20:37

Mesélj a foglalásokról :)

Fefe013 01-06-2008 20:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 149214)
Mesélj a foglalásokról :)

Ezt nem vágom....
H lefoglaltam e már v mi?

Tsobi 01-06-2008 20:49

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 149221)
Ezt nem vágom....
H lefoglaltam e már v mi?

Igeeeeen :)

Fefe013 01-06-2008 20:51

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 149224)
Igeeeeen :)

Neeeeeeem, mert tanultam és nem volt időm....

De most megkérdezném, h foglaljak helyet 19.re v ne?
Akiket ideírtam, h jönnek azok jönnek úgyis, h csak ennyien leszünk?

Synkel 01-06-2008 21:10

Amikor rendezve lesz én megyek:) Remélem nem egyedül leszek:D:D
Amúgy követem a témát, csak nem nagyon van hozzászólni valóm azért nem pofázok állandóan.

Tsobi 01-06-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 149236)
Amikor rendezve lesz én megyek:) Remélem nem egyedül leszek:D:D
Amúgy követem a témát, csak nem nagyon van hozzászólni valóm azért nem pofázok állandóan.

Mondd csak ki .. mint én :(:(

Fefe013 01-07-2008 09:08

Poolnak nem tudok ide üzit írni, ez miért van? Vki a hódon belül dobjon már neki egy zöldet azzal az üzivel amit küldtem.....

Niranak is lécci, h a tali 19.lesz és sajnálom, h nem tud jönni a nyelvvizsga miatt és sok sikert hozzá:)....

Már kiszabiztam minden orimmal mert vizsgázok a héten és elfelejtettem...
Köszi

Ha most már senki nem mondja le és Arwyl nem 21.én államvizsgázik, akkor 7en leszünk/mint a gonoszok:D:D/ meg persze akit hoztok, ha van ilyen....

Arwyl szelleme 01-07-2008 13:49

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 149393)
Poolnak nem tudok ide üzit írni, ez miért van? Vki a hódon belül dobjon már neki egy zöldet azzal az üzivel amit küldtem.....

Niranak is lécci, h a tali 19.lesz és sajnálom, h nem tud jönni a nyelvvizsga miatt és sok sikert hozzá:)....

Már kiszabiztam minden orimmal mert vizsgázok a héten és elfelejtettem...
Köszi

Ha most már senki nem mondja le és Arwyl nem 21.én államvizsgázik, akkor 7en leszünk/mint a gonoszok:D:D/ meg persze akit hoztok, ha van ilyen....

Eredetileg 17 van kiírva, csak 1 emberke 22-őt tud...

Ha megyek barinőm biztos jön, úgy néz ki haverom is jön, Cyby-t még puhítom :D

All times are GMT +1. The time now is 17:52.