![]() |
Quote:
Na neeeee. Ha még lesz erőnk bárhova is átmenni, akkor valami nagyon el van ba.. szúrva:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Én simán, de kifele ti hoztok:D |
Quote:
Quote:
|
Január 12,19 ??
Csak,hogy legyen valami időpont is megemlítve:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nem akarom rátok erőltetni,de valami komment jó lenne ezekhez az időponthoz;) Aztán valaki vállalja magára a szervezést és induljon a toborzás meg a móka:D |
De,ha kell kijelölöm én a szervezőt;):p
A topic nyitója lenne a legjobb! Aki ismeri vegye fel vele a kapcsolatot léci. Vagy legyen már valami...:) |
Quote:
Ezek közül nekem bármelyik időpont megfelel. Pool úgy fest hanyagolja a témát, de Fefe átvette az irányítást, szal nem maradunk teljesen szervező nélkül:) |
Quote:
|
Nekem is megfelel az időpont, és fefének is segítek szervezni, ha kell :D
|
Na, itt vagyok, az időpontot válasszák ki olyanok sztem, akiknek nem jó akármelyik szombat és akiknek nagyon előre kell tervezni.... Mert nekem jó akármikor, ti eldöntitek, én meg lefoglalom a helyet és még előtte szétnézek, hátha lesz a Dallasnál vmi olcsóbb......
|
No, el is felejtettem ezt a témát, amikor indult, alig írt ide vki. Szombaton vannak jó helyek, ahol szól a zene, a nyiregyiek tudják (Kom Ombo/Sumer, Absolut, Colorado). Ezek 5 percre vannak egymástól. Előtte meg akkor lehetne vhol összezörrenni iszogatni.
Olvastam a Rákóczit, voltam ott párszor, akkor tetszett... De nekem bejön a Maximus is... fefe, amiben kell segítek, majd írj 160521-re... |
Quote:
|
Quote:
Maximus meg nyitva van talán 3-ig, de akkor onnan lehet rajolni máshová, csak le kell dumálni, merre |
A távolabbról jövők melyik irányból akarják megközelíteni a helyszínt?
Részemről a Pest felőlieknek javaslom, hogy a keletiből induljanak, mer akkor megbeszéljük, melik vonattal jönnek, és arra szállok én is. Sört vonatra viszek:D |
Velem együtt eddig 15embert számoltam,/Beni hányan jönnek veled végülis? ők nincsennek benne/ Ebből 4 mondta, h ha jó időpontban van akkor lejönne, tőlük várom, h reagáljanak a jan 12. v 19. re!
köszönöm, Meg aki nem írt orinevet az pótolja, v annak írok ide nekem mind1... |
Quote:
Lekéstem (#500014) 5/Y |
Quote:
|
Anno meg Nyíregyházán kezdtem el hoditozni,majd evekkel kesobb elkezdtem ujra Budapesten. De nem jartam nyiregyhazan kb 5 eve!
Meg mar nem is hoditozom. Ha lesz tali szoljatok, mert talan lesz kedvem "haza" latogatni! |
Nem tudom mondtam-é már .. ha nem,akkor most mondom :)
A fennt emített időpontok mindegyike megfelel nekem :) |
Na szóval, a Maximusba Benit nem engedik be, így kihúzva....
A Rákocziba viszont igen, legalábbis az egyik haverral jár az öccse is, ha nem iszik alkoholt és ugyebár Beni nem fog, akkor nem lesz gond, ezért én sztem ott tartsuk, hétfőn v kedden el is megyek és rá is kérdezek a dologra, meg, h h az asztalfoglalás, h működik.... Mai nap folyamán mindenki kap egy üzenetet, ide a fórumra és valszeg az országába is, arra kérnék mindenkit, h az időpontonok közül neki megfelelőt írja ki ide v küldje el nekem /ez lenne a jobb/ Köszönöm |
Quote:
Dasz a Vala Himalaya (#478906) -ba jöhet zöld :rolleyes: |
Quote:
Azért megy a zöld, h ki mikor ér rá:D Téged tudom, h ráérsz:D |
Quote:
|
Aki jelezte a topicban, h érdekli a dolog, annak küldtem vmilyen formában üzenetet(még Tsobinak is:D:D)
Várom a válaszaitokat! Ja, a távolról jövőktől kérdezném főleg, h hány óra környékén legyen a gyülekező? |
Quote:
Szóval a talit majd a vonatindulás/-érkezéshez kéne igazítani,hogy le ne maradjunk semmiről :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem egy későbbi időpont lenne jobb, mert mindkettő időpontban dolgozom. Sajnos év eleji 'hajtás' van, és hétfőtől vasárnapog bent vagyok a cégnél. :(:(:(:mad: Viszont szeretném mondani, hogy én mennék szerintem a legeslegmesszebbről, és én csak 1 kis izéke vagyok, úgyhogy miattam véletlenül se változtassatok időpontot! Nagyon szívesen megyek majd a következőre! (12-én és 19-én is dolgozom, és előtte lévő, és az utánuk következő napokon is, úgyhogy még úgy se tudnék felugrani, hogy este megyek, és másnap hajnalba hazajövök Pécsre...:() Viszont! Ha ezeken a napokon (valami csoda következtében) mégse kéne dolgoznom, akkor viszont tökéletesen tök mindegy, szóval amire a nagyközönség szavaz, nekem meg fog felelni! :):) Abszolút rugalmasan kezelem ezeket a dolgokat, szóval ha nincs meló, bármikor és bárhova hajlandó vagyok elvonatozgatni egy jó kis találkozó érdekében! :):):):)) |
Eddig, ha jól számolom 5 ember jelezte, h nem jó egyik időpont se!
1 embernek a 12. 2 embernek a 19. 4 embernek bármelyik jó és még kb 4-5 ember válaszát várom.... Ja, ha vki hoz magával vkit, barátot, barátnőt, ismerőst azt is jelezze, az asztalfoglalás miatt... Köszönöm |
Akiknek csak 19. jó
Pool Arwyl még nem biztos… Nirának csak a 12. jó Mindkét alkalom jó Tsobi Beni Synkel Attila Én Kb 5en lemondták és v 4en nem válaszoltak az üzenetemre…… Ez alapján én úgy gondolom, h ha lesz tali, akkor 19én legyen, de várhatunk is vele egy jobb időpontra, amikor többen lennénk…..? |
Mesélj a foglalásokról :)
|
Quote:
H lefoglaltam e már v mi? |
Quote:
|
Quote:
De most megkérdezném, h foglaljak helyet 19.re v ne? Akiket ideírtam, h jönnek azok jönnek úgyis, h csak ennyien leszünk? |
Amikor rendezve lesz én megyek:) Remélem nem egyedül leszek:D:D
Amúgy követem a témát, csak nem nagyon van hozzászólni valóm azért nem pofázok állandóan. |
Quote:
|
Poolnak nem tudok ide üzit írni, ez miért van? Vki a hódon belül dobjon már neki egy zöldet azzal az üzivel amit küldtem.....
Niranak is lécci, h a tali 19.lesz és sajnálom, h nem tud jönni a nyelvvizsga miatt és sok sikert hozzá:).... Már kiszabiztam minden orimmal mert vizsgázok a héten és elfelejtettem... Köszi Ha most már senki nem mondja le és Arwyl nem 21.én államvizsgázik, akkor 7en leszünk/mint a gonoszok:D:D/ meg persze akit hoztok, ha van ilyen.... |
Quote:
Ha megyek barinőm biztos jön, úgy néz ki haverom is jön, Cyby-t még puhítom :D |
All times are GMT +1. The time now is 17:52. |