![]() |
Quote:
Ehhez minden esetben be kell lépnem a félszáz orimból egybe,hogy ott a linken keresztül közlekedjek. Senkinek nem kívánnám ugyanezen megpróbáltatásokat :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És ha egy téma le lett zárva, akkor célszerű nem másik témában újranyitni, mert valószínüleg okkal lett lezárva. A pluszmunkákat pedig nem szeretem, és nem is szoktam megdícsérni azokat, akik azt adnak nekem. |
Quote:
Az olvasási képesség hiánya sem egy támogatandó fejlesztési irányvonal. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Még egyéb felvetés? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bocsi,hogy nem vagyok PC Guru. Te az vagy,de a lekezelés jobban megy :)
Azthiszem a jövőben inkább csendben maradok. |
Quote:
Sajnálom, hogy amióta játszol, mégy egyszer sem nézted meg, hogy mi van a játék címlapján. :( |
Vkinek van ötlete, hogy hogyan lehetne egy CD-s rádiót úgy tönkre tenni hogy ne derüljön ki hogy szabotázs, és a CD-s része lehetőleg működőképes maradjon? :)
|
Quote:
Tömd be inkább a fülét aki hallgatni akarja, vagy dugd el a készüléket:-) |
Quote:
|
Quote:
Menek oda dolgozni:-) Én tudok csendben, nem horkolva aludni:-)) Nem zavarnálak:-) |
Quote:
Meg aztán innen kirugni nem olyan egyszerű bárkit is :) |
Hát hóóógyne:-)
:-) Városi fajta:-) Meg tudom különböztetni a csarnokban is, a körtét az almától:-))) Sőt mélységeiben is ismerem a szakmát:-) Tudom a különbséget a sárga dinnye meg a görög dinnye között:-) A sárgát szeretem a görögöt nem:-)))) |
Quote:
|
Quote:
Azt is tudom, kell permetezni is meg ásni meg boronálni meg illesmik:-) Ez már elég agrár?:-))))) Ja meg hallottam már Zsuzsika dalát a fátneveleket:-) ui. Még írtam volna valamit,így téma zárónak az egyűt érzés és segítő készség címén de nem mertem, mert kaptam volna Atitól a pofámra:-))) |
Quote:
|
Quote:
Nem baj majd kitanítunk :p Bár tüke koszgombóci lévén nem tom mennyire lesz sikeres :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Rebi felvennél msn-re?
|
Quote:
|
Kibontod a szerkót ,és van benne egy kis fekete rúd némi dróttal körbetekerve,ja és valószinüleg viasszal van biztositva,eltéveszthetetlen.Na azt kapcsold le az elektronikáról,ez magátol is szakad el néha .És hazamennek a zenészek,meg a hirmondók .:)
|
Esetleg nem akar vki L-ben szövibe lépni, akinek tolis vagy varis orija van?
|
Üzenem mindenkinek, hgoy kihalt a fórum. Tessék fórumozni! :) :D
|
Quote:
|
Quote:
pl. metroban lehet kapni olyan kütyüt mai autós rádiókhoz való. beállítasz rajta egy frekvenciát, és a közelében azon a frekvenciány sugározza azt a jelet, amit rá kötsz(kisjack dugós) az ára 7000 Ft. ha elég jó tápot teszel rá, elnyomja a rádió adót is simán, de csak 1 adott frekvencián, azaz ha "x" adód akarsz szabotálni, úgyhogy ne tudják meg, x rádiós kütyüre van szükséged. amúgy a szerkezet nagyon jó pofa, és sok mindenre lehet használni. a mérete kb akkor mint egy mp4 lejátszó. |
Quote:
Mint pl??:) |
Goldy, melóhelyi probléma? :D Te CD-t hallgatnál a többiek meg nyomják a butyua rádiót? :)
Csavarozd szét, és ha újabbfajta a készülék, akkor 2 nyák van benne. Az egyikre a CD lejátszó kütyüi vannak integrálva, a másikra meg a rádióé. Amin a rádióé van, feltűnés nélkül elpattintassz egy ellenállást, hogy az egyik lába ne érintkezzen a nyákkal. Egyszerűbb megoldás: ha "tekerős" a rádió adókeresője, szétszeded a rádiót, és elcsavarod az egyik oldal felé, vagy oda, ahol csak a "KSSSSSSSSSSSSSSSS" hangot hallani. Majd kiveszed a pöcköt a gomb mögül. Így nem fogják tudni arrébbtekerni. a "KSSSSSSSSSSSS" hangot meg senki nem szereti hallgatni... :) Úgyhogy marad a CD lejátszás. :) |
Quote:
(esetleg a saját cégedet reklámozod egyfolytába :D:D:D ) barátokkal el mész több autóval kamcsatkára, ahol már nem is süt nap, és nincs éter, mert a műszer kiírja hogy Bp-től 300kmre vagy :D, és ugyan azt a zenét hallgatjátok mind, a kütyün keresztül, ha ugyan arra a frekciára állítják a rádiós magnót a kocsiban :p közös autóban végzett "hadműveletnél" utasításokat tudsz adni a kütyün keresztül az öszes autósnak egyszerre, aki fogja a vételt a környéken rákötöd a számítógépre otthon, és a hifiden rádióra kapcsolva hallgathatod a számítógépet vezeték nélkül stb stb stb... |
A hibajelzésekben indított topicba írtam volna, de mivel Ati zárta így ide írom:
Én úgy értelmeztem, hogy csak a kiszámításnál számít a beépítetlen heki 3 hekinek stb.Elnézést a fölösleges témáért. |
Quote:
|
Mindenkinek üzenem, hogy most egy kicsit (1-2 hét) nem leszek elérhető egyáltalán. Sem a játékon belül, sem a külső fórumon. Édes szabadság..... :D:p Olvasás, kirándulás, rózsafa metszegetés, bulizás, stb időszaka következik. :)
Jók legyetek, sziasztok! Sietek vissza! :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:24. |