Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Üzenöfal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2147)

Tsobi 03-02-2008 11:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 162327)
Attól még, hogy leadtad az írásjogod egész ügyesen be tudsz ide jönni rendszeresen:)

Kínszenvedések árán :p
Ehhez minden esetben be kell lépnem a félszáz orimból egybe,hogy ott a linken keresztül közlekedjek. Senkinek nem kívánnám ugyanezen megpróbáltatásokat :)

Phoenix 03-02-2008 11:31

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162329)
Ehhez minden esetben be kell lépnem a félszáz orimból egybe,hogy ott a linken keresztül közlekedjek. Senkinek nem kívánnám ugyanezen megpróbáltatásokat :)

és ha beírod ezt: forum.hodito.hu :)

Tsobi 03-02-2008 11:33

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 162331)
és ha beírod ezt: forum.hodito.hu :)

Az sem jó,mert akkor új ablakot kell megnyitni. Viszont sokkal kényelmesebb az,ha csak új fülként jelenik meg.

Ati 03-02-2008 11:33

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162325)
Atinak izenném,hogy én nem megszegtem a szabályokat,hanem írtam supportra,hogy vegyék el az írásjogom. Ebből kiindulva úgy érzem nem kellett volna egyből bezárni a topicot .. :)

Attól, hogy önkéntesen felvállaltad egy szabályszegés következményeit a szabályszegés elkövetése nélkül, továbbra sem fejlesztési irányvonal, hogy a szabályszegők minél könnyebb játékát támogassuk.

És ha egy téma le lett zárva, akkor célszerű nem másik témában újranyitni, mert valószínüleg okkal lett lezárva. A pluszmunkákat pedig nem szeretem, és nem is szoktam megdícsérni azokat, akik azt adnak nekem.

Ati 03-02-2008 11:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162329)

Jajj Te szegény, mert nem tudsz a címlapon rákattintani a LEGELSŐ linkre. Mgcsak belépned sem kéne egyetlen országba se. Hatalmas kínszenvedés, brühühü, ezt hogy élted túl, nem is tudom...

Az olvasási képesség hiánya sem egy támogatandó fejlesztési irányvonal.

Tsobi 03-02-2008 11:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162334)
Attól, hogy önkéntesen felvállaltad egy szabályszegés következményeit a szabályszegés elkövetése nélkül, továbbra sem fejlesztési irányvonal, hogy a szabályszegők minél könnyebb játékát támogassuk.

És ha egy téma le lett zárva, akkor célszerű nem másik témában újranyitni, mert valószínüleg okkal lett lezárva. A pluszmunkákat pedig nem szeretem, és nem is szoktam megdícsérni azokat, akik azt adnak nekem.

Itt csak üzentem Neked,mert az ominózus topicban erre nem volt lehetőségem.

Phoenix 03-02-2008 11:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162333)
Az sem jó,mert akkor új ablakot kell megnyitni. Viszont sokkal kényelmesebb az,ha csak új fülként jelenik meg.

hmm...ha firefoxot használsz, akkor a hód mellé beállítod kezdőlapként, hogy 2 lapot nyisson meg és kész :)

Ati 03-02-2008 11:35

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162333)

Akkor nyitsz egy új fület, új ablak helyett? A böngésződ dokumentációjának el nem olvasása sem támogatandó irányvonal.

Még egyéb felvetés?

Ati 03-02-2008 11:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 162339)
hmm...ha firefoxot használsz, akkor a hód mellé beállítod kezdőlapként, hogy 2 lapot nyisson meg és kész :)

Akárcsak IE esetén.

Ati 03-02-2008 11:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162344)
Akárcsak IE esetén.

De mégegyszerűbb, ha a "Fórum" feliratú linkre kattint az ember. Ez a LEGELSŐ link a Hódító címlapján.

Phoenix 03-02-2008 11:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162344)
Akárcsak IE esetén.

Lehet, nem merek IE-t használni :)

Tsobi 03-02-2008 11:38

Bocsi,hogy nem vagyok PC Guru. Te az vagy,de a lekezelés jobban megy :)
Azthiszem a jövőben inkább csendben maradok.

Ati 03-02-2008 11:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162348)
Bocsi,hogy nem vagyok PC Guru. Te az vagy,de a lekezelés jobban megy :)
Azthiszem a jövőben inkább csendben maradok.

Nem hiszem, hogy "PC Gurunak" kellene lenned ahhoz, hogy rá tudj kattintani egy "Fórum" feliratú linkre, ami mellesleg a legkiemeltebb helyen, legelső linkként szerepel a címlapon.

Sajnálom, hogy amióta játszol, mégy egyszer sem nézted meg, hogy mi van a játék címlapján. :(

Goldy 03-03-2008 07:09

Vkinek van ötlete, hogy hogyan lehetne egy CD-s rádiót úgy tönkre tenni hogy ne derüljön ki hogy szabotázs, és a CD-s része lehetőleg működőképes maradjon? :)

Rebellis 03-03-2008 07:17

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 162577)
Vkinek van ötlete, hogy hogyan lehetne egy CD-s rádiót úgy tönkre tenni hogy ne derüljön ki hogy szabotázs, és a CD-s része lehetőleg működőképes maradjon? :)

Kár tönkre tenni:-)
Tömd be inkább a fülét aki hallgatni akarja, vagy dugd el a készüléket:-)

Goldy 03-03-2008 07:22

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 162578)
Kár tönkre tenni:-)
Tömd be inkább a fülét aki hallgatni akarja, vagy dugd el a készüléket:-)

Hülye pukkaccs kolegával ezt nehéz megtenni :) Csak a rádió likvidálása marad :)

Rebellis 03-03-2008 07:40

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 162579)
Hülye pukkaccs kolegával ezt nehéz megtenni :) Csak a rádió likvidálása marad :)

Hát rúgasd ki:-)
Menek oda dolgozni:-)
Én tudok csendben, nem horkolva aludni:-))
Nem zavarnálak:-)

Goldy 03-03-2008 07:42

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 162580)
Hát rúgasd ki:-)
Menek oda dolgozni:-)
Én tudok csendben, nem horkolva aludni:-))
Nem zavarnálak:-)

Agrármérnök vagy? :)
Meg aztán innen kirugni nem olyan egyszerű bárkit is :)

Rebellis 03-03-2008 07:45

Hát hóóógyne:-)

:-)
Városi fajta:-)
Meg tudom különböztetni a csarnokban is, a körtét az almától:-)))
Sőt mélységeiben is ismerem a szakmát:-)
Tudom a különbséget a sárga dinnye meg a görög dinnye között:-)
A sárgát szeretem a görögöt nem:-))))

Goldy 03-03-2008 07:46

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 162582)
Hát hóóógyne:-)

:-)
Városi fajta:-)
Meg tudom különböztetni a csarnokban is, a körtét az almától:-)))
Sőt mélységeiben is ismerem a szakmát:-)
Tudom a különbséget a sárga dinnye meg a görög dinnye között:-)
A sárgát szeretem a görögöt nem:-))))

Kevered az agrármérnököt a ketészmérnökkel :)

Rebellis 03-03-2008 07:49

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 162583)
Kevered az agrármérnököt a ketészmérnökkel :)

Na jó:-)
Azt is tudom, kell permetezni is meg ásni meg boronálni meg illesmik:-)
Ez már elég agrár?:-)))))
Ja meg hallottam már Zsuzsika dalát a fátneveleket:-)

ui.
Még írtam volna valamit,így téma zárónak az egyűt érzés és segítő készség címén de nem mertem, mert kaptam volna Atitól a pofámra:-)))

Ati 03-03-2008 08:01

Quote:

Vágd el az antennáját belül. :)

Goldy 03-03-2008 08:01

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 162585)
Na jó:-)
Azt is tudom, kell permetezni is meg ásni meg boronálni meg illesmik:-)
Ez már elég agrár?:-)))))
Ja meg hallottam már Zsuzsika dalát a fátneveleket:-)

ui.
Még írtam volna valamit,így téma zárónak az egyűt érzés és segítő készség címén de nem mertem, mert kaptam volna Atitól a pofámra:-)))

Ásás heyett inkább maradjunk a szántásnál :)

Nem baj majd kitanítunk :p Bár tüke koszgombóci lévén nem tom mennyire lesz sikeres :)

Goldy 03-03-2008 08:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162587)
Vágd el az antennáját belül. :)

És azt én megtalálom?:) No meg ha elviszi szervízbe az igen hamar kiderül nem? :)

Ati 03-03-2008 08:06

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 162589)
És azt én megtalálom?:)

Bemegy az antenna (az a nagy, amit kihúz), az alatt indul egy vezeték tovább az elektronikához. Ha az nincs, akkor a vétel minősége nagyban romlik. Jó esetben nagyon nagyban. :D
Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 162589)
No meg ha elviszi szervízbe az igen hamar kiderül nem? :)

Ööö, csavarozd oda az asztalhoz, hogy ne tudja elvinni? :D:D:D

Goldy 03-03-2008 08:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162592)
Bemegy az antenna (az a nagy, amit kihúz), az alatt indul egy vezeték tovább az elektronikához. Ha az nincs, akkor a vétel minősége nagyban romlik. Jó esetben nagyon nagyban. :D

Max ha pillanat ragasztóval tenném oda, de szerintem akkor elvinné polcostúl :)

Redback 03-08-2008 12:40

Rebi felvennél msn-re?

Ditke 03-09-2008 07:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162592)

Van érzéked az inkognitóhoz...:D:D:D

Eke 03-09-2008 09:58

Kibontod a szerkót ,és van benne egy kis fekete rúd némi dróttal körbetekerve,ja és valószinüleg viasszal van biztositva,eltéveszthetetlen.Na azt kapcsold le az elektronikáról,ez magátol is szakad el néha .És hazamennek a zenészek,meg a hirmondók .:)

Redback 03-11-2008 18:53

Esetleg nem akar vki L-ben szövibe lépni, akinek tolis vagy varis orija van?

[HTPA]GeeForce 03-12-2008 10:37

Üzenem mindenkinek, hgoy kihalt a fórum. Tessék fórumozni! :) :D

Ditke 03-12-2008 10:57

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 164982)
Üzenem mindenkinek, hgoy kihalt a fórum. Tessék fórumozni! :) :D

Melyik? Mármint melyik fórum halt ki?:)

Hóhér 03-12-2008 22:12

Quote:

igen

pl. metroban lehet kapni olyan kütyüt mai autós rádiókhoz való.

beállítasz rajta egy frekvenciát, és a közelében azon a frekvenciány sugározza azt a jelet, amit rá kötsz(kisjack dugós)

az ára 7000 Ft.

ha elég jó tápot teszel rá, elnyomja a rádió adót is simán, de csak 1 adott frekvencián, azaz ha "x" adód akarsz szabotálni, úgyhogy ne tudják meg, x rádiós kütyüre van szükséged.

amúgy a szerkezet nagyon jó pofa, és sok mindenre lehet használni.
a mérete kb akkor mint egy mp4 lejátszó.

Dr Rozi rendel 03-13-2008 09:04

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 165089)
igen

amúgy a szerkezet nagyon jó pofa, és sok mindenre lehet használni.
a mérete kb akkor mint egy mp4 lejátszó.

Mint pl??:)

[HTPA]GeeForce 03-13-2008 12:37

Goldy, melóhelyi probléma? :D Te CD-t hallgatnál a többiek meg nyomják a butyua rádiót? :)

Csavarozd szét, és ha újabbfajta a készülék, akkor 2 nyák van benne. Az egyikre a CD lejátszó kütyüi vannak integrálva, a másikra meg a rádióé. Amin a rádióé van, feltűnés nélkül elpattintassz egy ellenállást, hogy az egyik lába ne érintkezzen a nyákkal.

Egyszerűbb megoldás: ha "tekerős" a rádió adókeresője, szétszeded a rádiót, és elcsavarod az egyik oldal felé, vagy oda, ahol csak a "KSSSSSSSSSSSSSSSS" hangot hallani. Majd kiveszed a pöcköt a gomb mögül. Így nem fogják tudni arrébbtekerni. a "KSSSSSSSSSSSS" hangot meg senki nem szereti hallgatni... :)

Úgyhogy marad a CD lejátszás. :)

Hóhér 03-13-2008 19:14

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 165122)
Mint pl??:)

be mész egy üzletbe, ahol valamilyen kereskedelmi rádiót nyomnak, rá tekered a kütyüt az ismert frekvenciára, elnyomod azz, és olyan zenét hallgatsz amit akarsz, amíg vásárolsz :D:D
(esetleg a saját cégedet reklámozod egyfolytába :D:D:D )

barátokkal el mész több autóval kamcsatkára, ahol már nem is süt nap, és nincs éter, mert a műszer kiírja hogy Bp-től 300kmre vagy :D, és ugyan azt a zenét hallgatjátok mind, a kütyün keresztül, ha ugyan arra a frekciára állítják a rádiós magnót a kocsiban :p

közös autóban végzett "hadműveletnél" utasításokat tudsz adni a kütyün keresztül az öszes autósnak egyszerre, aki fogja a vételt a környéken

rákötöd a számítógépre otthon, és a hifiden rádióra kapcsolva hallgathatod a számítógépet vezeték nélkül

stb stb stb...

Redback 03-28-2008 18:12

A hibajelzésekben indított topicba írtam volna, de mivel Ati zárta így ide írom:
Én úgy értelmeztem, hogy csak a kiszámításnál számít a beépítetlen heki 3 hekinek stb.Elnézést a fölösleges témáért.

Andrew 03-28-2008 18:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 167269)
A hibajelzésekben indított topicba írtam volna, de mivel Ati zárta így ide írom:
Én úgy értelmeztem, hogy csak a kiszámításnál számít a beépítetlen heki 3 hekinek stb.Elnézést a fölösleges témáért.

Jaja, a felfedezésnél figyelembe vett föld kiszámításánál :D:D

[HTPA]GeeForce 03-28-2008 23:42

Mindenkinek üzenem, hogy most egy kicsit (1-2 hét) nem leszek elérhető egyáltalán. Sem a játékon belül, sem a külső fórumon. Édes szabadság..... :D:p Olvasás, kirándulás, rózsafa metszegetés, bulizás, stb időszaka következik. :)

Jók legyetek, sziasztok! Sietek vissza! :)

Andrew 03-29-2008 08:26

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 167302)
Mindenkinek üzenem, hogy most egy kicsit (1-2 hét) nem leszek elérhető egyáltalán. Sem a játékon belül, sem a külső fórumon. Édes szabadság..... :D:p Olvasás, kirándulás, rózsafa metszegetés, bulizás, stb időszaka következik. :)

Jók legyetek, sziasztok! Sietek vissza! :)

Jó pihenést ;)

All times are GMT +1. The time now is 08:24.