![]() |
Azt monjdák, hogy ma már egy PICIT hűvösebb lesz. :)
|
hát jah, a hőmérsékletek elég magasak, nálunk 38-40 fok van árnyékban, de még szerencsére jól szigetelt és valamelyest földeépült házunkban a 26 fok tűrhető:)
|
Quote:
Akkor bekészítek egy pulcsit!:D:D |
Quote:
Megint izzadok és nagyon meleg van:D Ezek a sorok nem nyugtatnak meg pedig azt hittem milyen jó lesz nekem. Tuti lelépek valahova ,mert káosz meleg van itthon! |
Én mindjárt indulok a beach-re:) Eddig a kocsit mostam le, az tök jó volt, mármint nem a mosás része, hanem, h jó vizes lettem, egész jó idő volt úgy kinn:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt láttam a rádióban,hogy 42 fok is lehet akár..jujj ,de jóó:):)
|
Na ennyi, lenyírtam a füvet. Kicsit melegem van most.
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem hiszemel h ebbe a k*b*sz*tt városba nem lehet kapni egy k*b*sz*tt ventilátort:mad::mad: Pedig már ugy beleéltem magam:(:(
|
Quote:
|
Quote:
Bár akkor nem lesz melege :D |
Quote:
|
Quote:
ehhee:eek::eek: 8 ezerből inkább vennék 80 dobozos sört:D |
Quote:
|
Quote:
Bár én is mindjárt legurítok egy sört az tuti,mert úgy folyik rólam az izzadság,mint szülőszobában a magzatvíz :D |
Quote:
Ilyen melegben a jeges gin-tonic a nyerő nálam, esetleg a whiskey-cola, de az kevésbé, mert édes és mindig megszomjaznék és akkor még1 és még1 és még1 és nem jutnék le estére balcsira:D (problémásabb esetektől eltekintve, a legtöbb esetben a magzat víz még nem a szűlőszobában folyik:p) |
Quote:
|
Quote:
|
Nemtom ki hogy van vele, de amióta ilyen káikulák vannak, napjában 4-5ször elalszom egy félórára napközben...
|
Quote:
|
1 küldetés az északi sarkra
Érdekel valakit:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De am azért van ilyen meleg mert Afrika felől jön a meleg levegő.De ha ideküldik a meleget, akkor küldjenek hozzá légkondit is!!!
|
Quote:
igen Ati örülnék :) |
Itt jelenleg vihar készülődik, szval hűl a levegő...végre :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Itt most nagyon jó a levegő, igaz a szél majdnem kikapta a lángost a kezemből a Tiszaparton, s hazakényszerített, de esni nem esett, csak a levegő lett egész friss:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:51. |