Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

Hmmm... Sati 08-15-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 117888)
Én szerintem nem a lehetőség kel larra hogy utaolérhessük hanem az hoyg atopban létükből származó gazdasái előny ne érvényesülhessen.

Alba:
az rendbe hogy a lentebbi csoportokba ne legyen táp ori de pl.
legyen megszabva hogy pl. 5000 kör után semmi ne termelögyön se katona se teki se gabona se bányák ne termeljenek és ne is kamatozzon a lové ami ott fent van kb 2-4k bank kényszeritse a rendszer a fellépésre.
De az 1/A ba ez nem lenne jó mert ha pl 5000 kör után nem tudnának semmitsem termelni akkor elöbb vagy utobb elvészne a pénzük kajára.
De jólenne valamit kitalálni.

Synkel 08-15-2007 16:49

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 117889)
Alba:
az rendbe hogy a lentebbi csoportokba ne legyen táp ori de pl.
legyen megszabva hogy pl. 5000 kör után semmi ne termelögyön se katona se teki se gabona se bányák ne termeljenek és ne is kamatozzon a lové ami ott fent van kb 2-4k bank kényszeritse a rendszer a fellépésre.
De az 1/A ba ez nem lenne jó mert ha pl 5000 kör után nem tudnának semmitsem termelni akkor elöbb vagy utobb elvészne a pénzük kajára.
De jólenne valamit kitalálni.

Az A-t ez ha jól sejtem nem érintené eleve, elvégre a játék célja az, hogy 1/A-ban te legyél az első. Morálromlás sincs...

Hmmm... Sati 08-15-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 117912)
Az A-t ez ha jól sejtem nem érintené eleve, elvégre a játék célja az, hogy 1/A-ban te legyél az első. Morálromlás sincs...

azt majd a sok okos ember kitalálja. :D

Reaktor 08-15-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 117921)
azt majd a sok okos ember kitalálja. :D

Ezt nem kell kitalálni, ez a játék célja.

Ez van a hód nyitóoldalán is.

Minden ami ebben a topikban van a B csopira, és attól lefelé vonatkozik.

Időről időre persze előjönnek játékosok az A top fordításkényszerének ötletével, de Ati (szerencsére) mindíg elküldi őket "melegebb éghajlatra"

Multkor is az egyik eszegetős iszogatós bulin nekemesett egy Kifli becenevű játékos, hogy a szavam is elakadt...

"Az 1/A top 50 orijának le kellene fordulni a fenébe, mert nem csinálnak semmit, csak tönkreteszik a játékot."

Tájékozottságát mutatta, hogy "4 éve ugyanazok vannak az 1/A topjában"

Bocs a kis off-ért.

wand 08-15-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 117999)
"Az 1/A top 50 orijának le kellene fordulni a fenébe, mert nem csinálnak semmit, csak tönkreteszik a játékot."

Tájékozottságát mutatta, hogy "4 éve ugyanazok vannak az 1/A topjában"

OFF:
persze mind az 50-et én viszem.. vágjuk át őket anarchba ;)

Hmmm... Sati 08-16-2007 00:30

Quote:

Originally Posted by wand (Post 118016)
OFF:
persze mind az 50-et én viszem.. vágjuk át őket anarchba ;)

Wand :D
Azért nem kell mind csak párat :D

De szerintem az jó ötlet lenne " szerintem"
Termelnejen fent a 300k feletti orik 5000 körig utánna semmi
Se kati se teki se kamat se anyag se gabona.
ha nem tudnak termelni akkor meg muszáj lépniük vagy törölni.

Alba 08-16-2007 08:00

Bár éehet unalmas hogy mindeig ugyanzt mondom de en a gyujtogatas erősítését látom megoldásnak a topban eltöltött idő függvényében.

Hiaba vagy 5 ös csopiba 5000 hekin ha nincs bankod bányát kovácsot mert leégnek állandóan.Jelenleg ugye ez nincs és a gyutogatas is egy vicc hiszen semmilyen hatása nincsen.

A javaslat természetesen A ra ne mvonatkozik mint ahogy ebben a témában egy javaslat sem hiszen az más jellegű csoport.

Smooth Scroller 08-16-2007 13:20

sztem is a gyujtas erosodese a jo megoldas. ez a ne termelodjon semmi, ez iszonyuan durva dolog, ellene vagyok. ha nem 1 epulet gyujtodik koronkent hanem novexik a lincshangulat az orszagban es az emiatti tombolas azt sokkal realisabbnak tartanam.

azt, hogy ez mikent novexik, az mar mas kerdes. lehet a topban toltott ido novekedesevel (mint jelenleg), vagy akar az aktualis hekik szama ahogy aranylik a max hekihez (pl ha dupla vagy tripla, akkor a gyujtas is erosodne).

sztem a javaslatok kozott ez a legnormalisabb es eletrevalobb.

Alba 08-16-2007 14:28

Csak az erősödés még nem megoldás, fontos hoyg a házon és barakkon kivul más épület is éghessen. Mert egy bankos vagy könyvtáras orit ne mráz meg ha nagyobb mértékbeen ég a barakkja.

Én semmiképpen nem hektarhoz hanemtopidőhöz kötném. Ha valaki feltud menni magasra menjen, de nem maradhasson ott több1000 körig.

Ati 08-16-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 118140)
Csak az erősödés még nem megoldás, fontos hoyg a házon és barakkon kivul más épület is éghessen. Mert egy bankos vagy könyvtáras orit ne mráz meg ha nagyobb mértékbeen ég a barakkja.

Eleve erről volt szó, hogy más (minden más) épületre is kiterjedjen. Így nem lehet se termelni, se tekercset írni igazából, se 1000 körökre lefele támadni (nem lesz barakk a seregnek) stb.

Alba 08-16-2007 14:31

Igen örülök ennek, és ez azt hiszem jó megoldás is lesz erre a problémára.a mértéke azért elég érdekes kérdés még.

Ati 08-16-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 118144)
Igen örülök ennek, és ez azt hiszem jó megoldás is lesz erre a problémára.a mértéke azért elég érdekes kérdés még.

A kezdetének a megemelése ellen nemigen volt senkinek ellenvetése, tehát a mostani 1800 kör helyett 2000 körnél kezdődne, így a 2/B-ből fordulókat egyáltalán nem érintené (szemben a mostani helyzettel, ahol ha a topba érkeznek egyből, és végig ott is maradnak, akkor 200 körig kapják a romlást, ami persze nem egy nagy kaland kiegyensúlyozni 200 körig, de mégis zavaró lehet). Azt hiszem, hogy ezt fix pontként mindenképp le lehet már szögezni.

Alba 08-16-2007 14:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118146)
A kezdetének a megemelése ellen nemigen volt senkinek ellenvetése, tehát a mostani 1800 kör helyett 2000 körnél kezdődne, így a 2/B-ből fordulókat egyáltalán nem érintené (szemben a mostani helyzettel, ahol ha a topba érkeznek egyből, és végig ott is maradnak, akkor 200 körig kapják a romlást, ami persze nem egy nagy kaland kiegyensúlyozni 200 körig, de mégis zavaró lehet). Azt hiszem, hogy ezt fix pontként mindenképp le lehet már szögezni.

Igen az tuti hogy azt a 200 as eltérést ki kel küszöbölni.
Viszont az 5-4-3 csoprtoknál lehet nem 2000 nél kéne kezdenni hanem korábban.
Hiszen a baj amit Reaktor is írt. 200 lévő orik 200-300 kör alatt topba vannak a leadások miatt. s így lenne +1000 körük.

Ati 08-16-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 118148)
Igen az tuti hogy azt a 200 as eltérést ki kel küszöbölni.
Viszont az 5-4-3 csoprtoknál lehet nem 2000 nél kéne kezdenni hanem korábban.
Hiszen a baj amit Reaktor is írt. 200 lévő orik 200-300 kör alatt topba vannak a leadások miatt. s így lenne +1000 körük.

Nem hiszem, hogy egy darab módosításnak kellene megváltania a világot. A "morálromláson" kívül még 3 másik javaslat is felmerült, amik közül nem választani kell, hanem együttesen működhetnek.

Alba 08-16-2007 14:46

Ha jól látom akkor 4 javaslat volt amit összegeztél.
Abből a 2-3 igazabol egy javaslat. Az egyik a mértéket a másik meg a milenséget firtatja. Szóval ezt lehet 1 nek venni.
Az hogy a topkör a B ben 2000 váltson ki hatást egyértelmű.

A minimum földet én személy szerint ne mtartom szükségesenk h a gyujtogatás bekerül.

Ati 08-16-2007 15:21

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 118157)
A minimum földet én személy szerint ne mtartom szükségesenk h a gyujtogatás bekerül.

Ez a kettő pedig nem váltja ki egymást.

A minimum föld lényege, hogy ne üttesse le senki magát fellépés előtt. Nem kizárt, hogy valakinek fel kell mennie 600 hektár fölé ahhoz, hogy teljesítse a fellépés feltételeit (főleg többszemélyiségről beszélek, ahol nem a top30% az elérendő feladat). Mivel 600 hektárral léphet maximum, ezért 1000 hektárról azt a 400-at azt nyugodtan leadhatja a haveroknak, nem lesz tőle baja jelenleg. Ha van minimum föld, akkor nem adhatja le, mert ha leadja a haveroknak, akkor bizony nem fog tudni fellépni.

Valezius 08-16-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118200)
Ez a kettő pedig nem váltja ki egymást.

A minimum föld lényege, hogy ne üttesse le senki magát fellépés előtt. Nem kizárt, hogy valakinek fel kell mennie 600 hektár fölé ahhoz, hogy teljesítse a fellépés feltételeit (főleg többszemélyiségről beszélek, ahol nem a top30% az elérendő feladat). Mivel 600 hektárral léphet maximum, ezért 1000 hektárról azt a 400-at azt nyugodtan leadhatja a haveroknak, nem lesz tőle baja jelenleg. Ha van minimum föld, akkor nem adhatja le, mert ha leadja a haveroknak, akkor bizony nem fog tudni fellépni.

Azt ugye tudod, hogy ezzel gyakorlatilag deklaráltad, hogy ugyan szabálytalan leadni a földet, de ezért szinte soha senki nem kerül anarchba.
De abban egyetértek, ha úgyse lehet ezt a csalást szűrni, akkor a szürke zóna egy új szabállyal legyen megszüntetve.
Szóval messzemenőkig támogatom a minimum földet, abban a formában, hogy szintlépésnél nullázódjon, beleértve a fordulást is!

Smooth Scroller 08-16-2007 20:26

en nem tamogatom, hogy az 5/4/3 csoportokban hamarabb kezdodjon a feketeleves. legyen 1seges az 5/4/3/2-re. tessek azokra is gondolni akik foldleadas nelkul becsuletes uton probalnak meg 1re feljebb jutni. meg a kek szamosokra is tessek gondolni, ha ez tul magas akkor eleg eros felteteleket kell veluk teljesiteni es ez ne a moralromlas es gyujtas miatt hiusuljon meg.

vagy pedig a kek szamosokra esetleg jusson meg +lehetoseg a kek szamuk nagysaga alapjan. mielott vad illetne, nekem 1 orim sincs kek szammal, de sztem ne szivassuk meg oket, mert nekik kemenyebbek a feltetelek. ne juttassuk oket oda, hogy mindenkeppen csak foldleadasos modszerrel juthassanak fel a csucsra mielott az orijukban a lazongas tonkreteszi oket.

szoval ati, legyszives kello ovatossaggal kezeld a temat, ne hamarkodd el legyszi.

Ati 08-16-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 118300)
vagy pedig a kek szamosokra esetleg jusson meg +lehetoseg a kek szamuk nagysaga alapjan.

A többszemélyiségű országok top ideje akkor kezdődik, amikor a saját szükségletüket teljesítik.

Smooth Scroller 08-17-2007 09:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118301)
A többszemélyiségű országok top ideje akkor kezdődik, amikor a saját szükségletüket teljesítik.

ok, akkor ez a resze rendben van, koszi. ha ez mar igy van most is, akkor ezt nem tudtam, de legalabb most mar tudom. :o

ettol fuggetlenul en azt tamogatnam, hogy 1seges legyen az 5/4/3/2-re a moralromlasos rendszer. azert teljesen nem kell sztem megolni a feljebb megyek es termelgetek 1 kicsit, hogy erosebb lehessek kesobb dolgot, csak akkor ha ez siman, valodi harc nelkul, leadasokkal jon ossze.

Ati 08-17-2007 09:32

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 118365)
ok, akkor ez a resze rendben van, koszi. ha ez mar igy van most is, akkor ezt nem tudtam, de legalabb most mar tudom. :o

Ez most is így van, különben sokaknak igen nehéz lenne teljesíteni a fellépés feltételeit.

sutike31005 08-20-2007 20:10

.

Na sziasztok, végre reggeltem magam a külsőn (bár egyszer már megtettem csak elfelejtettem a kodomat..)

javaslatom a következő: 2000 top kör felett növekedjen a gyujtás mértéke. az ország területének 1 % át gyujtsak fel az emberek. egyből 200 kör után minden átmenet nélkül és a területet nézze, tehát legyen belevéve az épülő terület is. ez azt jelentené hogy egy 4000 es orinak, 40 épület gyulna meg minden körben. és válogatás nélkül minden épületet gyujtsanak ne csak házat vagy barakkot.. ennyi kedvezmény lehetne (csak, hogy ne 40 ház gyulladjon fel minden körbe, bár azt is megérdemelnék..)

a másik javaslatom az hogy legyen maximális elérhető föld terület.. (ezzel kapcsolatban lehet hogy voltak már javaslatok, nem olvastam mindent mindenhol, ezért elnézést, ha már egy eldobott témát vetek fel)
ami lehetne a maximum fellépési föld 150 %-a igy 5 os csopiban ahol 600 hekivel lehet lépni maximum 900 heki gyujtheto össze..( a felett nem hozna egy hekit se) ezáltal besürüsődne szerintem a csoport teteje. nem lennének a nagy elhuzasok több harc lenne.. magasabb nyers árak.. mivel nem lehetne letolni mindennek az árát.. ezáltalpedig végre elkezdenének az emberek oylan épületeket tartani amit most nem nagyon tartanak.. se banya se konyvtar.. pff..

igazából, ha a gyujtas mértékét felemelnétek az általam javasolt 1 % ra akkor megoldaná a dolgokat kivétel nélkül az 5-os szinttol az 1 soig.. es ha ehez hozzavesszuk a masodik javaslatot akkor az a ba elobb utobb elapadnanak a forrasok.. és kénytelenek lennének a nagyrészét megtermelni ott ahol vannak..

lehet extrémnek tűnik, de szerintem a helyzet megérett ilyen radikális lépésekre.. :)

na Üdv: sutike

Synkel 08-20-2007 22:00

Télleg extrém.
A maximum földet régebben én is felvetettem, és még mindig nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy marhaság.
2000 körnél túlzásnak tartom, hogy elkezdjen az ori 1%-a gyulladni. Nem a termelés ellehetetlenítése, hanem az extrém termelés megszüntetése lenne a cél, ha jól tudom.

Serg 08-20-2007 23:08

Volna egy ötödik téma ami szorosan kötödik a másik négyhez:a szabadság alatti heki vesztés ezen lehetne korrigálni ugyanis a több szemes oriknak a topkörökhöz jócskán fellépési határ felé kell mennie és ezért nem tartom igazságosnak hogy még közelébe sincs a lépésnek a top körei nincsennek meg és ha szabira kell mennie egy hét alatt elveszít 168 hektárt.Szerintem ezt modosítani kéne úgy hogy szabi csak akkor veszítsen földet ha már teljesíti az összes feltételt a fellépéshez,azaz már léphetne de mégsem lép.

Synkel 08-20-2007 23:24

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 118894)
Volna egy ötödik téma ami szorosan kötödik a másik négyhez:a szabadság alatti heki vesztés ezen lehetne korrigálni ugyanis a több szemes oriknak a topkörökhöz jócskán fellépési határ felé kell mennie és ezért nem tartom igazságosnak hogy még közelébe sincs a lépésnek a top körei nincsennek meg és ha szabira kell mennie egy hét alatt elveszít 168 hektárt.Szerintem ezt modosítani kéne úgy hogy szabi csak akkor veszítsen földet ha már teljesíti az összes feltételt a fellépéshez,azaz már léphetne de mégsem lép.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118301)

Van jogosultsága a javaslatnak szerintem. A kékek fellépési hekije 5-ben pl nagyon gyakran bőven 600 heki fölött is lehet, amit az életbe' nem teljesít, ha olykor szabiznia kell, és az addig összeszedett földet elveszíti.
Mivel ez a magasabb kék számmal rendelkezőket érintené elsősorban, nem hiszem, hogy épp ők- akik eddig is szívesen fordulgattak-, ülnének meg szabin végtelen időkig egyik-másik csoport topjában, nehezítve a többiek dolgát.

Remedy 08-20-2007 23:32

Quote:

Ezt jo meglatasnak tartom en is, szerintem erdemes lenne ezt is megfontolni...

Ati 08-21-2007 09:01

Quote:

Nem hiszem, hogy ehhez most hozzá kellene nyúlni. Ha a jelenlegi topos országok jelentős része kiesik a topból, márpedig gyanítom, hogy a tervezett változások hatására ki fog esni, akkor a többszemélyiségű országoknak ezzel máris könnyebb dolguk lesz. Én amondó vagyok, hogy az eddig tervezett változtatások hatásait mindenképp várjuk meg, mielőtt újabb könnyítéseket vezetünk be, mert az lesz a vége, hogy megint nekik lesz a legkönnyebb dolguk. :)

Pax Hungaricum 08-21-2007 11:08

Quote:

Ez kicsit off, de szerintem ezt nagyon megkéne beszélni, mert egy igen hasznos ötlet lenne...

Ciki, ha valaki kényszerből megy szabira, és elpusztul az orija emiatt.

A javaslatodat támogatom Serg, biztos ilyemire szavaznék, ha lenne nekije saját topikja :D

Gee

sutike31005 08-21-2007 18:16

.

Serg... az 5 let jó.. de ha leesnének a magasan lévő termelők többszázezres értékről vagy százezres felett 5 ös szinten akkor nem lenne gáz..(anno Tuvalunak se lett volna gond szerintem ha nem kellett volna olyan magsra mennie..bár nem értem miért arra fordult ahol ilyen problémák fordulhattak elő. :(.) őket a fellépésre való ösztönzéssel lehetne elmozditani onnan ahol vannak vagy a helyzetuk tarthatatlanságával. tudom amit mondok sokak szemében szálka lesz.. de nézzük csak meg a ujáték jelenlegi állása szerint lehetetlen utolérni és leelözni a régóta fent lévő országokat.. vannak ksi csoportok a szövink mindig arra megy.. ahol a legnagyobb se nagyobb extrémen. de sajna a többségbe w, L giga nagy orik vannak a fellépési határhoz képest.. a másik problémám a mélyszabis orikkal kapcsolatba lenne akiket direkt visznek ki. mélyszabira.. de az nem ide kapcsolodik..

számomra a játéknak körforgásba és legfőképpen egyensúlyban kéne lenni.. elmondaná valaki, hogy szolgálja az a játék egyensúlyát, ha lehet több évig maradni topba? hihetetlen elönyre tesznek tettek szert azok a játékosok akik onnan termelgettek.

szóval kitartok a gyujtas növelése mellett . és aki azzal védekezik , hogy nem kell tönkre tenni a termelőket csak a nagytermelőket annak azt mondom.. hogy van 2000 top köre hogy megtermelje a magának valót.. az rengeteg..plusz lent 200 hekin is irogathat par hetet a jatek elejen.. es legalabb az emberek tartananak banyakat meg miegymast.. nem csak barakkot meg hazat.. meg annyitemplomot felmenjen a verszomj..

szóval: gyujtogasson a nép :)

Pax Hungaricum 08-21-2007 19:29

Nem támogatom. Az aktívan TOP-ban játszókat nem kéne piszkálni. Én azt támogatom, hogy akik benyomulnak TOP-ba, mejd elmennek fél év szabira így kiszorítanak csomó mindnekit aki nem tudja vagy nem akarja őket megelőzni. Azokat kéne egy picikét ösztönözni arra, hogy NE poénból menyjenek szabira. Viszont kell legyen határ, tehát aki azért megy szabira mert elmegy nyaralni, az ne szívjon már.

Ja, és nem vagyok gigatermelő, se közepes, se kicsi. De ezt a 'kezdjük el kikezdeni' a hatalmas orikat, ezt nem támogatom.

Ugyanis bárkinek meg lett volna (és még mindig megvan) a lehetősége, hogy nagy orit csináljon... Én nem hallottam sem a W-ben sem az L-ben, hogy nem lehet ütögetni meg fedezgetni meg vagyont gyüjtögetni, meg stb.

szóval: a népnem legyen "panem et circenses" és fogja be a száját. :D (Éljen a triumvirátus! Le a demokrációval!:D)

Gee

Smooth Scroller 08-21-2007 23:23

es mi lenne, ha a gyujtas csak bankokra, tanyara es banyakra vonatkozna? tehat ami termel. a barakk kocsma, stb. nem termelo epulet. ezt csak azert mondom, mert akkor nem sujtana azokat, akik valoban azert mennek 1re feljebb, hogy szetussek a kornyeket, es nem azert hogy zavartalanul penzt termeljenek pl. tobbszaz bankkal.

Kutyuleee 08-21-2007 23:30

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 119235)
es mi lenne, ha a gyujtas csak bankokra, tanyara es banyakra vonatkozna? tehat ami termel. a barakk kocsma, stb. nem termelo epulet. ezt csak azert mondom, mert akkor nem sujtana azokat, akik valoban azert mennek 1re feljebb, hogy szetussek a kornyeket, es nem azert hogy zavartalanul penzt termeljenek pl. tobbszaz bankkal.

akkor lenne, az hogy mindenki katit termelne csak:D
sztem teljesen jó, az hogy random módon minden épület égjen.

Paliking 08-22-2007 07:42

Sziasztok!

Én a gyújtás mellé betennék mindenképpen egy olyan mechanizmust, ami rontja a termelést, és ebben az esetben mindenféle termelésre gondolok: kaja, nyersanyag, teki, fegyver, rúna és sereg is. A termelést a morállal súlyoznám, tehát ha valakinek 0%-os a morálja, nem termel semmit, ha 50%-os a morálja, akkor mindenből csak 50%-ot termel, mert végül is az emberek nem érzik jól magukat, és nem dolgoznak olyan jól, mintha 100%-os lenne a moráljuk. Ezt ugyanúgy 2k top kör után bezetném be, mint a gyújtogatást.

Smooth Scroller 08-22-2007 07:44

a rabszolgak sem ereztek jol magukat a gyapotfoldeken, oszt megis dolgoztak...

amugy ez a moralos dolog iszonyat durva. nekem a normal jatekban sincs soha magasabban, mint 72-76 (igy szinte sosem kell penzt osztanom). ha ez korlatozna a termelest, akkor a kajara tekintve majdnem olyan, mintha szarazsag lenne rajtam nonstop. azert ugye ezt nem gondoltad komolyan?

sutike31005 08-22-2007 07:47

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 119204)
Nem támogatom. Az aktívan TOP-ban játszókat nem kéne piszkálni. Én azt támogatom, hogy akik benyomulnak TOP-ba, mejd elmennek fél év szabira így kiszorítanak csomó mindnekit aki nem tudja vagy nem akarja őket megelőzni. Azokat kéne egy picikét ösztönözni arra, hogy NE poénból menyjenek szabira. Viszont kell legyen határ, tehát aki azért megy szabira mert elmegy nyaralni, az ne szívjon már.

Ja, és nem vagyok gigatermelő, se közepes, se kicsi. De ezt a 'kezdjük el kikezdeni' a hatalmas orikat, ezt nem támogatom.

Ugyanis bárkinek meg lett volna (és még mindig megvan) a lehetősége, hogy nagy orit csináljon... Én nem hallottam sem a W-ben sem az L-ben, hogy nem lehet ütögetni meg fedezgetni meg vagyont gyüjtögetni, meg stb.

szóval: a népnem legyen "panem et circenses" és fogja be a száját. :D (Éljen a triumvirátus! Le a demokrációval!:D)

Gee

aktívan topban játszók.. pff... a topnak elvileg az a feladata, hogy mérje azt mennyire vagy felkészult a kovetkezo szintre..ha az 1000 korod egyharmadat eltudod tolteni atopban elvileg eleg eros vagy hogy megfelelj a kovetkezo szint kihivasainak..legaktivabban 200 hekiken szoktam csatazni mert ott full jokat lehet fightolni.. "kezdjuk ki a nagy orikat".. 1-1 nagy ori onmagaban hordozhatja annak lehetoseget hogy azt enged fel maga mellé akit szeretne...

ha anno tuvalunak nem kell egy kis 4 es csopiba felmennie 100 k- s érték fölé csak, hogy léphessen.. akkor lehet, hogy könynebben teljesiti a feltételeket.. hiszen mig ő x edik volt neki nem gyujtottak volna. az elotte levoket meg szetgyujtottak volna.. igy o elso lett volna teljesiti a felteteleket es lep vagy ot is szet gyujtjak az emberei.. ilyen egyszeru :p

a top nem arra valo hogy 2 szer annyi ideig legyunk ott mint ahany kor alatt a szint teljesitheto lenne.. boven elég 2000 kor pénszerzesre..

Paliking 08-22-2007 07:51

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 119244)
a rabszolgak sem ereztek jol magukat a gyapotfoldeken, oszt megis dolgoztak...

amugy ez a moralos dolog iszonyat durva. nekem a normal jatekban sincs soha magasabban, mint 72-76 (igy szinte sosem kell penzt osztanom). ha ez korlatozna a termelest, akkor a kajara tekintve majdnem olyan, mintha szarazsag lenne rajtam nonstop. azert ugye ezt nem gondoltad komolyan?

Persze, de nem olyan hatékonyan, mint aki a saját földján dolgozott... Valóban lehet finomítani rajta, pl. gabonatermelésben csak a saját fogyasztás feletti részre lenne érvényes a csökkenés.

Smooth Scroller 08-22-2007 07:53

suti, viszont nincs mindenkinek allando 4-5-6 kek szamos 4 fobol allo szovije, akik minden korben tavoloznak, akit alig mernek megtamadni...

nekik biztosan eleg. ugye, suti?
es mi a helyzet azzal, aki vegig mf-kent szeretne teljesiteni az egesz jatekot 5-1 csoportig, a jo szovik eloszeretettel csapkodjak oket le hekire. neki mennyi penz kell? ugyanannyi?

sutike31005 08-22-2007 07:53

Smoth Pali írta hoogy ez is csak 2000 top kör felett lenne az Ő javaslata szerint elárulod ez miért rosz annak az orszagnakakik maximum egy egy szinten 1000-2000 kort toltenek el? osszegyujtik ami kell nekik aztan lepnek? :)

Pali a moralt fent tudjak tartani folyamatosan ha kell.. de a teruletuk egynegyedet beépiteni egy nap utan nem tudjak..

Smooth Scroller 08-22-2007 07:55

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 119246)
Persze, de nem olyan hatékonyan, mint aki a saját földján dolgozott... Valóban lehet finomítani rajta, pl. gabonatermelésben csak a saját fogyasztás feletti részre lenne érvényes a csökkenés.

na ez mar sokkal jobban hangzik.

Paliking 08-22-2007 07:57

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 119248)
Pali a moralt fent tudjak tartani folyamatosan ha kell.. de a teruletuk egynegyedet beépiteni egy nap utan nem tudjak..

Gyújtogatás maradna szerintem is, de én a termelést is csökkenteném valahogy. Lehet, hogy akkor nem ezzel kellene, hanem már a korábban leírt módon, hogy 2k kör felett a termelés exponenciálisan csökkenne 7k körig. Legyen játék, és ne érje meg lufioriknak termelni a top-topban. Ha nem termel, vagy lép, vagy törli magát. Ha meg elszabizik, előbb-utóbb leesik onnan.

All times are GMT +1. The time now is 13:46.