![]() |
(Off: Lotr, először is, olvasd a 78-as sorszámon futó hozzászólásodban az általad bemásolt hozzászólásom utolsó mondatát! Aztán, az előző hozzászólásomból értsd ki az iróniát, majd olvasd el azt a hozzászólásomat, amit belinkeltem benne! Aztán értsd úgy, ahogy akarod. A személyeskedésről: a fent említett 78-asban tulajdonképpen mit kérdeztél tőlem, ha az nem személyeskedés akart lenni, a rá következő mondat miatt? A többi kérdésedre pedig, megint csak javaslom, hogy nézd meg, mit másoltál be tőllem a 78-asba!)
|
"A félreértések elkerülése végett: a módosítás mellett vagyok, de, ha a nem VIP-esek élből ki vannak zárva, akkor a javaslat elfogadhatatlan!"
Erre a mondatodra reagáltam... a 78-as HSZ-embe. |
Jó ötlet! Szavaztam is egyből :)
|
támogatom az ötletet
|
Az intéző jellegű megoldást támogatom én is. A nem VIPesek hátrányával nem értek egyet. Ha látja az eseményeket, azt ad el amit akar. A VIPesnek pillanatnyilag a helytartó nem azt adja el, amit ők szeretnének. És jól beállított ht-nál elég nagy tételek foroghatnak kockán, nem 1-2 rengetés "áldozatai".
|
Támogatom.
Mivel akinek nincs vip tagsága annak nincs helytartója, szerintem így számára ez a döntés gyakorlatilag lényegtelen. |
Az öteletet én is támogatom. :)
Egy lehetséges megoldás lenne az is, ha a HT-nél meg lehetne adni azt, hogy miből mennyi maradjon bent minimum. Ha ebben letárolja valaki az 'országképet', amit látni szeretne mindig, akkor az ez fölötti egységeket adná el a HT - azzal kiegyészítve, hogy figyeli azt is, hogy valóban van-e elég hely számukra (akár csak eddig). Egy pipa az elit/íjász kérdésnek ez mellé, és egy esetleges rengetés utáni prioritás is egyenesbe jön. Off: Az már csak ábránd lenne, ha ugyanezt a tekercsekkel is meg lehetne tenni, de ez nem ide tartozik... |
Quote:
A Ht csak kv előtt és után 1-1perccel dolgozik, így ha Kv közben lopják a tekercset, akkor nem rakná ki amúgy se. ha meg a tartalékodat akarod, hogy pakolássza, akkor felejtsd el... Ha másra gondoltál kíváncsian várom, hogy mire. |
Quote:
|
Quote:
Igen a tartalékra gondoltam, de mint látod az elé a rész elé tettem egy 'Off' cimkét, és így kezdődik: 'Az már csak ábránd lenne'... Ebből mit szűrsz le? ;) Egyébként HT katonapakolgatását nagyrészt mire használod/használják? |
Quote:
|
És akkor az offolást befejezve, térjünk vissza a témához... Köszönöm.
|
Quote:
|
Javaslatom (bevallom nem rágtam át az egész témát, szóval lehet írta már valaki):
Az HT automatikus seregeladás menüjében, ahol megadjuk az eladási árat a egyes egységfajták sorrendjét is lehetőség legyen változtatni, és a ht piacoláskor ezt vegye figyelembe. Az utolsó 2 helyen a toli vari maradhat fixen. |
Támogatom. Ez nem a NEM VIPES hanem a VIPES orik helyzetét befolyásolná, és a nem vipeseket NEM ÉRINTENÉ. Vipelni pedig mindenkinek játék adta joga és lehetősége.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:12. |