![]() |
Quote:
es alt az adja fol akinel tobb kart okoztak;) egy gnomot nagysagrendekkel konnyebb tonkretenni :) es egy jo szovi nem szokta hagyni hogy egy szovihaboru eseten egy 3adik szovi atgyalogoljon rajtuk igy alt beke lessz valahogy es nem megy a harc vegsokig vagy ha igen az alt a vesztes szovi folbomlasahoz vezetne... amugy minden fajal konnyen meg lehet fordulni ha az ori gazdija tudja hogy milyen fajt hogy kell epiteni es milyen szoviket jo szervalni egy olyan fajnak amit valasztott:) |
amugy a legjobban az a tag teccett aki 6-7 korre utne magat a gnomhadi orit es otthagyna a szovijeit ahol vannak majd 6korrol kuldene szovisegitseget es 3 napra elhuzna szabira:D
o egy igazan jo szovi lehet :) remelem sose kerulok vele egy szovibe!!!:) |
Quote:
Vicces mikor visszajön szabiról, és az első távolbalátásában akkora sereg megy felé, amit esélytelen megfogni :D |
hali!
Én azt szeretném kérdezni hogy nekem óriás vagy gnóm lenne-e jobb 3. szintre MFként. Hadis lennék közepes varival és egy kévés tolival. A gnómnál a gyújtogatás nem teccik, óriásnál meg hogy könnyen lelopnak tekivel. Segítsetek lécci! |
ha szerinted az óriást könnyen lelopják tekivel akkor próbálj ki mást fajt is:D
|
nem az óriás miatt viszik a tekit, hanem mert hadis és kevés a tolija
ezért jó a gnóm spec. varija |
Quote:
mérlegeld azt hogy elég inforációt tudsz e szerezni a haladáshoz, és közben túlélsz e. óriásként kevés tolid van (ellensúlyozva a gnóm számbeli fölényét), így szinte mindenki tudja hogy mid van gnómként te is tudsz információt szerezni tolikkal, és csak egy szűkebb réteg fér be hozzád... viszont aki befér hozzád, az gyújthat/ölhet szerintem a tekercslopást elhanyagolhatóan kicsinek vehetjük mindkét faj esetén :D |
meg az a baj hogy a gnóm jobban pénzigényes, viszont a tekik nagyon hasznosak (éshát sok könyvtár kell)
most óriás vagyok és nem tom váltsak-e |
Mostmár ne válts. :D
|
Nyah teis időben válaszoltál:p :D
|
Most jutottam el ide... :p
kicsit le vagyok maradva, de hát legalább haladok... :D |
Quote:
Nyugi, ha nem volt sürgős a szintlépés, lehet időben kapott választ:D |
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |