![]() |
Quote:
vicces fiúcska :) |
szerintem az az ori, amelyik még nem használt el 3360 vipkörnyit, az nem ér meg annyit, hogy az ember 10 vipet kuldjon csak a zerozasert :) bar ki tudja
|
van olyan erdélyi ismerősöm, aki már 1 éve tekit ír ötödik szinten vip nélkül....neki pl. tuti megérné, ha ilyen helyzetben kerülne.....csak lehetősége nincs vipelni
saját bankkártyája nincs, szülők meg ilyenre nem adnak pénzt |
Quote:
|
Quote:
gondolom azért írt eddig tekit, hogy játszani tudjon... mivel a háborúhoz köztudottan három dolg kell pénz, pénz és pénz :) de itt nem is ezen volt a hangsúly hanem a vipen... |
Quote:
De zero startnál elveszti az összes tekijét... (vagyis a "pénzét") Mivel olyankor kapsz egy teljesen új országot. ON VIP-nek lenni megéri, de eléggé költséges.(már akinek) Megjegyezném hogy 2 orim ment anachba, abból az egyik tök értelmetlenül(töb mint 2 éves ori 3/G-ből), és mégsem lett viszarakva. Mondjuk a másik tekiíró orim meg az itt a fórumon elhangzott "negatív hozzáállásom Atihoz" jeligével került anarc-ba, majd nemsokra rá törlésre... Szóval ilyen az élet... |
diktatúrában köztudottan nem kifizetődő eregetni a hangodat :)
|
Quote:
|
nekem eleg sok orim kerult anarchba :)
aztan vippelgetem tovabbra ott oket es jatszogatok veluk :) es tenyleg elveszti mindenet ha zerozza, csupan a sorszamat orzi meg :) ezert szerintem egy 1 eves tekiiro, hat nem tudom...nem biztos, hogy megéri :) egyszerubb ha kovetkezo licitalasnal inkabb 2k vipet adna a sorszamert |
Quote:
|
Quote:
mit nem értesz ezen? ha tudod mit jelent a fogalom, már megis találtad a választ kérdésedre :) |
Quote:
de ha nincs vipre pénze vagy lehetősége, sorszámért sem licitálhat :) asszem túlnőttünk az eredeti kérdést jócskán :) |
Quote:
Ha te nem érted, akkor van rá esély hogy Ati sem érti az utálást és a mögötte rejlő ... ;) |
nekem is lenne egy gyakorlati kérdésem.
tegyük fel h vki abbahagyja a játékot és azt mondja nekem, hogy nyugodtan vihetem az országát, nem fog belépkedni, e-mailt, passt mindent megadja. amennyiben a tulaj ezt mondjuk bejelenti a suppra h kinek adta hivatalosan az országát, a megkapó pedig összeköti a sajátjaival ezzel jelezve h ő át is vette, akkor átkerülhet bárki is több ori/ország felajánlásáért? |
Quote:
|
Quote:
|
én is ilyenre gondoltam, csak nem értem miért jobb ha szabin csücsül a kövi azonosításig, majd törlődik, mintsem h megkapja vki
|
Quote:
amíg nincs másik orid addig szerintem nem gond, mert a szabályok úgy tudom nem tiltják, hogy egy orit több ember is irányítson...gond csak akkor adódik ha neked, neki, vagy mindkettőtöknek van ezen kívül is országa...de amíg csak az az egy 'közös' van addig mehet a móka |
félreérted.
nekem van egy listám, mondjuk 4 orival. a másiknak aki abbahagyná a játékot csak egy országa van. abba is hagyja. arra vagyok kíváncsi hogyha leírjuk a suppra (ezzel elkerülve a visszaéléseket), hogy átadta nekem és én irányítom. ezzel ha a supp engedélyezi hozzácsatolom a magaméhoz 5. országnak. |
Quote:
értettelek, csak leírtam a lehetőséget, mikor nem lenne ez gond... a te esedben az lenne hogy miért? mert a játékszabály szerint nem lehet ilyet csinálni büntetlenül......hogy jobb e, vagy sem így, az már más kérdés.. de biztos meg van az oka amiért ezt kitalálták... |
Quote:
|
Quote:
"Ország másnak átadása tilos. Ez alól egyetlen kivétel van: az anarchista csoport." |
Quote:
|
Quote:
Ez így van, ha úgy érzed, hogy nem Neked való ez a játék, akkor nem játszol vele többet. Úgy látom kezded megint úgy érezni. ;) |
Lehet nem ide tartozik, de mégis.
Van egy vonalam normálba: B-L-W és most az egyik ismerősöm megunta a lassut, mert hónapok alatt szenvedte magát fel a J-be, amíg én a B-be jutottam. Mondta kezdjel vele amit akarok, mert Őt már nem érdekli és nyit egyett a normálba. Kérdésem, ezt az országot, hogy tudnám az én vonalamba tenni? Főleg Ati vélemé nye érdekelme. Előre is köszönöm. |
Quote:
A legszabályosabb, ha átrakod anarchba (zéró-starttal), ott hozzákötöd a saját meglevő vonaladhoz, majd amikor már nem vagy W-ben, akkor egy újabb zéró-start vissza a normálba. Ez így sajna 500 vip-körbe kerül, a sűrű zéró miatt. Emiatt talán jobb, ha saját maga viszi ezt az orit így át normálba, akkor nem kell új ország, és csak egy zéróstart van, úgyhogy levonás sincs. |
Quote:
|
összekapcsolásnál járunk éppen...
4 orim volt így összekapcsolva: 1. L-normal 2. V-normal 3. Y anarchista 4. Y anarchista Én úgy tudom, hogy csak akkor lehet az szétkapcsolni az orikat, hogyha az első helyen normal csoportbeli ori áll. Most az a helyzet adódott, hogy az első helyen álló ori anarchba került, és így már nem szeretném ezt a sorrendet. Hogyan tudnám az orikat szétkapcsolni? |
Quote:
Az első orit nem tudod lekapcsolni, de a 3. és 4. orit le tudod, mert azok anarchosok. Ha azokok nincs már VIP kör, akkor megjelenik egy gomb az országösszekapcsoló oldalon, azzal tudod lekapcsolni őket. |
Quote:
1. anarchos lett 2. normal 3. anarch 4. anarch Na, ilyenkor mi a helyzet? törölni nem szeretnék egy orimat sem. viszont szeretném, ha az első helyen a normál játékban szereplő orim legyen, mert ha szintet lépek, és regisztrálok egy új orit az alsó szintre a normál játékba, akkor össze tudjam kapcsolni újra őket. Előre is köszönöm a válaszokat. |
Quote:
A helyzet változatlan, mivel főországot (ami az első helyen van a listádban) nem kapcsolhatsz le. |
Quote:
|
Sztem meg az elsőt kéne visszazérózni, miután a kettessel szintet lépett ... vagy mi a szösz.
Fel kell tolni a V-ből a második orit ész kész. |
Lenne egy nagyon hülye kérdésem személyesen Atihot az anarchbakerüléssel kapcsolatban!
Ha soha senki más nem játszik a gépemről, csak én, én pedig betartom a szabályokat, összekapcsolom az oriimat, nem lépek be egyetlen alkalommal sem más orijába, van rá bármilyen cskély esély is arra, hogy anarchba kerüljek??? (A kérdés lényege: nem firtatva az ellenőrző rendszert, mennyire megbízható a rendszer... lehet a fent emlitett esetben bármi ami túlkapáshoz vezet???? |
Quote:
Ha nem szeged meg a szabályokat lehet oda kerülni? :D És lehet filózgatni, de a szabályzatba az is le van írva, hogy jelszót másnak ne! :) |
Quote:
Ha ilyesmit nem csinálsz, akkor nem igazán látok arra lehetőséget, hogy "tévedésből" anarchba kerülj. |
Quote:
|
Közben felhívták a figyelmem arra, hogy van még lehetőség anarchba kerülésre: jksz-elsz, jksz-re buzdítasz másokat, vagy blöffként jksz-re hivatkozol.
|
Quote:
Ha igy van akkor máris nyugodtabban alszom. :) |
Quote:
Általában az egy gépről többen játszás az, ami problémákhoz vezet, nagy a kísértés, hogy közös célpontokat támadjanak az emberek, vagy családragta hivatkozva mégegy országot indítson. |
All times are GMT +1. The time now is 04:41. |