Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Davalon 03-09-2006 11:25

Lehet, hogy 2 ember gömböl naponta 10-szer és nem 20 ember naponta egyszer-egyszer. Nem biztos, hogy sokan érdeklődnek, csak gyakran:)

Phoenix 03-09-2006 11:31

monnyuk nekem szokásom mindenkit végiggömbölni 2körön belül minden nap, mert kitudja, hogy kinek folyt be pár milla :p

Toto 03-09-2006 12:09

Ha valaki indít karavánt, akkor meg kell várni, hogy megérkezzen, hogy újrázhasson?

Phoenix 03-09-2006 12:21

Quote:

Originally Posted by Toto
Ha valaki indít karavánt, akkor meg kell várni, hogy megérkezzen, hogy újrázhasson?

én úgy tudom, hogy attól lehet, de ami a karavánon van, az mind eltünik :)

Colony 03-09-2006 13:02

Sziasztok!

V.I.P.-sekhez lenne kérdésem.
Mikor szintet lépek, a "saját V.I.P." pontlistámban már az első körben bekerül egy csomó (kb 50), számomra vadidegen ország az adott szintről.
Ő róluk mit kéne, érdemes tudnom? És miért jelennek meg a listámban?

Phoenix 03-09-2006 13:06

Quote:

Originally Posted by Colony
Sziasztok!

Mikor szintet lépek, a "saját V.I.P." pontlistámban már az első körben bekerül egy csomó (kb 50), számomra vadidegen ország az adott szintről.

Na ez egy jó kérdés, :confused: nekem ilyet még nem csinált, sőt, nekem kiürítette, mert akik benne voltak, azok mind az előző szinten maradtak.

Colony 03-09-2006 13:18

Quote:

Sziasztok!

Azt még hozzá tenném, hogy az érintett ország már járt az adott szinten mivel már körbefordult egyszer.

Tehát szűkítem a kérdezettek körét, a V.I.P. körbe fordultakra:)

Ati 03-09-2006 13:23

Quote:

Azt még hozzá tenném, hogy az érintett ország már járt az adott szinten mivel már körbefordult egyszer.

Tehát szűkítem a kérdezettek körét, a V.I.P. körbe fordultakra:)

Őket vetted fel előző körben. :D Most jöhet a bosszú. :D

Colony 03-09-2006 13:30

Quote:

Originally Posted by Ati
Őket vetted fel előző körben. :D Most jöhet a bosszú. :D

Tehát akik egyszer leszakadtak a listámról szintlépéskor, azok automatikus felvételt nyernek ha ismét összefutunk! Én is igy gondoltam mert a szövim is mindig megjelenik egyből.
Viszont a mostaninál gyanussá vál 1.-2. sorszám akikkel nem lehettem soha egy csoportban....

De lényeg a lényeg....Köszönöm a választ:)
"Tudtam csak nem sejtettem":)

director 03-09-2006 15:41

Quote:

Tehát akik egyszer leszakadtak a listámról szintlépéskor, azok automatikus felvételt nyernek ha ismét összefutunk! Én is igy gondoltam mert a szövim is mindig megjelenik egyből.
Viszont a mostaninál gyanussá vál 1.-2. sorszám akikkel nem lehettem soha egy csoportban....

De lényeg a lényeg....Köszönöm a választ:)
"Tudtam csak nem sejtettem":)

igen, úgy van, ahogy Ati mondta. pl mikor felléptél, te is rögtön megjelentél a pontlistámban :P :P és gondolom viszont :))

BeeLord 03-10-2006 18:09

Hi!
Mióta hódítózok az egyik országom folyamatosan vipelem. 5nél már sokkal több sms-t küldtem. Perpill is vip vagyok. Mégse tudok a vip hétvégire jelentkezni. Miért?

Ati 03-10-2006 18:10

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Hi!
Mióta hódítózok az egyik országom folyamatosan vipelem. 5nél már sokkal több sms-t küldtem. Perpill is vip vagyok. Mégse tudok a vip hétvégire jelentkezni. Miért?

Nem "az egyik" országoddal tudsz jelentkezni, hanem csak a főországoddal.

BeeLord 03-10-2006 18:11

Azzal próbáltam. De a főmenüben nem jelenik meg a jelentkezés a vip hétvégire gomb. Pedig korábban játszottam már vele.

Ati 03-10-2006 18:14

Quote:

Azzal próbáltam. De a főmenüben nem jelenik meg a jelentkezés a vip hétvégire gomb. Pedig korábban játszottam már vele.

1, már jelentkeztél.
2, nem vagy vip most
3, új országot indítottál, és rossz sorrendben kötötted össze az országokat, a másik lett a főország

BeeLord 03-10-2006 18:16

3. Rossz országot adtam meg főországnak, és az nem vip. Ergo ilyen esetben nem játszhatok a vip hétvégin, hacsak be nem vipelem a főországot?

Ati 03-10-2006 18:21

Quote:

3. Rossz országot adtam meg főországnak, és az nem vip. Ergo ilyen esetben nem játszhatok a vip hétvégin, hacsak be nem vipelem a főországot?

Pontosan így igaz.

Ati 03-10-2006 18:23

No, úgy látom ez a téma nagyon mindenféléről szól, úgyhogy ezt nem fogom követni. Egymásnak segíthettek, miegyéb, de aki konkrétan szeretne valamit kérdezni, az nyisson új témát, megadva, hogy miről van szó, mert itt teljes most már a káosz.

Toto 03-10-2006 19:21

én nem látom a káoszt :p
egyik kérdez, másik válaszol :D

Wanax 03-11-2006 06:03

A kitiltasok lejarnak szabadsag, vagy SZK alatt???

-Fegya- 03-11-2006 15:56

Quote:

Originally Posted by Wanax
A kitiltasok lejarnak szabadsag, vagy SZK alatt???

Szabi alatt nem jár le, SZK alatt lejár.

Dragi 03-14-2006 15:50

üdvözlet Hódítós társak

Volna egy olyan kérdésem (lehetőleg Atitól várom rá a választ vagy attól aki tudja) hogy a varázslók készültségét lehet csükkenteni az ellenfélére gondolok ha lehet akkor mivel?????
Előre is köszönöm:)

director 03-14-2006 16:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Volna egy olyan kérdésem (lehetőleg Atitól várom rá a választ vagy attól aki tudja) hogy a varázslók készültségét lehet csükkenteni az ellenfélére gondolok ha lehet akkor mivel?????

nem lehet, legalábbis ilyen triviális módon..
gömbözgesd, hátha akkor többet néz majd távol:DD meg ugye ott a száraz-vihar:)

-Fegya- 03-14-2006 16:17

Közvetlenül nem lehet.
Rávarázsolt szárazsággal és viharral közvetve csökkentheted.

Arwen 03-14-2006 21:27

Quote:

Nem értem mi ebben a sansz. Varis orira sztem soha nem raksz száraz-vihart, h csökkentsd a készülijét. Hadisra meg minek, az úgysem tud ártózni?
Elmondanád, h ennek mi az értelme?

Dragi 03-14-2006 22:50

hát.......

Tudod én arra gondoltam hogy ugye van az a vari ami lejjebb viszi a tolvajok készülijét és azt gondoltam ez nem-e lehetséges a variknál is!:confused:
Valahogy sejtettem hogy mindenki hülyének fog nézni de hát legalább meg tudtam hogy nem lehet. Bár akkor ez így egy kicsit nem jó!:(

Synkel 03-14-2006 23:08

Ha menet közben mégis akadna egy kevéske készültséged, azt feltétlen varigyilokra használd, amúgy meg bízd a hadisokra:D :D :D

Dragi 03-14-2006 23:12

hihi

Jah elnézést ezt nem említettem de egyébként ez megy:p Mindig nem tudja lenyomni a készülim:D Meg a hadak is mennek felébe folyamatosságában:cool: (amennyire lehet)

Synkel 03-14-2006 23:21

Quote:

Jah elnézést ezt nem említettem de egyébként ez megy:p Mindig nem tudja lenyomni a készülim:D Meg a hadak is mennek felébe folyamatosságában:cool: (amennyire lehet)

Akkor meg semmi gond. Előbb-utóbb nem lesz annyi varija, hogy a készültséged lenn tartsa, és egyértelműen te leszel a nyerő:)

Femihop 03-15-2006 11:17

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a szövetséges országok, ha szintet lépnek ugyanabba a csop-ba kerülnek-e mindannyian, vagy más-más csop-ba?:confused:

-Fegya- 03-15-2006 11:22

Quote:

Originally Posted by Femihop
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a szövetséges országok, ha szintet lépnek ugyanabba a csop-ba kerülnek-e mindannyian, vagy más-más csop-ba?:confused:

Ugyanoda kerültök.

laziga 03-15-2006 18:06

Szazstok:))
Lenne 2 kérdésem mert ez ezek nem tiszták elöttem.
Az egyik azt tudom hogy küldeni csak akkora segitséget lehet mint ami egyég van a célországnál annak a felét de támadásnál mikor hivok akkor meg kapo az öseregének felét vagy ott meg az enyémnek a felét kapom?
A másik hogy mikor segitséget hivok és van szabad örtornyom az a segitségül hivot ijjak kihasználják?

Láma 03-15-2006 18:21

Quote:

Originally Posted by laziga
Az egyik azt tudom hogy küldeni csak akkora segitséget lehet mint ami egyég van a célországnál annak a felét de támadásnál mikor hivok akkor meg kapo az öseregének felét vagy ott meg az enyémnek a felét kapom?
A másik hogy mikor segitséget hivok és van szabad örtornyom az a segitségül hivot ijjak kihasználják?

Az úgy van hogy a te sereged felének meg az ő sergének a felének veszi a maximumát és azt kapod meg.

A segtiő ijak nem mennek be a te őrtornyodba...

Csokibácsi 03-15-2006 18:24

Quote:

Na számokkal.
Ha mondjuk 3000 elittel támadsz, akkor 1500 jön a szövidtől segíteni, feltéve, hogy 50%-ra állította a segítségnyújtást és szintén 3000 elitje van.
Ha csak 2000 elitje van, akkor annak az 50%-a, azaz 1000 elit megy Neked segíteni. Viszont ha 9000 elitje van, akkor is csak max. 1500 megy.
A segítségül hívott íjászok nem használják a tornyaidat, annál lustábbak :P

laziga 03-15-2006 18:39

sejtettem:cool: köszi szépen biztam benne hogy fonák lesz és támadásnál az ö serege számit:) de hát ha nem akkor irjuk át játékott :rolleyes:
me küldeni töbször is eltudok segitséget de támadni hivni csak egyszer:(

bumbi 03-15-2006 20:41

segítség kérés

És olyankor mi a helyzet, ha van mondjuk 0 barakkom, látom, hogy támadnak, veszek a piacon 1000íjászt, és akkor kérek segítséget a szöviktől? akkor jön valamennyi egység, vagy nem jön semmi?

Cassandra 03-15-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by bumbi
És olyankor mi a helyzet, ha van mondjuk 0 barakkom, látom, hogy támadnak, veszek a piacon 1000íjászt, és akkor kérek segítséget a szöviktől? akkor jön valamennyi egység, vagy nem jön semmi?

Ha nincs barrakod hiába veszel íjjászokat, olyan lesz, mintha nem is lennének, segítség az elvben jönni fog...már ha jól okoskodom.

bumbi 03-15-2006 20:57

persze, tudom, h elmennének, elég lenne csak 1percig a sok íj, hogy kérjek segítséget. utánna, már el is adnám őket....

bumbi 03-15-2006 21:04

csak az érdekel, hogy az el nem férő egységeknek is nézi-e a felét, vagy csak azoknak, amiknek van helyük....

director 03-15-2006 21:22

Quote:

Originally Posted by bumbi
csak az érdekel, hogy az el nem férő egységeknek is nézi-e a felét, vagy csak azoknak, amiknek van helyük....

jó a kérdés, de csak az elférők felét tudod elhívni.. szerencsére.. vagy sajnos?:)

director 03-15-2006 21:23

Quote:

sejtettem:cool: köszi szépen biztam benne hogy fonák lesz és támadásnál az ö serege számit:) de hát ha nem akkor irjuk át játékott :rolleyes:
me küldeni töbször is eltudok segitséget de támadni hivni csak egyszer:(

mindig az számít, amelyikből kevesebb van:)

All times are GMT +1. The time now is 09:22.