![]() |
Najóóó...!
Innen viszont lépek, jó éjt! |
Quote:
|
|
Nahát Remy :D
Köszönjük :) |
Tesco gazdaságos szeretet! Fűűűűű!! Köszi Remy! :)
neked is boldog Valentint :):p |
Quote:
Remy mindig is sejtettem hogy Te egy úriember vagy :p |
Quote:
|
Jo estet!
En is szeretnek nagyon nagyon menni a klantalira. A jokedv adott :-)) Viszem hatizsakkal a kilonyi folyekony boldogsagot! :)) Gyula, a szallast mindenki maganak intezi?:) |
Quote:
De kellő üzemanyag mennyiséggel a hátizsákodban elviselhető. |
Jóccaka
Szecsa azé az nem úgy van ám, hogy csak úgy jövök, jó kell viselkedni, nem berúgni, meg a párbajban még véletlenül se szabad ám engem megütni :p :D |
Quote:
|
Quote:
Nah hogy van? Mire akarc célozni Puma? Tán csak nem a bagoly mondja verébnek kezdetü dologrol van szó? |
Quote:
Hollocska az Tímea névre hallgat es Hollocska nevven van regisztralva ezen a forumon... |
Quote:
Köszi! :) már tudom :) én sem ismerhetek mindenkit! arcra vágtam, de névre nem. |
Talival kapcsolatban újabb közérdekü információk!!! Megkérek mindnekit, hogy figyelmesen olvassa el. A találkozó korhatáros, jelentkezés csak 18 éven felül :) A kemping közvetlen szomszédságában folyik a duna, aki nem tud úszni az hozzon mentömellényt vagy kacsás úszógumit. Aki nem tud viselkedni, annak téglát teszünk a zsebébe és bé hajintjuk a dunába. Köszönöm a figyelmet :) |
Gyula: Nem is kell mondani hogy a előző klántalákozoinkon részvevő személyeket valamint szóló hölgyeket különös szeretetel várjuk, de jelenkezhet más is aki szeretne részvenni a bulin.
Gyula mindenkit?:)))) amúgy ha időm engedi akkor megyek, de csak akkor ha a Katával egy szobában aludhatok:))) |
Kölök jöhecc :)
Kölök bátsi téged szivesen látunk, és me haver vagy alhacc a Katával egy házban, feltéve hogy a Bubba nem zavar, mer ő is vele akar alunni.
Elintézem nektek jó lesz úgy édes hármasban :D |
Quote:
|
Gyula, köszi az invitálást a talira, de sajna nem tok menni mert a kis családommal megyünk pihizni máshova.
De mégegyszer köszi:) |
Vektró sajnálom, nah majd legközelebb :)
|
Vektró most nem fogol jönni ? .(
|
Quote:
Hu, ezt ti hogy fogjátok megoldani ? Bubba drágával akko most mi lessz ? kKénytelen lessz egyedűl aludni ? Vagy nem alszunk ? |
Quote:
|
Móni, Móni héjjjj, Te velem alszó :)
Csak a Steffi meg ne tuggya ;-) |
Quote:
Mert úgyis beolvas ide is :p Tényleg alszunk? Nem ezt igérted :p |
Quote:
Moncsi drága ne hozzá zavarba, meg aztán tudod h én rendkívül diszkrét vagyokm főleg ha férjes asszonyro lvan szó, én itt kódolt üzeneteket küldök neked, Te meg a nagy nyilvánosság előtt megfejted az üzit :) Szégyelld magad kedves :) |
Juj :)
Megint elöbb járt a szám, és későn gondolkodtam :confused: Így jártam :D Akko most külön alszunk ? Vagy nem alszunk :) |
Quote:
|
Majd meglátjuk ;)
|
I Was Made For Lovin You Béjby :) |
Hmmm
A gesztus is gyönyörű :D |
Quote:
|
Quote:
Ebbe bele bolondulok, mit csinájjak akkó a Kölökel? Szeffikém, más tsajszi nem lesz jó? és különben is eggyé mingyá kettő akarsz? az nem jó ha a Bubbával alszol? |
bubba a kölökkel nem jo...
|
Quote:
Megegyezünk valahogy szerintem, maj nézek neked valami dögös béjbyt :) |
na ájjunk csak meg 1 córa....:P
Gabi és Kata velem alcik, nem kell sem oda gyerek sem 9 hónap múlva:PPPP ha van még hej, akkor arra pájázatot irunk ki, és majd elbirálom ki jöhet:) |
Quote:
MEg van a megoldás :) Klónozni fogjuk a Gabit is meg a Katát is :D |
klónozni??:o)
ezt ijenformán még nem hallottam emlegetni:))) ...d majd kirakjuk a táblát: Ne zavarj, klónozunk!!!! |
Quote:
|
nem 5 személyes a faház ?
|
All times are GMT +1. The time now is 18:26. |