![]() |
Quote:
Engem szemely szerint rettento mod idegesitene, es csak azert mondtam ezt, mert kerdeztetek hogy hogy lehetne tenni ellene vmit :) Igy lehetne, de nekem pl nagyon nem tetszene :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csatáztunk velük párszor és mindegy volt mikor indítunk, mindig figyeltek :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én régebb óta tudtam, mert a vezérük szeret dicsekedni, és semennyire se tartottam nagyra őket:) Azért áthelyezéskor szabályos játék védelme helyett jobb lett volna egy engedély nélküli scriptek alkalmazása felirat, hogy legyen benne némi elrettentés is a többiek számára. |
Quote:
|
Quote:
Főleg mióta a "kecskések" hirtelen feledékennyé váltak egy 2 hónapig működő megállapodás után. Biztosan eddig tartott amíg kialudták magukat. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy szvsz én ezzel nem értek egyet. Ha az egyik fent tud maradni támadni, a másik is fentmaradhatna akár távolozni és védeni is, a lehetőség adott, ha az egyik nem alszik emiatt. Mondjuk ez olyan hogyha tudom az ellenfélről, vagy legalábbis sejtem ,hogy délelött általában nincs gépnél, akkor olyankor támadok direkt. Személy szerint én is általában éjszaka támadok, ha tervezett az ütés, és nem gerinctelenségből meg ilyenek, hanem mert nem szeretem ha hiénáznak. |
Quote:
ON: Quote:
|
Quote:
|
monro, szerintem alapjába véve az éjszakai támadás nem gerinctelenség szvsz, hanem biztosabb támadás...ha viszont az az eset áll fenn, amit te mondtál az már inkább abba a kategóriába tartozik.
ezen felül egyetértek tdomoval, hogy ez egy JÁTÉK. az ember a játékot az alapvető képességek fejlesztésére és az örömre találta ki, én is azért játszom, mert örömömet és kikapcsolódást lelek benne (ha éppen 10 sereg jön nem tudok kikapcsolódni, de mindig akadnak ilyen pillanatok...), és ha én csak azért képes vagyok felkelni, nem aludni, hogy sikeresen támadjak, vagy, hogy engem ne támadjanak, akkor igenis igazságtalanságnak érzem, hogy egyes emberek nyugodtan alszanak, úgymond semmit nem "áldoznak" a sikeres játékért és mégis sikeresebbek tudnak lenni... szerintem igenis ki lehet az ilyen embereket tiltani (megértem, hogy rettentő sok idő és "munka" van egy A-s oriban, már csak, hogy oda felvidd, de senki nem kérte meg, hogy használja ezt a scriptet. mikor használta ott volt a rizikó, hogy kivághatják, de ő(k) megkockáztatták) amúgy meg igen nagy probléma, hogy egy jobban tájékozódott embernek egy ilyen progi pár perc alatt megvan...(én nem tartozom közéjük, egyelőre még igencsak láma vagyok informatika téren, úgymond az alapvető dolgokat tudom használni) |
Quote:
|
Quote:
És mégcsak nem is az a formája a csalásnak, amire azt szokták mondani, hogy de mindenki ezt csinálja. Attól még hogy valaki tud programozni, ne szerezhessen már ilyen jellegű előnyöket. Aki több időt van gépnél, és okosabb is, azt ne nyomja már le egy programozó. |
Quote:
ezt meg lehet tudni, hogy rémkoppantó küldte-e neked? vagy továbbra is van aki még használ programot? |
Nem hiába hagyják sokan itt ezt a játékot, de ez csak az egyik privát véleményem.
|
Quote:
Neked is van egy rossz szájízed, hogy nem Te lettél választva, és nekem is, hogy megpróbáltál átvágni. Innentől nem szólunk egymáshoz. Én azt hiszem megálltam, hogy nem kürtölgettem szanaszét, hogy mi történt. Tőled is elvárom, hogy ne keltsd a hangulatot, csak azért, mert nem vagyunk puszipajtások. Köszönöm. |
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen program. Szerintem sem korrekt, ha használja valaki :( Miért egy programnak kellene játszani helyettem? Én a magam örömére játszok, és ha elkalapálnak (aminek nem örülök), akkor így jártam. Remélem kitíltják a csalókat :)
|
Quote:
Igen Ő, de a 3/G-s (azóta már fellépett B-be) országából, mert az lett befosztva általam. Amúgy lemaradtam róla, hogy is bukott le, vagy hogy lett Ő áttéve? Mert én szándékosan nem akartam kiadni, hogy ki is Ő, mivel nem akartam hogy miattam kerüljön anarchba. |
Quote:
Egyébként pedig inkább azt nem értem minek ez a topic??? Egyértelműen csalás a scripthasználat és szvsz elég könnyű is lehet szűrni. Ki kell vágni a csalókat és nem itt vitázni, hogy megértjük e őket vagy sem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem meg csak azokat lehet kiszűrni, aki mint Arwyl régebbi bemásolt infójából kiderül, hogy mindig ugyanabban az időpontban ment a távollátás.
Ha valaki azt akarja, hogy ne vegyék észre, akkor ennél okosabban készíti el. Magyarán szólva belerak a srictbe egy véletlen szám generátort és megvan oldva a gondja pl körváltás + x idő intervallum és erről senki nem állapítja meg hogy nem ő nézegeti a távolt. |
Quote:
Első körben elég azt vizsgálni melyik orikban van 24 körös távolbalátás, aztán, hogy melyik klánokban... utánna azt, hogy a távolon kivül volt e más tevékenység abban a körben stb-stb-stb... és esetleg összevetni a Hódító egyéb szabálytalanságszűrőivel. Van egy rakat lehetőség, ha értenék a leprogramozásához sztem ki tudnám szűrni őket olyan pontossággal amilyennel a H anarchiábarakó mechanizmusa működik. |
Quote:
Egyébként semmiből nem áll más akciót is végezni, esetleg értelmes szövegeket írni a szövifórumra. Viszonylag egyszerű megoldást lehetne csinálni, ha nem lenne wap... De mivel van, és mivel nem hiszem, hogy túl népszerű módosítás lenne, ha a távolbalátást kivennénk a wapon elérhető funkciók közül, ezért sajnos az egyszerű utak nem járhatóak. |
Quote:
Éjféltől 6 ig mi történt körönként vizsgálva? (mindig ugyanaz) 1. távol - x esemény - y esemény 2. távol - x esemény - y esemény 3. távol - x esemény - y esemény és minden körben ugyanez esetleg időpontcsuszással... Amint felkeltem mi történik? (mindig más lehet csak egy picit más de más) 1. x-y-z-a-b-c-d-e-f..... stb esemény és közben egy távol 2. x-t-w-s esemény .... távol 3. a,b,c esemény .... távol |
Quote:
x3 esemény - x4 esemény - 2. távol - x5 esemény - x1 esemény - érdeklődés a fórumon, hogy alszik-e mindenki szomorú konsktatálása annak, hogy mindenki alszik - x1 esemény - x2 esemény - x5 esemény - x3 esemény - 3. távol 4. távol - ... |
Quote:
hmm csak egy gondolat: nem megvalósítható a következő?: Minden kör közepén (A-ban óra.30-kor) minden 1-es klán vagy szövetség "megfagy" és a köv kattintásra vagy belépésre egy egyszerű kérdést tesz fel neki az oldal. pl: "az alábbiak közül melyik gyümölcs? a)szék b)monitor c)telefon d)alma e) toll Itt az ember kattint egyet a helyes válaszra és minden megy tovább, ha meg elsőre nem találja el, akkor és csak akkor jönne a kalszzikus azonosítás a képes számokkal vagy betükkel. Ez wapon se okozna túl nagy adatforgalmat, és egy egyszerű kérdés 5 válaszzal még hajnal 4 kor is könnyedén megválaszolható, rendes netről se kéne számokat pötyögni, csak simán kattintani egyet. Viszont egy script már nem hiszem, hogy sikeresen tudna értelmezni egy ilyet.. |
Álmomból felkelve, hogy nézzek egy távolt, nem hiszem, hogy értelmezni próbálnám a kérdést... 4 számot átmásolni egyszerűbbnek tűnik.
Arról nem is beszélve, hogy napi 24 kérdést megírni... Az havi 720, hogy ne legyen ismétlődés, amit be lehet tanítani. Ezt a felét tuti kihagyom. |
Quote:
kattintani szerintem egyszerűbb. Quote:
|
Nagyon jó ötlet az, hogy a vip-eseknek is kelljen négyjegyű számokat írni, mert különben ezen keresztül egy személy kihasználja azt, hogy nincs ilyen, ír egy szkriptet, mondjuk annak az országnak nagyon egyszerű a jelszava, mert feledékeny a tuljadonosa, ezt megfejti, és máris seltörte az országot, de, ha van egy négyjegyű véletlen szám, akkor az nagyon megnahezíti a behetolást. Tehát ez a második védelmi vonal a vip országokra is kellene.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:10. |