Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Remedy 07-20-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by wand (Post 110649)
jaja szerintem is ez a jó irány
ha 59.59-kor még távol előtt számokat kell beirogatni, az eléggé ellehetetlenítene pár dolgot :)

kb valami olyan dolgot tudnék elképzelni, hogy:

1. a klánban vagy szöviben mindeképp legyen elég 1 valakinek körönként 1x azonosítani (tehát ha valaki már óra 10 kor beírta, akkor többet abban a körben a szövieinek se kelljen)
2. ezt ne csak kérésre lehessen megtenni, hanem egy menüpontba belépve, bárki bármikor azonosíthassa, és kör végéig többet már ne kelljen (elkerülendő hogy kv előtti másodperceket erre kelljen szánni)

Kerdes, hogy a hodito kozossege ennyi macerat vallal-e azert, hogy 2-3 ember "munkajat" megnehezitse :)

Engem szemely szerint rettento mod idegesitene, es csak azert mondtam ezt, mert kerdeztetek hogy hogy lehetne tenni ellene vmit :) Igy lehetne, de nekem pl nagyon nem tetszene :)

Deni 07-20-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by demian (Post 110650)
amúgy nemértem miért a távolbalátásnál ragadtatok le

gondolom ez csak egy példa volt..

Ati 07-20-2007 18:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 110604)
én A-ban két klánról hallottam, hogy scriptezik, de azt mondtam ő dolguk, ha így nyernek az nem győzelem.

Én is kettőről hallottam, abból az egyik állítólag azt mondja, hogy már nem működik nekik (???), a másik pedig tegnap került át anarchba emiatt.

Gyula 07-20-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 110682)
Én is kettőről hallottam, abból az egyik állítólag azt mondja, hogy már nem működik nekik (???), a másik pedig tegnap került át anarchba emiatt.

Másik????? Ezekszerint a pékek használták ezt?
Csatáztunk velük párszor és mindegy volt mikor indítunk, mindig figyeltek :(

Steve 07-20-2007 18:12

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 110684)
Csatáztaunk velük párszor és mindegy volt mikor indítunk, mindig figyeltek :(

Ma pont erről beszélgettem pár emberrel. De ha nem igaz akkor csak gratulálni tudok nekik :)

Ati 07-20-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 110684)
Csatáztunk velük párszor és mindegy volt mikor indítunk, mindig figyeltek :(

Fogalmam sincs melyik klánból volt. Az ország a kitiltások között látszik, a klántagságokat pedig azt hiszem Ti jobban tudjátok nálam. :)

Steve 07-20-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 110689)
Fogalmam sincs melyik klánból volt. Az ország a kitiltások között látszik, a klántagságokat pedig azt hiszem Ti jobban tudjátok nálam. :)

Igen, mi tudjuk, és eddig is mihndig csodálkoztunk a soksok csata után, és eddig nagyon nagyra tartottuk őket.

Synkel 07-20-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 110693)
Igen, mi tudjuk, és eddig is mihndig csodálkoztunk a soksok csata után, és eddig nagyon nagyra tartottuk őket.

Én régebb óta tudtam, mert a vezérük szeret dicsekedni, és semennyire se tartottam nagyra őket:) Azért áthelyezéskor szabályos játék védelme helyett jobb lett volna egy engedély nélküli scriptek alkalmazása felirat, hogy legyen benne némi elrettentés is a többiek számára.

Steve 07-20-2007 19:59

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 110719)
Én régebb óta tudtam, mert a vezérük szeret dicsekedni, és semennyire se tartottam nagyra őket:) Azért áthelyezéskor szabályos játék védelme helyett jobb lett volna egy engedély nélküli scriptek alkalmazása felirat, hogy legyen benne némi elrettentés is a többiek számára.

asszem így visszagondolva sokminden felértékelődött a múltból :)

monro 07-20-2007 22:43

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 110601)
Mo az éjjeli támadásról meg már annyi szó esett, hogy a téma alaposan ki lett beszélve.
Nem lehet szabályozni, hogy ki mikor ér rá szeretne játszani, mert ha meg valakinek a délelőtt nem jó akkor mi van?

Ja ismerek pár csávót aki nappal dolgozik és megy egésznap a hód de nem támad éjjel meg pislogva ül a gép elött, hogy "már biztos alszanak"... De ez nem érinti a témát valóban csak annyiban, hogy emiatt a magatartás miatt simán megértem azt aki használja,,,

Főleg mióta a "kecskések" hirtelen feledékennyé váltak egy 2 hónapig működő megállapodás után. Biztosan eddig tartott amíg kialudták magukat.

Gyula 07-21-2007 00:21

Quote:

Originally Posted by monro (Post 110779)
Ja ismerek pár csávót aki nappal dolgozik és megy egésznap a hód de nem támad éjjel meg pislogva ül a gép elött, hogy "már biztos alszanak"... De ez nem érinti a témát valóban csak annyiban, hogy emiatt a magatartás miatt simán megértem azt aki használja,,,

Főleg mióta a "kecskések" hirtelen feledékennyé váltak egy 2 hónapig működő megállapodás után. Biztosan eddig tartott amíg kialudták magukat.

Ezt leírnád úgy hogy mindenki értse? Mert ezt nagyon nem vágom most.

Kutyuleee 07-21-2007 00:32

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 110812)
Ezt leírnád úgy hogy mindenki értse? Mert ezt nagyon nem vágom most.

én ezt vettem ki: Vannak olyanok akik nappal, meló közben is, a hód elött ülnek, de egy árva fűszálat nem mozditanak, hanem csakis az éjszaka közepén támadnak, mert akkor vszinüleg alszik az ellen. És ez a játékstilus miatt megérti azokat, akik használnak távolozó progit.

Amúgy szvsz én ezzel nem értek egyet. Ha az egyik fent tud maradni támadni, a másik is fentmaradhatna akár távolozni és védeni is, a lehetőség adott, ha az egyik nem alszik emiatt. Mondjuk ez olyan hogyha tudom az ellenfélről, vagy legalábbis sejtem ,hogy délelött általában nincs gépnél, akkor olyankor támadok direkt. Személy szerint én is általában éjszaka támadok, ha tervezett az ütés, és nem gerinctelenségből meg ilyenek, hanem mert nem szeretem ha hiénáznak.

wand 07-21-2007 01:35

Quote:

Originally Posted by monro (Post 110779)

OFF: monro az erre adott válaszomat átraktam az 1/A topicba, hogy ne offoljam hozzád hasonlóan szét a témát.

ON:
Quote:

simán megértem azt aki használja
én is megértem, ha nekünk lett volna biztos mi is használjuk, ezért talán túlzásnak is érzem az áthelyezésüket, bőven elég lett volna a megfelezni az orijukat bünti gyanánt :rolleyes:

Ati 07-21-2007 08:24

Quote:

Originally Posted by wand (Post 110827)
én is megértem, ha nekünk lett volna biztos mi is használjuk, ezért talán túlzásnak is érzem az áthelyezésüket, bőven elég lett volna a megfelezni az orijukat bünti gyanánt :rolleyes:

Idézet a regisztrációs szabályokból: "A játék embereknek készült, emberi felhasználásra. Ezért tilos minden olyan program használata, ami a játékkal bármilyen olyan okból érintkezik, ami nem a játék oldalainak megtekintését szolgálja: onnan információt gyűjt, vagy annak parancsokat ad stb. Szabadon használható azonban minden olyan segédeszköz, ami a játéktól függetlenül segít számolni, vagy rendszerezni az adatokat, amennyiben ez nincs közvetlen kihatással a játékra (ie: nem ad ki a játéknak semmilyen parancsot)."

Burning 07-21-2007 10:37

monro, szerintem alapjába véve az éjszakai támadás nem gerinctelenség szvsz, hanem biztosabb támadás...ha viszont az az eset áll fenn, amit te mondtál az már inkább abba a kategóriába tartozik.
ezen felül egyetértek tdomoval, hogy ez egy JÁTÉK. az ember a játékot az alapvető képességek fejlesztésére és az örömre találta ki, én is azért játszom, mert örömömet és kikapcsolódást lelek benne (ha éppen 10 sereg jön nem tudok kikapcsolódni, de mindig akadnak ilyen pillanatok...), és ha én csak azért képes vagyok felkelni, nem aludni, hogy sikeresen támadjak, vagy, hogy engem ne támadjanak, akkor igenis igazságtalanságnak érzem, hogy egyes emberek nyugodtan alszanak, úgymond semmit nem "áldoznak" a sikeres játékért és mégis sikeresebbek tudnak lenni...
szerintem igenis ki lehet az ilyen embereket tiltani (megértem, hogy rettentő sok idő és "munka" van egy A-s oriban, már csak, hogy oda felvidd, de senki nem kérte meg, hogy használja ezt a scriptet. mikor használta ott volt a rizikó, hogy kivághatják, de ő(k) megkockáztatták)
amúgy meg igen nagy probléma, hogy egy jobban tájékozódott embernek egy ilyen progi pár perc alatt megvan...(én nem tartozom közéjük, egyelőre még igencsak láma vagyok informatika téren, úgymond az alapvető dolgokat tudom használni)

monro 07-21-2007 13:04

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 110903)
monro, szerintem alapjába véve az éjszakai támadás nem gerinctelenség szvsz, hanem biztosabb támadás...ha viszont az az eset áll fenn, amit te mondtál az már inkább abba a kategóriába tartozik.

Igazad van nem gerinctelen, én csak annyit akartam mondani, hogy a jelenlegi 1A-s szabályozás miatt (ráállás utáni körben nem lehet visszatámadni ha elbontanak) a scriptekkel való távolbalátást vagy pontlistavizsgálatot meg tudom érteni.

Valezius 07-21-2007 14:48

Quote:

Originally Posted by monro (Post 110940)
Igazad van nem gerinctelen, én csak annyit akartam mondani, hogy a jelenlegi 1A-s szabályozás miatt (ráállás utáni körben nem lehet visszatámadni ha elbontanak) a scriptekkel való távolbalátást vagy pontlistavizsgálatot meg tudom érteni.

Ha egyszer benne van a regisztrációs szabályzatban, akkor ez csalás és kész.
És mégcsak nem is az a formája a csalásnak, amire azt szokták mondani, hogy de mindenki ezt csinálja.

Attól még hogy valaki tud programozni, ne szerezhessen már ilyen jellegű előnyöket.

Aki több időt van gépnél, és okosabb is, azt ne nyomja már le egy programozó.

Grabi 07-21-2007 14:55

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 110217)
Befosztottam hajnalban "valakit" alsóbb csopiban, és megtudtam ki Ő 1/A-ban.
Ezt írta befosztás után, bizonyítva korábbi üzenetét, mely szerint minden körben megy a táv náluk, csak éppen... de lássuk az üzit:

2007-07-18 06:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 05:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 04:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 04:09:51 "az én ottani orim" országa megtámadott.
2007-07-18 01:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 00:12:03 Távolbalátás
2007-07-17 23:12:03 Távolbalátás
2007-07-17 22:12:03 Távolbalátás
2007-07-17 21:12:03 Távolbalátás
ugy nez ki porszem kerult a gepezetbe :)

Nos, elég bizonyíték a progi létezésére?

ezt meg lehet tudni, hogy rémkoppantó küldte-e neked? vagy továbbra is van aki még használ programot?

Mel 07-21-2007 15:09

Nem hiába hagyják sokan itt ezt a játékot, de ez csak az egyik privát véleményem.

Ati 07-21-2007 16:16

Quote:

Originally Posted by Mel (Post 110956)
Nem hiába hagyják sokan itt ezt a játékot, de ez csak az egyik privát véleményem.

A fórumon nem láttam tőled még mást, csak a hangulatkeltést. Erre semmi szükség, úgyhogy itt el is búcsúzunk. A valódi problémádat azt hiszem mindenki tudja, és semmi olyan, ami ennek a topicnak a témája lenne, vagy akárcsak kicsit is kapcsolódna a Hódítóhoz, mint játékhoz.

Neked is van egy rossz szájízed, hogy nem Te lettél választva, és nekem is, hogy megpróbáltál átvágni. Innentől nem szólunk egymáshoz. Én azt hiszem megálltam, hogy nem kürtölgettem szanaszét, hogy mi történt. Tőled is elvárom, hogy ne keltsd a hangulatot, csak azért, mert nem vagyunk puszipajtások.

Köszönöm.

Gaben 07-21-2007 18:54

Nem is tudtam, hogy létezik ilyen program. Szerintem sem korrekt, ha használja valaki :( Miért egy programnak kellene játszani helyettem? Én a magam örömére játszok, és ha elkalapálnak (aminek nem örülök), akkor így jártam. Remélem kitíltják a csalókat :)

Arwyl szelleme 07-21-2007 19:07

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 110954)
ezt meg lehet tudni, hogy rémkoppantó küldte-e neked? vagy továbbra is van aki még használ programot?

Most már elárulhatom, mert már mind1.
Igen Ő, de a 3/G-s (azóta már fellépett B-be) országából, mert az lett befosztva általam.

Amúgy lemaradtam róla, hogy is bukott le, vagy hogy lett Ő áttéve? Mert én szándékosan nem akartam kiadni, hogy ki is Ő, mivel nem akartam hogy miattam kerüljön anarchba.

monro 07-21-2007 23:43

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110953)
Ha egyszer benne van a regisztrációs szabályzatban, akkor ez csalás és kész.

Félreértés ne essék nem vitatom, hogy csalás és azt sem, hogy ki vagytok rajta bukva. Én sem örülnék neki ha ellenem ilyen eszközökkel játszanának, csak azt mondtam, hogy megértem azokat akik használják. És szerintem mindenki más is megérti rajtam kívül legfeljebb jól hangzik azt mondani, hogy "én nem is értem mi visz rá valakit, hogy ezzel éljen". Csak én ki is merem mondani.

Egyébként pedig inkább azt nem értem minek ez a topic???
Egyértelműen csalás a scripthasználat és szvsz elég könnyű is lehet szűrni. Ki kell vágni a csalókat és nem itt vitázni, hogy megértjük e őket vagy sem.

lacqa 07-22-2007 00:03

Quote:

Originally Posted by monro (Post 111132)
Félreértés ne essék nem vitatom, hogy csalás és azt sem, hogy ki vagytok rajta bukva. Én sem örülnék neki ha ellenem ilyen eszközökkel játszanának, csak azt mondtam, hogy megértem azokat akik használják. És szerintem mindenki más is megérti rajtam kívül legfeljebb jól hangzik azt mondani, hogy "én nem is értem mi visz rá valakit, hogy ezzel éljen". Csak én ki is merem mondani.

Egyértelműen csalás a scripthasználat és szvsz elég könnyű is lehet szűrni. Ki kell vágni a csalókat és nem itt vitázni, hogy megértjük e őket vagy sem.

sajnos monro jó scriptet szinte lehetetlen kiszűrni...

Remedy 07-22-2007 00:05

Quote:

Originally Posted by monro (Post 111132)

Epp ez az monro, van olyan, amivel egyszeruen lehetetlen megallapitani, te kattintgatsz-e, vagy vmi program...

monro 07-22-2007 00:08

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 111140)
sajnos monro jó scriptet szinte lehetetlen kiszűrni...

Sztem ez is csak egy "robot"... A kevéske informaikai tudásom szerint ezeket igen jó hatásfokkal lehet szűrni. Ha nem így van akkor bocsi nem pofázok bele, de józanparaszti logikám szerint fel lehetne állítani olyan vizsgálatokat amik erre a játékra vonatkoztatva jól működhetnének.

demian 07-22-2007 19:35

Szerintem meg csak azokat lehet kiszűrni, aki mint Arwyl régebbi bemásolt infójából kiderül, hogy mindig ugyanabban az időpontban ment a távollátás.
Ha valaki azt akarja, hogy ne vegyék észre, akkor ennél okosabban készíti el.
Magyarán szólva belerak a srictbe egy véletlen szám generátort és megvan oldva a gondja pl körváltás + x idő intervallum és erről senki nem állapítja meg hogy nem ő nézegeti a távolt.

monro 07-22-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by demian (Post 111265)
Magyarán szólva belerak a srictbe egy véletlen szám generátort és megvan oldva a gondja pl körváltás + x idő intervallum és erről senki nem állapítja meg hogy nem ő nézegeti a távolt.

CSak egy másik program :)
Első körben elég azt vizsgálni melyik orikban van 24 körös távolbalátás, aztán, hogy melyik klánokban... utánna azt, hogy a távolon kivül volt e más tevékenység abban a körben stb-stb-stb... és esetleg összevetni a Hódító egyéb szabálytalanságszűrőivel.

Van egy rakat lehetőség, ha értenék a leprogramozásához sztem ki tudnám szűrni őket olyan pontossággal amilyennel a H anarchiábarakó mechanizmusa működik.

Ati 07-22-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by monro (Post 111268)
CSak egy másik program :)
Első körben elég azt vizsgálni melyik orikban van 24 körös távolbalátás, aztán, hogy melyik klánokban... utánna azt, hogy a távolon kivül volt e más tevékenység abban a körben stb-stb-stb... és esetleg összevetni a Hódító egyéb szabálytalanságszűrőivel.

Van egy rakat lehetőség, ha értenék a leprogramozásához sztem ki tudnám szűrni őket olyan pontossággal amilyennel a H anarchiábarakó mechanizmusa működik.

Volt már olyan valaha a Hódos játékod során, hogy egy körben csak távolt néztél, és mivel nem ment senki, ezért mást nem csináltál?

Egyébként semmiből nem áll más akciót is végezni, esetleg értelmes szövegeket írni a szövifórumra.

Viszonylag egyszerű megoldást lehetne csinálni, ha nem lenne wap... De mivel van, és mivel nem hiszem, hogy túl népszerű módosítás lenne, ha a távolbalátást kivennénk a wapon elérhető funkciók közül, ezért sajnos az egyszerű utak nem járhatóak.

monro 07-22-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111269)
Volt már olyan valaha a Hódos játékod során, hogy egy körben csak távolt néztél, és mivel nem ment senki, ezért mást nem csináltál?

Egyébként semmiből nem áll más akciót is végezni, esetleg értelmes szövegeket írni a szövifórumra.

Ja lehet persze, de tegyük fel éjféltől megy a progi 6-ig utánna felkelek...

Éjféltől 6 ig mi történt körönként vizsgálva? (mindig ugyanaz)
1. távol - x esemény - y esemény
2. távol - x esemény - y esemény
3. távol - x esemény - y esemény

és minden körben ugyanez esetleg időpontcsuszással...

Amint felkeltem mi történik? (mindig más lehet csak egy picit más de más)

1. x-y-z-a-b-c-d-e-f..... stb esemény és közben egy távol
2. x-t-w-s esemény .... távol
3. a,b,c esemény .... távol

Ati 07-22-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by monro (Post 111270)
Ja lehet persze, de tegyük fel éjféltől megy a progi 6-ig utánna felkelek...

Éjféltől 6 ig mi történt körönként vizsgálva? (mindig ugyanaz)
1. távol - x esemény - y esemény
2. távol - x esemény - y esemény
3. távol - x esemény - y esemény

1. távol - x1 esemény - x2 esemény - jópofi fórumüzenet

x3 esemény - x4 esemény - 2. távol - x5 esemény - x1 esemény - érdeklődés a fórumon, hogy alszik-e mindenki

szomorú konsktatálása annak, hogy mindenki alszik - x1 esemény - x2 esemény - x5 esemény - x3 esemény - 3. távol

4. távol - ...

wand 07-22-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111271)
1. távol - x1 esemény - x2 esemény - jópofi fórumüzenet

x3 esemény - x4 esemény - 2. távol - x5 esemény - x1 esemény - érdeklődés a fórumon, hogy alszik-e mindenki

szomorú konsktatálása annak, hogy mindenki alszik - x1 esemény - x2 esemény - x5 esemény - x3 esemény - 3. távol

4. távol - ...

hmm csak egy gondolat:

nem megvalósítható a következő?:
Minden kör közepén (A-ban óra.30-kor) minden 1-es klán vagy szövetség "megfagy" és a köv kattintásra vagy belépésre egy egyszerű kérdést tesz fel neki az oldal.
pl:
"az alábbiak közül melyik gyümölcs?
a)szék
b)monitor
c)telefon
d)alma
e) toll

Itt az ember kattint egyet a helyes válaszra és minden megy tovább, ha meg elsőre nem találja el, akkor és csak akkor jönne a kalszzikus azonosítás a képes számokkal vagy betükkel.

Ez wapon se okozna túl nagy adatforgalmat, és egy egyszerű kérdés 5 válaszzal még hajnal 4 kor is könnyedén megválaszolható, rendes netről se kéne számokat pötyögni, csak simán kattintani egyet. Viszont egy script már nem hiszem, hogy sikeresen tudna értelmezni egy ilyet..

Ati 07-22-2007 21:38

Álmomból felkelve, hogy nézzek egy távolt, nem hiszem, hogy értelmezni próbálnám a kérdést... 4 számot átmásolni egyszerűbbnek tűnik.

Arról nem is beszélve, hogy napi 24 kérdést megírni... Az havi 720, hogy ne legyen ismétlődés, amit be lehet tanítani. Ezt a felét tuti kihagyom.

wand 07-22-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111273)
Álmomból felkelve, hogy nézzek egy távolt, nem hiszem, hogy értelmezni próbálnám a kérdést... 4 számot átmásolni egyszerűbbnek tűnik.

ebben nem vagyok biztos, ha jól emléxem még déli 12kor is nem 1x gondot jelentett az azonosítás számainak a kibetűzáse.. nem beszélve a pontos begépelésről :)
kattintani szerintem egyszerűbb.

Quote:

Arról nem is beszélve, hogy napi 24 kérdést megírni... Az havi 720, hogy ne legyen ismétlődés, amit be lehet tanítani. Ezt a felét tuti kihagyom.
kiírsz a fórumra pályázatotot hogy 500 kérdés-válaszért adsz 2 VIP smst, szerintem pár nap alatt lenne vagy 10k kérdésed..:D

maccos 07-25-2007 15:06

Nagyon jó ötlet az, hogy a vip-eseknek is kelljen négyjegyű számokat írni, mert különben ezen keresztül egy személy kihasználja azt, hogy nincs ilyen, ír egy szkriptet, mondjuk annak az országnak nagyon egyszerű a jelszava, mert feledékeny a tuljadonosa, ezt megfejti, és máris seltörte az országot, de, ha van egy négyjegyű véletlen szám, akkor az nagyon megnahezíti a behetolást. Tehát ez a második védelmi vonal a vip országokra is kellene.

Andrew 07-25-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 111848)
Nagyon jó ötlet az, hogy a vip-eseknek is kelljen négyjegyű számokat írni, mert különben ezen keresztül egy személy kihasználja azt, hogy nincs ilyen, ír egy szkriptet, mondjuk annak az országnak nagyon egyszerű a jelszava, mert feledékeny a tuljadonosa, ezt megfejti, és máris seltörte az országot, de, ha van egy négyjegyű véletlen szám, akkor az nagyon megnahezíti a behetolást. Tehát ez a második védelmi vonal a vip országokra is kellene.

hmmm, végigolvastad a topicot? :p

Betelgeuse 07-25-2007 15:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111273)

Az megvalósíthatatlan, hogy csak éjjel és mondjuk kétóránként ( mondjuk éjjel 02 és 04) kelljen számot beírni? Ennyit szerintem mindenki kibírna...

Ati 07-25-2007 15:41

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 111864)
Az megvalósíthatatlan, hogy csak éjjel és mondjuk kétóránként ( mondjuk éjjel 02 és 04) kelljen számot beírni? Ennyit szerintem mindenki kibírna...

Miért csak éjjel? Van olyan játékos, aki éjjeliőr. Ő nappal alszik. Neki se szabad ilyet használnia.

Betelgeuse 07-25-2007 15:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111866)
Miért csak éjjel? Van olyan játékos, aki éjjeliőr. Ő nappal alszik. Neki se szabad ilyet használnia.

Nappal általában van benn valaki a klánból, szöviből. Szerintem a scripteket éjjelre használják nagyrészt... de lehet én látom rosszul:)

Ati 07-25-2007 15:45

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 111867)
Nappal általában van benn valaki a klánból, szöviből. Szerintem a scripteket éjjelre használják nagyrészt... de lehet én látom rosszul:)

Az használja éjjelre, aki éjjel alszik. Bár tény, hogy a legtöbben ezt teszik, mégsem mindenki. Aki nappal alszik, az nappal használná.

All times are GMT +1. The time now is 04:10.