Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Visszavágás, avagy meddig retorzió a retorió? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1947)

tdomo 07-17-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by mennyelhej (Post 110036)
Hat en pl kaptam par meszart elozo orimmal sikertelen gombert mf-kent szovitol.Ezt oriasi bunkosagnak tartom.

A sikertelen gömb engem sem érdekel, max. megnézem és ha el lehet hozni valamit akkor támadok. A sikertelen ártózásokra pattan el a húr.

Phoenix 07-17-2007 16:03

Én igazán azon akadtam ki, amikor a barátnőm kicsi elf oriját egy sikertelen gömb után 15ször rengették és folyamatos szárazvihart kapott 1 napig! :mad::mad::mad::mad::mad:

Őszintén...mi a f*szért kell ilyet csinálni, ha nem tudna kárt okozni nekik! Mert mint utóbb kiderült óriás varisok és az elf nem tudja felvenni velük a harcot.
Utánna megbeszélték zöldben, de ha velem történt volna, akkor későbbiekben biztosan bosszút állok!

Andrew 07-17-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 110101)
Én igazán azon akadtam ki, amikor a barátnőm kicsi elf oriját egy sikertelen gömb után 15ször rengették és folyamatos szárazvihart kapott 1 napig! :mad::mad::mad::mad::mad:

Őszintén...mi a f*szért kell ilyet csinálni, ha nem tudna kárt okozni nekik! Mert mint utóbb kiderült óriás varisok és az elf nem tudja felvenni velük a harcot.
Utánna megbeszélték zöldben, de ha velem történt volna, akkor későbbiekben biztosan bosszút állok!

sajnos vannak ilyen szutyok emberek, akik ezt élvezik... túl sokan is...
és az az undorító, hogy szerintem ezt még élvezték is...

Gaben 07-17-2007 17:22

Én is futottam olyanokba, akik loptak, megpróbáltam vissza menni tolival felmérni a szövijüket, persze nem ment.... utána meg kaptuk a pusztikat, meg az ártó varikat :(

-Ede- 07-17-2007 17:59

találkoztam olyannal h a gnóm varist(nem kinevetni, alacsony hekin jó za)kikezdte 2 ember tolis, nem vittek le se nyersit, se tekercset, se embert se rúnát, csak leölték 15k variját!
nem válaszoltak a zöldekre, amikor meg a szövi megtámadta őket a top30 legszéléről felléptek
igen, vannak ilyenek is

Andrew 07-17-2007 18:03

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 110117)
találkoztam olyannal h a gnóm varist(nem kinevetni, alacsony hekin jó za)kikezdte 2 ember tolis, nem vittek le se nyersit, se tekercset, se embert se rúnát, csak leölték 15k variját!
nem válaszoltak a zöldekre, amikor meg a szövi megtámadta őket a top30 legszéléről felléptek
igen, vannak ilyenek is

ezek után még aszt mondod, hogy jó a gnóm varis???
jó az a csudát jó, most mondtad, hogy milyen egyszerűen kikészítették...
lehet, hogy a tekercsére pályáztak :p
amúgy tényleg nem túl kedves emberek... de nyugodtan utánamehettek volna elkapni őket ;)

-Ede- 07-18-2007 20:27

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 110118)
ezek után még aszt mondod, hogy jó a gnóm varis???
jó az a csudát jó, most mondtad, hogy milyen egyszerűen kikészítették...
lehet, hogy a tekercsére pályáztak :p
amúgy tényleg nem túl kedves emberek... de nyugodtan utánamehettek volna elkapni őket ;)

hát igen ott kicsit túl magasra mentem, 4/L-ben már jobb lett volna az óriás:(
5.szinten még jó, főleg a sok kezdő között, de a top-ban kicsit óvakodni kell már
megpróbáltuk, sikerült felderíteni őket, de addigra kicsit erősebb volt a szövijük(gondolom fent voltak és vártak rájuk)
ha meg a tekercseimre pályáztak telibetalálták, mert volt pár 10kmindegyik fajtából+ba:p

All times are GMT +1. The time now is 00:04.