Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Firefox (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1931)

Dus 08-31-2008 18:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188906)
A címlap forrásában bennevan hozzá a javascript, onnan ki tudod lesni. :)

Majdnem ez a válasz. ;) Van ott mégegy villogó, csak az Neked nem szokott villogni. :)

Címlap forrásában majd leskelődök...De:
Ahol villogni szoktak a dolgok (ugye fontos esemény, sima esemény, piaci esemény, üzi és jobb oldlt a legutolsó a szövifórum) mind szürkés háttérszínnel vannak...Viszont az a hely, az olyan feketével van, mint az oldalt két szélén található függőleges sáv...És szerintem pont ugyanaz a háttér...ezt nem tudom felfogni, miért van (hozzáteszem, hogy kb háromnegyed éve van ez a probléma, és akkor jelentkezett mikor azzal szórakoztam, hogy lenyomtam a bal ctrl-t és görgettem az egeret :D)
:confused::confused::confused:

Dus 08-31-2008 18:57

Ja és hozzáteszem, Firefox alatt...operával pölö tökéletesen működik, meg IE-vel is, sőt, safarival is...

Ati 08-31-2008 19:03

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188907)
Címlap forrásában majd leskelődök...De:
Ahol villogni szoktak a dolgok (ugye fontos esemény, sima esemény, piaci esemény, üzi és jobb oldlt a legutolsó a szövifórum) mind szürkés háttérszínnel vannak...Viszont az a hely, az olyan feketével van, mint az oldalt két szélén található függőleges sáv...És szerintem pont ugyanaz a háttér...ezt nem tudom felfogni, miért van (hozzáteszem, hogy kb háromnegyed éve van ez a probléma, és akkor jelentkezett mikor azzal szórakoztam, hogy lenyomtam a bal ctrl-t és görgettem az egeret :D)
:confused::confused::confused:

Nekem teljesen egyformák. FFox alatt is, és IE alatt is. Mást nemigen használok.

Dus 08-31-2008 19:18

http://kepfeltoltes.hu/view/080831/h...toltes.hu_.png

Lassan tölti be, de sztem látványos amit szeretnék :)
És jó lassan tölti be :(

(remélem nem gond, hogy az ország neve és sorszáma bent maradt...minden mást kiszedtem...)

Druida 08-31-2008 23:00

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188913)
http://kepfeltoltes.hu/view/080831/h...toltes.hu_.png

Lassan tölti be, de sztem látványos amit szeretnék :)
És jó lassan tölti be :(

(remélem nem gond, hogy az ország neve és sorszáma bent maradt...minden mást kiszedtem...)

ennek semmi köze a firefoxhoz szerintem :p amugy az mindenkinek ott van de énse tom minek.

Dus 09-01-2008 06:15

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 188930)
ennek semmi köze a firefoxhoz szerintem :p amugy az mindenkinek ott van de énse tom minek.

Hogynelenne köze, hogyha csak ebben a böngészőben ilyen??

Amúgy meg nincs mindenkinek ott, mert pölö Atinak nincs...

De látom Te is elolvastad az utolsó néhány hszt-t (ironikusan mondtam...) :p

Druida 09-01-2008 12:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188956)
Hogynelenne köze, hogyha csak ebben a böngészőben ilyen??

Amúgy meg nincs mindenkinek ott, mert pölö Atinak nincs...

De látom Te is elolvastad az utolsó néhány hszt-t (ironikusan mondtam...) :p

ööö ez fura mert nekem mindegyik böngészőben ott van amugy, ha nem otthon vagyok akkoris.

Penya 09-01-2008 19:38

Valaki megsúgná, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy adott időközönként frissítse a lap magát, mert az istennek se találom?

vityu 09-01-2008 19:40

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 189086)
Valaki megsúgná, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy adott időközönként frissítse a lap magát, mert az istennek se találom?

Emlékeztető telefonba, hogy frissíteni kell! És onnan már csak egy kattintás! :)

Druida 09-01-2008 19:42

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 189086)

lehet ilyen plugin letölteni... asszem anélkül nem lehet

Valezius 09-02-2008 01:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188850)
Mit hogyan?

Kiválasztáshoz tabbal tudsz váltogatni a weblap egyes választható elemei között (gombok, linkek), az aktiváláshoz pedig enter vagy space.

Teljesen jól el lehet lenni egér nélkül is, igaz sokkal macerásabb... :D

Kössz Ati, leteszteltem, csak 6tab kell hozzá. Továbbá is idegesít az a rohadt gomb :)

J.Ati 09-04-2008 02:06

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 188749)
Mostantól én is az új firefoxot használom:)

Kicsit fura még,de talán megszokom.

Most visszalöktem a régi firefoxot.
Ez az új nekem nem jött be.
Lassabb és nem tölt be mindent rendesen.
Még a hódítóban a pontok menüben is észrevettem furcsaságokat, de szerencsére a régi firefoxnál már nincsenek a furcsaságok:)
Maradok a régi 2-es verziónál!

Ati 09-04-2008 08:29

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 189453)
Most visszalöktem a régi firefoxot.
Ez az új nekem nem jött be.
Lassabb és nem tölt be mindent rendesen.
Még a hódítóban a pontok menüben is észrevettem furcsaságokat, de szerencsére a régi firefoxnál már nincsenek a furcsaságok:)
Maradok a régi 2-es verziónál!

A képeket határozottabban máshogy kezeli, sokkal "látványosabb", ami azt jelenti, hogy az egész oldal totál szétesik, amíg mindent be nem tölt. :( Ezt a hibáját én is észrevettem már az elején, egy kicsit valóban zavaró tud lenni.

Bogár 10-13-2008 22:00

Csak nálam szokott idegesítően belassulni a FF3? :confused: :mad:
Jelenleg csak két kiterjesztés van feltéve. Az egyikkel reklámokat tiltok, a másikkal meg scripteket...

Ati 10-13-2008 23:04

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 193512)
Jelenleg csak két kiterjesztés van feltéve. Az egyikkel reklámokat tiltok, a másikkal meg scripteket...

Az utóbbi időben én is egyre sűrűbben veszem ezt észre. :( Időnként megáll, egészen olyan szintig, hogy a Windows már azt jelzi, hogy nem reagál a program. Aztán egyszercsak magához tér, és folytatja rendesen...

Remedy 10-13-2008 23:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193516)
Az utóbbi időben én is egyre sűrűbben veszem ezt észre. :( Időnként megáll, egészen olyan szintig, hogy a Windows már azt jelzi, hogy nem reagál a program. Aztán egyszercsak magához tér, és folytatja rendesen...

Nekem nincs semmi ilyesmi. 3.0.3

Ati 10-13-2008 23:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 193517)
Nekem nincs semmi ilyesmi. 3.0.3

Nekem is ez a verzió.

Fent van viszont a Google Toolbar, nem tartom kizártnak, hogy ez okozza. Majd egyszer kikapcsolom, hogy akkor is produkálja-e ezt. Bár ez is fent volt már előtte is, mielőtt ezt elkezdte volna csinálni.

Tsobi 10-13-2008 23:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193516)

Ez sajnos nálam is jelen van. :(

J.Ati 10-14-2008 02:45

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 193512)

Szerintem dobd ki a kukába.
Én is kipróbáltam, de nem bajlódok vele. Lassú.
Kuka,leves,lecsó.Érted?:o:(:D

Redback 10-26-2008 23:20

FF 3-ban feltelepítettem az AdBlock plus-t, de a reklámokat mutatja :(

laci 10-27-2008 07:58

Engem továbbra is a lassúsága idegesít. Időnként beragad, és várhatom hogy történjék valami. És tutira nem az addonoktól, egyedül a Flashgot van fent.

Phoenix 10-27-2008 08:47

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 194633)
FF 3-ban feltelepítettem az AdBlock plus-t, de a reklámokat mutatja :(

És állítottál be hozzá szűrőt?

Redback 10-27-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 194644)
És állítottál be hozzá szűrőt?

Csak olyat találok, hogy egy képre rákattintok, akkor kép blokkolása.Az előzőben találtam olyat, hogy volt egy lista, és onnan lehetett választani egy szűrőt, és az elég sok reklámot kiszűrt.

Phoenix 10-27-2008 11:43

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 194648)
Csak olyat találok, hogy egy képre rákattintok, akkor kép blokkolása.Az előzőben találtam olyat, hogy volt egy lista, és onnan lehetett választani egy szűrőt, és az elég sok reklámot kiszűrt.

Jobb felső sarokban van az AdBlock Plus ikonja és mellette van egy lefelé mutató fekete nyíl. Ott rákattintasz, hogy beállítások és ott lesznek a beállítandó szűrők. Vagy ha a szűrő rész üres, akkor itt van ez az oldal, itt vannak fent szűrőlisták, amiket hozzáadhatsz. Csak annyi a dolgod, hogy rákattintasz az "Add to ABP" gombra.
Remélem tudtam segíteni :)

Redback 10-27-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 194659)
Jobb felső sarokban van az AdBlock Plus ikonja és mellette van egy lefelé mutató fekete nyíl. Ott rákattintasz, hogy beállítások és ott lesznek a beállítandó szűrők. Vagy ha a szűrő rész üres, akkor itt van ez az oldal, itt vannak fent szűrőlisták, amiket hozzáadhatsz. Csak annyi a dolgod, hogy rákattintasz az "Add to ABP" gombra.
Remélem tudtam segíteni :)

igen, az kellett nekem köszike :)

Dus 10-27-2008 16:34

Nekem is Firefox 3.0.3. van és néha, ha fórumozok, egyszerűen gépelés közben megáll minden, aztán kb 10 másodperc múlva beírja a szövegdobozba amit nem írt...tök vicces, 1 mp alatt ír 4 sort :)

És az baj ha 350 MB memóriát eszik a Firefox?? :D
(mondjuk 20 Add-on van benne, de kikapcsoltam az összeset és csak 10-el evett kevesebbet...)

Druida 10-28-2008 00:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 194671)
Nekem is Firefox 3.0.3. van és néha, ha fórumozok, egyszerűen gépelés közben megáll minden, aztán kb 10 másodperc múlva beírja a szövegdobozba amit nem írt...tök vicces, 1 mp alatt ír 4 sort :)

És az baj ha 350 MB memóriát eszik a Firefox?? :D
(mondjuk 20 Add-on van benne, de kikapcsoltam az összeset és csak 10-el evett kevesebbet...)

nekem az ff nulla add-on-al 85mb memóriát foglal. úgyhogy ott vmi nincs rendjén :p

Redback 10-28-2008 00:29

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 194696)
nekem az ff nulla add-on-al 85mb memóriát foglal. úgyhogy ott vmi nincs rendjén :p

nekem változó.SZtem attól függ mennyi lap van megnyitva, azon milyen tartalom van stb :)

Dus 10-28-2008 10:40

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 194697)
nekem változó.SZtem attól függ mennyi lap van megnyitva, azon milyen tartalom van stb :)

Öhm, egy Hód ori, és a Hód fórum :D

All times are GMT +1. The time now is 16:37.