![]() |
Quote:
|
Quote:
különben egy félelf rongyosra lopna :) |
ijj elit mert nem sokat támadok
|
Quote:
|
Quote:
|
Nézd Kutyulee. Én elhiszem, hogy egy kihegyezett ori, legyen az ork, gnóm, fél-elf, óriás szétkapna.
De én olyan orit próbálok gyártani ami többé-kevésbé ellenáll a támadásoknak. Persze, hogy azok az orik, amik mondjuk csak hadisok, tolisok, vagy varisok az adott területen erősebbek, de én összességében próbálok egy mindenben jó orit felépíteni. (persze gondolom ez nem sikerült:) A lényeg az, hogy eddig már több szinten játszottam különféle fajokkal és még egyik orimat sem sikerült úgy igazándiból szétkapni senkinek. |
Quote:
|
Quote:
hát elsö ránézésre pl németbe élet képes lenne ha nem lenne annyira tf beállitotságu és a kaj itt nagyon drága,magyarba ellavirozhato vele az tény,de egy jobb szövi szét szedi ez tény |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asszem sajnálnám is azt az 1k tekit:) |
Én íjjat, elitet és lovat is tartok otthon, fő a változatosság:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te mondtad, hogy fő a változatosság:) Mellesleg nekem A-ban is van védőm is, támadóm is... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én egyéni ütésre is viszek:) Csak akkor pusztul, ha sereget kell elengedjek, egyébként határozott veteránjaim vannak, rengeteget túléltek:) |
Quote:
nekem is van kabalám, de én a pacit eredményesebb kabalának tartom:rolleyes: |
Régen rossz, ha 100k-s seregnél az az 1 támadó dönti el a csata sorsát:) Szal belefér
|
Én kezdő vagyok, de úgy néz ki, hogy az ij+elit jónak tűnik.
|
Quote:
|
óriás vari.
sok ijj. kevés toli. SOK VARI:) |
Ork hadis szöviben
Az lenne a kérdésem hogyha van egy szövim,amiben nem én vok vezér de elég jó szövi.Én vagyok az egyik hadis mégpedig ork tábi.A tolisunk is meg varisunk is elites,a másik hadis is.Én pedig íj/lovon voltam eddig.Most 6000 egység fér el a barakkokban.Én úgy gondoltam hogy 600 íj ami tornyozva van 2500 elit és 2900 paci.Szerintetek milyen?Várom a javaslatokat!
|
ha a szövi full elit, akkor te is legyél full elit. azaz 6k elit. mind a szövinek, mind neked ez a jobb.
|
Quote:
|
Csatlakozom Grabihoz. Full elites szöviben nem csak őket, magadat is gyengíted a lovakkal meg íjakkal.
|
Hát mondjuk nem nem full elit mert másnak is van íjja.
|
ork támadófaj, ezért persze, hogy ló. de van aki a full elitet szereti. ha pedig elit-íjjasok, akkor ne mond h full elitesek.
lényeg az, hogy olyan felállást csinálj, mint a három másik |
Én csak egy pici íjjászt tartok, és a többi full elit
|
Nekem pedig végül íj/ló/elit lett.Ez elég jó így.
|
Quote:
|
ezt nem én csináltam.én megmondtam hogy ennyi egységem lesz barakkban és ők meg megszavazták ezt.
|
Quote:
Akkor a szövi is elég izé:) Télleg nem valami frankó, ha a szövitagok különféle haderőfajtákat tartanak. |
Én meg olyan sereget tartok, hogy se hadi, se toli, se vari nem tudja sikeresen támadni már hónapok óta. De nem mondom el az összetételét. Legalábbis ingyen nem.:)
|
Hát lehet kockáztatni hogy csak tanya templom, kocsma ház.Ha elég bátorságod van ahhoz hogy ne tarts sereget,és helyette varit elsősorban de tolit tartasz többetr akkor egy gömbözhetetlen orit kapsz.Én egyszer próbáltam emg anarchban.Jött 3 hulla.....
|
Quote:
:D:D |
Quote:
|
Quote:
Egy ilyen felállás engem is érdekelne. Vagy legalább az a csopi amelyikben ilyen átüthetetlen orikat lehet építeni:) Hacsak télleg nem szabizol... |
Quote:
65535 barakk 65535 torony 65535 kocsma 65535 templom mindez elfben :D:D persze emellé kell némi ház és tanya is, de az már mellékes ;) |
All times are GMT +1. The time now is 07:33. |