![]() |
Hírnév pont...kinek a szava mennyit ér?
Volna egy kérdésem...
Azt már tudjuk, hogy a modok értékelése éri a legtöbbet:p , de mitől függ, hogy ki hány rap.pontot kap, ha X.Y. értékeli a hozzászólását, vagy ilyen nincs és mindenkink 1pontot ér az elismerése?:confused: Ja és hány pont után jár két kocka?:rolleyes: :D |
Quote:
Hogy ki mennyire "erős", az a tagság idejétől, a beírások számától, illetve elsősorban a saját hírnevétől függ. A két kocka nem tudom mikortól jár, azt hittem már rég járna pl Neked, de csak nem akarja megadni. :D |
Quote:
Pedig szorgosan gyüjtögetek:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
És akkor már érdekességképpen -14 a min. ;) |
Quote:
hm, és 28 se két kocka még? érdekes.. viszont az már feltűnt, hogy elég durván növekszik az arány, hogy kinek mennyit ér a szavazata.. nem zavar, csak azért furcsa:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tisztelettel jelentem Cassandra, a zölded 4 pontot ér;)
|
Jelentést kérek :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hmm...ötvenhez még majd húsz köll. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudtam végigolvasni a témát, mert kicsit siettem, remélem még nem volt a kérdés: honnan tudom hogy adott-e vki pontot nekem, illetve hogy ki volt az illető. Director, pl. te írtad hogy vki adott hírnevet és láttad hogy mennyit kaptál tőle, azt hol írta ? Teljes zavarban vagyok :)
|
Quote:
de azt nem látod, hogy éppen mennyit ér, amit kaptál, csak azt, hogy mennyi az aktuális reputation-öd. de ha kivonod az újból a régit (vagy fordítva), akkor már tudni fogod;) szerk: ez meg itt a 600. hsz volt, kéremszépen:) |
Ahh, logikus:D Érdemes volt válaszolnod, mert elérted a 600. kommentet eheh :P
Köszi különben. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na jó ennyit ne OFF-oljunk :p |
Quote:
Vagy éppen használ?:rolleyes: |
Quote:
|
Ati: egy olyan kérdésem lenne, hogyha valakinek adtam elismertségi pontot, akkor mikor adhatok megint annak a személynek?? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
OFF: Vagy átírtam volna, hogy Cassandrának ne lehessen minuszt adni? ;)))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
OFF: nagyonj elfogult avgy :D |
Quote:
Quote:
OFF: előfordul ;) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:16. |