![]() |
Akkor talán most nekünk kedvez ez az Andrew gyerek?
Beleférne. |
"Sorry - this site is temporarily closed."
No most már zárva is van. :( |
Final Results
Game 4: ended Jun 6 2007 1. Hungary 1,652,494,431 :D 2. Japan 1,602,394,824 3. Chile 5,507,657 |
Quote:
Oh, tök jó! :D Ebből 3 én voltam! :D (Szegény üzbégeken nem tudtam segíteni... ;)) |
Beccccarás, Chile ilyen IT guru?:D
Gratulálok a sok hje fanatikusnak:D életkép: vizsga előtt odamegyek haveromhoz, kérdezerm tanult-e. Aszongya nem volt ideje mert egész nap klikkelt. Kiderült ő az egyik fő hupper.... mondhatom, vizsgaidőszak kellős közepén... |
* * * 2007 League Table * * *
Games 1-4 Premiership Points 1. Japan 580 2 1 - 2. Chile 545 - - 3 3. Finland 515 - 1 - 4. Hungary 500 1 1 - az igazat megvallva nem értem, hogy mit keresnek előttünk összesítettben a finnek meg a chileiek :) ésöööm: Game 5 starts in a few days time |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Nem, fogalmam sincs, hogy ez hogy jött ki. :D) Ui: jah, de, megvan, a Points-ra kattintva behozza a táblázatot, hogy mi szertint osztják a pontokat. |
Quote:
|
Quote:
de én is megtaláltam már időközben, hogy miszerint megy a pontozás.. nem csak az első 3 helyezett kap pontot, hanem a lentiebbek is.. szóval ők valszeg többször játszottak mint mi :p |
Aszonta haver hogyha ezt megnyerjük akkor le fognak állni a vérmes emberek, szal tán feledésbe merül gyorsan ez az igen intelligens játék:)
|
Quote:
Még csak negyedikek vagyunk. :) Sőt, ha elsők leszünk egyszercsak, és van még 8000 forduló, akkor akár a kétszázadik helyre is visszaküldhetnek. :) |
Quote:
Megnéztem, az első fordulóban még otherország is megvert bennünket...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár a szigeten bizti ráérnek, a szellemek meg aztán pláne... Akkor mégse olyan ciki... ;) |
Quote:
|
Game 5 starts on Monday June 11th
|
egy nagyon hülye kérdés, de pontosan nem tudni mikor kezdödik???
mert gondoltam hajnalban nyomok párat szép hazánknak, de nem ment még:( sőt még mindig nem megy:S |
Valóban kezdődhetne már, mert ma végre segíthetnék az üzbégeknek is. ;)
http://forum.queosia.com/pic/uzbeg.jpg |
6 helyet sikerült javítanom az üzbégeken. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
|
Quote:
|
Ejj ha jól nézem jól bekezdtek a japók:mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem már a Guglinál feltűnt, amikor a "Go to Google Magyarország" helyett megjelent a "Go to Google O'zbekiston" felirat :D |
na beszáltam én is a klikkelésbeXD
olyan 10 szálon nyomom éppen:D |
Vezetünk megint, jó ez az e2c3 :)
|
Jelenlegi éllás:
1. Japan 553,265,284 2. Hungary 536,191,567 3. Taiwan 25,121,638 -17 milla a hátrány , Új feltörekvő jött a dobogóra- |
Aki teheti nyomja, most durva a verseny :)
|
Quote:
|
miaza e2c3?
|
Quote:
Ha nincs kedved kódot irogatni, akkor helyetted beirják az önkéntes fanatikusok. Van akinek a gépe nem tud sok klienst futtatni, igy inkább kódot irogat. Most éppen itt: http://e2c3.tx.hu/default.html |
All times are GMT +1. The time now is 07:38. |