![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én is csak az 5.-ik szinten lévő orimat tettem be, mert a 3.-ik szinten lévő orimat heccből kicsit szétrendették és most épülgetek, meg képezgetek. Majd egy hét múlva beteszem.
|
Quote:
Az lehet hogy főleg varis, de nem nagyon fedeztem vele, csak a csopi legelején... |
Quote:
|
Jól van na már látom nagy hülyeség volt ide írni, csak azért tettem, mert a csoport nagy részénél %-os arányokban még így varisként is hadisabb vagyok... :D
|
Quote:
|
a témafelvetés normális hadióriást jelölt, de a reagálásábol átlagosra gondolt.
nekem volt szerencsém régebben varis óriásként végignyomni 3. szintig, és élezett varis szövivel épp bejutni A-ba. igy rengeteg gömböt láttam. ezek alapján az a véleményem, hogy a függők, (és ide tartozik valószinüleg a fórumozók nagy százaléka) valóban 60% körüli barakk+torony aránnyal játszik, és valóban sikeres. de a többségnek 40-45% barakkja van és 5-10% tornya, és ezek egymással jól elharcolgatnak, vagy kivárással lesnek egy-egy kedvezö helyzetre (az óriás hadisok!). és soknál akad 3-10% "töltelék" épület is (plusz-tanya, plusz-kocsma, könyvtár, bank, 1-2 bánya!) és 5 alján is volt szerencsém körülnézni, van egy szint, ahol 10-böl 8 ori 199ha-os tekiiró (bár a nagy többség gnóm), másik 1% pedig máshogy gyüjt, de sokáig ott vadászik. és ennek a mezönek a széle a csoport 55%-ánál van. tehát a vagyongyüjtés (tamagocsi :)) igenis nagy mértékü. nem magamról beszélek, hanem a gömbözött óriásokrol, akik hadisnak mondhatók (én régen varis, most vari-hadis) (és a tény kedvéért: sok országrol nem volt éplistánk, azok felépitését a harci egységekböl full lakástekivel - saccoltunk) (utolsó szó módositva "számoltunk"-ról saccra) |
Quote:
|
Quote:
|
bocsi, a vicc nálam nem így néz ki...
|
Quote:
Annyira vágott a témába, mint a te varis óriásod. ;) Ne lovagolj lécci ezen. :) De a témához: Ahol mi ácsorgunk, ott szinte mindenki 14-15% templomot tart. Nincsenek 60% barakk+tornyos óriások... |
Én ezért raktam be az éplistámat, mert itt a 30%-os barakkos hadis sem sűrű, ennél magasabb barakk%-ú hadisokat a top 1%-ban találtam :D
|
Quote:
Elismerésem!:) |
Steve, kösz az észrevételt!
nem vagyok géniusz, mert valójában a számolás arra irányult, hogy milyen erös lehet. de ha a rengetésnél döl néhány könyvtár és bánya, akkor csak van belöle még néhány! föleg, ha a földelés is hozott töltelék épületeket. és az volt az általános. valóban, éplistánk alig volt, igy a "számolást" kijavitom "saccolás"ra. igen, nem vagyok még most sem vérprofi! de akkor is megmaradt a véleményem, hogy 2-4 szinten a hadisok ÁTLAGA tart 5-10% tölteléket |
Quote:
Jól mondja bitboss, láttam a saccolásait, és nagyon ritkán tévedett, de akkor is minimálisat. |
Quote:
akkor biztos céllövöldében lőtted az országodat:D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
off
Steve: mondtam már, hogy nem vagyok profi, akkor meg pláne nem voltam. elöször volt 45x annyi varim, mint hektárom, és kevés orit nem gömböztem. emellett eliteim voltak, és az élöhalott szövijeimtöl (ez volt 4L-ben, na!) vitt segitséggel voltak sikeres visszakiséréseim is. legtöbbször földre. és nem mondom, hogy néha nem volt szerencsém. 2B-ben pedig egyik szövim volt fullvaris, szintén kevés láthatatlan célponttal, a többiek és én inkább hadis, annyi varival, hogy a többség ne ártózzon ...ennyit a hitelességemröl, többet magánban téged pedig valóban tisztellek! /off |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
óriásban meg kifejezett penge |
Bitboss nincs miért tisztelned:) Én megértelek, csak nem azt írtad eredetileg, azért volt hihetetlen:)
|
Amugy eddig nem irtam ide semmit, mert nem tartom ertelmesnek a szavazast...
Nem mindig az atlagos a legjobb... Lehet epp az a legjobb, amibol csak keves van? Csak epp sok ido kell ra? Annyi mindentol fugg ez.... szovitol, csoporttol, embertol, idotol, jatekstilustol, penztol... Nem sok ertelmet latom az ilyen statisztikanak :) |
nekem pedig az a véleményem, hogy az átlagos országfelépitésnek igenis van jelentösége, mert ha valaki annál jobbat épit, akkor a normális?-komoly-élezett-valódi hadisok ugyan beverik, de Ö ezt a többieken vissza tudja szerezni, igy hosszu távon több sikere lehet, mint kudarca.
természetesen tisztában vagyok vele, hogy egy erös óriás hadisnak van 60-70% barakk+tornya, de annak fenntartásához gazdag háttér, sok idö, VIP szükséges. legyünk már tisztában azzal, hogy egy 450ezres regisztrálási sorszámig eljutott játékban a többség nem függö, legfeljebb a hangadók. egyrészt várok egy éplistagyüjtö tolist, aki igazolja vagy megcáfolja a 45-50%-os barakk+torony saccomat másrészt várom a minuszokat :p |
Quote:
|
Quote:
mellébeszélhetünk tehát arrol, hogy mit lehet tartani, de itt arrol van szó, hogy a valóságban a többség mit tart! |
Quote:
|
Quote:
|
a lenti kettö mellett van még egy 48+10%-os hadis és egy varis.
Akkor ezeket minek tartod? Szabad terület: 17 Ház: 114 Barakk: 259 Kovácsműhely: 1 Tanya: 65 Könyvtár: 19 Raktár: 11 Bányák: 3 Őrtorony: 51 Kocsma: 20 Templom: 51 Kórház: 5 Bank: 1 Szabad terület: 67 Ház: 100 Barakk: 257 Tanya: 55 Raktár: 14 Őrtorony: 37 Kocsma: 35 Templom: 57 Kórház: 10 Bank: 8 mert Ök hadisnak tartják magukat vagy ezt :) Ház 110 18% Barakk 262 44% Tanya 43 7% Könyvtár 1 0% Raktár 32 5% Őrtorony 60 10% Kocsma 10 2% Templom 70 12% Bank 12 2% |
Ezeket már hadisnak mondanám, azért mind1ik 50% körül van:D bár egy óriásnak sokalom a 10 kocsmát is:p
|
Quote:
Bár mondjuk, ha aszondod, hogy az egyik 5-ös csopi alsó fele jobbára termelő, az még így is sok.. Legalább nem teljesen alap nélkül hódítanak a 60%-os hadik. :) ---- Quote:
Láttam felmerülni a "legjobb" kifejezést is, mint alternatívát. Na ekkora sületlenséget még életemben nem hallottam. ;) Nem is értem hogy jött ez ide, tekintve hogy nem erről folyik a beszéd. |
off
menj be a diliházba, és megtanulod a két szó közötti különbséget! bár a hóditóban a különbség nincs ekkora :) /off tanácsnak a 60% barakk+torony arányt jónak tartom, én is majdnem azt javasolnám ... a 10% templomot növelném egy kicsit (2-5%) a barakkok kárára akkor is, ha hadis. véleményem az, hogy az óriás a faji tulajdonságai miatt tolódjon kicsit a vari irányba. de tény ... élezés esetén is sokan nem merik vállalni a napi többszöri etetést (soknak a napi 1 is élezés), mert ugyan tudnak napi többször, de nem tudnak egyenletes ritmusban ránézni az orira. az meg növeli a tanyaigényt. |
bitbossal teljesen egyet értek
2 db gömbből meg lehet mondani nagyon sok mindent, pontosan!! (pl:ház,barakk,kocsma,templom,tanya ez már az épületek túlnyomó többsége, abból meg,hogy mennyi íja van, abból saccra meg lehet mondani mennyi a tornya,mert a legtöbb játékos tele tartja a tornyait!) másrészt egy kocsma nélküli óriásról nem nagy cucc éplistát szerezni!(még varis óriással sem, mert pl én is tartok 2%kocsmát) jelenleg 2/B ben tevékenykedek, és ha szeretnétek akkor szerezhetek ide éplistákat, olyan hadis óriásokról amik játszhatóak is!(nem 3-4körös éheztett hiperélezett penge orikról!) |
All times are GMT +1. The time now is 18:12. |