Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

jura 05-21-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by A.S.o.T. (Post 97298)
Az üzenetek tartalmának jelentgetését nem lehet fórumon eldönteni, nyílván azért sem lehet bemásolni az üzenet tartalmát.

igen, pl. azért

Synkel 05-21-2007 21:06

Quote:

Gondolom a topic-ot nem azért nyitotta hogy érveljen az üzenet jelentése mellett. (ugye Invisible?)
Ez akkor sem arról szól, hogy mi legyen azzal az országgal. Az üzenetek tartalmának jelentgetését nem lehet fórumon eldönteni, nyílván azért sem lehet bemásolni az üzenet tartalmát.

Szerintem Ati nemrég beírta miért nem lehet zöldeket ide bemásolni...

Kubbi 05-21-2007 21:12

Engem ért sérelem, bár nem ilyen jellegű.
Egy kezdő, még hulla koromban, 2-3 fosztás után fenyegetet hogy feljelent, mert hogy honnan tudtam, hogy mennyivel kell mennem ha mf-vagyok, és biztos kértem havertől gömböt...
Persze ő is hulla volt, hogy szöviben-e, azt nem tudom...
No mind 1 még fél nap irogatott, hogy küldjek mnt-t vagy jelent. És át leszek rakva. Majd váltott üzi stílust, és visszaszámolni kezdett. hogy még 53 percem van, és repülök... Még 48perc...
Ezek után adtam neki pár pusztítást, de már nem volt ugyanolyan a játék.

Mellesleg, zöldben, nincs az az írás, ami megbántana. Ha olyan ostoba volt, hogy csúnyát ír, hát jelentem.
Ha nem ír csúnyát, akkor meg azért nem bánthat meg. :)

Csokibácsi 05-21-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 97252)
hmmm fincsi flame party....

popcorn-t vki? :)

Köszi, van http://www.tms.hu/smiley/popcorn.gif

invisible 05-21-2007 21:19

Quote:

Gondolom a topic-ot nem azért nyitotta hogy érveljen az üzenet jelentése mellett. (ugye Invisible?)
Ez akkor sem arról szól, hogy mi legyen azzal az országgal. Az üzenetek tartalmának jelentgetését nem lehet fórumon eldönteni, nyílván azért sem lehet bemásolni az üzenet tartalmát.

Kedves én ezt a topicot azzal a céllal nyitottam, hogy akit ilyen, vagy hasonló sérelem ér a játékba azok itt elmondhassák, megbeszélhessék ezt a problémát és ne a játékba kelljen levezetni a felhalmozódott feszültségünk, mert nem lenne jó ha a játék elvesztené a varázsát vagy máson csattanbna az ostor egy két ilyen gazenber miatt.

invisible 05-21-2007 21:31

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 97303)
Engem ért sérelem, bár nem ilyen jellegű.
Egy kezdő, még hulla koromban, 2-3 fosztás után fenyegetet hogy feljelent, mert hogy honnan tudtam, hogy mennyivel kell mennem ha mf-vagyok, és biztos kértem havertől gömböt...
Persze ő is hulla volt, hogy szöviben-e, azt nem tudom...
No mind 1 még fél nap irogatott, hogy küldjek mnt-t vagy jelent. És át leszek rakva. Majd váltott üzi stílust, és visszaszámolni kezdett. hogy még 53 percem van, és repülök... Még 48perc...
Ezek után adtam neki pár pusztítást, de már nem volt ugyanolyan a játék.

Mellesleg, zöldben, nincs az az írás, ami megbántana. Ha olyan ostoba volt, hogy csúnyát ír, hát jelentem.
Ha nem ír csúnyát, akkor meg azért nem bánthat meg. :)

Látod pont az ilyenekről beszélek, miért nem lehet a játék, játék???
Miért kell a játékba személyes érzelmeket is belevinni.
Milyen jó lenne ha megmaradnának a játékosok ellenfeleknek és nem válnának ellenségekké...

Kubbi 05-21-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 97308)
Látod pont az ilyenekről beszélek, miért nem lehet a játék, játék???
Milyen jó lenne ha megmaradnának a játékosok ellenfeleknek és nem válnának ellenségekké...

Ez igaz :)
Eddig én a legjobbat 5/X-ben háborúztam, 200hekin.
Közben jól elbeszélgettünk. :)

jura 05-21-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 97308)

Azért amikor felgyújtotta 2 ori (rajtam bosszulták meg szövetségesem akcióját)
a házaim majd felét, akkor valahogy érdekes módon érzelmek támadtak bennem, pedig nem vittem bele azokat, lehet hogy én vagyok fura, de valahogy azon nem tudtam volna velük ellevelezgetni valahogy így:

"Hali, baró volt a mai házgyújtás!
Hogy tudtatok ilyen ügyesek lenni?
Na majd holnap én jövök (csak azt tudnám hogyan, amikor szétverték a hetek alatt felépített országomat)"

Érzelmek igenis hozzátartoznak a játékhoz, csak esetleg nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki,mint ami - túl kell lendülni rajta!

Tehát nem írogattam nekik,nem vinnyogtam ,nem könyörögtem, nem fenyegetőztem...
restart és később elkaptam az egyiket...türelmes játékkal

dumdum 05-21-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 97235)
Ha az vagy akire gondokok akkor a kijelentésem okát meg is indokoltam azzal hogy mikor szöviztünk megigérted mindenbe támogatsz majd amikor segítséget kértem egy ori ellen tőled mint szövitársamtól te elmondtad a véleményed és hátatfordítottál nekem és a szövinek s nem segítettél.
Ugye így volt????
Nos akkor már meg is indokoltam az akkori kijelentésem....
Ha valaki megigéri a szövi társának, hogy segít a bajban és segít összetartani a szövit majd utánna ezt a szavát megszegi akkor vajon minek nevezzem???
Ha már felvetetted ezt a témát itt akor, hogy mások is lássák miről van szó a másik dolog ez volt: szöviben mindenki mindenét 50% -ra állította, hogy ha baj van akkor bár ki tudjon a másiknak a maximálisan segíteni.
Szóltam, hogy légyszives te is tedd ezt.
Te nemet mondtál és egyedül te húztál ki a szöviből, pedig megigérted segítesz összetartani a szövit és csak ezért léptem be a szövibe mert mindenbe számítottam rád.
Hát cserben hagytál és megszegted az adott szavad!
Ha nem így volt javits ki....

Batuval elég rég játszok eggyüt.(Talán még énis lehet hogy ott voltam abban a szöviben.Ki tudja...)De az idők folyamán megismertem őt.Sokmindenben eggyütt voltunk,sokmindent lehet mondani róla,de azt hogy nem tartja a szavát azt nem!!!Egyenes, öszinte ember( nem akarlak fényezni Batu)és soha nem hadja cserben a társait!Viszont a fafejüséget nem igazán tolerálja...

Robin 05-21-2007 22:52

Quote:

Originally Posted by dumdum (Post 97322)
Batuval elég rég játszok eggyüt.(Talán még énis lehet hogy ott voltam abban a szöviben.Ki tudja...)De az idők folyamán megismertem őt.Sokmindenben eggyütt voltunk,sokmindent lehet mondani róla,de azt hogy nem tartja a szavát azt nem!!!Egyenes, öszinte ember( nem akarlak fényezni Batu)és soha nem hadja cserben a társait!Viszont a fafejüséget nem igazán tolerálja...

Amennyiben jól olvastam ez a topic nem Batu és Invisible régi konfliktusának megtárgyalására lett nyitva. Szerintem nyissatok külön topicot neki ha nem tudtok felette napirendre térni :D

Ditke 05-21-2007 22:57

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 97323)
Szerintem nyissatok külön topicot neki

Nem hiszem, hogy Batu örülne neki, Ő nem az a fajta ember, aki ilyesmivel akarna villogni. Csak teszi a dolgát, és nem is akár hogy!

Robin 05-21-2007 22:57

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97325)
Nem hiszem, hogy Batu örülne neki, Ő nem az a fajta ember, aki ilyesmivel akarna villogni. Csak teszi a dolgát, és nem is akár hogy!

Én se gondoltam komolyan a külön topicot :D

Batu 05-21-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 97323)
Amennyiben jól olvastam ez a topic nem Batu és Invisible régi konfliktusának megtárgyalására lett nyitva. Szerintem nyissatok külön topicot neki ha nem tudtok felette napirendre térni :D

Igen jól olvastad. Ez a sérelmeink nevű topic. Tehát ez miért is nem fér ez bele? Szerintem te inkább offolsz:D:D De félre a tréfát.
Köszi a fényezést mindenkitől, de részemről a vita zárva.

invisible 05-22-2007 10:41

Szuper....:p:p:p
Örülök, hogy van aki a topicot saját fényezésére szeretné fordítani de ez a tényeken nem változtat hogy az a fény csak délibáb és soha nem létezett.
Mindenesetke kábításnak aranyos de a tényeken nem változtat és nem módosítja az árulás tényét:D:D:D
Szóval hajrá, próbáld csak fényezni a nemlétező becsületed batu mert ráfér a fényezés.
Legalább valamennyire megpróbálod magad meggyőzni arról hogy cserbenhagytad a szövetségeseid!!!
Még jó hogy van pár barátod akik a nem létező dolgot is vélik eszükbejutni.:p:p:p
Az ilyen késői felismerés mindig meggyőző tud lenni:D:D:D
Remélem a berozsdásodott becsületeden sikerűl kicsit fényezned, mind addig amíg valaki ujra ki nem ismer és talán egyszer majd épp így a szemedbe mondja hogy hazug és becstelen vagy.....
Látod én megmondom válalva a kockázatot, hogy tán igaz szavaimért a hódítóból is tiltanak örökre.
Pedig elhiheted kedves játékom mert mikor még éltek a szüleim rengeted vipet öltem bele.
De nekem akkor is fontosabb a becsületem és az igazság, az hogy elmondjam te a szövetség szégyene voltál mert elárultad...
Gyáva alak voltál mert féltetted a tekercseid!!!!!!!!!!
Az ilyen embert semmire sem becsülöm, akinek fontosabb a saját érdeke mint a szövetségesei....
Na most már legalább van mit fényezned!:D:D:D
Hajrá láss hozzá:p:p:p

invisible 05-22-2007 10:44

Kell e szappan hogy kimosd ebből magad Batu?

Ha igen szólj és elmegyek holnap kihordok pár újságot hogy kimosd magad ebből:D:D:D

Ati 05-22-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 97367)

Ha jól emlékszem, akkor onnan indult a topic, hogy miért kell a másikat sárral dobálni, miért kell mindenfélének nevezgetni, és mindenfélét mondani róla.

Te indítottad a témát.

Szóval miért is kell?

Ditke 05-22-2007 11:14

Quote:

Örülök, hogy van aki a topicot saját fényezésére szeretné fordítani de ez a tényeken nem változtat hogy az a fény csak délibáb és soha nem létezett.
Mindenesetke kábításnak aranyos de a tényeken nem változtat és nem módosítja az árulás tényét:D:D:D
Szóval hajrá, próbáld csak fényezni a nemlétező becsületed batu mert ráfér a fényezés.
Legalább valamennyire megpróbálod magad meggyőzni arról hogy cserbenhagytad a szövetségeseid!!!
Még jó hogy van pár barátod akik a nem létező dolgot is vélik eszükbejutni.:p:p:p
Remélem a berozsdásodott becsületeden sikerűl kicsit fényezned, mind addig amíg valaki ujra ki nem ismer és talán egyszer majd épp így a szemedbe mondja hogy hazug és becstelen vagy.....
Látod én megmondom válalva a kockázatot, hogy tán igaz szavaimért a hódítóból is tiltanak örökre.
Pedig elhiheted kedves játékom mert mikor még éltek a szüleim rengeted vipet öltem bele.
De nekem akkor is fontosabb a becsületem és az igazság, az hogy elmondjam te a szövetség szégyene voltál mert elárultad...
Az ilyen embert semmire sem becsülöm, akinek fontosabb a saját érdeke mint a szövetségesei....

Angelika! Szerintem ez nagyon durva volt!:mad: Nem fényezem Batut, de mikor elkezdtem játszani a Hódítón, nagyon sokan kihasználták a tudatlan bénaságomat. Egyedül Ő volt az, aki felnyitotta a szemem, és segített. Te megsértődhetsz bizonyos dolgokért, más meg állja, ahogy -szerintem visszataszítóan- kritizálod?! Kicsit gondolkodj!?:mad:

Tsobi 05-22-2007 11:17

Quote:

Igaz,ami igaz.. de az ilyesmit priviben vagy a hódon belül zöldben kéne elintézni,ha már az ilyen hangsúly felé közelítünk ...
( bár nem hallottam,el tudom képzelni :p)

Csokibácsi 05-22-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97376)
Te megsértődhetsz bizonyos dolgokért, más meg állja, ahogy -szerintem visszataszítóan- kritizálod?! Kicsit gondolkodj!?:mad:

Nem csak szerinted. Kicsit szánalmas.

Goldy 05-22-2007 12:09

Flame flame flame....

Gyula 05-22-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 97403)
Flame flame flame....

Mi az a flame?

Az elfet ért változások is bele tartozna ka sérelem kategóriába vagy azzal menjek a dühöngőbe?

API 05-22-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 97412)
Mi az a flame?

Az elfet ért változások is bele tartozna ka sérelem kategóriába vagy azzal menjek a dühöngőbe?

:) inkább a sóhivatalba:)
indítványozom a fajok eltörlését, a személyiségek mexűntetését, a többnejűség törvényesítését és .

asszem most off.:)

ja. sérelmezem az üvegházhatást. a sarkvidéki jég vékonyodását:)
és persze világbéke...:) na, ki szavaz rám?:):D

jura 05-22-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 97403)
Flame flame flame....

nehogy mi is lángra kapjunk a dühöngőktől :)

Remedy 05-22-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 97412)
Mi az a flame?

A flame az kb olyan offtopic hozzaszolas, aminek semmi koze az eredeti temahoz, ezzel szembe meg jol sertegetik is egymast, szemelyeskednek, es olyanokat irnak egymasnak, ami senkit nem erdekel, es csak kettojukre tartozik...

Remedy 05-22-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 97382)
Nem csak szerinted. Kicsit szánalmas.

Egyre tobbet ertek egyet Csokibacsival....

(Nem volt a ket ember kozott vmi melyebb erzes? Mas legalabbis nem indokolna az ilyen mervu erzelemkitorest) :)

Penya 05-22-2007 15:03

Quote:

Ez a csúcspont, mondd mennyit érhet ott a tekercs? Milliót darabja vagy mi olyan drága abban hogy úgy félteni kell?

Ja és továbbra is kitartok a szappanopera mellett

Dragi 05-22-2007 15:12

Nekem is van sérelmem megoszthatom veletek ?:p:D

#Lopakodó# 05-22-2007 15:18

:D :D :D
Quote:

Originally Posted by API (Post 97413)
:) inkább a sóhivatalba:)
indítványozom a fajok eltörlését, a személyiségek mexűntetését, a többnejűség törvényesítését és .

asszem most off.:)

ja. sérelmezem az üvegházhatást. a sarkvidéki jég vékonyodását:)
és persze világbéke...:) na, ki szavaz rám?:):D

Teljes mértékben eggyet értek.:D :D :D

laci 05-22-2007 15:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 97457)
A flame az kb olyan offtopic hozzaszolas, aminek semmi koze az eredeti temahoz, ezzel szembe meg jol sertegetik is egymast, szemelyeskednek, es olyanokat irnak egymasnak, ami senkit nem erdekel, es csak kettojukre tartozik...

Ha senkit nem érdekelne, nem járnánk ide, olvasgatnánk és reagálnánk a fejleményekre ;)

Kutyuleee 05-22-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 97493)
Ha senkit nem érdekelne, nem járnánk ide, olvasgatnánk és reagálnánk a fejleményekre ;)

Akkor úgy lehet megfogalmazni, amihez semmi köze az olvassó "közönség"nek.
Nem hiszem hogy sok közünk lenne a szövi szétszakadásának körülményeihez, majd az utána levő személyes támadásokhoz, emellett ezek nem az eredeti témához kapcsolodnak

Goldy 05-22-2007 15:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 97493)

Sokan bulvárlapokat is járatnak :)
Más szennyését nézegetni....

laci 05-22-2007 15:45

Amúgy meg a témanyitó hsz-hoz:

sajnálom, invisible, hogy az életed így alakult, és örülök hogy azért feltaláltad magad, és nem törtél össze. De van egy olyan érzésem, hogy az illető abszolút vaktában írt, nem tudott semmit a háttérről, így "csak" bunkó volt, de nem akart ennyire beletaposni az érzéseidbe.

A folytatásról viszont annyit, hogy ha te itt helyben sértegetsz másokat, okkal vagy ok nélkül (ezt mi, kívülállók soha nem fogjuk megtudni), akkor miben vagy jobb, mint a téged megbántó alak? Jó, rendben, ő sokkal fájóbb dolgokba nyúlt bele, de a gesztus ugyanaz.

Batu 05-22-2007 16:31

Quote:

Sem a becsülésedre, sem a sértegetésedre nincs szükségem, ezért kérlek ne is tedd ezt! Nem akarok vitázni veled, de sajnos nem tudom szó nélkül hagyni. Akinek kellett már bizonyítottam, szerencsére te nem tartozol sem klántársaim ,sem szövettségeseim közé. Kérlek ezentúl mellőzd a velem kapcsolatos hozzászólásokat! További jó játékot kívánok!

Ditke 05-23-2007 21:13

Igaz nem a játékon belül, de a játékkal kapcsolatos, és én ezt sértésnek veszem:

Kedves Angelika!

Megnéztem ma a honlapodat, a főoldal baloldali menüsorában megnéztem az a képet, amit a Hódítós ellenfeleidnek ajánlasz. Szerintem te beteg vagy, menj orvoshoz! Ennyi...:mad:

laci 05-23-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97927)
Igaz nem a játékon belül, de a játékkal kapcsolatos, és én ezt sértésnek veszem:

Kedves Angelika!

Megnéztem ma a honlapodat, a főoldal baloldali menüsorában megnéztem az a képet, amit a Hódítós ellenfeleidnek ajánlasz. Szerintem te beteg vagy, menj orvoshoz! Ennyi...:mad:

Pffff... jó hogy ő rohamot kap annyitól, hogy "éhenkórász", de neki szabad sírkövet címezni az ellenfeleinek...

Goldy 05-23-2007 21:28

Hogy is volt ez az ellenfél vs. ellenség duma? LOL :)

Ditke 05-23-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by laci (Post 97932)
Pffff... jó hogy ő rohamot kap annyitól, hogy "éhenkórász", de neki szabad sírkövet címezni az ellenfeleinek...

Igen, a munkám során elég sok beteges dologgal találkozom, de Ő "szabadon szaladgál". Elképzelni is rossz, mi lesz vele, ha a való életben kibontakozik az igazi énje. Én nem szívesen játszom ilyen emberrel.

laci 05-23-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 97934)
Hogy is volt ez az ellenfél vs. ellenség duma? LOL :)

Atyaég, ha az ellenfeleinek sírkő, akkor az ellenségeinek micsoda? :D

Ditke 05-23-2007 21:31

Quote:

Originally Posted by laci (Post 97936)
Atyaég, ha az ellenfeleinek sírkő, akkor az ellenségeinek micsoda? :D

Azok jelzés nélkül elkaparva...

Csokibácsi 05-23-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97927)
Megnéztem ma a honlapodat, ...

Azt a leborult, de nem gyenge egy oldal. A "Hogyan ne csináljunk honlapot" verseny tiszteletbeli örökös első helyezettje. Külön poén, hogy kikapcsolt js-el csak kb. a 99%-a hal meg :P

Köszi Ditke, you made my day :)

All times are GMT +1. The time now is 18:25.