![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerintem Ati nemrég beírta miért nem lehet zöldeket ide bemásolni... |
Engem ért sérelem, bár nem ilyen jellegű.
Egy kezdő, még hulla koromban, 2-3 fosztás után fenyegetet hogy feljelent, mert hogy honnan tudtam, hogy mennyivel kell mennem ha mf-vagyok, és biztos kértem havertől gömböt... Persze ő is hulla volt, hogy szöviben-e, azt nem tudom... No mind 1 még fél nap irogatott, hogy küldjek mnt-t vagy jelent. És át leszek rakva. Majd váltott üzi stílust, és visszaszámolni kezdett. hogy még 53 percem van, és repülök... Még 48perc... Ezek után adtam neki pár pusztítást, de már nem volt ugyanolyan a játék. Mellesleg, zöldben, nincs az az írás, ami megbántana. Ha olyan ostoba volt, hogy csúnyát ír, hát jelentem. Ha nem ír csúnyát, akkor meg azért nem bánthat meg. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Miért kell a játékba személyes érzelmeket is belevinni. Milyen jó lenne ha megmaradnának a játékosok ellenfeleknek és nem válnának ellenségekké... |
Quote:
Eddig én a legjobbat 5/X-ben háborúztam, 200hekin. Közben jól elbeszélgettünk. :) |
Quote:
Azért amikor felgyújtotta 2 ori (rajtam bosszulták meg szövetségesem akcióját) a házaim majd felét, akkor valahogy érdekes módon érzelmek támadtak bennem, pedig nem vittem bele azokat, lehet hogy én vagyok fura, de valahogy azon nem tudtam volna velük ellevelezgetni valahogy így: "Hali, baró volt a mai házgyújtás! Hogy tudtatok ilyen ügyesek lenni? Na majd holnap én jövök (csak azt tudnám hogyan, amikor szétverték a hetek alatt felépített országomat)" Érzelmek igenis hozzátartoznak a játékhoz, csak esetleg nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki,mint ami - túl kell lendülni rajta! Tehát nem írogattam nekik,nem vinnyogtam ,nem könyörögtem, nem fenyegetőztem... restart és később elkaptam az egyiket...türelmes játékkal |
Quote:
Batuval elég rég játszok eggyüt.(Talán még énis lehet hogy ott voltam abban a szöviben.Ki tudja...)De az idők folyamán megismertem őt.Sokmindenben eggyütt voltunk,sokmindent lehet mondani róla,de azt hogy nem tartja a szavát azt nem!!!Egyenes, öszinte ember( nem akarlak fényezni Batu)és soha nem hadja cserben a társait!Viszont a fafejüséget nem igazán tolerálja... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen jól olvastad. Ez a sérelmeink nevű topic. Tehát ez miért is nem fér ez bele? Szerintem te inkább offolsz:D:D De félre a tréfát. Köszi a fényezést mindenkitől, de részemről a vita zárva. |
Szuper....:p:p:p
Örülök, hogy van aki a topicot saját fényezésére szeretné fordítani de ez a tényeken nem változtat hogy az a fény csak délibáb és soha nem létezett. Mindenesetke kábításnak aranyos de a tényeken nem változtat és nem módosítja az árulás tényét:D:D:D Szóval hajrá, próbáld csak fényezni a nemlétező becsületed batu mert ráfér a fényezés. Legalább valamennyire megpróbálod magad meggyőzni arról hogy cserbenhagytad a szövetségeseid!!! Még jó hogy van pár barátod akik a nem létező dolgot is vélik eszükbejutni.:p:p:p Az ilyen késői felismerés mindig meggyőző tud lenni:D:D:D Remélem a berozsdásodott becsületeden sikerűl kicsit fényezned, mind addig amíg valaki ujra ki nem ismer és talán egyszer majd épp így a szemedbe mondja hogy hazug és becstelen vagy..... Látod én megmondom válalva a kockázatot, hogy tán igaz szavaimért a hódítóból is tiltanak örökre. Pedig elhiheted kedves játékom mert mikor még éltek a szüleim rengeted vipet öltem bele. De nekem akkor is fontosabb a becsületem és az igazság, az hogy elmondjam te a szövetség szégyene voltál mert elárultad... Gyáva alak voltál mert féltetted a tekercseid!!!!!!!!!! Az ilyen embert semmire sem becsülöm, akinek fontosabb a saját érdeke mint a szövetségesei.... Na most már legalább van mit fényezned!:D:D:D Hajrá láss hozzá:p:p:p |
Kell e szappan hogy kimosd ebből magad Batu?
Ha igen szólj és elmegyek holnap kihordok pár újságot hogy kimosd magad ebből:D:D:D
|
Quote:
Te indítottad a témát. Szóval miért is kell? |
Quote:
Angelika! Szerintem ez nagyon durva volt!:mad: Nem fényezem Batut, de mikor elkezdtem játszani a Hódítón, nagyon sokan kihasználták a tudatlan bénaságomat. Egyedül Ő volt az, aki felnyitotta a szemem, és segített. Te megsértődhetsz bizonyos dolgokért, más meg állja, ahogy -szerintem visszataszítóan- kritizálod?! Kicsit gondolkodj!?:mad: |
Quote:
Igaz,ami igaz.. de az ilyesmit priviben vagy a hódon belül zöldben kéne elintézni,ha már az ilyen hangsúly felé közelítünk ... ( bár nem hallottam,el tudom képzelni :p) |
Quote:
|
Flame flame flame....
|
Quote:
Az elfet ért változások is bele tartozna ka sérelem kategóriába vagy azzal menjek a dühöngőbe? |
Quote:
indítványozom a fajok eltörlését, a személyiségek mexűntetését, a többnejűség törvényesítését és . asszem most off.:) ja. sérelmezem az üvegházhatást. a sarkvidéki jég vékonyodását:) és persze világbéke...:) na, ki szavaz rám?:):D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Nem volt a ket ember kozott vmi melyebb erzes? Mas legalabbis nem indokolna az ilyen mervu erzelemkitorest) :) |
Quote:
Ja és továbbra is kitartok a szappanopera mellett |
Nekem is van sérelmem megoszthatom veletek ?:p:D
|
:D :D :D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem hiszem hogy sok közünk lenne a szövi szétszakadásának körülményeihez, majd az utána levő személyes támadásokhoz, emellett ezek nem az eredeti témához kapcsolodnak |
Quote:
Más szennyését nézegetni.... |
Amúgy meg a témanyitó hsz-hoz:
sajnálom, invisible, hogy az életed így alakult, és örülök hogy azért feltaláltad magad, és nem törtél össze. De van egy olyan érzésem, hogy az illető abszolút vaktában írt, nem tudott semmit a háttérről, így "csak" bunkó volt, de nem akart ennyire beletaposni az érzéseidbe. A folytatásról viszont annyit, hogy ha te itt helyben sértegetsz másokat, okkal vagy ok nélkül (ezt mi, kívülállók soha nem fogjuk megtudni), akkor miben vagy jobb, mint a téged megbántó alak? Jó, rendben, ő sokkal fájóbb dolgokba nyúlt bele, de a gesztus ugyanaz. |
Quote:
Sem a becsülésedre, sem a sértegetésedre nincs szükségem, ezért kérlek ne is tedd ezt! Nem akarok vitázni veled, de sajnos nem tudom szó nélkül hagyni. Akinek kellett már bizonyítottam, szerencsére te nem tartozol sem klántársaim ,sem szövettségeseim közé. Kérlek ezentúl mellőzd a velem kapcsolatos hozzászólásokat! További jó játékot kívánok! |
Igaz nem a játékon belül, de a játékkal kapcsolatos, és én ezt sértésnek veszem:
Kedves Angelika! Megnéztem ma a honlapodat, a főoldal baloldali menüsorában megnéztem az a képet, amit a Hódítós ellenfeleidnek ajánlasz. Szerintem te beteg vagy, menj orvoshoz! Ennyi...:mad: |
Quote:
|
Hogy is volt ez az ellenfél vs. ellenség duma? LOL :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi Ditke, you made my day :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:25. |