![]() |
Quote:
1/A-ban viszont képtelenség beverni! Így hát ne is ártogassa nekem akkor a hadikat! |
Érdekes. Nem elég, hogy kiírtották az elfet, valakinek ez még mindig nem elég...
Gratulálok "Tisztelt" Hadisok. Komolyan, annyira szánalmas lett, hogy már csak azért nem verek be több elfet, mert halottba nem szép dolog belerúgni... Érdekes, az elfet 20% és 30% védőerővel si be lehet verni. (Minden szinten!) De most nagyjából minden MF elf restartolhat, vagy szintet léphet, mint akármi más faj... Szerintem is durva volt ez a negatív 'bónusz'. És továbbra sem vagyok elf, még mielőtt valaki meggyanusít azzal, hogy magamnak harácsolok előnyöket. Ez nem tamagocsi faj. A tamagocsi legalább amíg laposelemet cserész benne, életben marad. Ez életképtelen. Hozzáteszem, óriás hadissal agyon lehet ütni egy elfet 1/A-n kívül mindenhol. És odafönt eddig is történtek elf beütések. Aki azt állítja, hogy nem lehet beverni egy elfet, az egyszerűen hazudik. De most ahogy mondták többen is: INGYENFÖLD. |
Érdekes lenne egy statisztika arról most hányan játszanak elfel (1/A-ban és normál csopikra bontva) és hányan fognak 1-2 hónap múlva.
|
Kíváncsi lennék, hogy nem túlélő gnómból most mennyi hullik 1 akcióval? Mindegy, mekkora területen, majd számolunk.
|
Quote:
Ezt nem értem. Elmagyaráznád kérlek? :) De még mindig nem fogom fel ésszel, hogy az "A" miatt miért kellett az egész játékban ezt megkapnia... :( |
Quote:
|
hallottatok.. ne sirjatok.. megvan a +10% vedelem (ami X eve mar ki volt irva).. lehet fajt valtani ezerrel.. mondjuk egy statisztikara kivancsi lennek majd elfe szamara most, es mondjuk 2-3 het mulva..:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
így az elf egy kicsit hasonlít az óriásra
ugye az óriás nagyon jól van védve a tolvajok ellen (a szieszta miatt), ezért az óriás hadis-varis az elf meg nagyon jól van védve a hadi ellen, de mostmár nem lesz tolis-varis :D |
Quote:
Most az elfek aránya 10,36%. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Már te is:D Pedig nekem úgy tünt egyedűl neked tetszik a változás:D:D |
Quote:
|
Quote:
Tekercset azért még szépen lehet majd lopni tröpitől, orktól és a +30% védelem miatt egy mf elfet nehéz lesz megbüntetni. Az 5* rúnaigény meg sztem semmit sem számít. |
Quote:
lehet hogy inkább átváltanak óriásra és akkor majd az óriást is gyengíted csakhogy ne legyen tamagocsi ?:) aztán majd jöhet a gnóm mivel mással már majd nem lehet játszani :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legközelebb mi jön majd? Vegyük el az óriástól a sziesztát, mert az most a legbunkerebb faj? Ez már vicc... Kellett a malusz, de nem ILYEN mértékü, igenis elfként innentől élő céltáblának érzem magam. Ha kevés a tolid, leölik a varikat és még csak a tolikészüjét se tudod levinni a delikvensnek... Ha kevés a varid, akkor a toliknak lőttek és megintcsak nem tudsz tenni ellene... Ez azért már nonszensz... |
Off
Off:
én már csak azon csodálkozom, hogy az élőhalotton évek óta megy a vita, hogy miképpen lehetne játszhatóbbá tenni, ehhez képest az elfet pillanatok alatt átalakítottuk. |
óóó
Én sajnálom az elfet, mer egy szinten voltam vele, és nagyon a szivemhez nőtt, de egyet kell értenem abban, hogy a Tolkien óta az elfekről (nála tündékről) alkotott kép nem egyezik meg azzal, hogy tolvajkodik, be kell látnom.
|
Éljenek a mazoista elfek :) új korszak köszönt jöhetnek a Tamagocsi óriások :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Most megvan a védelem, ami "járt neki" a súgó alapján, de baromi nagy maluszokat kapott mellé... |
Az én szerény véleményem az,hogy ezzel még egy szöget vertetek abba a bizonyosba. Ami az utóbbi egy évben bevezetésre került,abból egyetlenegyet nem tudok kiemelni, főleg olyat nem,ami a játékosoknak jó lett volna. Ez már régen nem a játékról szól, mert az már élvezhetetlen lett, annak ellenére,hogy én Vip-es vagyok. Ez az egész már nem ér annyit,hogy fizessek érte. Tudom,erre az a válasz,hogy akkor töröljem magam. Ha ez így megy tovább nem én leszek az egyetlen,aki törli az oriját. Nem tudom végül kinek lesz rosszabb.
A legjobban az A lett tönkretéve. Ez az én saját véleményem,de olvastam már hasonlóakat máshol..... |
Quote:
A klántársaim viszont ütöttek természetesen. 5% ház 6% templom 89% barakk kellett hogy beférjen... |
Hátrányok:
* a veszteségek 30%-kal magasabbak, * a képzési költség 20%-kal nagyobb a tolvajok és a varázslók esetében, * a bányák 30%-kal kevesebbet termelnek, * a tolvajok mindenből 20%-kal kevesebbet zsákmányolnak, * a nem haszonszerző tolvajakciók eredményessége 80%-kal alacsonyabb, * a hadügyi tudománytekercsek írása 50%-kal drágább, * az ártó varázslatokhoz ötszörös mennyiségű rúna szükséges és használatukkor a varázslók 3%-kal jobban fáradnak, * felfedezni csak a csoport 10%-án álló ország területéig tud. Ha bunker faj az elf és tamagocsizunk vele akkor miért termelnek kevesebbet a bányái pl.? Olyan jók a hátrányai..annyira tetszik...:( |
Quote:
Az óriás az szív mással eleget, pl az egyáltalán nem tud támadó toliakciót indítani a sziesztájáért cserében, +50%-al kevesebbett hoz az elf 20%-val szemben no akkor hol kap az óriás +20% toli vari védelmet és 30%-ot katonai védelemre? A óriással inkább ne hasonlítgassuk toliban. |
Quote:
|
Quote:
ennyi brutálisan nem kellett volna leamortizálni az elfet |
Quote:
|
tudjátok mi a piszok nagy probléma??
az hogy mindenki jön mindennel és végül mindenki átsiklik egy csomó üzeneten, tehát higgadjunk le és szépen egymás után szóljunk;) hogy ezt az üzit észrevegyétek kiemelem...:) |
szerintem a maluszok melle,vegyetek el a 30%-bol a 10% ,mert meg csak az hianyzik neki,vagy kellene torolni
|
All times are GMT +1. The time now is 16:00. |