![]() |
Quote:
De az tény, hogy kiszűrne sok olyat aki tényleg csak olyan, hogy "nyissunk egy topikot mert ez milyen jó poén." (Azért végül is van benne valami. :rolleyes: ) |
Quote:
nem véletlenül nem nyitok topicot :) |
Quote:
Quote:
Nagyon elmentünk egy irányba, a fejlesztések felé, de itt ugyanúgy probléma az is, hogy teljesen "alap" kérdéseknek itt nyitnak témát, ahelyett, hogy picit utánajárnának. Nem azt nomdom, hogy mindenkinek kutya kötelessége fejből tudni az egészet, de alapvető infókat, mint pl "miért nem látom, hogy az ellenfelemnek milyen serege van, ha elf", illenék megtalálni a súgóban, elvégre arra való. |
Segitek szivesen megirni a tesztet :)
S jo otletnek tartom a topicnyitasos korlatozast is. |
Quote:
tehát tényléeg nem ártana valami korlátozás... |
Egyetértek Remy-vel teszt ügyben. Nem oldana meg semmit.
Támanyitás: a fejlesztéseken kívül sehol sem korlátoznám a frissen regisztráltakat, nem csak értelmetlen hülye kérdésekkel nyílnak új topic-ok, ne essünk már át a ló .... Tegyük meg Remy-t moderátornak :P |
Egyéni véleményem szerint ilyen korlátozásra semmi szükség, engem enyhén idegesítene egy ilyen teszt, a fórum azért van hogy mindenki szabadon feltehesse a kérdését, ötletét...
Ati meg csak takarítgasson azért tartjuk :) |
Quote:
|
közben én is gondolkodtam rajt:)
olyat tudnék elképzelni hogy egyfajta "minősítés" kelljen ahhoz, hogy a fejlesztések közt témát indíthasson valaki. lehetne ezt akár elismertséghez kötni... tudom is én, ahogy egyszerűbb:) és igenis, hódítós támákhoz való hozzászóláshoz is kelljen egy minimális minősítés, amit, hangozzék ez elsőre bármilyen aberráltan, esetleg egy könnyű, általános súgóbeli kérdésekből összeállított,teszt sikeres kitöltésével lehessen megszerezni. mert az egy dolog hogy sokakat-sokunkat idegesítenek a sefülesefarka témák és hsz-ok, de egy rosszkor rossz helyen megnyilatkozó marha, (már bocs) szélsőséges esetben félrevezethet egy kezdőt. |
Ehhh sejtettem hogy vki beidézi mielőtt kijavítom a szóismétlést :)
|
Quote:
|
Quote:
Embereknek ne az legyen már az első dolga, hogy regisztrál és témát indít. Hovatovább emberek ne azért regeljenek, hogy témát indítsanak. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Esetleg aki teszt kitöltés helyett legyőzi Chuck Norris-t pókerban. De Ő is csak olvashatná. Nem kell vasfüggöny, azt már lebontották régen. |
Quote:
Quote:
Nem tudom te hogy indítottál annó a fórumon, de szerintem nem az volt az első dolgod, hogy témát nyitottál. Ennél sokkal kötetlenebb fórumokon is bevett szokás, hogy 30 HSZ alatt nem lehet témát indítani, és ott is túlélik valahogy... itt ez ekkora probléma lenne!? |
Quote:
Quote:
|
Éreztem én, hogy ezért sokan fognak "szeretni".:D
|
ha pl hódítós témákban magát a hozzászólást egy egyszeri, könnyű teszt megírásával, a topiknyitást pedig vagy memberként, vagy ha frissen regisztráltként azt nem akarod kivárni, esetleg egy komolyabb, szintén egyszeri teszt sikeres kitöltésével meg lehetne tenni, nem érne nagyobb hátrány azzal hogy rászánsz 5 percet a kitöltésére, mint azzal hogy a sok hülyeséget kell olvasnod amikor böngészel.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyedül a fejlesztések részleg témanyitásának korlátozásán gondolkodnék. De ez sem annyira fekete és fehér ... |
Quote:
és még talán nem is az a zavaró, hogy pl a javaslatokhoz baromságot nyitnak, hanem hogy az utolsó pillanatig makacsul ragaszkodnak egy mindneki által baromságnak tartott dologhoz na itt a megoldás, vonjuk meg az írásjogot minden témában, 30 hozzászólás alatt:D:D:D:D:D sry, kezdek fáradni :o |
Quote:
|
Quote:
Nah nemsokára meglesz a 30 hozzászólásom, és megyek nyitni egy új topikot. :D (Bocs de én is kezdek fáradni és ilyenkor már kezd belőlem is jönni a hülyeség! :D) |
Quote:
Javaslom olvasd el azt a témát, amit derék kollégád indított első hozzászólásaként, javítok, második, mert elsőre bezárták a témáját. És utána mond, hogy az ilyeneket nem kell valahogy gátolni. Nem feltétlenül az általam leírt módok valamelyikén... (A témanyitó hozzászólásomban találod a linket.;)) |
Quote:
ráadásul a másik gond, hogy mivel emberek vagyunk, mi sem vagyunk tökéletesek, és egy naaaagy offtopic kerekedett belőle:o |
Quote:
Hogy miért ? Hát mert mint majdnem minden gyarló ember (figyelted az alliterációt? :D ) az aktívan fórumozók többsége is megpróbálja meggyőzni a kezdő,saját véleményéhez görcsösen ragaszkodó kérdezőt,hogy hogy helyes,s mint jó,ami szerinte rossz ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Semmivel nem tudnál kevesebbet csinálni, mint amit most is teszel. |
Szerintem x elismertség után lehessen topicot nyitni..mikor már bebizonyosodik az emberről,hogy konyít-e valamit a játékhoz,avagy sem ...hisz a régiek többsége azért leveszi,hogy kezdővel beszél-e...
Lehetne kötni továbbá "membörséghez" (:p) illetve a tesztet csak bizonyos hibaszázalékkal tartanám jónak .. :) |
Quote:
Ezért írtam már párszor, hogy mindenki szűrje a topikokat saját maga, úgy mint, az ember a barátait, :) vagy egyáltalán azokat akikkel szóba áll. Mert legalábbis itt senki nem kényszerített senkit, hogy szóljon bármihez is hozzá amihez nem akar, vagy egyáltalán elolvassa azt ami nem is érdekli és/vagy iritálja. |
Quote:
azt is kibírnám, ha még most sem nyithatnék topicot itt vagyok már vagy december óta, teleszemeteltem a fórumot szellemi hulladékommal, de még mindig nem támadt kedvem topicot nyitni... talán lett is volna 1-2 ötletem, de inkább átgondoltam még párszor :o |
Most egyben visszaolvastam 3 oldalt és az a benyomásom hogy egyhelyben topogunk. Semmi ötlet olyan ötlet nincs ami többeknek tetszene. Már nem azért de pl az indexen 50hsz alatt nem nyithatsz topikot, és ez természetes. De itt más a helyzet ezt belátom, mert lehet hogy regisztrál ide valaki mert van egy ötlete és ő már játszik 3 éve, így van tapasztalta is de 30 hsz alatt nem nyithat új témát. De ez miért lenne probléma? Szóljon hozzá más topikokhoz, 30hsz-t összeszedni nem kunszt, főleg úgy ha konyít valamicskét a Hódhoz. A teszt megbukni látszik, így visszagondolva kicsit fura is lenne, bár sztem nem olyan rossz, de topiknyitáshoz minimális hsz szám szerintem egy abszolút korrekt dolog lenne.
|
Quote:
|
Quote:
|
Én ha már korlátozásról van szó, egyedül a tesztel értek egyet, de azt is csak a "megbeszélések" feltételeként.
Quote:
|
Gondolom az elismertség és a hsz-ek számának függvényében ... ha nagyon zöld a kocka,akkor kevesebb hsz-szel is nyithat topicot,ha még szürke vagy piros,akkor több kell hozzá ...
És ez nem is butaság... |
Quote:
(Használd a beidéz gombot, mindenki ezt teszi!) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:05. |