![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem a legjobb, ha mindenki inkább egyszerre töröl... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Pont
Szia népek.
Most olvastam a topicot, és mivel az elején beindult a fikázás nem is olvastam végig. /a lelki nyomort minek?:D / De az már komoly psychologiai aggályokat vet fel, amikor több 10K-s negativ hirnév pontokat látok, nem kimondottan top10-es országoknál... Most nagyon elgondolkoztam, de nem nagyon emlékszem olyan estre amikor nekem negatív lett volna a hirnevem. Olyan meg hogy 1-2 ezres legyen negativban biztos nem volt. Pedig nem egyszer ültem már a top10-ben az 5-4-3 szinten és voltam a top30 ban a 2-1 szinten. Na jó, ne legyen szankcionálva a negativság. Viszont akkor legyen honorálva a pozitiv hirnév. Ez talán a krónikus hátrafelenézegetőket is esetleg a gyógyulás útjára vezeti. Nefelejtsétek el, ha sulyosbodik a probléma akkor vizit díj+ hosszas orvosi kezelés +drága gyógyszerek 40 éves kor felett. /Nagyon kóros esetben előbb/:D |
most akkor dícsérjük meg, aki a topban lévő termelő haverját lopja hírnévre a csoport közepéből? :o
lehet, hogy jó ötlet lenne, de sajnos szerintem mégsem az |
Quote:
Egyetértek. Poénból egyszer összehoztam egy oriba 500k-s hírnevet kb 2 hét alatt. 131 körre felfele loptam 200 hekiről. Ne már, hogy ezt a marhaságot még díjazzák is. Ugyanakkor valamit télleg jó volna tenni a hírnévvel. Volt egy 1 kocsmás óriás hadim, annak L-ben 34k-s hírneve volt, amit értelemszerűen verekedéssel szedtem össze, és büszke voltam rá. |
Quote:
Semmi előremutató javaslat, hanem azt nézed hogy hogy NEM lehet valamit megcsinálni. Gratulálok!!! De csak halkan jegyzem meg, hogy volt már olyan a Hód történetében hogy az országodtól 7 körön túli országokat nem lehetett lopni.:p |
hullarablás legyen mínuszos
fölfele is, lefele is legyen minusz a hírnévváltozás hullarablást/mágia esetén
a hullákat is kevesebben csesztetnék, játszhatóbb lenne nekik igenis számít a hírnév, számítson a hullánál is! |
Quote:
|
az utolsó oldal alapján egyböl akartam irni, de mégis végigolvastam
vállalom hogy -10k a hirnevem az 5-ös csopi top15%-ig pluszban volt mégis az indulás utáni, felfelé morálozós sorozatütésekre kevésbé vagyok büszke, mint a késöbbi, erös országokat (akár lefelé) átütö akciókra, amik legtöbbször szövis csetepatéban történtek. ha a hullák elleni vari-toli akciókra hirnévpontokat adnánk, akkor pont a hulláknak lenne jó, ha a pontlista változásbol következtethetnének az akció irányára. akkor már itt is következetesebb lenne a fel-plusz, le-minusz hirnév-változás és vegyétek már észre, hogy Zombie a téma közepétöl rájött a hülyeségére, csak rosszul próbálta elviccelni. (adnék neki zöldet, de az enyém ugyis 0-t ér) |
Quote:
És véleményen szerint semmivel nem lenne kevesebb hullalopó => nem lenne könnyebb a hulláknak :) |
Quote:
Amúgy meg büszkén jelenthetem hogy kikerültem a -10k alatti hírnvesek közül, és már +ba mentem át, úgyhogy nem érhet reklamáció, jah hogy 2 lefelé történő szövi háború miatt voltam -os kit érdekel:D:D |
Szerintem a hullák már így is állandó tolicélpontok. Én pl ha 1 kocsmám van, akkor általában hullát lopok, mert ritkán találok mást.
A normális hulla szerintem nem tart semmit otthon amit ellophatnának. Az meg, hogy 3 vagy 30 oldal eseményt olvas el naponta, szerintem tök mindegy... :D |
Quote:
Hulla ellene toli-vari akció +1/-1 pontot érjen, ekkor a hullának is lett volna lehetősége, hogy figyelje a pontlistát. :o |
Estét!
Sikerese végigolvastam, de kommentárt már nem fűzok az alapötlethez. Amikor hullával voltam W topjába és a szövimet átrakták anarchba, akkor kénytelen voltam lelelé ütni, mert nem volt más. -35k volt a hírnevem szintlépéskor. Azóta faragog le belőle rendesem. A többivel jófiú voltam: +44k, +40k és +9k. |
ha egy ország vagy a szövije hirhedtté válik, akkor a többiek igykeznek alulrol támadni. ilyen helyzetben visszatámadáskor nem mindig éri meg alábontani. emiatt részemröl a hirnévnek (illetve változásának) csak információs értéke van, és nem támogatom a hirnév mértékének a játékra ható semmilyen befolyásolását
|
All times are GMT +1. The time now is 07:51. |