![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sztem a torpi akar 1edul is megall a laban 1fos szoviben. mar van ra seregcseres receptem, nagyon utos, de a kajat lapatolni kell bele ez igaz. hadilag ugy szamoltam ki, hogy majdnem barmit szetkap (klanszinen 65% tamadobarakkos orknak felel meg). es meg nyersit is termel, igaz nem sokat, de annyit hogy szuken eleg legyen, vagy csak minimalisat kelljen venni. persze gyakorlatilag minden korben tavolozni kell vele ha 1fos klanban van, mert a sereget draga otthontartani. persze otthon is lehet tartani, csak akkor sokkal tobb kaja kell koronkent. termeszetesen nem nagy hekirol beszelek, hanem a top20-30-hoz elegendorol. |
Törpe
Házak 33 17% 2574 lakos Barakk 53 27% 2308,8 Elit / Lovas Tanya 25 13% 1625 Bála/kör Raktár 15 8% 592,73 körre elegendő Nyershely 0% 6750 Raktárhely Fegyverh. 0% 2250 Raktárhely Őrtorony 16 8% 998,4 Íjász Toronyban Templom 18 9% 2808 Varázsló Kocsma 10 5% 624 Tolvaj Fatelep 5 3% 136,5 Fa/kör Köv 5 3% 136,5 Kő/kör Fém 3 2% 81,9 Fém/kör Agyag 5 3% 136,5 Agyag/kör Drágakő 4 2% 109,2 drágakő/kör Kovács 9 5% 81 Fegyver/kör Ételfogyasztás: 1 650 Foglalkoztatottság: 97% Szerintetek egy ilyen törpe mennyire életképes angol 5. szinten? |
Quote:
|
Quote:
|
mostanában kevesebb az idöm ugymond harcolni:)) igy törp tamagocsival nyomom pár csopiban. 2-ben ha jol emlékszem :)
Na ja a tekik gyorsan eltünnek ha az ember nem figyel, nyersi lopás nem nagyon érint, termel elget, és még mindig jobb ha azt lopják, igaz sok nem marad soha:)) Bár még nem jöttem rá hogy lehet ezt hadisá tenni:) lehet hogy tul vagyok bányásitva :eek: 23% :) nincs szivem lebontani öket ugy a szivemhez nöttek:) meg a pénztárcámhoz. jo a törpi, csak hogy ebből hogy lehet hadist csinálni?? Soha nem voltam ezzel a fajjal mentségemre mondva |
Quote:
|
a legjobb faj szerintem a törpe. a lényeg az h egyszerre a kettő nem megy. vagy termelsz vagy hadizol. az újítások miatt simán oda-vissza húzható a bánya, ezt tessék kihasználni. ha kell a sereg, barakk, ha nem kell, szövik védenek és bánya-kovács. az élet könnyű :)
a nagy előnye igazából akkor jön ha ki ha TF. mert TF-el olyan hadis, mint a gnóm, termelőbe meg jobb szinten napi alsó hangon 500m. |
Üdv!
Részemről a Töppel mindigis csak maximum 15db tanyát tartottam minden fajtából, és több raktárat (20-25) ez elégségesnek bizonyult minden szükséglethez:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nah én úgy vok vele, h jó, ha van 2-2% bánya hadisnál is. Elvégre mani, törp 300%-ot termel, ami nem kevés, és építkezni is jó. Ja és a fémbányát sztem SEMMIKÉPP SEM érdemes elbontani, mert a törp a 300% fémtenyésztés mellett még 300% kovács is, ami nem kevés.
üdv, ssplat☺ |
Sziasztok!
Muszáj leszek ide írni, mert még nem nyithatok topikot a megbeszéléseknél :p Bocsi, ha már volt ilyen ötlet, én végigolvastam a törpés témákban több száz hozzászólást, de nem láttam ilyet, ezért bátorkodom megosztani a véleményem. A törpe sebezhetőségét a tekik valamiféle védelmével lehetne kompenzálni, hogy kevésbé függjön a törp a tekiktől és a toliktól. Arra gondoltam, mi lenne, ha a +20% férőhelyet megemelnénk +30%-ra, közben a katonák faji sajátosságból eredően +20%-al erősebbek lennének? Kompenzációként pedig 20% az elérhető maximum minden tekiből. Ami következne ebből: 1.: A vari és toli még tovább gyengül, de idáig sem ezért szerettük a törpiket. 2.: Hadisnak körülbelül ugyanolyan jól lehet használni, mint idáig. 3.: Valamivel több tanya kell, de a biztonságnak ára van. Vagy legyen tf, a nyersikből csak tud már venni kaját. 4.: Sokkal stabilabb országot lehetne kiépíteni. 5.: Hiába tekizik ki teljesen, +20% haderő megmaradna, így nem teljesen védtelen. Mi a véleményetek róla? Mire nem gondoltam? Nagyon túl lenne, így tápolva a törp? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mivel sokan használják termelésre a törpét az a -10% bányászati teki nem lenne pozitív szerintem.. szerintem ha hadi orit akar valaki vinni, és zavarja a tekizés, akkor választhat más fajt ne a törpét erősítsük meg.. /bár én csak egy kezdő vagyok:)/
|
Quote:
|
Quote:
|
Most egy ilyen orit próbálok összehozni, tudós szeméyliséggel gyorsban.
200 heki: 35 ház (18%) ~2730 93 barakk (47%) ~5803 (-torony 5054) 12 torony (6%) ~749 13 kocsma (7%) ~811 11 templom (6%) ~1716 20 raktár (10%) 11 kovács (6%) 5 bank (3%) Azért tanya free és nincsenek bányák sem, mert piacon fillérekért meg lehet venni, és a fegyver ami drága. Mivel etetéshez több tanya kéne, és mivel úgyis olcsó inkább több raktárt építek, így kb. 9 óránként kell venni gabonát a piacon. Kíváncsi lennéka véleményekre. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sziasztok.
Hadis törpre adtam a fejem a 3. szinten. Nem vagyok kezdő van majd 2 év tapasztalatom, aktív vagyok, van szép tartalékom, szöviben játszom, de még sosem vittem törpöt. Sokan mondják, hogy a törpicsek egy elég nagy tapasztalatot igénylő faj. Ezért én keresek egy olyan embert , akinek a törpicsek irányításban van tapasztalata és szivesen adna nekem tippeket MSN-en vagy priviben.A tapasztalat számomra azt jelenti, hogy játszott már vele 2 szintet normálban vagy az 1/A-ban 1000 kört eredményesen.Lehetőleg ne legyen orid a szinten, vagy ha van leMNT-zünk.Nem kioktatást kérek, csak tanácsokat.Légyszives csak akkor vállald ha nem esik nehezedre és van némi türelmed. Ha esetleg ez a hirdetés bármiben is szabálytalan légyszi szóljatok!Előre is köszönöm, ha vállalja valaki. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:07. |