![]() |
Quote:
Hirtelen nem értettem, hogy miért mondod, hogy bogár meg tulipán, amikor ilyen fajok nincsenek is a Hódítóban... :o :):):) |
Quote:
Viszont jó sok tolvaj volt, akik eléggé idegesítették a többieket annyira, hogy a varázslók meg ártó szándékkal varázsoljanak, illetve a seregek büntetőexpedíciókat indítsanak. Már amennyiben valahogy sikerült lebuktatni a tolvajt. Nem volt egyszerű, ha találtak egy jó célpontot sokáig visszajártak. Manapság kicsit nyugodtabbnak tűnik az élet. S persze a drágakő is csak maximum 100 arany volt, nem 2000, eléggé elinflálódott az arany is. Ráadásul 100 aranyért is csak a hajnali órákban lehetett eladni a drágakövet egy rövid ideig, mert napközben leesett az ára. |
Én emberrel kezdtem, túlélővel.:) Első lépésként eltűntettem a tolikat, és a varázslókat, gondolván én "rendes ember" leszek!:DD
Aztán nem tudtam, mi legyen tovább:( Nem is léptem be legalább egy hétig!:)) Szerencsémre találtam valakit, aki segíteni próbált.:) Súgót olvastatott.:rolleyes: Mára nagyon megszerettem a Hódítót,a segítségemre siető játékossal a mai napig megmaradt a szövetségünk. |
Én egy mindentudó törpe voltam:) Így aztán néha leloptak, levarázsoltak és nem kevésszer beütöttek:)(Ez jelentett napi 11-et is:) )
Aztán találtam nagyon kedves kék számmal ellátott embereket(nekik a mai napig hálás vagyok) akik segítettek,hogy játszak is ne csak velem játszadozzanak. |
legelőször ork gazdálkodóval kezdtem... :p és viszonylag sokat tolvajkodtam... :D egészen L-ig jutottam, onnan töröltem, mert folyton felidegesített valaki... nem értettem miért tud ő mindenhogy bántani, amikor az én országom is nagyon jó (foglalk: 65-75%)... :D
|
Én hulla voltam, mert "kevés" volt a hátránya :D
Aztán 200 akárhány hekin töröltem is, mert mindenki engem lopott, azt hittem pikkelnek rám, meg direkt genyóznak :) Aztán persze leesett, amikor már én csináltam ugyanezt a zombikkal, hogy pikkelésről szó sincs :D Hozzáteszem akkor még sokkal hígabb volt a mezőny, a hulláktól is volt mit lopni, nem mindenki törődött ilyen apróságokkal :) |
Súgóval kezdtem aztán az elf túlélőt választottam. Jó választásnak bizonyult, mert míg ismerkedtem a játékkal, nem nagyon bántották az országomat. :)
|
Én is, mint sokan mások, emberként kezdtem, de még személyiség nélkül. (Ha jól emlékszem. ;) Még valamikor 2005ben. :) )
Aztán jól levertek valahol a 5 topban, és rászoktam a súgó olvasgatására. :) (Hasznos. :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem az első országom ork túlélő volt.
Első szintlépés után váltottam óriás tudósra. Mostanában vagy óriás vagy a törpe fajt választom(illetve az 5. szinten mindig gnómmal vagyok,+ az A-ban is egy gnómom van) |
először élőhalott vándor voltam...szerintem azóta se volt hullám...
|
Én élőhalott gazdálkodó voltam, és 2007 09. hónapban regeltem:))
Egész jól fölmentem vele, de azért lépés után változtattam, ami kicsit kellemetlen volt, mert előtte hullát ütöttem, és beteg lettem védettség alatt, kórházam meg nem volt: Meg persze 24 körig piac sem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ütsz, a sereget meg lent hagyod? szerintem akkor nem, bár ilyet még nem csináltam |
Quote:
Vityu közben megadta a választ, köszönöm. Érdekes infó, eddig nem tudtam. Hogy ne legyek teljesen off: Elffel voltam legelőször, szemek akkor még nem voltak. :) |
an élőhalottal voltam először mert csak 3 hátránya van és egy oldalas előnye, azóta már utálom azt a fajt
|
Igazan nem voltak fajok amikor en eloszor jatszottam, de amikor belekerult angolba ember es anno vissza is tukroztem a sok josagot :), hodba gnom:)
|
élőhalott fajjal kezdtem a játékot,kezdőként ugy gondoltam,hogy jó lesz!de nagyot csalódtam benne!mindig kifosztottak,és elrabolták az embereimet!
A félelf viszont eléggé izgalmas faj,csak kár hogy az 1.A-ban nincs keresnivalója! Mostmár viszont az 5. szintem már csak törpével vagyok,azzal elég jól lehet haladni a faji sajátosságok miatt! :) |
Én Fél-elf harcos voltam, sok tolvajjal kevés varival és full elittel :D
Érdekes felállás volt, úgy emlékszem 400 heki-ig tudtam vele menni :D |
Én akkor kezdtem mikor még az orik száma 315000 -től kezdőtek. élőhalot voltam, 4-ig jutottam, váltottam orkra teljes kudarc volt. Hihetetlen hogy még működik a játék. Még a fórum accom is meg van.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:18. |