Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki melyik fajjal volt legesleg először?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1725)

Ati 02-10-2011 15:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279457)
Gnóm

Bogár, otto500, Tulipán .............. 4 (szavazat) ,,,,,,,,,,,,,,3,25%

ÖÖÖÖ :)

Én hulla voltam, varázsló :)

Hirtelen nem értettem, hogy miért mondod, hogy bogár meg tulipán, amikor ilyen fajok nincsenek is a Hódítóban... :o :):):)

Almafa 02-10-2011 16:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279456)
Viszonylag korán (az első pár évben már) bekerültek a fajok, úgyhogy a legtöbben nem tudják, hogy milyen volt az élet fajok nélkül. :) Nem is tudják, hogy volt olyan időszak. :)

Ha jól emlékszem térkapu sem volt, és a seregeknek sem kellett köröket mászkálni a csatához.

Viszont jó sok tolvaj volt, akik eléggé idegesítették a többieket annyira, hogy a varázslók meg ártó szándékkal varázsoljanak, illetve a seregek büntetőexpedíciókat indítsanak. Már amennyiben valahogy sikerült lebuktatni a tolvajt. Nem volt egyszerű, ha találtak egy jó célpontot sokáig visszajártak.

Manapság kicsit nyugodtabbnak tűnik az élet.

S persze a drágakő is csak maximum 100 arany volt, nem 2000, eléggé elinflálódott az arany is.
Ráadásul 100 aranyért is csak a hajnali órákban lehetett eladni a drágakövet egy rövid ideig, mert napközben leesett az ára.

kisboszi 02-10-2011 16:57

Én emberrel kezdtem, túlélővel.:) Első lépésként eltűntettem a tolikat, és a varázslókat, gondolván én "rendes ember" leszek!:DD
Aztán nem tudtam, mi legyen tovább:( Nem is léptem be legalább egy hétig!:))
Szerencsémre találtam valakit, aki segíteni próbált.:) Súgót olvastatott.:rolleyes:
Mára nagyon megszerettem a Hódítót,a segítségemre siető játékossal a mai napig megmaradt a szövetségünk.

kistigris 02-10-2011 17:16

Én egy mindentudó törpe voltam:) Így aztán néha leloptak, levarázsoltak és nem kevésszer beütöttek:)(Ez jelentett napi 11-et is:) )
Aztán találtam nagyon kedves kék számmal ellátott embereket(nekik a mai napig hálás vagyok) akik segítettek,hogy játszak is ne csak velem játszadozzanak.

Dew 02-10-2011 17:31

legelőször ork gazdálkodóval kezdtem... :p és viszonylag sokat tolvajkodtam... :D egészen L-ig jutottam, onnan töröltem, mert folyton felidegesített valaki... nem értettem miért tud ő mindenhogy bántani, amikor az én országom is nagyon jó (foglalk: 65-75%)... :D

Zoli 02-10-2011 17:32

Én hulla voltam, mert "kevés" volt a hátránya :D
Aztán 200 akárhány hekin töröltem is, mert mindenki engem lopott, azt hittem pikkelnek rám, meg direkt genyóznak :)
Aztán persze leesett, amikor már én csináltam ugyanezt a zombikkal, hogy pikkelésről szó sincs :D
Hozzáteszem akkor még sokkal hígabb volt a mezőny, a hulláktól is volt mit lopni, nem mindenki törődött ilyen apróságokkal :)

Rheia 02-18-2011 07:58

Súgóval kezdtem aztán az elf túlélőt választottam. Jó választásnak bizonyult, mert míg ismerkedtem a játékkal, nem nagyon bántották az országomat. :)

Lord Belward 02-18-2011 11:57

Én is, mint sokan mások, emberként kezdtem, de még személyiség nélkül. (Ha jól emlékszem. ;) Még valamikor 2005ben. :) )
Aztán jól levertek valahol a 5 topban, és rászoktam a súgó olvasgatására. :) (Hasznos. :D)

Remedy 02-18-2011 12:13

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 280346)
Súgóval kezdtem aztán az elf túlélőt választottam. Jó választásnak bizonyult, mert míg ismerkedtem a játékkal, nem nagyon bántották az országomat. :)

Az a Sugo az milyen faj?

csákány 02-18-2011 14:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280348)
Az a Sugo az milyen faj?

És JKSZ személyiséggel :D

Rheia 02-19-2011 05:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280348)
Az a Sugo az milyen faj?

Hasznos ;)

Harmgor 02-20-2011 12:41

Nekem az első országom ork túlélő volt.
Első szintlépés után váltottam óriás tudósra.
Mostanában vagy óriás vagy a törpe fajt választom(illetve az 5. szinten mindig gnómmal vagyok,+ az A-ban is egy gnómom van)

Gabro 02-21-2011 18:06

először élőhalott vándor voltam...szerintem azóta se volt hullám...

Tanuló 05-23-2011 13:18

Én élőhalott gazdálkodó voltam, és 2007 09. hónapban regeltem:))
Egész jól fölmentem vele, de azért lépés után változtattam, ami kicsit kellemetlen volt, mert előtte hullát ütöttem, és beteg lettem védettség alatt, kórházam meg nem volt: Meg persze 24 körig piac sem

idegenvezeto 05-25-2011 11:30

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 287594)
Én élőhalott gazdálkodó voltam, és 2007 09. hónapban regeltem:))
Egész jól fölmentem vele, de azért lépés után változtattam, ami kicsit kellemetlen volt, mert előtte hullát ütöttem, és beteg lettem védettség alatt, kórházam meg nem volt: Meg persze 24 körig piac sem

Bocsánat, tudom, hogy ez most kicsit off lesz, de ha hullával hullát ütök fellépés előtt közvetlenül, akkor következő szinten betegséggel indulok, hacsak nem választok be azonnal hullát?

vityu 05-25-2011 11:53

Quote:

Originally Posted by idegenvezeto (Post 287677)
Bocsánat, tudom, hogy ez most kicsit off lesz, de ha hullával hullát ütök fellépés előtt közvetlenül, akkor következő szinten betegséggel indulok, hacsak nem választok be azonnal hullát?

Igen. A hulla is megkapja a betegséget, csak nincsenek látható jelei.

Zoli 05-25-2011 11:53

Quote:

Originally Posted by idegenvezeto (Post 287677)

hogy érted, hogy közvetlenül?
ütsz, a sereget meg lent hagyod?
szerintem akkor nem, bár ilyet még nem csináltam

idegenvezeto 05-25-2011 11:57

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 287680)
hogy érted, hogy közvetlenül?
ütsz, a sereget meg lent hagyod?
szerintem akkor nem, bár ilyet még nem csináltam

A közvetlenült úgy értettem, hogy amint hazaér a sereg. :)

Vityu közben megadta a választ, köszönöm. Érdekes infó, eddig nem tudtam.

Hogy ne legyek teljesen off:

Elffel voltam legelőször, szemek akkor még nem voltak. :)

Barracuda 04-13-2013 10:47

an élőhalottal voltam először mert csak 3 hátránya van és egy oldalas előnye, azóta már utálom azt a fajt

Ghosti 07-20-2013 18:44

Igazan nem voltak fajok amikor en eloszor jatszottam, de amikor belekerult angolba ember es anno vissza is tukroztem a sok josagot :), hodba gnom:)

rocchess 07-20-2013 23:06

élőhalott fajjal kezdtem a játékot,kezdőként ugy gondoltam,hogy jó lesz!de nagyot csalódtam benne!mindig kifosztottak,és elrabolták az embereimet!
A félelf viszont eléggé izgalmas faj,csak kár hogy az 1.A-ban nincs keresnivalója!
Mostmár viszont az 5. szintem már csak törpével vagyok,azzal elég jól lehet haladni a faji sajátosságok miatt! :)

Bomi 10-03-2015 10:04

Én Fél-elf harcos voltam, sok tolvajjal kevés varival és full elittel :D
Érdekes felállás volt, úgy emlékszem 400 heki-ig tudtam vele menni :D

Balcsi 11-04-2022 16:10

Én akkor kezdtem mikor még az orik száma 315000 -től kezdőtek. élőhalot voltam, 4-ig jutottam, váltottam orkra teljes kudarc volt. Hihetetlen hogy még működik a játék. Még a fórum accom is meg van.

All times are GMT +1. The time now is 10:18.