![]() |
Quote:
A masik meg, hogy bar lehet nem ugy tunik, azert jo a felfogasom, es abban a hozzaszolasomban amit ertetlennek talaltal, Steve kommentjet reagaltam le, aki ugye az energiafelhasznalast emlitette meg, es nem az "idoproblemat". Masreszrol ezek utan a gorcsos ragaszkodas ahhoz hogy ez ne valosulhasson meg egy hatalmas nagy diszkriminacio azokkal szemben akik nem forumoznak es nem rokat hasznalnak. :P |
Quote:
|
Rendben, nem jovok azzal, es nem, nemakarom az ISTENI hadakhoz sem hasonlitani (valamint megnyerem a jatekot gomb sem kell, tovabbra sem!).
Rendben, nincs benne a jatekban, de ahogy mar megis jegyeztek paran, es teis alairod ezek szerint, hogy ez MAR MOST is veghezviheto. Ezek utan csak azt nemertem, hogy a bevezetes ellenzese onvedelmi reakcio, vagy egyszeruen csak kategorikus merev elzarkozas a tolikban AKARMINEK a megvaltoztatasatol, mert az az alap, hogy HAD, es szegeny hadiknak nehogy rossz legyen? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Latjatok, tudtok ti ha akartok, ezek a hozzaszolasok mar ugy megutottek a szintet ;)
Innentol kezdve csak informativnak kell lennem es promotalni az otletet, hogy elegen tudjanak rola. Vagy megtartani magamnak, es rohogni a markomba, mert en meg alapvetoen gonosz vagyok, es majd tudni fogjatok, hogy en loptam le a tekercseiteket az utso masodpercben :p MUHUHUHAHAHHAHAHAAAAA |
Na látod, tudunk mi szépen társalogni!;)
Hát, ha a mérleg egyik karjában az van, hogy nem kell annyit kattintani, a másikban meg hogy tudok egy taktikát amivel ha kicsit is de jobb vagyok a többieknél; akkor azt hiszem kevés olyan lusta ember van, aki feladná azt a kis előnyt!:D |
Quote:
Nincs benne a játékban. Még szélesebb körben ismerté is itt ezen a fórimon vált, a nagy többség még most sem használja, mert fogalma sincs róla. Asszem én is tudnék mondani egypár jópofaságot, mit lehet megcsinálni, és nem szívesen gondolok abba bele, hogy Monro, Wand, Serg, Arra, Xeper meg a többi régi játékos mikkel állna elő hirtelen ami nekik természetes, másnak viszont korántsem az... Szal ne egyszerűsítsük le teljesen a játékot. Aligha lehet cél, hogy ezek a trükkök mindenki által természetszerűleg használhatók legyenek. Mások keményen megdolgoztak érte, nem ritkán kockázatot is vállaltak, most meg adjuk oda mindenkinek? |
Quote:
Johet zodben :rolleyes: Attol tartok akkor marad a 'pirmitiv' bekszpesz enter moccer... |
Akkor kellene egy olyan ujitás is már a végén hogy nem is kell belépni játszani csak beállítjuk a gépet hogy mit csináljon. Fossza a gyengéket stb. Azt 1 év mulva viszanézünk, hogy szintetlépjünk. És ez íy megy végig.Addig meg meg se kell látogatni a hodot.
|
Sajnalom, ezt nemigazan tudom ertelmezni, talan ha valami indoklasféleséget is beleirtal volna, akkor lehetne is valamit kezdeni a hozzaszolasoddal.
Ha szerinted aza "gomb" amit felvazoltam tul nagy elony, akkor magyarazd meg hogy miert, es ne mellebeszelj. |
Na akkor leírom egyszerübben.
Azon agyal a társaság, hogy hogyan kellene a tolisok lopkodásait könnyebé tenni. De istenem akor mit akarnak csinálni ebben a játékban ha már a lopkodást is a gép rendezi. Napi egyszer meglátogatják a hodot? Más meg keresse fel a honlapot 3-4 óránként hogy támadni tudjon vagy ártani tudjon nekik???? Ez szerintem nem fer. Elhiszem hogy nekik kényelmes lenne de másokkal szemben nem fer. Hadisként egy szöviharcban nekem napi 6 szor kell felnéznem hogy haszna legyen a támadásoknak. Akkor ezek szerint a tolisnak csak napi egyszer keljen belépni mikor a tekijeimet eladja piacon vagy megnézze hogy milyen kárt okozott??? |
Quote:
Ha megertetted mirol van szo, akkor folytathatjuk tovabb az eszmecseret. Ha pedig neadjisten en ertelmezem rosszul sajat magamat es nemlatom, hogy ezaltal miert kellene a tolinak csak 1x fellepni naponta, legyszives vilagosits fel. Meg annyival kiegeszitenem, mert talan tenyleg nem egyertelmu a nyito postban, hogy ez az uj mezo az alvilag menupontba kerulne be az en elkepzelesem szerint, oda afelé a lista fele ahol kitudod valasztani az akciokat... bar ugy vettem eszre eddig ezt altalaban ertettek az emberek. |
Azt nem értem, hogy ezt miért ide kellett nyitni, elég javaslat íze van.
De akkor beszélgessünk csak úgy :) Szóval én nem értem, hogy a varázslatnál miért jegyzi meg ezzel szemben a tolvajlásnál meg nem. Szerintem egyiknél se kéne. :) |
Hat nemtudom, meg sosem nyitottam temat a javaslatokhoz, es tartottam attol, hogy nagy hulyeseget irok, es ugytunne, hogy csak-azert-hogy-irjak-valamit teszem, olyan Pistike modon ( :p ), pedig nemis.
Ati, megtenned, hogy atmozgatod a megbeszelesek rovatba, vagy ha oda "mar nemfer", akkor az elvetettek koze, hogy ne legyen ra tobb betu fecserelve... Koszii |
All times are GMT +1. The time now is 04:05. |