Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Több ori irányítása egy gépről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=171)

viktor 05-08-2007 11:50

Több ország irányítása egy gépről

Köszönjük a segítsegedet, éppen ma tudtuk volna megoldani a problámát mert a fecó ma lépett volna szintet.
Azt hogy lehetne megoldani hogy az egyik 5/V csportos ori egy teljesen más csoportba kerüljön hogy ne legyen baj?
Ha sikerülne hogy mindenki külön csoprtba kerüljön akkor megoldható lenne-e hogy szintlépésekkor írnánk Neked levelet hogy ott is külön csoportokba kerüljünk?
Előre is köszi!
Anikó, Fecó, Viktor

Ati 05-08-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by viktor (Post 94320)
Köszönjük a segítsegedet, éppen ma tudtuk volna megoldani a problámát mert a fecó ma lépett volna szintet.
Azt hogy lehetne megoldani hogy az egyik 5/V csportos ori egy teljesen más csoportba kerüljön hogy ne legyen baj?
Ha sikerülne hogy mindenki külön csoprtba kerüljön akkor megoldható lenne-e hogy szintlépésekkor írnánk Neked levelet hogy ott is külön csoportokba kerüljünk?
Előre is köszi!
Anikó, Fecó, Viktor

Feljutáskor előre meghatározott csoportokba kerülnek az országok, ezért azt nem lehet megcsinálni, hogy ne oda kerülj, ahova eredetileg kerülnél.

Egy ideig lehet azzal játszani, hogy például egyikőtök ingyenes címmel játszik, másikotok nem ingyenessel, ilyenkor ez a két ország még a negyedik szinten sem találkozik. A harmadik szintre lépésnél esetleg egyeztetni kell, hogy ki mikor lépjen, de a 2 szint alatt talán lesz is egy kis időbeli eltolódásotok.

Ha hárman vagytok, akkor már nehezebb a dolog, mert normál sebességű csoport a negyedik szinten már csak kettő van. Itt megoldás lehet, hogy ha valamelyikőtök esetleg kevesebbet ér rá játszani, akkor a lassú csoportban indul, így még a harmadik szinten sem fut össze a többiekkel, csak a második szinten, és a kevesebb körváltás miatt időbelileg biztosan le is lesz maradva a többiektől.

Ha valaki nem akar konkrétan a lassú csoportban játszani, akkor csak emiatt, hogy egy gépről többen játszhassatok, nem ajánlanám jószívvel.

Ott van még a gyors csoport is, de azt csak emiatt szintén nem ajánlanám, az egy picit más játékstílust kíván.

Kutyuleee 05-08-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by viktor (Post 94320)
Előre is köszi!
Anikó, Fecó, Viktor

hát nehéz, mert egyszer minden csoport összeér... az hogy más csopiba kerüljetek más mailcímről regisztráljatok, javaslom, hogy egyikötök nem ingyenes mailről (pl chello-s ilyesmi) reggeljen és akkor teljesen más ágra kerülve csak 3on kerülhetnétek 1 csopiba, vagy a gyors/lassú csopikból pedig csak a 2.szinten keveredtek a normálokkal...

Ati 05-08-2007 12:08

Gyors összefoglalásként, hogy mit ajánlanék:

1. Érjétek el, hogy 3 különböző csoportban vagytok, nem freemail és freemail elosztásban, legalább egy ország legyen mindkét féle normál csoportban.

2. Ha pár hétig nincs probléma, akkor valószínű, hogy már nem is lesz az 5. szinten, úgyhogy játsszatok, lehetőleg különböző ütemben, egyvalaki legyen egy picit lemaradva.

3. A freemail csoportbeli, és a nem freemail csoportbeli országok közül 1-1 lépjen szintet, ekkor mindhárom országot össze tudjátok kapcsolni. Ezzel egy kicsit a fellépések talán nehézkessé válnak, mert figyelni kell egymásra, hogy ki mikor hova lép, de innentől lehet 100%-ra azt mondani, hogy az egy gépről játszás miatt már biztosan nem lesz probléma.

viktor 05-08-2007 12:13

Több ország irányitása egy gépről

Köszönjük segítségeteket és türelmeteket!meg fogjuk oldani a próblémát.Szabályos úton.üdv:Anikó,Fecó,Viktor

Andrew 05-08-2007 13:53

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 92909)
főleg Atihoz intézném a kérdésemet
azt hiszem ebben a témában szépen elfér :)
egyik szövim belépett az orijába vodás wapról, aztán megkértem egy másikat is, nézze meg neki milyen ip-t jelez ki a fontos események között
az a problémám, hogy az ip-cím megegyezik, nem lesz ebből gond? :o

azért nem a supportra írtam, mert ez másokat is érinthet

kaphatnék majd én is választ erre a kérdésemre? :o

Ati 05-08-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 92909)
főleg Atihoz intézném a kérdésemet
azt hiszem ebben a témában szépen elfér :)
egyik szövim belépett az orijába vodás wapról, aztán megkértem egy másikat is, nézze meg neki milyen ip-t jelez ki a fontos események között
az a problémám, hogy az ip-cím megegyezik, nem lesz ebből gond? :o

azért nem a supportra írtam, mert ez másokat is érinthet

Nem lesz belőle gond, maximum találkozol a játék beépített védelmével, és két ugyanazon szolgáltató wapjáról belépett ország egymást csak igen csekély mértékben tudja bántani, de ezen felül ez más problémát nem fog okozni.

Kutyuleee 05-08-2007 14:00

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 94419)
kaphatnék majd én is választ erre a kérdésemre? :o

max annyi baja lehet hogy 1hekit foglal másik wapos játékostól:p

glanyi 05-08-2007 14:50

meg lehet tenni?

Meg lehet tenni, hogy az országomat odaajándékozom a testvéremnek, mert pl abba akarom hagyni, törölném, erre ő azt mondja: Normális vagy, add inkább nekem, én pedig odaadom (jelszó, felhasználó, e-mail) , ő megváltoztatja az e-mailt a sajátjára, és azelőtt csak én irányítottam, utána meg csak ő.

Ez persze csak egy elképzelt szituáció, nem történt meg, és kicsi az esélye, hogy fog, csak úgy érdekel, van-e ennek legális módja?

Ati 05-08-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by glanyi (Post 94450)
Meg lehet tenni, hogy az országomat odaajándékozom a testvéremnek, mert pl abba akarom hagyni, törölném, erre ő azt mondja: Normális vagy, add inkább nekem, én pedig odaadom (jelszó, felhasználó, e-mail) , ő megváltoztatja az e-mailt a sajátjára, és azelőtt csak én irányítottam, utána meg csak ő.

Ez persze csak egy elképzelt szituáció, nem történt meg, és kicsi az esélye, hogy fog, csak úgy érdekel, van-e ennek legális módja?

Anarchista csoportban ezt minden további nélkül meg lehet tenni.

Anarchista csoporton kívül ország másnak adása nem megengedett.

glanyi 05-08-2007 14:55

jéé

Jé, az előbb még volt 10. oldal is(az én hozzászólásomon kívül)? Mi lett vele? :p :p :p
(vannak tippjeim)

Hunor a sirály 05-08-2007 14:57

De Ati egyvalamit nem értek. Több százan is lehetnek akik egy IP-ről játszanak és lehetnek közöttük szövik is. Ezekkel akkor mi van, sorra mennek anarchba?

OFF/Lehet hülye kérdés lesz, de anarchból is lehet fordulni, például ha valakit átraknak, az feljut a tetejére és onnan fordulhat egy normális csoportba? És akkor olyan mintha nem is kerül volna át.

Kutyuleee 05-08-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 94456)
De Ati egyvalamit nem értek. Több százan is lehetnek akik egy IP-ről játszanak és lehetnek közöttük szövik is. Ezekkel akkor mi van, sorra mennek anarchba?

az látszik ha megosztod netről jáccik valaki...:D a mobilos ip-ket meg értelemszerüen nem rakják anarchba...

Kutyuleee 05-08-2007 15:00

Quote:

OFF/Lehet hülye kérdés lesz, de anarchból is lehet fordulni, például ha valakit átraknak, az feljut a tetejére és onnan fordulhat egy normális csoportba?

off-ra nem:D csak anarchba fordulhat, egyedül zérozva tudod vissza(vagy oda)jutattni normálba:d

Hunor a sirály 05-08-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94460)
off-ra nem:D csak anarchba fordulhat, egyedül zérozva tudod vissza(vagy oda)jutattni normálba:d

De akkor csak torlódnak az emberek az anarchos felső szinten:)

Kutyuleee 05-08-2007 15:03

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 94461)
De akkor csak torlódnak az emberek az anarchos felső szinten:)

Y-ba fordulhat... anarchba is vannak kékszámosok és azok többségét sem átrakták:D

Hunor a sirály 05-08-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94463)
Y-ba fordulhat... anarchba is vannak kékszámosok és azok többségét sem átrakták:D

Ezt nem értem:)
Az anarch tetejéről fordulhatnak, de csak anarchos csoportba? Vagyis az anarch egyirányú út:D

Ati 05-08-2007 15:10

Quote:

Van a FAQ-ban egy komplett rész, ami ezzel foglalkozik, ott minden ilyen jellegű kérdésre le van írva a válasz. Mikor mire kell figyelni stb.

Quote:

OFF/Lehet hülye kérdés lesz, de anarchból is lehet fordulni, például ha valakit átraknak, az feljut a tetejére és onnan fordulhat egy normális csoportba? És akkor olyan mintha nem is kerül volna át.

Normál csoportba nem fordulhat, de anarchos 5. szintre igen.

Ati 05-08-2007 15:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94458)
a mobilos ip-ket meg értelemszerüen nem rakják anarchba...

Ez így nem igaz, ilyen esetekre is vannak ip-től független szűrések.

Kutyuleee 05-08-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94469)
Ez így nem igaz, ilyen esetekre is vannak ip-től független szűrések.

azt tudom, csak rosszul fogalmaztam, csak ip-egyezés miatt nem rakják... bocsi:p

skiti 05-08-2007 15:46

elméleti kérdés:
ha a fenntebb leírt módon játszanak valakik, egy gépről, tehát azonos mailcímről regelve, külön szinteken, náluk is szabálytalan-e, ha egyikük átadja a másiknak megunt oriját?
hiszen eddig is egy személy több orijának vette a rendszer...

Ati 05-08-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 94487)
elméleti kérdés:
ha a fenntebb leírt módon játszanak valakik, egy gépről, tehát azonos mailcímről regelve, külön szinteken, náluk is szabálytalan-e, ha egyikük átadja a másiknak megunt oriját?
hiszen eddig is egy személy több orijának vette a rendszer...

Itt alapvetően nem az a kérdés, hogy a rendszer minek veszi, hiszen a rendszert nem érdekli, hogy Tóth Pistike, vagy Kis Julika viszi az országot.

shoma 05-09-2007 03:15

Abbó lehet e probléma ha szövetségesemmel beülnk egyszerre egy internetkávézőba és onnan indítunk egy akciót?

Szecsa 05-09-2007 06:04

Egy geprol?
Az igen, szerintem.
Tobb geprol nem valoszinu.

Eke 05-18-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 94676)
Egy geprol?
Az igen, szerintem.
Tobb geprol nem valoszinu.

Biztos hogy igen , én hasonloan jártam egy kávézoból gondoltam benézek az orimra,valaki szintén bentvolt az orijába egy más gépröl.Anarch lett a vége,mert mint kiderül ugyanott probálkoztunk.azt nem tudom hogy ugyanabban a körben voltunk-e bent.

All times are GMT +1. The time now is 22:59.