![]() |
Quote:
de 2-3% barakknyi katona elvesztése nem szokta az embereket annyira hazavágni:o ha félsz föláldozni egységeket, épületeket, akkor sosem lesz elég hatékony az orid de ha nem szeretnél barakkokat bontani, akkor bonts tornyokat:D:D |
Én betegség alatt tornyot bontok, ha sikerül beütni, akkor örüljenek a betegségnek. Másrészt lehet bontani házat is ahogy fogy a nép, legfeljebb akkor nyomod fel a tornyot, ha támadnak, csak ahhoz gépnél kell lenni.
Vagy bonthatsz tanyát, és éhezel kicsit, csak nem szabad, hogy még amiatt is elmenjen a nép. :) |
Quote:
ez most nagyon tetszett:D:D:D kár, hogy nem tudok zöldíteni:o |
Nah tehát,most megint hozzátok intézem kérdésem:o
A Betegség egyik megoldása a katonák lefokozása...namost ha kitör a járvány,lehet-e ez jó megoldás,vagy amíg nem muszáj ne vetemedjünk ilyesmire?:D Mondjuk feltételezem,hogy van egypár lovasom,ami egyébiránt fedezné a munkaerőhiányt,:rolleyes:,lefokozzam tehát,vagy maradjon és más módon pótoljam...merthát azért a lopással nem feltétlen lehet az egész hiányt pótolni,a lovasokat pedig tudom nélkülözni egy kevés időre,viszont jöhet még jól és a fegyver elég drága a piacon általában,döcögve lehet csak visszaállítani az eredeti létszámot.Tapasztalatok evvel kapcsolatban?:o |
szerintem ha nem orias vagy simán lehet lopsodni az emberket. oriasként kicsit macerásabb, kell trükközni az intézővel, torony, tanya alul, szövik küldik a kaját, ügyeskedni h az 5 piac elég legyen az ori kajáltatására...legvégő esetben fokozás.
másik: ritkán vagyok beteg és nem tudtam mi fog történni. szóval vki megütött egy hullát mondjuk 12kor. én 15kor ütöttem őt be, gondolván úgy is 15 óra után üti fel a járvány magát. hát hülye voltam és én is beteg lettem. tanuljatok a hibámból! |
Quote:
|
Hy
valaki mondja már meg hol találom azt a topicot, ahol -"ki lett vesézve a hulla' nem nagyon találom! |
Quote:
tess :) |
Quote:
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1696 http://forum.queosia.com/showthread.php?t=996 http://forum.queosia.com/showthread.php?t=564 http://forum.queosia.com/showthread.php?t=407 http://forum.queosia.com/showthread.php?t=776 |
Quote:
a többi az szerintem lényegtelen ehhez a 2-höz képest |
Quote:
De akár idetartozhatott volna a szintén többször fölvetett "betegség" téma is, ha annyira üldözném a teljességet. :) |
az érdekelne, ha az országomban betegség van, és elkezdek embert lopni a veszteségek pótlására akkor újrafertőzöm-e magam.
Mert így alakul a betegség az orimban: 3375lakos volt, 257 hekin és korhaz nélkül: Szerte az országban megbetegedéseket jelentenek. 29 embert nem sikerült megmenteni Aztán a következő körökben ennyien hultak el:29, 29, 28, 28, 25 ,ekkor loptam embert és így folytatódott:29, 28, 28, 28, 27, 27 ,27, 26 |
Quote:
|
kössz, ezt a százalékos értéket nem tudtam, de mostmár ez is megvan.
|
Gondolt már valaki arra, hogy betegséget használja mint fegyvert.
Most azt csinálom, hogy betegséget tartok. 94% a foglalkoztatotságom így kb 6 kör míg az intéző vacakolni kezd.Így elég 6 körönkénz elhasználni 20% készültséget, hogy meglegyen a lakosság.Persze a foglalkoztatotságot lehet még magasabb, hogy ne mennyen a fontosabb épületek kárára. Valaki monda meg hogy van-e valami értelme ezt csinálnom. |
Quote:
de ha valaki leviszi a készülidet, ráddob egy szárazat meg pár tűzgolyót, akkor mehetsz a piacra venni fokozni valót:D:D |
hadis vok, és a tolis tényleg jobb az ilyen, de azért egy darabig prógálgatom.
:) |
Quote:
ugyanis akkor elég könnyen ki tudnak készíteni, egy viharral + emberlopással (és leviszik a készülit) - akkor nekiállhatsz fokozni, ami ugyan nem a világ vége, de ha az embernek kevés pénze van, akkor kellemetlenül érinthet :) |
Quote:
|
a betegség magában még nem gáz. :)
pénzosztás, emberlopás, kórház (nem fontossági sorrend) és már nincs is probléma. De most érdekes jelenséggel találta szembe magát a szövink. Hadis kollega bezúzott egy hullát, gond egy szál se, mert van kórház, jó a morál, 88%-os a foglalkoztatottság, szal no para. csakhogy: az mf hulla visszaütött (a kollegát, mert róla tudott), és kb két toli ráállt az egyébként is beteges szövimre. gabona, tekercs nuku. Erre elkezdik vinni az embereket, mint atom. Ennek már felesem tréfa. már konkrétan emberhiány van. Persze a legnagyobb gond, hogy reggel nézett rá legutóbb az orijára... |
Előfordul ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Három napja támad egyfolytában kap egy kis betegséget, amitől 1napig nem tud támadni. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Közben az elmúlt 2 hónap alatt megdőlt az előző hozzászólásomban írt elméletem... Tényleg ki lehet küszöbölni a betegséget akár úgy is, h. "semmilyen" nagyobb veszteséged nem keletkezik! Pl. 15 kórházzal 500 hekin 11 kör alatt lemegy a betegség, az emberhiány pedig több ház építésével kompenzálható! :rolleyes:
|
Quote:
Arénában elég jól jött, hogy sikerült az ellenfelet megbetegíteni, a tornyai leálltak, és beüthetővé vált. (Az már más kérdés, hogy az ütés elmaradt :( ) Szóval jó kis stratégiai fogás megbetegíteni az ellenfelet. |
Quote:
De én azzal állok szemben hogy megéri-e...:confused:Mert ezzel sok baj van azért véleményem szerint. |
Quote:
|
Quote:
Nehogy aztán a "teremtményünk" elhatalmasodjon rajtunk,vagy épp a fordítottja,hogyan tartsam fenn,hogy ne apadjon el ez a "forrás".:rolleyes: |
kórházzal csökkented míg 30-40 hullik körönte és akkor lebontod a kórházakat, hogy még 8-10 körig beteg legyél, de azért a 30-40 ember körönte nem olyan érvágás. és akkor neked se gáz ha beteg vagy, de aki támad annak gáz lesz ha hazaér
|
Quote:
|
háhá lassú voltál! ;)
|
Quote:
|
Tegyük hozzá, hogy a hullák támadás 5. és 4 szinten még oké, mivel kicsi a hektár kevesebb fertőzést szedsz össze és azt kevesebb korházzal szeded le magadról. Minél nagyobb a népesség annál többen halnak meg (talán 6% körül per kör, de ezt nem állítom biztosan, mivel régen volt hogy mebgetegedtem) A hadis csak tornyot (szerintem ez a logikus) épít át korházra. Ám felsőbb csopikban elég drága a nyersi + elég sok korházat kell felhúzni, hogy kordában tartsd a betegséget, felmerül e a kérdés h nem egyszerűbb e más célpontot nézni ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:28. |