![]() |
Én fordítva szoktam, a harcot váltom föl termelésre. És akkor elég naponta egyszer ránézni az orira, vagy kétszer. A ht meg írja a tekercset. :)
|
Quote:
Quote:
amúgy nem unalmas termelni termelni annyira, főleg, ha az ember piacozik is egy jót közben :) amúgy meg ha jól választod meg a helyet, senki sem fog lopni :D:D |
Quote:
Ellenben azzal az esettel, amikor elég 1-szer belépni egy nap, azt is max azért, hogy visszarakd a tekit a piacra. :) |
Quote:
és olyat gyönyörűen lehet csinálni a csoportok tetején:D mondjuk néha azért nem árt távolozni :rolleyes: |
Quote:
|
Én a törpöt anarchban indítottam, hogyx kipróbáljam mind a csopit, mind pedig a fajt, és eddig elég jól megy, nem csatázok így nem botlok több 100-as orikba:/
Kiváncsi vagyok meddig jutok vele. |
Quote:
bár anarchban is hasznos a mindent a piacra taktika :) |
Quote:
ott aztán a 60-70%os barkkkal felnyomott védő/támadgató orik szétkapnak 5-össével, és állandóan ellopják a nyersid, h egy idő után nem bírsz építkezni csak a piacról a tekercsed ellenben nem kell féltened, nem kell a kutyának sem:D |
tolvajbecsület:)
a legtöbb csoportban a nyersanyag is elég drága (persze van ahol nem, ott meg mindek vagy törpe??:D), és mint tolvaj inkább ar aktárat lopom. még a raktárkulccsal is többet hoz mint ha tekire mennék, nem beszélve arról, hogy ha ellopom at ekijeit azt megsinyli, ha csak a raktárát eszegetem, akkor arra tüsszent egyet és termel tovább...nem illik levágni az aranytojást tojó tyúkot. na persze azt a tyúkot ami nem tojik semmit, az csak a tányérban mutat jól...
ha zavar, hogy lopják a tekijeid, tarts sok nyersanyagot;) ha zavar hogy lopnak, akkor legyen sok tolvajod...tudom ez bajos, szóval szokj hozzá... |
Quote:
Nekem egy tolis rendszerint a tekimet lopja, pedig keveset tartok. Simán gazdaságosabb lenne neki, ha a raktárt vinné, de a tekiért még tolit ölni is hajlandó, holott csak miatta teszem fel a tisztánlátást, a raktárkulcsot pedig nem használom. |
Kimaradt a varis megoldás
Így végigolvasva kimaradt egy elég hatékony védekezési forma:
Bár más fajjal játszom azért ez törphöz is jó lehet: Tarts tolik helyett több varit.Ha lopnak nézel egy térkaput,és közvetlenül az első lopás után leviszed a készülijét. Nekem az eddigi 4 enyveskezűből 3 így le lett tudva.:D A negyediket meg zöldben megkértem és leszállt rólam.:) |
Quote:
|
Rengetni kell a tolikat, mielőtt még felépülnének. Először készülit levinni, majd tolvajokat mérgezni, saját tolvajokkal felgyújtani, tolvajokat megmérgezni a végén pusszantást küldeni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azzal gyújtogatni nem semmi lehet :D |
Quote:
A hozzászólásokat elnézve nem marad más,csak a piac. |
Mit tehet egy elf?
Látom, igencsak a törpék tekilopása körül folyik a szó,de azért szeretném megkérdezni, egy elfnek mit tudtok ajánlani. Tudom, a hódító nem direkt békés fejlődgetős játék, de az elfek sztem elég lehetetlen heylzetben vannak, úgymint
- ártó varázslatok marhanehezek - támadásban se jók - ha nem támadnak, nem tudnak annyit felfedezni, hogy elég kocsmát építsenek és elég tolit tudjanak képezni. Szóval a helyzet nem éppen rózsás, már csak azért sem, mert emellett sztem elég jó pénzszerzési forrás lehetne az elfnek a tekercsÍRÁS - de ha folyton lelopják, nem tudok lépést tartani. Most is (véletlenül vagy direkt) ketten egyszerrre rámszálltak, mire észrevettem, leloptak tőlem 7000 lakit meg varit meg kb. 4000-t a többiből :(:(:( Segítsetek, mit csináljak!!! Amenyi varitekit leloptak, még kristályozni is alig tudok :(:(:( |
Quote:
|
Quote:
Jól taposnak a 45% haditekis lovacskák. A faji bónusz miatt meg kevesebb toronyíjat kell otthonhagyniuk. Mindegy. On: Az nem lényeg, hogy hány hekin vagy, az a lényeg, hogy az országod hány %-a kocsma. (Ergó tolvaj.) Ha 200 hekin 24% kocsmát tartassz + tisztánlátás, akkor nem hiszem, hogy bárki is le fog lopni. Én azt javaslom építs több kocsmát ugyanakkora hekin. Úgy nő a védelmed. |
Quote:
Ezzel meg a toli elfem szállna vitába simán! Még hogy nem lehet elég kocsmát építeni!:eek: Ha nem a kimondott lopkodás a cél, 20-25% kocsmával már elég szép védelmed van a tolik ellen, azt már csak egy elég élezett feles lopja át, de ki lehet hozni 30-35% kocsmát is és azon pedig már csak egy két ember megy át csoportszinten. És a legjobb pénzszerzés egy elfnek a tekercsLOPÁS, esetleg csoportfüggően a rúnalopás. Szóval a megoldás ahogy írták előttem is, építs még kocsmát. Sok-sok kocsmát. |
Kösz a segítséget, azt hiszem, kicsit túlságosan ideológiai alapon közelítettem az elfhez.
|
Quote:
|
Tekilopás ellen az a legjobb, ha te vagy a csoportban a legdurvább tolvaj, erős szövetségesekkel. :D
|
Quote:
A legdurvább nem mindig nyerő! |
ha már itt tartunk, az a biztos, ha egyedül vagy egy csoportban. Akkor tuti nem lopnak le. :D
|
Én mint tolis, a sötét oldalról szólnék hozzá a témához :P
Először is, törptől elsősorban nyersit lopok, csak másodsorban tekit, akkor is csak a kopás miatt... Vagyis ha van más préda, akkor azt viszem el, mert tisztába vagyok azzal milyen idegesítő. Háború esetén persze más a tészta, akkor épp azért lopom a tekit, mert tudom milyen idegesítő. ;) De kérdem én, kitől lopja szerencsélen toli a tekiket? Gnómtól lehetetlen, Óriástól alig jön, Hullának meg nincs.... Lehet Embertől is hozni, meg Orktól, na puff....ennyi ja Elfet, Félelfet felejtsük el :P A másik a diplomácia... A többiek már bolondnak néznek, annyi MNT-m van, mert mindíg kiderül, hogy a törpe tulajdonképp törpilla, vagy törpicur... ( Na ilyenkor szokott jönni egy (jobban) kihegyezett (félelf) ori, aki meg röhögve kifoszt én meg szidom magam a lágyszivűségem miatt... ) Szóval meg kell tanulni élni ezzel és vagy leütni a tolit, vagy megdumálni, vagy annyit termelni, hogy pótolni tudd a tekit... És jó ha tudod, abból tudom megvenni a drága nyersit, amit kirax, hogy eladom a tekit amit ellopok tőled :D Amit meg te veszel meg abból a zséből, amiből megvettem a nyersid... :D vleee... belebonyolódtam.... :P |
Quote:
Hy:))) Én ott szeretnék Ork lenni ,ahol te toli:))) |
Quote:
|
Ahol én játszom ott neméri meg pl:nyersit lopni...
|
Quote:
|
ötös szinten a sok kezdő és a magasan nem támadható országok miatt gyakran vicc mennyiségű és árú nyersanyagok vannak. 30-40-50 nyersiáraknál előbb lopsz tekire mint nyersire.
a felső szinteken más a helyzet. de kerek perec ilyet nem lehet kijelenteni amit te. |
Quote:
|
nekem speciel 2-3k köre minden ötös szintes orim törpe. ne erre varjál gombot :)
mi az az IJB? :( |
Quote:
És lopták a tekidet kezdetben? :P Amúgy grat! Bátor vagy... de gondolom nem 5/S-ben ;) priviben ment a magyarázat... |
Sben is voltam torpe nemreg. igayabol torpe meg ork szeretek lenni mindenhol. ezt elvezem a legjobban.
teki meg sosem erdekelt, mindig meg tudtam magam vedeni ha kellett, akar hadilag, akar szovik altal, akar ugy h nem volt tolem erdemes lopni. torpe meg azert vagyok szinte mindenhol h kitapasztaljam mekkora es milyen a piac |
Quote:
Hogy is kerülöd el és véded meg magad? :p |
leirtam. van meg par torpes tema, ha tenyleg ennyire erdekel olvasd at oket. szerintem maximalisan kielegito informaciokat adtunk erre a kerdesre.
|
Quote:
Taki:)) Ezt ugye nem nekem akarod megmagyarázni!? mert ,ha igen nagyon elkéstél:)))) |
Jahhh és ha akarod mutatok 1-2 törpét:))
|
All times are GMT +1. The time now is 17:43. |