![]() |
és akkor az elf poénból támadt ki h szintentartsa az óriás morálját igaz?:eek:
:) |
Quote:
szerintem még aludj rá egyet mielőtt legközelebb írsz valami okosat:D |
én is én is én is akarok jáccani ki a nagyobb királyt, lécci lécci lécci!
|
Nem is lehet kérdéses számomra,hogy a lopos Fél-elfeket utálom,de nagyon:p:p
|
Quote:
|
Quote:
:D szóval honnan tudja az óriás hogy mennyi lóval ment ki az elf ???? jah hogy PONT az óriást támadja?? szóval áll az óriásom az elf mellett, és várja mikor megy ki rá az elf, hogy alúról kísérje majd 2 sereggel... így gondoltad? ez a hadis játék??? de nem azt írtad hogy az elf a tolis emberre megy ki beütni? ( mellesleg normális " hadis magasságokban'" nem találsz egyetlen 1 ilyen orit sem ) akkor miért menne ki az óriásomra, akit amúgy sem bír beverni?? hát izé... öööö :eek: |
Hali!
élőhalottak... brrrrr. Szerintem egy csomó dologból kimarad egy élőhalott (lopás, varázslás) és még vírust is terjeszt.... |
Óriás, és a gnóm, sajna kettőt nem lehet.
Gusztustalan, túl táp divatfajok, minden tele van velük |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Főleg hv-ban, ahol mindenki beíjazza meg tekercseli magát, a hulla meg próbálkozik full elittel :D |
Quote:
csupán olvani nem tudsz, vagy egyéb képességeid sincsenek a helyükön?! talán érdemes lenne visszaolvasni és nem a saját olvasatodra fordítani az egészet. TALÁN képes vagy rá |
Quote:
nekem csak akkor van velük gondom amikor fentebbi csopikban össz-vissz van 20-30 aktív ori és abból 5-6 halott ráadásul egy tömbben állnak:D |
én az embert
mindig saját magamat ártózom le:( de csak utána esik le, hogy tükörpajzs, amikor már jó kedvel megöltem pl 2k toliját az illetőnek:) és akkor :mad: |
LOL
:D ez jó |
Quote:
|
Quote:
|
Az elfeket "nemszeressem", legfőképpen a fantomsereg miatt, sok vele a macera... :)
|
ja elég érdekes, mikor eldöntöd, hogy most akkor nekimennj vagy ne??:D
|
Quote:
|
álam ilyenkor az jön, hogy egy tűzgolyesz, és általában az első az még arányos, de abból következtetek, mindig a legtöbbet, és ha még úgy is bemegy nekimegyek:D
de csak ha előtte ártott, mert csak úgy elfbe nem kötök bele én se. |
Igen, bár eléggé "játékosfüggő", sokat számít, hogy a tulaj mennyire ért hozzá, lehet nagyon jól, és lehet kegyetlen rosszul vinni az elfes orit. Lehetséges, hogy1-2 alkalommal beütsz, de úgy megtudják torolni, hogy ember legyen a talpán, aki utána összekaparja magát... :D :D :D :D :D
|
ez bármelyik fajnál megeshet itt csupán az a különbség, hogy nem tudod mivel mit tud torolni;)
|
Quote:
|
de: a biztos halál:D
|
Quote:
|
végülis igaz;):)
|
Quote:
nah de nekem ez sose jut eszembe:) látom a gömbjén, hogy ember, de nem kapok észbe, hogy jajj valyon van tükörpajzsa???:) |
A hulla a legrosszab egyedül esélye sincs hisz azt se tudja milye van annak akit támad :D
Én is az voltam először nem volt szövim és folyton felfedeztem azt hittem az a jó ha elől vagyok :D 400. hely körül 1000 elittel támadtam de sohase sikerült :D Sztem ezér rossz mámint h nem tud se varizni se tolizni :( |
Quote:
A következő körben amikor dezertált a serege kiderült hogy helytartója sincs. :D A hullánál csak egy rosszabb van, az agyatlan hulla. :D :D :D |
És ez mikor volt ?
|
Mert én ezt kb 2 éve csináltam amikor megismertem a játékot :D
|
magára ismert:p
|
Quote:
|
Hullákat ...:D, kéne egy új faj a hóditóba amúgy, de ezt nem ide
|
OFF/
nem tudom mennyire díjaznák, ha most előállnál egy ilyen topiccal. láthatólag új vagy még. szerintem előbb néz körül nics-e már olyan téma a (leginkáb a kukában:D) amiben az van, amit szeretnél ON/ |
Én mindig azt a fajt utálom a legjobban amivel egy nálam valamilyen szempontból jobb játékos engem szívat:) Mer ugye minden fajnak megvannak az előnyei illetve hátrányai, a jó játékos meg ahhoz kell, hogy kihasználja az előnyöket anélkül, hogy a hátrányok jelentős kárt okoznának neki.
|
Én spec akárhány elffel találkoztam, szétkaptuk, mert tápos faj az elf persze egész addig amig rájösz mivel blöfföl. Mert blöff faj... ha vari van elég, toli nincs, ha toli is van, akkor meg sereg nincs... és vice versa. Ha meg sereg van akkor toli nincs. Ha mindenböl van valamennyi akkor meg egyik sem elég...
Egy jó félelf szétszed bármilyen elfet, elég egy éplista és kiderül mije van, meghalt. Nem egy öngyilkos elfet láttam, hogy a félelf se vitte át, ment rá 6-8 sereg mert volt 5% barakkja |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:28. |