![]() |
amit így kihoztunk a végére az kinek tetszik vagy kinek nem tetszik és miért?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati különben jó ötletnek tartod hogy más színü legyen a szem szám meg hogy legyen fejvadász is? :p |
Quote:
a többi szinten L veszne a vérdíj és nem lennének védett országok se:) |
Quote:
|
Quote:
szerintem első körben meg kéne álapítani pontosan mekkora legyen a vérdíj:) -11 ütés után legyen 10 millió -22 ütés után 20 millió -44 ütés után 40 millió és így tovább! ez az összeg nem nagy és 40 millióér lehet valaki többször is meggondolná üssön e vérdíjasokat! meg mivel fentebbi szinmteken nem lehet vérdíjjat növelni szerintem szintenként duplázodjon a vérdíj! ha vki felvitt egy 44 milliós vérdíjjas orit 4. szinten ugye lenne 88 milla nem hiszem hogy saját magárol ütné le pár milláért a vérdíjat mivel akkor esélye se lenne visszaszerezni a vérdíjjat és nem lehetne színes száma:D és 2. szinten már 352 milla lenne a vérdíja:D és sztem sokk embernek kellene az a lé:D |
Quote:
fellép köv szintre, leüti magáról a vérdíjat újrázik és ismét vérdíjjal? ezt így nem kéne megengedni, újrázásnál el kéne vesznie a vérdíjnak (ha ez már eddig is így volt akkor elnézést) |
Quote:
vesszen L a vérdíj;) minél nehezebb anál jobb:p legalább kevés orinak lessz piros ketese vagy hármasa:p:D |
Quote:
|
Quote:
EZ is jó kérdés. Mi alapján kap kettest, hármast, négyest, ötöst, ...? Ha egy kis négyessel vérdíjjal fordul, akkor rögtön piros ötöse lesz? És annak is, aki 5x fordult vérdíjjal? |
Quote:
a másik javaslat hogy ha vki 4 essel fordul kapjon piros ötöst aki kettessel az piros hármast....stb a harmadik megoldás az ha vki fordul akkor a köv fordulásig legyen piros a kis száma de ha a köv forduláskor nem vérdíjjal fordul akkor visszavált kékre :p |
Szívesen hallanám majd a mostani 2. szinten levő vérdíjasok véleményét is például. :)
|
Quote:
az 1. nem nézne szerintem ki jól, h két szám is van 2. nem lenne teljesen igazságos de a 3. szerintem igazságos is, a megvalósíthatóságáról majd Ati nyilatkozhat:D |
[VÉRDÍJ(2)] XY (2) 2 szemes
[VÉRDÍJ] XY (2)(5) ez az öt szemes ori [VÉRDÍJ] XY (4)(6) 6 szemes ori 4* vérdíjjal fordult.... vannak ilyen megoldások:) ha megvalósítható akkor ezeknek a variációiból lehet válogatni:p |
Hali
Átolvasgattam az ötleteket és valaki még valamikor írta, hogy nem éri meg betámadni a vérdíjas orikat, mert a katonák többe kerülnek,mint maga a jutalom értéke. Mi lenne ha vérdíjas ország elleni sikeres (földszerző)támadás esetén, a támadó fél nem vesztene katonákat? (Nem tudom ez technikailag megoldható-e, de szerintem igen.) A milliárdos vérdíjaknak szerintem se lenne sok értelme, de kisebb emeléssel lehet én is vállalnám a vérdíjat, bár nem szeretem felhívni magamra a figyelmet ilyenekkel :). Jah és ami engem nagyon zavar a 3-as anarchista csoportban, hogy országok több napig folyamatosan védettek, ezzel is kéne valamit kezdeni mert eléggé gáz :D Nem tudom, hogy ott van-e egyáltalán még értelme, ennek a vérdíjnak, olyan kevés ország mellett. Csáó |
Quote:
Ati, én ugy gondolom, hogy igen!!! Mégpedig azért, mert simán fordulni kettesért 'könnyű'. De azért akinek kék 4-ese van... azt anarchban lefordítani... Te is tudod, hogy szinte lehetetlen.... Az hadd kapjon már a kinkeserves szenvedéséért piros 5-öst!!! Gee |
na nézzük :)
színes szám az ori neve mellett mindig is mókás volt,támogatom ezeket a zöld meg piros számos ötleteket :) alapvetően amit Gárdi összefoglalt, az jó lenne a mostani vérdíjas játék helyett. a D-s vérdíjasok sztem nem foglalkoznának nagyon a dologgal, ha eltűnne a vérdíjuk. (szép kis versenyfutás lenne megint,ha lehetne piros meg zöld számokat szerezni :D) |
Szerintem is, de továbbra is támogatom (nyilván az eddigi színes számos meg csak 5. szintes ötletek mellett) a vérdíj ésszerű emelését. Olyan mértékű emelést, hogy magad ütni ne érje meg, de azért új játkosok is bekapcsolódjanak a vérdíj-lázba. :D :D :D ;)
Széleskörű választéklista kéne a vérdíjba, hogy több embert foglalkoztasson. Valaki a színes számokra menne rá, valaki pedig a lóvéra. És még valami eszembe jutott! Én arra is gondoltam, (Ati szemléletét figyelembe véve, miszerint nem akar nagyon úgy hozzányúlni, hogy az sok sok többlet előnyt jelentsen) hogy ott van a hírnév pont. Nem kéne se új oszlop, se semmi különösebb fejlesztés. Egész egyszerűen erre gondoltam: - Aki vérdíjas országot üt, függetlenül attól, hogy az ütés lefelé, vagy felfelé történik, POZITÍV hírnévpontot kapjon! - Sikeres támadás esetén a kapott hírnév pont 10x szorzóval íródjon jóvá. Ez egy olyan kis plusz lenne, ami konkrét játékot befolyásoló előnnyel nem járna senkinek, de azért igencsak jól mutat (én személy szerint szeretem a pozitív hírnevet), és a nagyon negatív hírnevűek is javíthatnának. Vélemények? :) Gee |
megjöttem ujra:)) ezekben a kis piros számokban van fantázia:)) Tetszik:) jahhh és ha eltünnének a vérdijas orijaim ezért nemharagudnék:)) akkor tényleg kezdődjön az 5-ös szintről..
|
sajna holnaptol 1hétig nemvagyok internet közelbe előre is bocsesz:) ha megjövök re:))
|
Quote:
|
Quote:
no ezt is hozzá lehetne tenni majd a bővitéshez :) jónak tartom:) no szavazzuk meg hogy mekkora legyen a vérdíj! írjátok ide hogy hogy emelkedjen és mennyi legyen:) én előrébb írtam egy javaslatot azt is fontoljátok meg mert szerintem az ugy nagyon jo lenne:) |
összefoglalom az egészet!
-11 ütés után legyen 10 millió -22 ütés után 20 millió -44 ütés után 40 millió és így tovább! minden szintlépést követően duplázodna a vérdíj mivel csak az 5. szinten lehetne vérdíjat szerezni! csak az 5. szinten maradna meg a vérdíj jelzés és a többi szinten törlödne! A vérdíjat 10 ütéssel lehetne leütni! és akinek így sikerül a fordulás az a kék kis számot kék helyett pirossal jelölnénk! |
Miért törlődne ??..
Arról volt szó, hogy aki magával viszi a vérdíjat a 4. 3. 2. szintre és onnan fordul, AZ kap piros számot. Aki meg lever valakiről vérdíjat, az lenne a [FEJVADÁSZ], és ha valaki fejvadász státuszban fordul, az meg zöld számot kapna. Pont az a lényeg, hogy CSAK az 5. szintet lehet szerezni vérdíjat, DE megmarad szintlépéskor is. Tehát CSAK annak lenne piros száma, aki 4 szinten meg bír csinálni úgy, hogy nem verik le róla! (Illetve zöld száma, aki fejvadászként fordul meg.) 11 ütés 10 milla 21 ütés 20 milla 31 ütés 50 milla 41 ütés 70 milla 51 ütés 100 milla 61 ütés 130 milla 71 ütés 150 milla 81 ütés 180 milla 91 ütés 210 milla 101 ütés 250 milla + a fejvadász mellé járna az a bizonyos 10x szorzós kizárólag pozitív pontérték, ami szintén nem lenne konkrét piacbefolyásoló előny, pusztán csak a játék kedvéért egy szép dolog. Így csomó kis játék lenne a játékban, ami konkrét haszonnal nem járna, de baromi jól mutat! És a pénzemelés meg szükséges, mert a mostani nagyon kevés. Fenntartom, hogy új játékosokat a vérdíjazásba csak pénzzel lehet bevonni, mert aki indít egy új orit az 5. szinten, nem hiszem, hogy egyáltalán eszébe jut, hogy valaha is lesz piros vagy zöld száma. Vagy akár kék... Tehát csak a színes számoktól nem jönne lázba. De azért 100 millát leütni valakiről föld mellett már szép összeg. (Hangsúlyozom: CSAK induló játékosnak éri meg a 100 millás buli, vagy akár a 250 millás. Ennyiért egy nagy multis NEM veri le magát, mert egyszerűen nem éri meg. + 101-szer mgeütni védett országot kegyetlen nehéz....) Gee |
Quote:
szerintem félreérteted amit írt(kicsit tényleg félreérthető) Quote:
|
Ok, lehet féreértettem, de én úgy értettem, hogy ha fellép valaki vérdíjjal a 4. szintre, akkor eltűnik a vérdíja.
De ha úgy veszem, hogy a mostani vérdíjasokra értette, hogy akinek MOST a 4.3.2 szinten van, annak 'leesne', akkor tényleg másra gondoltam. Szóval ha így értetted Gárdi, akkor bocsána! :S ;) :) Gee |
igen ugy értettem hogy akinek jelenleg 2. , 3. , 4. szinten vn vérdijja az tünne L :)
|
A vérdíj annyira alacsony, hogy az utközben elhullott hadik árát sem fedezi némelykor. A többi veszteségről nem beszélve. Egyszóval nem elég ösztönző. (szerintem):rolleyes:
|
250 millió ösztönözne? Meg a színes számok, és kiírások? Mert akkor támogass minket! :p :D:D:D:D
(Nincs kampánycsend!:D) |
Quote:
|
A témához még kb egy óráig szólhattok hozzá érdemben, utána ez kerül ma terítékre nálam, és később már nem fogok ismét hozzányúlni. Szóüval ha bárkinek bármi észrevétele van még ezzel kapcsolatban, akkor azt a következő egy órában tegye meg. :)
|
Quote:
Kedvelem az anarchista tobzódást. :D (A Hódító berkein belül persze...) A földet viszont leverhetik rólad, ha színes számot kapsz a fordulásért, vagy ha 10x szorzóval kapod a hírnevet, azt nem veheti el senki. (A másodikat maximum saját amga tudja visszaredukálni negatív irányba.) :D Ez aztán végképp ösztönző! Ennél nagyobb ösztönzés szerintem nem is kell egy jó kis vérfrissített versenyfutáshoz. :D Akinek meg ez sem elég... Annak meg fikusz. :D Annak nem való a vérdíj játék. :p :) |
Nagy vonalakban még egyszer, csak ha valaki esetleg most kapcsolódna be, mert most látta meg Y-ban Ati kiírását:
A vérdíj átalakítására született sok remek javaslat, megpróbálom összefoglalni: - Az összeharácsolható vérdíj összegének emelése, több javaslat született a maximálisan szerezhető vérdíjra. Eddig 100 - 250 millió arany közötti javaslatok érkeztek, amik reálisnak mondhatók. (Én a 200-250 millió közötti top értéket képviselném (korábban leírtam a növekedési táblázatomat), de meggyőzhető vagyok a 100-200 milliós végösszegről is:)) - Az összegen kívül a másik legfontosabb javaslat, hogy csak az 5/Y csoportban lehessen begyűjteni a vérdíjat, a többi csoportban nem lehetne ezután megszerezni ezt a 'kitüntetést'. (Ezzel egyidejűleg 4/M, 3/H, 2/D szinteken a mostani védett- és vérdíjas országokról törlődne a védelem és a vérdíj.) - A vérdíjas jelzés magaddal vihető a következő szintekre, ahol szerezni nem lehet, viszont leverhetik rólad! (5. szinten is leverhető marad persze.) - Megjelenne egy [FEJVADÁSZ] kiírás, amit azzal lehet elérni, ha a vérdíjasról levered az összes vérdíjat. Ez zöld (vagy kék) színnel jelenne meg ugyanúgy az ország neve előtt, mint most pirossal a [VÉRDÍJ]. (Ez nem járna + oszlop bevezetésével a pontlistában.) (A fejvadász is leverhető lenne nyilván, mégpedig egy vérdíjas ország által! És aki fejvadászt ver, az növelhetné a saját vérdíját (vagy visszaverheti magára a vérdíjat, ha leverték róla:))! (Mintha védett orit verne!) Ezzel nem lehetne saját magadnak "felturbózni" sem a vérdíjat sem a fejvadászt, mert ugyanazt a 10 milliót (vagy amennyi vérdíj rajtad van) vernéd ide-oda magadon, tehát nem lehetne instant turbót alkalmazni önveréssel! - Egy ország nem lehetne egyszerre vérdíjas, és fejvadász. Ha vérdíjas verne le vérdíjast, akkor a levert vérdíj mennyiség levonódna a saját vérdíjából, így a vérdíj megszűntethető lenne. (Tekintve, hogy ez tulajdonképpen egy rossz dolog, hiszen 'bűncselekmények' elkövetéséért adják.) Amennyiben több vérdíjat versz le valakiről, mint amennyi neked van (pl rajtad 10 millió van, de leversz valakiről 20-at) akkor természetesen átmennél fejvadászba. - Ha vérdíjas országo(ka)t támadsz meg, akkor nem számítana az, hogy lefelé, vagy földelé támadsz, mindenképpen pozitív irányban íródna jóvá (nyilván sikeres támadás esetén) a hírnévpont, mégpedig 10x szorzóval. - Ha az 5. szinten megszerezted a vérdíjat, és azzal képes vagy feljutni a 2. szintre, és onnan 'lefordulni' az 5. szintre, akkor a kék (2)-esed mellé kapnál egy piros (2)-est is. - Ha megszerzed a fejvadász címet, és ugyanúgy cselekszel, tehát elviszed magaddal a fordulásig, akkor az előbb említett piros (2) helyett zöld (2)-est kapnál a kék mellé. - Ha egyszer fordulsz vérdíjjal, egyszer meg fejvadásszal, akkor a végeredmény: (2)(3)(3) ez lenne. (Nyilván az a szín kerülne előre, amivel legutoljára fordultál. A fenti pénda azt mutatja, ha előbb vérdíjjal, másodszor pedig fejvadásszal fordulsz.) (De akár ilyet is össze lehetne hozni: (6) (4) (2), és ezt már senki nem veheti el tőled többé.) - A vérdíj és a fejvadász értéke szabadság alatt csökkenne! Körönként 10.000 arannyal! Ami nem tűnik soknak, de az napi 240.000 arany... Szóval akinek muszáj elmennie szabadságra, mert nyaral, nincs net, stb... Arról nem potyogna le a vérdíj, viszont nem lehetne 'ráülni' a vérdíjra azzal, hogy összevered magadnak, aztán kimész szabadságra fél évre, csak mert jól mutat a pontlistán. A fenti változtatások sokkal kívánatosabbá tennék a játékot, és a megnövekedett pénzbeli vérdíj a nagy multisokat nem juttatná piaci előnyhöz (tekintve, hgoy 100-250 millió arany nem valami sok az 5/Y csoportban egy multisnak!), tehát nem veregetné saját magát, viszont aki nem nagy multis, annak meg nagyon jól jön az a pénz, és pl a mostani alap 1 milliót valóban nem éri meg leverni, mert a támadás többe kerül. (Nyilván, a földterület nagyon is sokat ér!! De a vérdíj egy játék a játékban.) :) |
És kimaradt, hogy a vérdijasok nem mehetnek szabira, amig vérdij van az országukon. (ha jól olvastam, és ezt támogatnám) Ha nem, akkor arra mi is a konkrét javaslat? (a csökkenés?)
Amúgy támogatom a többit. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
persze ez nem vigasztalna valószinű senkit, ha 1 hónapra el kell mennie, és ily módon kapna 400kör szabit. |
Quote:
Szerintem ki kell tudj menni szabadságra, hiszen ha rajtad kívülálló okok miatt nem tudsz Hódítózni, akkor azalatt nagyon csúnyán szétverhetnek... Akkor legyen inkább az, hogy el tudj menni szabadságra, de ha 2 hétnél (tehát a 337. körváltásnál) eltűnik rólad a vérdíj. (De a fejvadász is!!!!!) (Az igazi életben is elévül a feljelentés, általában 2 év az elévülési idő. Szerintem a 2 hét az jó lenne.) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:30. |