![]() |
szóval, hátha így egyszerűbb:)
a szövisek közt mindíg van kapu. a tolik max 2 kapun mennek át egyszerre. pl a szövisedhez akinek kapuja van -ez eddig egy kapu ahhoz akire a szövisednek van kapuja -ez a második kapu a szövisedhez, onnan ahhoz akire a szövisednek van kapuja, onnan pedig még ahhoz, aki annak a szövise akire a szövisednek van kapuja, már 3 kapun való áthaladás lenne:) |
Quote:
|
Quote:
Nekem most mindegyikkel szerencsém van. Az, aki dipi alapján lett bevéve teljesen lelkes aktív és megbízható, az ismije is. És valóban nem én vagyok a varis ott, ahova gömb alapján hívtak.:) (Csak halkan jegyzem meg, amelyik szövi cserben hagyott, az is a kristálygömb alapján keresett meg, ezért is mondom, hogy igazából nincs recept arra, hogy miként lehet jó szövit találni, hacsak nem ismerősök közül válogatsz.) Ui: Skiti, köszönöm és én is.:) |
Ismerôseim sajnos nem nagyon vannak, a diploban nem találtam még normális hirdetést, így marad az, ha meggömböz valaki, s az alapján meghív. Az elmúlt 3 napban ez 2 orimmal is megtörtént. Egyikkel maradtam mf.
|
Szerintem csak az a jó szövi, ahol három démoni szépségű vezérhölgy uralkodik felettem :D Máskülömben marad az MF életmód :D Nehezen tudom összehangolni magam bármilyen szövivel, mert sztem túlságosan nagyok az elvárásaim...de a fent említettet még nem próbáltam :D Nah talán majd eccer :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Quote:
Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, de sztem itt nem ez a kérdés, hanem h hogy szeretsz játaszni. Mivel ez egy társasjáték, sztem úgy érdekesebb, ha szöviben játszod, de ízlések és pofonok. :) |
Máskülönben teljesen a játékos(ok)tól függ.
Ennek ellenére inkább a szövit támogatom, mert sokkal biztosabb, ha négyen segítitek egymást, és a katonaibónusz sem 40%, hanem akár 150%:):):) Viszont a szövinek naon összehangoltnak kell lennie, ha ütőképes akar lenni, mert ha valaki mindig máskor van fenn (pl.: varis, tolis) akkor máris bukta, a szövetség nem tud azonnal reagálni. |
Quote:
játékosok kioktasanak meg hogy megmondják mit tegyek. |
szerintem azért mondják meg, hogy a szövinek minél erőbb tagja legyél. és ők nem azt nézik, hogy 4 ország külön gondolkodik, hanem egybe, egymást védve, segítve. és nem érdekli őket mit gondol az egyén, kizárólag a csapat, a szövi. ha meg 10% van, az nem szövi.
szerintem bízz a tapasztalabb és jobb játékosokban, szövizz velük és adj a véleményükre. nem hiszem, hogy ellened akarnak szövizni veled. |
Quote:
Én se szeretem a kötöttségeket, de eddig csak hasznomra volt ha tapasztaltabb játékossal kerültem egy szövibe;) Ha gyakrabban lennék én is szöviben nyomnám, de így marad az mf:( |
A szöviben többek között az is nehéz, hogy alaposan ki kell keresni, hogy kivel állsz össze. Itt nagyon könnyű elcsúszni, és hogyha egy szövinek akár egyik tagja is "elcsúszik" (máskor van fent, beverik, lemarad, stb.), akkor az a szövi ngyon könnyen sebezhető lesz, és akkor bukta... úgyhogy mostanság én is MF-ként nyomulok, de ha találok egy jó szövit, akor majd belépek:D
|
Quote:
én mai napig azt mondom hogy egy közepesen erős orikból álló szövi, egy erős mf-et simán lever, ha normálisan jáccanak (nem csak napi 1 belépés meg hasonlók...), a klasszikus felállást nézve is az 1toli,1vari 2hadiban. a hadik rögtön erősebbek 10%al, mint az mf még akkor is ha a vari meg a toli betonozodik... egy közepesvari simán tudja ártozni az mf-et és egy közepestoli is simán befér egy mfhez. a másik pedig ami nem elhanyagolható, hogy egy szövinél a hadik felváltva tudnak támadni, így ha csak 1szövi sereggel férnek be, akkor is általában megoldható hogy óramű pontosággal vmelyikük inditsa a szövi sereget 4körönként, míg egy mfnél mindig van szinte holt időszak, amikor nem tud indulni/kisérni |
Quote:
|
Quote:
nem irom le az mf-et,mert kiválóan lehet vele lenni, pénzigényesebb mint egy szövi, de inkább mf mint egy szar szövi |
Én is szövi párti vagyok.:) Annak idején nagyon sokat tanultam tőlük elég ütőképesek voltunk és sokszor kihúztuk egymást a kakiból.:D
|
Hát én úgy vagyok vele, hogy eddig ahányszor bekerültem egy szövibe, mindig megszivtuk. A társaság jó volt, de senki se azt csinálta, amit kellett volna, úgyhogy hamar elnáspángoltak minket. Ezért is maradok MF, és nem kell idegeskednem más hibája miatt, Na meg a pénzt se kell senkivel megosztanom;)
Tehát nálam az MF a befutó |
Én is inkább az mf mellett szavazok,de az tény hogy egy jo szövi sokkal erősebb tud lenni(de csak egy viszonylag jo szövi)...
|
Quote:
Előbb megyek neki egy mf-nek, mint egy olyan szövinek, ahol a tagok közel vannak egymáshoz ;) |
Quote:
A szöviben sztem több pénzt lehet kaszálni, legalábbis én jobban éltem úgy mint mf-ként:) Meg a karaván se rossz, amit küldenek, ha nem vagyok és kajáért kiállt a nép:D:D |
Quote:
|
Quote:
Márpedig ha tudod hogy mit, miért, mikor csinálsz akkor igen jó szövi kell, hogy kicsináljanak. A szövis hadi fölény (+150% vs +40%) az esetek 95%-ban csak elmélet. Valami mindig közbejön nekik. Hol a táv, hol a seregösszetétel stb. :) Ezért én azt mondom ha az alapokat kitanultad nyugodtan tolhatod szólóban. :) A legfontossab talán a jó célpont kiválasztása. :D Persze nem mindegy milyen fajjal játszol + egyéb tucatnyi szempont. |
Jaja ne nézzétek le az mfeket, mert én is az vagyok:o
|
azért szerintem a 150% rengeteg szövinél megvan. az összeszokottság és az aktivitás lehet a különböző. én is eddig játékom során két darab jó szövit találtam. dehát keresni kell :)
|
Quote:
kevés az olyan ember, aki tapasztalatban nem szenved hiányt, aktív és azt is tudja mit kell csinálni nem összevissza támad, lop és ártózik...:eek: ebből pedig az fakad, hogy kevés a jó szövi, és nehéz egyet csinálni:( |
Quote:
|
Quote:
És nem tudom ebből hogy következik hogy nem játszik régóta :) rejtély na meg az aláírásában ott van az országa és annak a sorszáma és abból már látszik is hogy nem 3 hónapja kezdte a játékot :D:D:D |
Quote:
Persze mindenhol megvan a 24órás távol, vagy a ht automatikusan küldi a szövihelpet ha megy valaki felé a sereg? :D Nekem is nagyon kevés jó szövim volt eddig (A-t leszámítva) -de azok nagyon jók voltak :) Nem egy igen hajmeresztő társasággal találkoztam/voltam tagja :) |
Quote:
gondolod csak Te látod az országa sorszámát?:) de hogy valaki csak 2 jó szövivel találkozott ennyi idő alatt az furcsa... aktív játékkal hetente összeakadok jó szövikkel |
szerintem neked és nekem mások az elvárásaink egy szövetséggel kapcsolatban.
|
Quote:
örülünk neki, hogy ennyiből le tudod szűrni, ki mióta játszik :) mellesleg minden csak felállás kérdése :) van olyan mf, akit nem tud szétszedni egy hadis szövi se, ha nem elég jók :) és van olyan nem is hadis szövi, akik szinte bárkit szét tudnak kapni, akár szöviben vannak, akár mf. |
Quote:
Na jó egyet láttam, aki 30% barakk-tornyot tartott pár napig. :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:43. |