Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1612)

Pax Hungaricum 04-02-2007 13:51

Jó ez a lassú.
Majd ha lesz otton internetem, bevállalok egy normált, mert a gimiben szünetekben tudom nézni, és akkor otthon is rá tudok nézni este.
Szerintem akkor menni fog a dolog.
De egyenlőre még jó ez itt nekem nagyon is:)
Ismerkedem a játékkal :)

Bogár 04-02-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84300)
Jó ez a lassú.
Majd ha lesz otton internetem, bevállalok egy normált, mert a gimiben szünetekben tudom nézni, és akkor otthon is rá tudok nézni este.
Szerintem akkor menni fog a dolog.
De egyenlőre még jó ez itt nekem nagyon is:)
Ismerkedem a játékkal :)

ha segítség kell, szívesen segítünk akár itt a fórumon, akár zöldben (privát üzenetben) a játékon belül.

Pax Hungaricum 04-02-2007 14:04

Ez kedves, köszönöm:)
De van nektek elég dolgotok gondolom a saját országotokkal:)
Majd rájárok az osztálytársam nyakára, hogy mit hogyan kell csinálni:P

Ha meg nem értek valamit, úgyis kérdezősködöm itt... Maximum le "butakezdő"-ztök! :P
:)

Atiii 04-02-2007 14:07

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84306)

Ha meg nem értek valamit, úgyis kérdezősködöm itt... Maximum le "butakezdő"-ztök! :P

Ha nem lenne időnk itt lenni akkor nem lennénk itt szóval bátran kérdezz bármit:)
Mindig találsz valakit aki segít.Látod most is mennyien itt vagyunk és írunk neked.Azt,hogy buta kezdő szerintem senki nem fogja írni neked!Ettől ne félj.:cool:

Bogár 04-02-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84306)

én _mostanában_ nem szoktam lebutakezdőzni senkit... inkább azokat szoktam egy kicsit idegesíteni, akik butakezdőznek. :D
szívesen segítek bárkinek, mivel elméletileg így is el lehet érni, hogy a Q-ba több jó játékos legyen.

jelenleg több orim is van, és nagyjából az összessel vegetálok, úh van időm. csak kérdezni kell. :)

Atiii 04-02-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 84310)
az összessel vegetálok, úh van időm. csak kérdezni kell. :)

Mi újság mostanában a Q csopiban?:)

Atiii 04-02-2007 14:19

Ja és a témát kiegészíteném annyival,hogy nem csak a Q csopiba várjuk a profikat,hanem a 240 fővel rendelkező 4/J csopiba és a kicsit több ,mint 100 fővel rendelkező 3/E csopiba is.
Gyertek bátran.Pár hónapot ne sajnáljatok;)

Pax Hungaricum 04-02-2007 14:22

Nem zavar, ha lebutakezdőztök. Buta kezdő vagyok... :):):)
De remélem nem sokáig leszek az, azért is tértem be ide ebbe a fórumba, mert láttam, hogy profi játékosokat várnak, és itt rá is akadtam profikra:)

És remélem, hogy majd én is leszek jó játékos, hogy jól csatázhassunk:) Mert azt szeretem:) Még akkor is, ha nem látszik, csak statisztika.
Szeretem a matekot:) Jó is vagyok belőle:)
Szóval jó kis agytornás játék lesz ez, ha jól belejövök:)
Úgyhogy RESZKESSETEK A FÉLELEMTŐL! :P

...még 2-3 év, és profi leszek...

:D:D:D

Atiii 04-02-2007 14:26

***Pax Hungaricum

Most ránk hoztad a frászt rendessen:p
2-3 év azért kicsit soknak tűnik bár...

Kutyuleee 04-02-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84314)
Nem zavar, ha lebutakezdőztök. Buta kezdő vagyok... :):):)
De remélem nem sokáig leszek az, azért is tértem be ide ebbe a fórumba, mert láttam, hogy profi játékosokat várnak, és itt rá is akadtam profikra:)

És remélem, hogy majd én is leszek jó játékos, hogy jól csatázhassunk:) Mert azt szeretem:) Még akkor is, ha nem látszik, csak statisztika.
Szeretem a matekot:) Jó is vagyok belőle:)
Szóval jó kis agytornás játék lesz ez, ha jól belejövök:)
Úgyhogy RESZKESSETEK A FÉLELEMTŐL! :P

...még 2-3 év, és profi leszek...

:D:D:D

ez a jó hozzáállás:D a butakezdőt, meg a láma szót én leginkább azokra használom akik 5.en elkezdenek nagypofával kötöszködni, úgyhogy lövésük sincs sok mindenről a játékban, aki kérdez az már nem lesz buta, max kezdő még egy darabig:P

Bogár 04-02-2007 14:38

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 84313)
Ja és a témát kiegészíteném annyival,hogy nem csak a Q csopiba várjuk a profikat,hanem a 240 fővel rendelkező 4/J csopiba és a kicsit több ,mint 100 fővel rendelkező 3/E csopiba is.
Gyertek bátran.Pár hónapot ne sajnáljatok;)

az E csopit egy csomó ország vagy megunja, vagy egyszerűen nincs türelme végigcsinálni. pedig csak 1 kis gondolkodás és szervezőképesség kell az egészhez. elég durva az, hogy 1 éve majdnem ugyanezeken az orikon mentünk fel a top30%-ba, mint amiken most is...

szal ha több profi menne oda, még rosszabb lenne a helyzetetek.

bocsi. :D

az kellene, hogy jöjjenek ki az orik a szabi alól, és játszanak aktívan...

Pax Hungaricum 04-02-2007 14:41

Mondom én... 2-3 év, és leszek annyira profi, hogy megkűzdjünk egymással :) Addig meg nem bántok senkit - terveim szerint - hiszen agyonvertek ha ugrálok :)
Nincs olyan nagy pofám, hogy az bárkit is sértsen. Szóval remélem a közepes méretű pofám miatt nem vertek agyon! :D

Pax Hungaricum 04-02-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 84315)
***Pax Hungaricum

Most ránk hoztad a frászt rendessen:p
2-3 év azért kicsit soknak tűnik bár...

Reméltem is... Kedvelem a kocogó csontok hangját :D

Csak várjatok pár évet, amíg felzárkózom! :D

Bogár 04-02-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84319)
Mondom én... 2-3 év, és leszek annyira profi, hogy megkűzdjünk egymással :) Addig meg nem bántok senkit - terveim szerint - hiszen agyonvertek ha ugrálok :)
Nincs olyan nagy pofám, hogy az bárkit is sértsen. Szóval remélem a közepes méretű pofám miatt nem vertek agyon! :D

ahhoz, hogy sikeres legyél, nem árt, ha van 1 icipici pofád is. :D a túl nagy pofa már túl nagy ellenszenvet sző, tehát az télleg nem jó.
és olykor meg kell próbálni a diplomáciát is, ha látod, hogy nincs más megoldás...

Kutyuleee 04-02-2007 14:47

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84319)

Azért nem kell szerénykedni, annyira sok "nagy mester" nincs a játékban, egyelőre még több a kezdő és közép haladó (vagy csak én vagyok mázlista és sikerül elkerülnöm őket:P), amúgy bántsál minél többet:D abból tanulsz sokat, nem abból, ha lopakodva haladsz:D közepes méretü pofa az minimum kell azért:P

Amúgy csak hogy ne offoljak, lehet ha lépek 5-ről akkor megyek Q-ba hozzátok... végülis kell oda is egy boxzsák, akit üthettek:D:D:D

Andrew 04-02-2007 14:48

azért arra a nulla tanyás rakis dologra rákérdeznék
miért lenne nehéz megvalósítani? ha jól számoltam 6 órátnként kell 5 percet a gépnél lenned :)
ugye egy nap van 8 kör, ehhez elég akár 4 piac is nem?
veszel kv előtt megfelelő mennyiségű kaját, aztán kv után újfent veszel kaját, ezzel a következő kv-ra letudtad az oridat, ergó közel 6 óráig nem is kell felé nézned :)
vagy legalább is nekem ez így tűnik egyszerűen megoldhatónak :D

Pax Hungaricum 04-02-2007 14:48

Egyébként... Tényleg van abban valami, hogy sok a szabadságon lévő ország... Képzeljétek mit láttam.
Nézegetem a pontlistát, err látom, hogy az egyik ország még lila színű, de már szabadságon van...
Annak mi értelme? A lila szín nem a védelmet jelenti? Mi értelme védelemben szabadságra vonulni? Vagy ezt csak én nem értem? :S

Bogár 04-02-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84325)
Képzeljétek mit láttam.
Nézegetem a pontlistát, err látom, hogy az egyik ország még lila színű, de már szabadságon van...
Annak mi értelme? A lila szín nem a védelmet jelenti? Mi értelme védelemben szabadságra vonulni? Vagy ezt csak én nem értem? :S

biztos próbálgatta az illető, hogy mi történik, ha rákattint a gombokra. :D

Kutyuleee 04-02-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 84327)
biztos próbálgatta az illető, hogy mi történik, ha rákattint a gombokra. :D

arra lennék kiváncsi mennyivel több értelmesebb kérdés kerülne a belső fórumokra ha az emberek nagyrésze a probálgatás közben a súgó gombot elöbb találná meg...:cool:

Bogár 04-02-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 84324)
azért arra a nulla tanyás rakis dologra rákérdeznék
miért lenne nehéz megvalósítani? ha jól számoltam 6 órátnként kell 5 percet a gépnél lenned :)
ugye egy nap van 8 kör, ehhez elég akár 4 piac is nem?
veszel kv előtt megfelelő mennyiségű kaját, aztán kv után újfent veszel kaját, ezzel a következő kv-ra letudtad az oridat, ergó közel 6 óráig nem is kell felé nézned :)
vagy legalább is nekem ez így tűnik egyszerűen megoldhatónak :D

eddig nem mondta senki sem azt, hogy nehéz lenne megvalósítani. bár tény, hogy a jelenlegi teki/kaja árarány és a csoportban levő lufik mennyisége mellett egyáltalán nem éri meg.

Pax Hungaricum 04-03-2007 12:03

Mi az hogy 'lufi'? Aki gyorsan megy felfelé? Ha igen, akkor miért nem rakéta? :)

Ati 04-03-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84553)
Mi az hogy 'lufi'? Aki gyorsan megy felfelé? Ha igen, akkor miért nem rakéta? :)

A lufi az, aki gyorsan megy felfele, de belül üres, és ezáltal bármikor kipukkanhat. :) Értsd: mész, mész, mész felfele, de az égvilágon semmi védőerőd nincs, más körülmények között már régesrég többtucatszor megtámadtak volna, és semmi nem marad az országból, de most szerencséd volt, mert még nem szúrt ki senki magának.

Serg 04-03-2007 21:03

Sziasztok!Végigolvastam a hozzászólásokat és rá kellett jöjjek hogy nem vagyok profi,ergo nem is mehetek ebbe a csopiba.

Remedy 04-03-2007 21:27

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 84786)
Sziasztok!Végigolvastam a hozzászólásokat és rá kellett jöjjek hogy nem vagyok profi,ergo nem is mehetek ebbe a csopiba.

Kellett Neked ennyit olvasni, ezt en is megmondhattam volna.... :)

Penya 04-03-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 84310)
jelenleg több orim is van, és nagyjából az összessel vegetálok, úh van időm. csak kérdezni kell. :)

Majd jól megváglak ha csak vegetálsz :P

A lufiknak meg örüljetek valahol még az sincs :) Jobb mintha fedezni kéne főleg napi 8 körrel

Bogár 04-04-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 84800)
Majd jól megváglak ha csak vegetálsz :P

A lufiknak meg örüljetek valahol még az sincs :) Jobb mintha fedezni kéne főleg napi 8 körrel

perpill az 5-ből 4 orimmal fedezgetek, mert nincs más választásom, az ötödikkel meg ülök egy helyben, és várom, hogy mit hoz a jövő.

mi ez, ha nem vegetálás? :)

Wizard 04-05-2007 11:32

ja, ezek a lufi országok nekem is tetszenek. elég könnyű megtalálni őket, meg aztán nincs is mivel védekezniük.
szerintem az is problém, hogy a lufik még nem tudnak játszani és ráadásul nem is kérdeznek. élnek valami álomvilágan, ahol lovasok vágtatnak a fennsíkon, nyilasok figyelnek az erdőből, elitek masíroznak stb. stb. Pedig azt kellene látniuk, hogy ez a játék inkább a számokról szól. a hódító körökre osztott stratégia és nem valami gyűrűkura látvány film, ahol mindig a jó nyer.
Meg egyáltalán, ki a jó?

lll 04-05-2007 13:11

Quote:

Originally Posted by Wizard (Post 85035)
ja, ezek a lufi országok nekem is tetszenek. elég könnyű megtalálni őket, meg aztán nincs is mivel védekezniük.
szerintem az is problém, hogy a lufik még nem tudnak játszani és ráadásul nem is kérdeznek. élnek valami álomvilágan, ahol lovasok vágtatnak a fennsíkon, nyilasok figyelnek az erdőből, elitek masíroznak stb. stb. Pedig azt kellene látniuk, hogy ez a játék inkább a számokról szól. a hódító körökre osztott stratégia és nem valami gyűrűkura látvány film, ahol mindig a jó nyer.
Meg egyáltalán, ki a jó?

én vagyok a jó:D :D

Andrew 04-05-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 85061)
én vagyok a jó:D :D

és a szerény is:rolleyes:

lll 04-06-2007 01:06

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 85093)
és a szerény is:rolleyes:

csak egy picit:rolleyes: :rolleyes:

Pax Hungaricum 04-06-2007 11:52

Köszi a sok segítséget:)

Atiii 04-13-2007 01:41

Biztos megállod a helyed!
Jóéjt

J.Ati 08-09-2007 14:16

csak,hogy ne offoljak

AndrewB!

Gyere Q-ba és csinálunk egy szövit:)
Neked nulla rakid és nulla tanyád lesz és lehetsz vezér;)
És mi leszünk a királyok:D:D
Benne vagy?:)

Andrew 08-09-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 116297)
AndrewB!

Gyere Q-ba és csinálunk egy szövit:)
Neked nulla rakid és nulla tanyád lesz és lehetsz vezér;)
És mi leszünk a királyok:D:D
Benne vagy?:)

én csak azt vázoltam föl, hogy meg lehetne csinálni gond nélkül :D
de ha lesz szabad helyem 5-ösön, akkor gyorsba fogok zérózni egy orimat... nem akarok én megőszülni, hogy beérjen a seregem :D

Dragi 08-09-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 116298)
de ha lesz szabad helyem 5-ösön, akkor gyorsba fogok zérózni egy orimat... nem akarok én megőszülni, hogy beérjen a seregem :D

mosmán elmehecc a fenébe :D:D:D

J.Ati 08-09-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 116298)

Pedig jöhettél volna kipróbálni milyen ott az élet:D:D

Andrew 08-09-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 116299)
mosmán elmehecc a fenébe :D:D:D

Te is :D:D de szerintem akkor is oda fogok menni :D

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 116300)
Pedig jöhettél volna kipróbálni milyen ott az élet:D:D

hááát, szerintem nekem idegölően lassú lenne :o

J.Ati 08-09-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 116302)
hááát, szerintem nekem idegölően lassú lenne :o

Én játszok normálban is és hívtak már gyorsba is:)
2 ori lassúban ficánkol,hogy ne legyen annyi gondom.
1 ori szerintem elfér a lassúban neked is;)

Pepa 08-09-2007 15:59

Emberek, kb 2 hónap amíg lefordulok és akkor akár mehetek lassúba is. voltam már ott én is. Ha van melette máshol is más orid - más nyelven, B-ba, A-ba- akkor nem tűnik fel hogy 3 óráig tart egy kv. És tényleg jól el lehet ott szórakozni.

monro 08-09-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 83633)
Nincs azaz isten amiért 3 órát várnék egy körváltásra :)

Hehe ez tényleg uncsi lehet, de annyi előnye azért van, hogy legalább tudsz békésen aluszkálni :)

All times are GMT +1. The time now is 01:17.