![]() |
Ha kiderül, hogy csalás, jelentenem KELL?
|
A Súgóban ez van írva a FAQ(gyakori kérdéseknél)
"Ha valakiről feltételezem, hogy csal, azt hogyan jelezhetem felétek? Rendszerünk folyamatosan ellenőrzi a játékban résztvevő összes országot, így ha valaki több országot irányít szabálytalanul, akkor előbb-utóbb, amint megfelelő mennyiségű bizonyíték rendelkezésre áll, az illető ország automatikusan az anarchista csoportba kerül. Ez az adatgyűjtési és áthelyezési rendszer teljesen automatikus, ez alól nincsenek kivételezett országok, így külön nem szükséges jelenteni, ha valakit több ország irányítása miatt gyanúsnak találsz." Ez azt jelenti, hogy nem kell jelentened, hogy 2 országa van. |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, ha már itt jársz lenne egy kérdésem, amire nem láttam választ sehol, és sztem nem egyértelmű;
van mondjuk 3000férőhelyem templomba, ám van mellette egy kisebb vagyonom, mondjuk 30millió. Ha egy körben a piacon veszek ezért az összegért 1000 varit, varázsolgatok ellenségre, (majd ugyanebben a körben eladom a varikat) akkor a vari-értékbe ez a plusz bele fog számítani? Mivel így egy tartalékokat felhalmozó ori is le tud ártózni kiélezett varist, ha van kellő anyagi tőkéje.. Ez számomra furcsa lenne, barakknál egyértelmű a dolog, ott a körváltásnál elmenne a plusz lovas, de kocsma és templom esetében.. |
Vezér
annyira jó, hogy itt vagytok és segítetek :)!
Na már most... Szövetségi vezérként próbálom felbontani a kapcsolatot azzal az egyetlen szövetségesemmel, akim van. Azt mondja, 63 körön keresztül nem lehet... Miért? |
Ha van 3000 helyed templomba, miért menne el a vásárolt 1000? Ha több van, mint amennyi helyed, elmennek. Amíg van 1000 varid, a varierőbe beleszámít, ha eladod, a varierőbe nem számít bele.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
3000 férőhely, amiket kiis használsz, tehát 3k varid van alapból. Majd erre veszel rá 1k-t, amit mozgatsz a piac segítségével. Ha emellett tartod, hogy beleszámít az erőbe, az mondjuk szerintem elég cinkes :/ |
Quote:
|
sejtettem, hogy erre akarsz kilyukadni, csak 3k varihelyet emlegettél;) Director már válaszolt is:)
|
És ha lesz új szövetségesem ez idő alatt, akkor is meg tudok később válni ettől az első szövetségestől (vezérként)? (Mert olvastam vmi olyat, hogy vezérként minden kapcsolatot meg kell bontani, vagy micsoda...)
Vagy célszerűbb szövi tagra változtatnom magam? |
Quote:
|
Quote:
" Ha megkötöttél egy szövetségi kapcsolatot egy másik országgal, azt 72 körig semmiképp nem bonthatod fel." |
Quote:
|
Köszi Ati, Cimbi.
Cimbi, ilyen hatékonyak ezek az admin skacok? |
Quote:
|
Quote:
Csupán az 5. szinten van korlátozva az egész szintre (leszámítva az anarchosta csoportot), hogy csak 1 országa lehet. |
Quote:
így is több időt töltök gép előtt az ildomosnál. Puszta kíváncsiság. :) Valamiféle visszaélésre ad lehetőséget? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
köcce a segítséget :) |
Quote:
Mindez persze csak akkor, ha az országok össze vannak kapcsolva. Ha nincsenek, akkor még ha külön szinten vannak, akkor is szabálytalan mindegyik. |
Quote:
|
Ati (vagy valaki más)!
Az előző kérdésemre tudja valaki a válszt? Azaz, hogy 5. szinte miért lehet csak egy országod, ha mondjuk a 4.-en lehet több is, feltéve, hogy külön csoportban vannak? |
Quote:
Persze torlódni így is tudnak :D |
Ahham. Köszi.
|
Agit@tor
Quote:
Full kezdő vagyok, és fogalmam sincs hogy lehet rájönni, hogy melyik ori küldött rám ártó varázslatokat, vagy fosztott ki seregével esetleg pusztított nálam!:eek: Azt tudom, ha lopnak akkor a térkapu felderítése varázslattal rá tudok jönni ki az a galád!:D Mellesleg MF Félelf vagyok!!! Előre is leköteleztek, ha tudtok segíteni!! |
Agit@tor:
"fosztott ki seregével esetleg pusztított nálam" Ilyenkor minden esetben kiirja az illeto orszag nevet es sorszamat! a pontlistaban pedig meg tudod keresni hogy milyen messze van toled... Ha informaciot szertnel megtudni rola, akkor azt ket fele kepp teheted meg. Varzslokat kepzel , es a kristalygomb nevu varzslattal megprobalhatod legombozni. Ha sikerul akkor "latod" egy napig (???) asszem a fomenujet.(ha valtozik rajta valami akkor azt nem , csak amikor a varzslatot csinalod az aktualist.) Tolvajokat kepzel es terkapun te mesz be hozza( megintcsak tobb tolvaj szukseges) es csinalsz Epuletlistat, szovetsegeseit felderitheted ha vannak neki, es a kintlevo seregeit is megnezheted. A legjobb persze a kettot osszekombinalni. Kristalygomb, ep lista, ha szovis akkor szovifelderites, es kintlevo katonak... Persze ha latod hogy van 10 barakja , es hulla , 400 elittel akkor folosleges a kintlevo sereg , tehat mindig gondold at hogy milye lehet... az artokat mar nehezebb felderiteni bar van ra par trukk... Az egyik hogy lemented a pontlistad, a legjobb ha orankent tudod ezt csinalni, es amikor kapod az artot akkor megnzed hogy kinek valtozott a hirneve. Amikor jon az arto azt kiirja hogy hany korrol jott, tehat tudod hogy hol kell nezelodni. A sugo menupontnal a hirnevek almenupont alatt reszletesen megtalalod hogy egy varzslat, toliakcio mennyi hirnevpont valtozosat eredmenyez, ill. egy katonai akcio. Amit tudsz tenni ezek ellen: csinalj sok varit, sok tolit, soksereget...:D |
Quote:
Amúgy a "sok" jelző közelítőleg (azokban a csoportokban ahol én játszom az én szememben): toliból, variból: 30% kocsma seregből 50% barakk Tehát nem tudsz mindenből "sokat" csinálni, de tudhatod hogy mire számíthatsz kb :) |
Szia aki válaszol
Ha varázslóval tolvajt mérgezek rá tud-e jönni a másik ország, hogy ki volt? |
Honnan kerülnek elő ezek a vegyes, teljesen kusza témák? :D Mégegy topic, amit zárok, mert nincs konkrét témája.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:52. |