Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mi számit csalásnak ..... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1578)

Ati 03-23-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by laci (Post 81999)
Regisztrációkor van egy külön figyelmeztetés a függőséggel kapcsolatban, nyilván nem véletlenül ;)

Azt az elején még sokan poénnak veszik, pedig nem az. :)

laci 03-23-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82000)

Határozottan nem az... Amikor tavaly nyáron Belgiumban nyaraltam vagy 10 napot, és egész nap ott motoszkált a fejemben, hogy "jó-jó, szép ez, meg jó is, de keressünk már egy helyet ahol megnézhetem az országomat", akkor rájöttem, hogy ez már több, mint játék, ideje lazítani egy cseppet :o

És azóta jobb is, sokkal jobb játéknak venni, és úgy állni a dologhoz, én úgy érzem :)

casper 03-23-2007 10:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82002)
Határozottan nem az... Amikor tavaly nyáron Belgiumban nyaraltam vagy 10 napot, és egész nap ott motoszkált a fejemben, hogy "jó-jó, szép ez, meg jó is, de keressünk már egy helyet ahol megnézhetem az országomat", akkor rájöttem, hogy ez már több, mint játék, ideje lazítani egy cseppet :o

És azóta jobb is, sokkal jobb játéknak venni, és úgy állni a dologhoz, én úgy érzem :)

az elején még nem nagyon lehet ezt észre venni csak mikor már egyfolytában számolgatsz fejben meg tervezed hogy hogy lenne jobb akkor már kicsit érdekes meg belemerülsz és a kérdések amiket hozzád intéznek e közben távolinak tünnek :eek: érdemes már elgondolkodni egy kis szabin de utána jobb lessz megen:p

Gyula 03-23-2007 11:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82000)

Ati erre hogy deritettél fényt hogy a játék függőséget okoz? :)
Nem félsz h valaki kártérítési pert indit ellened? pl ki akarja fizettetni a gyógykezelés költségeit :D

LotR 03-23-2007 11:05

Quote:

Hm ez kemény:):):) Laci ez nem semmi:)
Bevallom én eljutottam odáig, h 1 éve vegetálok, de közbe ugynúgy tervezgetek stb..
De még mindig azt mondom inkább ennyi függőség, mint más káros szenvedély:)
Persze ak már aludni se tud emiatt,hát ők jobb ha előbb-utóbb felkeresik kezelő orvosukat! :D:D:D

Hóhér 03-23-2007 12:13

Quote:

hát számtalan ilyen esetről tudnék mesélni :D :D

befizettem az asszonyal egy Lengyel körútra...
ahol tudtam szabiztam, ahol nem nem :p
írtam a supportra, hogy lehet e gond, ha véletlen innen onnan lépek be Lengyel országról...
természetesen azt a választ kaptam , hogy nem lehet gond,
( talán az angolról volt szó éppen ), és hogy nem igen játszottak akkor még sokan onnan...

a lényeg az, hogy úgy alakult, hogy amíg a csoport nézte a turista látványosságokat az összes városban, én loholtam mindenütt netkávézókba, mert nem működött a wapp küldföldről , hiába intéztem el jó előre...

vagy...

midnekinek ismerős a közös családi vacsora , esküvő rendezvény bármi...
hát én is elszakadtam 1x a gép elől :p vacsizni...
pont eszem a franciahagymakrém levest, amikro csörög a telcsi, ( Sati komám) hogy mekkora szövi háború alakul ki, mikor tudok géphez ülni...

nah gyorsan el rohanok a legközelebbi net kávézóba- nincs nyitva...ha már elindultam inkább haza autókáztam... elintéztem a dolgomat aztán vissza az éttermebe...

még csak akkor fejezték be a második fogást nem maradtam le semmiről , de volt aki furcsán nézett rám hogy mi van...

:p :p

a munkahelyi hódozásról nem is beszélve, amíg tűri a cég... :p
én egy szállodában voltam ügyvezető, de túl sokat ültem ahód előtt, szóval nem tetszett senkinek, így azóta itthon vagyok nem dolgozom... ( lehet kötetlenebb pénzforrást keresni ;) )

nem kell hogy piszkáljanak, amikro pár mp van a támadásra...

hogy függés e ?
lehet, de pl nekem a párom úgy látja,több dolog között persze a hóddal kapcsolatban is, hogy ha azt csinálom amit szeretek, addíg vagyok boldog...

;)

Szecsa 03-23-2007 15:05

En alapvetoen, aki latott mar elobe, tudja, hogy eleg nagy fuggo vagyok :)
De amikor ki kell kapcsolodni, akkor siman felreteszem a hodot :) Foleg mostansag...

Baratnomhoz mar telot sem viszek fel eve :)

Hóhér 03-23-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 82058)
En alapvetoen, aki latott mar elobe, tudja, hogy eleg nagy fuggo vagyok :)
De amikor ki kell kapcsolodni, akkor siman felreteszem a hodot :) Foleg mostansag...

Baratnomhoz mar telot sem viszek fel eve :)

ez nem semmi

grt

:D

Valezius 03-23-2007 16:26

ez a topic kezd olyanná válni, mit az amerikai filmekben látott anonim alkoholisták klubja. :D :D :D

monro 03-24-2007 11:55

Érdekesnek találom, hogy a szavazásra bocsátott kérdésre adható válaszok is kérdések :D:D:D Csak nekem furi a dolog? ;)

Mindenesetre ha a kérdőjelek helyére pontokat képzelek akkor valószínűleg a 2. pontra szavaznék :)

laci 03-24-2007 12:05

Ez egy kaotikus topic, egy dologról szólna a cím alapján, másikról a szavazás alapján, és ezektől függetlenül tök másról beszélgetünk :D

casper 03-24-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by monro (Post 82139)
Érdekesnek találom, hogy a szavazásra bocsátott kérdésre adható válaszok is kérdések :D:D:D Csak nekem furi a dolog? ;)

Mindenesetre ha a kérdőjelek helyére pontokat képzelek akkor valószínűleg a 2. pontra szavaznék :)

csepp a tengerben ti tényleg aprólékosak vagytok kezdem megszokni ezt a forumot jo hely ez:):cool:

Bayard 03-26-2007 08:53

tanácstalanságom:)

Ati!

Írtam egy levelet Neked, megtisztelne ha elolvasnád és válaszolnál rá, mert tanácstalan vagyok egy kérdésben.
Köszönöm

Ati 03-26-2007 08:55

Quote:

Originally Posted by Bayard (Post 82322)
Ati!

Írtam egy levelet Neked, megtisztelne ha elolvasnád és válaszolnál rá, mert tanácstalan vagyok egy kérdésben.
Köszönöm

Kérlek, hogy Hódítós kérdésekben a support@hodito.hu címre írjál, a magánlevelezést magáncélokra használom. Köszönöm.

laci 03-26-2007 09:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82323)
Kérlek, hogy Hódítós kérdésekben a support@hodito.hu címre írjál, a magánlevelezést magáncélokra használom. Köszönöm.

Micsoda abszurd szokásaid vannak... :p

Bayard 03-26-2007 09:02

köszi

Megtettem pont egy hete, de közben nem szűnt meg annak oka amiért írtam, és lassan szabiznom kell, ha nem találok megoldást.
Köszi a gyors választ, bocs a zaklatásért.

casper 03-26-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82323)

inditsunk egy magánszférás topicot az adminok titkaival:p
szerintem sokminenkit érdekelne::eek:

casper 03-27-2007 06:40

jo lett a forum külseje:)

Valezius 03-27-2007 07:37

Quote:

Originally Posted by casper (Post 82690)
jo lett a forum külseje:)

Ezt ide kellett? :confused: Elég kaotikus ez a topic, továbbra is. :o

Szecsa 03-27-2007 10:07

Akkor vmi idevágó: Ati a külső jksz bejelentő lap hogy áll?

casper 03-27-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82699)
Ezt ide kellett? :confused: Elég kaotikus ez a topic, továbbra is. :o

köszi mivel én nyitottam a topicot gondoltam ide is irom de már oda is irtam ahova illik még valaki???:eek: :eek:

Stev 03-28-2007 15:03

Quote:

Originally Posted by casper (Post 82754)
köszi mivel én nyitottam a topicot gondoltam ide is irom de már oda is irtam ahova illik még valaki???:eek: :eek:

Szerintem attól hogy te nyitottad a topicot, nem feltétlenül kéne offolnod benne. Arra ott a chat-topic, nyiss oda egyet!

casper 03-28-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 83268)
Szerintem attól hogy te nyitottad a topicot, nem feltétlenül kéne offolnod benne. Arra ott a chat-topic, nyiss oda egyet!

köszi neked is ha végig olvastad a topicot ez az első topicom és nem vagyok mindennel tisztában ezt kb 3szor irtam le de látom itt kicsit nagyképüen kell megnyilvánulni ahhoz hogy normálisan irjanak az emberek (természetesen tisztelet a kivételnek....)

Lyra 03-28-2007 21:37

Quote:

Originally Posted by casper (Post 83358)
köszi neked is ha végig olvastad a topicot ez az első topicom és nem vagyok mindennel tisztában ezt kb 3szor irtam le de látom itt kicsit nagyképüen kell megnyilvánulni ahhoz hogy normálisan irjanak az emberek (természetesen tisztelet a kivételnek....)

Nem mán ecsém, lökd a plóászt, azt gyötrö,öld a betü alám, mejd zlinyáld meg a glogyót... Mit nem lehet ezen elsőre érteni??? :confused: :D ;)

Andrew 03-28-2007 21:51

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 83381)
Nem mán ecsém, lökd a plóászt, azt gyötrö,öld a betü alám, mejd zlinyáld meg a glogyót... Mit nem lehet ezen elsőre érteni??? :confused: :D ;)

HŰŰ :eek: ha ez nem zöld, akkor semmise :D

casper 03-29-2007 08:18

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 83381)

ne haragudj de én magyarul beszélek és azt hiszem ez magyar forum de lehet hogy ezt is rosszul tudom ha igen bocsi......:eek: :eek:

All times are GMT +1. The time now is 19:25.