![]() |
Quote:
|
Quote:
És azóta jobb is, sokkal jobb játéknak venni, és úgy állni a dologhoz, én úgy érzem :) |
Quote:
|
Quote:
Ati erre hogy deritettél fényt hogy a játék függőséget okoz? :) Nem félsz h valaki kártérítési pert indit ellened? pl ki akarja fizettetni a gyógykezelés költségeit :D |
Quote:
Bevallom én eljutottam odáig, h 1 éve vegetálok, de közbe ugynúgy tervezgetek stb.. De még mindig azt mondom inkább ennyi függőség, mint más káros szenvedély:) Persze ak már aludni se tud emiatt,hát ők jobb ha előbb-utóbb felkeresik kezelő orvosukat! :D:D:D |
Quote:
hát számtalan ilyen esetről tudnék mesélni :D :D befizettem az asszonyal egy Lengyel körútra... ahol tudtam szabiztam, ahol nem nem :p írtam a supportra, hogy lehet e gond, ha véletlen innen onnan lépek be Lengyel országról... természetesen azt a választ kaptam , hogy nem lehet gond, ( talán az angolról volt szó éppen ), és hogy nem igen játszottak akkor még sokan onnan... a lényeg az, hogy úgy alakult, hogy amíg a csoport nézte a turista látványosságokat az összes városban, én loholtam mindenütt netkávézókba, mert nem működött a wapp küldföldről , hiába intéztem el jó előre... vagy... midnekinek ismerős a közös családi vacsora , esküvő rendezvény bármi... hát én is elszakadtam 1x a gép elől :p vacsizni... pont eszem a franciahagymakrém levest, amikro csörög a telcsi, ( Sati komám) hogy mekkora szövi háború alakul ki, mikor tudok géphez ülni... nah gyorsan el rohanok a legközelebbi net kávézóba- nincs nyitva...ha már elindultam inkább haza autókáztam... elintéztem a dolgomat aztán vissza az éttermebe... még csak akkor fejezték be a második fogást nem maradtam le semmiről , de volt aki furcsán nézett rám hogy mi van... :p :p a munkahelyi hódozásról nem is beszélve, amíg tűri a cég... :p én egy szállodában voltam ügyvezető, de túl sokat ültem ahód előtt, szóval nem tetszett senkinek, így azóta itthon vagyok nem dolgozom... ( lehet kötetlenebb pénzforrást keresni ;) ) nem kell hogy piszkáljanak, amikro pár mp van a támadásra... hogy függés e ? lehet, de pl nekem a párom úgy látja,több dolog között persze a hóddal kapcsolatban is, hogy ha azt csinálom amit szeretek, addíg vagyok boldog... ;) |
En alapvetoen, aki latott mar elobe, tudja, hogy eleg nagy fuggo vagyok :)
De amikor ki kell kapcsolodni, akkor siman felreteszem a hodot :) Foleg mostansag... Baratnomhoz mar telot sem viszek fel eve :) |
Quote:
grt :D |
ez a topic kezd olyanná válni, mit az amerikai filmekben látott anonim alkoholisták klubja. :D :D :D
|
Érdekesnek találom, hogy a szavazásra bocsátott kérdésre adható válaszok is kérdések :D:D:D Csak nekem furi a dolog? ;)
Mindenesetre ha a kérdőjelek helyére pontokat képzelek akkor valószínűleg a 2. pontra szavaznék :) |
Ez egy kaotikus topic, egy dologról szólna a cím alapján, másikról a szavazás alapján, és ezektől függetlenül tök másról beszélgetünk :D
|
Quote:
csepp a tengerben ti tényleg aprólékosak vagytok kezdem megszokni ezt a forumot jo hely ez:):cool: |
tanácstalanságom:)
Ati!
Írtam egy levelet Neked, megtisztelne ha elolvasnád és válaszolnál rá, mert tanácstalan vagyok egy kérdésben. Köszönöm |
Quote:
|
Quote:
|
köszi
Megtettem pont egy hete, de közben nem szűnt meg annak oka amiért írtam, és lassan szabiznom kell, ha nem találok megoldást.
Köszi a gyors választ, bocs a zaklatásért. |
Quote:
inditsunk egy magánszférás topicot az adminok titkaival:p szerintem sokminenkit érdekelne::eek: |
jo lett a forum külseje:)
|
Quote:
|
Akkor vmi idevágó: Ati a külső jksz bejelentő lap hogy áll?
|
Quote:
köszi mivel én nyitottam a topicot gondoltam ide is irom de már oda is irtam ahova illik még valaki???:eek: :eek: |
Quote:
Szerintem attól hogy te nyitottad a topicot, nem feltétlenül kéne offolnod benne. Arra ott a chat-topic, nyiss oda egyet! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:25. |