Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: az építész (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1576)

LotR 03-21-2007 08:43

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 81357)
OFF:
Javaslom az atomfizikus vagy a kemikus szemelyiseget, hogy Tuvalunak tovabra is erdekes legyen a jatek! :D:D:D

Mire gondolsz a kémikus személyiségnél??? :D

Valezius 03-21-2007 08:50

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81385)
Mire gondolsz a kémikus személyiségnél??? :D

Ez a topic az építész személyiségről szól, és nem a kémikusról. ;) :p :p :p

LotR 03-21-2007 08:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 81388)
Ez a topic az építész személyiségről szól, és nem a kémikusról. ;) :p :p :p

ez a topic Hohér javaslatáról szól, ami egy személyiség aminek még nem adott nevet.. de lehetőleg nem tartalmazza az éppfenntartási ktg-es részt sem...

-Fegya- 03-21-2007 09:40

Továbbra is az a véleményem, hogy hiányzik a játékból valami olyan, ami egy kis plusz védelmet ad az épületeknek. Minden más kap valamilyen faji vagy személyiség plusz védelmet, csak az épületek nem. Ezt a nem túl lényeges hiányosságot küszöbölné ki Hóhér javaslata, ezért támogattam és támogatom.

LotR 03-21-2007 12:32

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 81398)
Továbbra is az a véleményem, hogy hiányzik a játékból valami olyan, ami egy kis plusz védelmet ad az épületeknek. Minden más kap valamilyen faji vagy személyiség plusz védelmet, csak az épületek nem. Ezt a nem túl lényeges hiányosságot küszöbölné ki Hóhér javaslata, ezért támogattam és támogatom.

Hogy még kevésbé lehessen ártani varival és tolival?
Így is erre billent már a mérleg... :p

Kisbér 03-21-2007 12:42

#69-es Hóhér hozzászólása csillagos zöldet ér... :)

Hóhér 03-21-2007 13:12

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81390)
ez a topic Hohér javaslatáról szól, ami egy személyiség aminek még nem adott nevet.. de lehetőleg nem tartalmazza az éppfenntartási ktg-es részt sem...

senki nem tiltotta meg hoyg az új ötletednek nyissál új topicot...

helyette egy másikat kezdtél szét offolni, ahol másról volt szó...

én inkább nyitottam újat.

mutasd meg hogy hol van a levédett építész ötleted , hol nyitottál neki topicot?

egyáltalán mit jelent az, hogy levédett?

bocsánat, de ez az egész egy baromság, amiről beszélsz...

és még valami amiben 100 % biztos vagyok , nyersi vissza nyerés tuti nem lesz, és valahogy azt gyanítom új személyiség se, szóval álmodozz csak tovább...

és védjed lefele a jobbnál jobb ötleteket, amiket még arra sem méltatsz , hogy megnyisd új topicban...

LotR 03-21-2007 16:28

1. nem állt szándékomba szét offolni.
2. nem akartam senkit megsérteni, mikor kicsit elragadtattam magam.
3. lusta vok topicot indítani:p
4. sorry, ha tulságosan magaménak hittem az építész pedig tény nem
kizárt , h a lev. listán már jóval előttem is felvetették.
5. ugyanannyi esélye van annak h lesz építész, mint annak h nyersanyag visszanyeréssel.
6. amugy ezzen már rég módosítottam, abba az írányba hogy kevesebb nyeranyagot igényeljen az építés, de ezek szerint ez elkerülte a figyelmed.
7. nem szoktam álmodozni a hóddal kapcsolatba tuti nem;)

Hóhér 03-21-2007 19:44

nem álmodozol?

pedig az jó dolog, nemrégiben még a klán nevünk is az volt...

Álmodozók...

:p

Eke 03-21-2007 20:55

nekem is tettszik az ötlet,igaz kis korigállásal

monro 03-24-2007 08:54

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 80811)
Miután a másik topic Sati topicja volt,és teljesen más irányú ötlete volt nyitottam egy újat...
Nem tudom már kié volt az eredeti ötlet,de elég sok jó hozzá szólás volt már a témához korábban.

Építész

Az építész az, amire a név utal: építész. Az egyes épületek felépítéséhez, fenntartásához szükséges pénz 20%-kal alacsonyabb. Minden, az épületei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a földrengés és a gyújtogatás.

Én támogatok minden olyan javaslatot ami színesebbé teszi a játékot és van valami gyakorlati "haszna". Ez a javaslat is ilyen.

Everlasting 03-24-2007 12:24

Jónak tűnik a javaslat, de a védekező képesség ilyen formában kicsit durva.
Inkább a jelentős nyersanyag megsporálásra vagy az átépítések megkönnyítésére bontás utáni nyersanyag visszakapást jobb ötletnek tartanám.
Emellett lehetne pl toli és varierőbe beleszámító védelem százaléka. Messze nem olyan hasznos a kiélezett orikkal, de pont azt lehet vele elérni,hogy a be-be szurkáló vegyes orik ellen védekezhet az ember vele-ha ő is áldoz némi helyet a kocsma-templomnak-, de az egyébként sem túl erős echte varis és tolis orik nem szívnának rajta.

sifu 03-24-2007 15:03

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 80974)
"Minden, az épületei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a földrengés és a gyújtogatás."
Lassuk csak , tapoljuk tovabb a hadisokat ? Ha ez a cel akkor nagyon is megfelel. De ha ez bevezetesre kerul a tolisok teljessen el fognak tunni a szintek topjaibol. Mert bizony a gyujtas az egyetlen fegyvere egy tolis orinak, varisnak meg a rengetes.
Szoval szerintem ez mehet ilyen formaban a kukaba.

Az epulet fentartasos dolog meg akar ertelmes is lehet. Azt en is jonak latom.
Szerintem csak erre kellene fokuszalni....

sztem ez a hozzá szólás nagyon igaz maradjon minden úgy ahogy van és régóta jól működik...

laci 03-25-2007 09:31

Akármeddig csökkentenénk az épületfenntartási költséget, az legjobb esetben is csak nagy területen lenne hasznos dolog. Én 1374 hektáron 13670 aranyat fizetek az épületek fenntartásáért, még ha ez teljesen lenullázódna, akkor sem választanám ezt a személyiséget (így, ebben a formában), annyira kevés az a pénz, amit megspórolnék vele...

A 30% védelem meg szerintem is túl durva, elképzelek egy (ilyen) építész óriást, sziesztával...

Synkel 03-25-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82220)
Akármeddig csökkentenénk az épületfenntartási költséget, az legjobb esetben is csak nagy területen lenne hasznos dolog. Én 1374 hektáron 13670 aranyat fizetek az épületek fenntartásáért, még ha ez teljesen lenullázódna, akkor sem választanám ezt a személyiséget (így, ebben a formában), annyira kevés az a pénz, amit megspórolnék vele...

A 30% védelem meg szerintem is túl durva, elképzelek egy (ilyen) építész óriást, sziesztával...

Szieszta véd a rengés ellen? Eddig abba' voltam, hogy nem...

laci 03-25-2007 11:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 82225)
Szieszta véd a rengés ellen? Eddig abba' voltam, hogy nem...

Neeeem... arra céloztam, hogy a szieszta véd a lopásoktól és a gyilkolásoktól, ehhez jönne ennek az építésznek a 30%-os védelme a gyújtogatásokkal és a rengetésekkel szemben, gondoljatok bele, mekkora táp lenne az óriásnak.

Valezius 03-25-2007 12:47

A túlélő óriás nem durva? Mégse választja senki, csak pár kezdő.
Én még ígyse választanám, de hullának jó lenne.
Ezeket a költség csökkentéseket meg szerintem el kéne feledni, mert csak fillérek. Az igazi költség az építőanyag. Tehát vagy építsen kevesebből, vagy kapjon vissza bontás után.

laci 03-25-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82246)
A túlélő óriás nem durva? Mégse választja senki, csak pár kezdő.
Én még ígyse választanám, de hullának jó lenne.
Ezeket a költség csökkentéseket meg szerintem el kéne feledni, mert csak fillérek. Az igazi költség az építőanyag. Tehát vagy építsen kevesebből, vagy kapjon vissza bontás után.

De a túlélő óriás sziesztával még mindig nem védi az épületeidet, ez az építséz viszont már azt is óvná.

Szóval: túlélő/építész óriás, szieszta fent, aztán szevasztok... így is óriástúltengés van a játékban, mi lenne egy ilyen kombinációval?

Xeper 03-25-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82264)
De a túlélő óriás sziesztával még mindig nem védi az épületeidet, ez az építséz viszont már azt is óvná.

Szóval: túlélő/építész óriás, szieszta fent, aztán szevasztok... így is óriástúltengés van a játékban, mi lenne egy ilyen kombinációval?

Csak azok választaná be az épületvédő építész személyiséget, akik most a túlélő mellett voksolnak -így szerintem csak a túlélő személyiség rajongótábora fog megcsappanni, nem az óriásé erősödni... (meg természetesen a hulláknak jó, de ők hullák és nem óriások :D )

Andrew 03-25-2007 18:58

mégis mi vinne rá valakit, hogy túlélő, építész óriás legyen, holott lehetne tudós, harcos/vándor óriás is:D

Grabi 03-25-2007 19:03

mégis mi visz rá vkit, hogy 45% barakkal, 10% toronnyal, elit-íjj felállással, 16% templommal játszon oriast megölve ezzel a teljes játékot? az ilyen abnormális játéknak pont ilyen védekezőszemélyiség kell. na ezért nem szeretném ha ez bekerülne

Andrew 03-25-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 82269)
mégis mi visz rá vkit, hogy 45% barakkal, 10% toronnyal, elit-íjj felállással, 16% templommal játszon oriast megölve ezzel a teljes játékot? az ilyen abnormális játéknak pont ilyen védekezőszemélyiség kell. na ezért nem szeretném ha ez bekerülne

az ilyet a legnagyobb élvezet beverni 1-2 mészárra és utána vagy 2 földre :D

Hóhér 03-26-2007 01:14

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82264)

először is talán mondjál konkrét pédákat...

-hány óriást tudsz megrengetni per csoport körülbelül az oriddal.
-hány óriást gyújtottál agyon eddíg, hogy olyan iszonyat károkat okoztál neki, ami ha 30 % al kevesebb lenne, akkor "megúszta " volna a dolgot...
- hány túlélő óriást tudnál nekem mutatni a játékban ( nem kezdőre gondolok, akinek az előző orija élőhalott varázsló volt )

ezekre konkrét választ szeretnék...

vagy kénytelen leszek azt hinni, hogy csak levegőbe való dobálózások ezek a túlélő építész óriás félelmeid...

hopp majdnem elfelejtettem a lényeget !!

még a szieszta is fenn van az óriásunkon...
:p :p

laci 03-26-2007 08:12

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 82308)
először is talán mondjál konkrét pédákat...

-hány óriást tudsz megrengetni per csoport körülbelül az oriddal.
-hány óriást gyújtottál agyon eddíg, hogy olyan iszonyat károkat okoztál neki, ami ha 30 % al kevesebb lenne, akkor "megúszta " volna a dolgot...
- hány túlélő óriást tudnál nekem mutatni a játékban ( nem kezdőre gondolok, akinek az előző orija élőhalott varázsló volt )

ezekre konkrét választ szeretnék...

vagy kénytelen leszek azt hinni, hogy csak levegőbe való dobálózások ezek a túlélő építész óriás félelmeid...

hopp majdnem elfelejtettem a lényeget !!

még a szieszta is fenn van az óriásunkon...
:p :p

1. Na lássuk: hadi óriásokat a varázsló országommal simán tudok rengetni. De ne kérdezz ekkora butaságokat, hogy mondhatnék konkrét példát arról, hogy hány óriást tudok megrengetni a csoportomban? Jelenleg 1114 ország van itt, a felettem 50, és az alattam 50 körre levő országokról mit mondjak? Te tudsz pontos számot, hogy hányat tudsz beütni, vagy hányat tudsz lelopni a csoportodban?

2. Magasabb területen, ha egy óriást szét akarsz szedni, akkor annak az egyik módja az, hogy elkezded módszeresen, napokon át gyújtogatni, és ha van rá lehetőség, rengetni.

3. Bizony láttam már túlélő óriást, nem is kezdőnél, sokadik személyiségnél (tudod, egy betonnak kiépített országnál 3-4. személyiségnek már egészen hasznos, azzal tuti nem fognak gyilkolászni, legalábbis gondolom, ez a logika).

De szerintem a bontás utáni nyersanyag-visszanyerés sokkal értelmesebb dolog, arról nem beszélve, hogy egy kicsit értelmetlen is "építésznek" nevezni azt, ami nem épít, csak védi az épületeket.

Mindegy, sokan panaszkodnak arról, hogy egyre több a beton, nyugisan felfedező ország. Ha ezt a vonalat akarjuk erősíteni, akkor hajrá.

LotR 03-26-2007 09:06

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82246)
Az igazi költség az építőanyag. Tehát vagy építsen kevesebből, vagy kapjon vissza bontás után.

Ezzel egyet értek. :):):)

LotR 03-26-2007 09:08

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 82268)
mégis mi vinne rá valakit, hogy túlélő, építész óriás legyen, holott lehetne tudós, harcos/vándor óriás is:D

én nem tudom mi vinne rá:D

De én támogatom Hóhér javaslatát! :D:D:D
Nekem már megvan ,h amint lefordulok, melyik 3 személyiséggel fogok játszani, amint ez bekerül, 1 biztos:)

laci 03-26-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 82328)
én nem tudom mi vinne rá:D

De én támogatom Hóhér javaslatát! :D:D:D
Nekem már megvan ,h amint lefordulok, melyik 3 személyiséggel fogok játszani, amint ez bekerül, 1 biztos:)

Nekem is... tudós-túlélő-építész óriás (meg még +2, azt majd meglátom), aztán szevasz világ, elleszek egyedül, Laci világában :D

laci 03-26-2007 12:22

Ja, még valami: ez a személyiség bizony jól jönne a hadisoknak, mert a varázslók/tolvajok még kisebb mértékben tudnának ártani nekik. De a varázslókat és a tolvajokat ki vagy mi védi meg a pusztítástól?

Everlasting 03-26-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82388)
Ja, még valami: ez a személyiség bizony jól jönne a hadisoknak, mert a varázslók/tolvajok még kisebb mértékben tudnának ártani nekik. De a varázslókat és a tolvajokat ki vagy mi védi meg a pusztítástól?

Esetleg a logikából adódóan az építész személyiség?:)

LotR 03-26-2007 12:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82388)

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 82390)

Először olvasd már el legalább az topic nyitó HSZ-t! ;)

bodolur 03-26-2007 12:32

Nekem is tetszik ez a személyiség.

laci 03-26-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 82390)

Lásd a témanyitót: a mágikus és a tolvaj akcióktól védené az épületeket.

Nagyon frankó lesz: a túlélő 30%-ban véd az emberek elleni MÁGIKUS és TOLVAj akciók ellen, az építész 30%-ban véd majd az épületek elleni MÁGIKUS és TOLVAJ akciók ellen... a hadisok meg ugyebár tovább mészárolgatnak és pusztítanak, 100% hatékonysággal.

Nem lehetne mégis inkább kihagyni ezt a védekező személyiséget, és inkább annál maradni, hogy bontáskor x% nyersanyagot visszanyerjen az, aki felveszi az építészt? Az mindenkinek hasznos lehetne, és nem a varázslók/tolvajok még erősebb ellehetetlenítését szolgálná. (az épületfenntartási költséggel 20%-os csökkentésével nem is foglalkozom, az nevetséges, pár ezer arany körönként...)

Hóhér 03-26-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82318)
1. Na lássuk: hadi óriásokat a varázsló országommal simán tudok rengetni. De ne kérdezz ekkora butaságokat, hogy mondhatnék konkrét példát arról, hogy hány óriást tudok megrengetni a csoportomban? Jelenleg 1114 ország van itt, a felettem 50, és az alattam 50 körre levő országokról mit mondjak? Te tudsz pontos számot, hogy hányat tudsz beütni, vagy hányat tudsz lelopni a csoportodban?

off

erre véletlen teljesen pontos számot tudok mondani.

az első kérdésre a válaszom: mindet...
a másodikra egyiket sem...

a kérdéseimnek meg volt az értelme, nem volt butaság...

az viszont igen, hogy 1x véletlen láttál valahol egyetlen egy országot túlélő személyiséggel, sokadik személyiségként, és erre alapozod a játék játszhatatlanságát, hogy mindenki full beton ország lenne, és nem lehetne beütni senkit...

ez vicces...

Everlasting 03-26-2007 13:00

minden hozzászólást elolvasok egy olyan topikban amihez hozzászólok, pár sorral fentebb már írtam, de LotR nem olvastad:)

viszont pl a szavazás is arról szól " igen, hasonló tulajdonságokkal" és nem arról hogy szó szerint az amit Ákos leírt.

laci 03-26-2007 13:01

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 82399)
off

erre véletlen teljesen pontos számot tudok mondani.

az első kérdésre a válaszom: mindet...
a másodikra egyiket sem...

a kérdéseimnek meg volt az értelme, nem volt butaság...

az viszont igen, hogy 1x véletlen láttál valahol egyetlen egy országot túlélő személyiséggel, sokadik személyiségként, és erre alapozod a játék játszhatatlanságát, hogy mindenki full beton ország lenne, és nem lehetne beütni senkit...

ez vicces...

Meg ne sértődj nekem... amint írtam, én tuti tudós-túlélő-építész óriást játszanék, amint bevezetnék, egészen az 1A-ig, csupa íjjal és toronnyal. Hogy más mit tenne, azt nem tudom, de szerintem nem vagyok én akkora különc, hogy senki más ne tenné azt, amit én.
Ahogy edig is voltak beton elfek és védekező óriások, most is lennének, csak még betonabban és még védekezőbben.

Ennyi, és ne húzd fel magad, ez egy vita, és ha nem kérsz esetleges ellenvéleményeket, akkor szólj, abbahagyom.

LotR 03-26-2007 13:40

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 82403)
minden hozzászólást elolvasok egy olyan topikban amihez hozzászólok, pár sorral fentebb már írtam, de LotR nem olvastad:)

viszont pl a szavazás is arról szól " igen, hasonló tulajdonságokkal" és nem arról hogy szó szerint az amit Ákos leírt.

Ha elolvastad, akkor áruld már el nekem a tolvaj és varázsló országokat hogyan véded meg az esetleges pusztítástól építész személyiséggel?:confused:
MErt ugy ha olvastad a jelenlegi építész személyiség, nem tartalmaz semmi olyat ami védene a hadi akciok ellen....

Everlasting 03-26-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 82415)
Ha elolvastad, akkor áruld már el nekem a tolvaj és varázsló országokat hogyan véded meg az esetleges pusztítástól építész személyiséggel?:confused:
MErt ugy ha olvastad a jelenlegi építész személyiség, nem tartalmaz semmi olyat ami védene a hadi akciok ellen....

Elárulom:
Látod nálam az beleférhet a hasonlóba:)-tudod a szavazásról amit írtam...

Én az ötlet alapnak azt vettem hogy építész, aki olcsóbban épít, esetleg nyersit kap vissza ÉS védi az épületeit. Igaz hogy úgy indul, hogy a mágikus és tolis akcókkal szemben, de ha valaki felveti hogy akkor a pusztítás túl erős lesz akkor nem lehet felvetni hogy az is belekerülhet valamilyen formában?

Egyébként ha tényleg olvasod is a topikot akkor láthatod hogy én erdetileg egy másik elképzelést támogatnék inkább, de mindenképp hasznosnak tartom az ötletet. Csak könnyen túl erős lehet, főleg ha minden jót megkap és túl nagy százalékkal

Andrew 03-26-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82398)
Nem lehetne mégis inkább kihagyni ezt a védekező személyiséget, és inkább annál maradni, hogy bontáskor x% nyersanyagot visszanyerjen az, aki felveszi az építészt? Az mindenkinek hasznos lehetne, és nem a varázslók/tolvajok még erősebb ellehetetlenítését szolgálná. (az épületfenntartási költséggel 20%-os csökkentésével nem is foglalkozom, az nevetséges, pár ezer arany körönként...)

hurráááá, rúgjuk seggbe a törpöket :D mert ebből az lenne...
így is panaszkodnak a törpe tekizése miatt, hát ha még a bevételüket is csökkentenénk :)

habár igaz, hogy mint 'nem törpe' én nem bánnám ha bevezetnék, mert lehet többet ütnék bontással, de a törpéknek ezzel vagy 10% jöveedelem kiesést okoznánk, ami ugyan nem túnik soknak, de sokaknak épp ez az össz profitjuk, mert sokat költenek a nekik okozott károkra

Synkel 03-26-2007 17:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82318)
2. Magasabb területen, ha egy óriást szét akarsz szedni, akkor annak az egyik módja az, hogy elkezded módszeresen, napokon át gyújtogatni, és ha van rá lehetőség, rengetni.

3. Bizony láttam már túlélő óriást, nem is kezdőnél, sokadik személyiségnél (tudod, egy betonnak kiépített országnál 3-4. személyiségnek már egészen hasznos, azzal tuti nem fognak gyilkolászni, legalábbis gondolom, ez a logika).

De szerintem a bontás utáni nyersanyag-visszanyerés sokkal értelmesebb dolog, arról nem beszélve, hogy egy kicsit értelmetlen is "építésznek" nevezni azt, ami nem épít, csak védi az épületeket.

Mindegy, sokan panaszkodnak arról, hogy egyre több a beton, nyugisan felfedező ország. Ha ezt a vonalat akarjuk erősíteni, akkor hajrá.

Na, kezdem:)
Magasabb szinten ha egy óriást szét akarok szedni, elkezdem módszeresen mészárolni, esetleg pusztítani, bár én mészár-párti vagyok:) Lehangoló a gyújtogatás eredménye, nem hiszem, hogy egy átlagos tartalékkal rendelkező óriást valaha is szét lehetne szedni vele. Emberlopás dettó...

Túlélő óriást én is láttam, mint ahogy túlélő hullát is, valahogy nagyon nagy értelmét nem láttam sose. Egy gazdálkodó óriás esetében 20x hatékonyabb személyiség.

A bontás utáni nyersivisszanyerés elképesztően táp személyiséggé tenné az
építészt. Nem 200 hekiről beszélek, de 1k-n már vagyont lehetne megtakarítani 1-1 alábontásnál, A-ról meg ne is beszéljünk.

A betonozás egy dolog, nem hiszem, hogy nagyon sok óriás betonozná be magát. Ha meg mégis, jönnek majd az orkok, és beverik:D

Hóhér 03-26-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82404)
Meg ne sértődj nekem... amint írtam, én tuti tudós-túlélő-építész óriást játszanék, amint bevezetnék, egészen az 1A-ig, csupa íjjal és toronnyal. Hogy más mit tenne, azt nem tudom, de szerintem nem vagyok én akkora különc, hogy senki más ne tenné azt, amit én.
Ahogy edig is voltak beton elfek és védekező óriások, most is lennének, csak még betonabban és még védekezőbben.

Ennyi, és ne húzd fel magad, ez egy vita, és ha nem kérsz esetleges ellenvéleményeket, akkor szólj, abbahagyom.

nem húzom fel magam, egyszerűen csak normális játékmenetre tudok csak gondolni...
ez amit te írsz ez nem az...
más topciokban elemzgették páran ezt a játékstílust...

szerencsére nem jellemző

( pl. ha meglátok egy óriás túlélőt, vagy varázsló hullát, esetleg harcos embert egy mosoly :) és mehet a sereg... )

ráadásul totál úgy érzem, össze vissza beszélsz, egyszer azt írod hogy építész túlélő óriást indítanál, egyszer meg hogy szanaszét gyújtod az óriásokat ( óriással ??? ) , meg rengeted...

bocsánat, de valahogy úgy érzem ezek mögött nem sok tapasztalat, esetleg véghez is vitt akció húzódik...

All times are GMT +1. The time now is 18:46.