Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   szövi nem 4 fővel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1554)

Synkel 07-26-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112184)
Egy jó óriás varis majdnem akkora sereget tud tartani mint a hadis...

De talán szinesebb lenne a játék ha a csonka szövik erősödnének.

Ezt a két gondolatot emelném ki. Az első nemes egyszerűséggel marhaság. Ha akkora sereget tart, akkor hadiank nevezzük, nem varinak.

Én is attól tartok, hogy színesebb lenne. 2 tagú gyilkológépek rohangálnának az alsó csoportokban, és kezdhetnénk törni a fejünket, hogyan is gyengítsük őket, mert így túl erősek...

-Ede- 07-26-2007 16:53

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112175)
Azok a "hurcolt" varik meg tolik hozzák az infót és nagy szerepet játszanak egy háborúban nem is beszélve arról, hogy tudnak jelentős sereget is tartani...

kérdés, voltál te valaha varival v tolival szöviben?
egy szöviben levő tolitól elvárják h 30-34%kocsmát tartson, emellett örül ha megbírja védeni magát, ütni max hiénázás, az is csak alsóbb szinteken mer pl 2/B-ben senki nem támad ki fullra, a seregcserét nehéz megoldani, és az íjak kevesek, főleg h akkor az ő országa marad védtelen!
a tolis még talán tudja fedezni a felfedezéseit, de a varit a szövik húzzák fel és tápolják!

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112184)
Egy jó óriás varis majdnem akkora sereget tud tartani mint a hadis...

szóval ezért látok körülöttem olyan hadis varisokat akiknek 20-22%templomuk van??(azaz közel sem jó varik) és kb 30-35%barakkjuk(amivel 2/b-ben már nem lehet ütni)
hmmm ha megcsinálod(és fenn is tudod tartani) azt a hadis varist, ami felveszi a harcot a varisokkal és a hadisokkal is, akkor gratulálok

ha 2 óriás összeáll, az átlagosnál kicsit több templommal, akkor 20%bónusszal szerintem is végig tudnak pusztítani egy csoportot, lehet h volna olyan aki megállíthatná őket, de ha érzik h szorul a hurok, akkor 8 körön belül már nagyon messze vannak(ennyi idő alatt nehéz szétszedni az óriásokat, főleg tolival:D)

Andrew 07-26-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 112193)
ha 2 óriás összeáll, az átlagosnál kicsit több templommal, akkor 20%bónusszal szerintem is végig tudnak pusztítani egy csoportot, lehet h volna olyan aki megállíthatná őket, de ha érzik h szorul a hurok, akkor 8 körön belül már nagyon messze vannak(ennyi idő alatt nehéz szétszedni az óriásokat, főleg tolival:D)

megjegyzem, olyan most is van, ami tud ilyet csinálni, úgyhívják, hogy 4 óriás ;)
de ennek méltő ellenfele lehetne egy 3 óriásból álló szövi :)

wand 07-26-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112161)
Azért a 20 % bónusszal nem lesz teljes értékű szövi... A 4 tagú még mindig jóval erőssebb.

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112164)
Én nem tartom olyan vészesnek ezt az 1,8-at.
Négy a kettő ellen továbbra se lenne sok esély.

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112177)
Sereget meg 4 ortól tudnak vinni simán szétkapják az a 20 % nem sokat ér. A 2 fősnek meg semmi infója az ellenfélről

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112180)
Nem értem miért lenne 20% bónusszal 2 tag erőssebb mint egy 4 fős szövi... biztos az én számológépem máshogy számol:)

pár dolgot kérdeznék: ha szerintetek ennyire gyenge lenne akkor minek kardoskodtok, hogy egy ilyen (szerintetek) gyenge szövi lehessen??? :confused:

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 112174)
de... egy kétfős szövinek az egyik tagját seperc alatt szétszedi a varis és a tolis, a másik tagra pedig még minidg ott van a két hadis :D:D:D

ez esetben miért akarsz nekik katonai +erőt adni? nem az lenne a logikus, hogy akkor mágikus és tolvaj akciók ellen kéne neki védelem??

amügy teljesen Synkellel értek egyet egy 2 fős óriás szövi +20%-al ha csak az egyik egy picit varisabb, akkor simán látja egy szövi 3 tagját, a vari meg a 2. kör végére min 5-6 körre kerül a 2 hadis a tolissal egyetemben meg szépen mehet szabira..
nem beszélve ha a 2főssel szemben egy mf van.. annak sincs emmi esélye.

nem véletlen van kitalálva, hogy egy mf 40%ot kap, egy szövis meg alap esetben a másik hadistól visz +50% ot. nem tudom miért nem belátható, hogy a 80% az jelentősen több..?

Burning 07-26-2007 17:07

nem tom, de ha valakinek ennyire kéne a bónusz akkor megkeresné két ismerősét, akiknek nincs ott orija, hogy regeljen (ha a felsőbb csoportokban van, akkor lépjen szintet) oda...utánna rögtön szabizhat, tehát plussz teher nem lesz, nem kell foglalkozzon vele, de a szövi megkapja a 20%-ot védelemre, tehát 20%-al kevesebb íj, és ennyivel több paci mehet....

wand 07-26-2007 17:08

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 112197)
megjegyzem, olyan most is van, ami tud ilyet csinálni, úgyhívják, hogy 4 óriás ;)
de ennek méltő ellenfele lehetne egy 3 óriásból álló szövi :)

bocs deha 4 óriásnak méltó ellenfelet keresel javaslom a 4 gnómot.. :)

Valezius 07-26-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by wand (Post 112199)
pár dolgot kérdeznék: ha szerintetek ennyire gyenge lenne akkor minek kardoskodtok, hogy egy ilyen (szerintetek) gyenge szövi lehessen??? :confused:

Ha már megszólítottál, mint mondtam nekem jó így is, egy kis elmefuttatást megérdemel a dolog.
Ha meg olyanokat hallok, hogy a toli és a vari csak kolonc a szövinyakán, arra muszáj válaszolnom. :)

Betelgeuse 07-26-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112187)
Ezt a két gondolatot emelném ki. Az első nemes egyszerűséggel marhaság. Ha akkora sereget tart, akkor hadiank nevezzük, nem varinak.

Én is attól tartok, hogy színesebb lenne. 2 tagú gyilkológépek rohangálnának az alsó csoportokban, és kezdhetnénk törni a fejünket, hogyan is gyengítsük őket, mert így túl erősek...

Az én értelmezésemben amit Te írsz az a marhaság legendákról meg gyilkológépekről:) Az óriás varisnak nem kell mindenkit meggömböznie elég ha a hadisokhoz meg a tolishoz befér. 40 % barakkom és 20 % templomom van és környék 90 %-át gömbözöm akit nem ahhoz befér a tolis 20 % kocsmával és 40 % barakkal. Azért ez szerintem jelentős sereg... A hadisoknak 50 % barakk. Hol ellenfél egy 2 fős gyilkológép?:)

wand 07-26-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112177)
az a 20 % nem sokat ér.

néha úgy érzem valami egész más jétékról beszélnek itt emberek..:(
a 20% nem sokat ér?? de az elfet a 30% miatt gyakorlatilag kasztrálni kellett tolik-varik terén..

wand 07-26-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112203)
Az én értelmezésemben amit Te írsz az a marhaság legendákról meg gyilkológépekről:) Az óriás varisnak nem kell mindenkit meggömböznie elég ha a hadisokhoz meg a tolishoz befér. 40 % barakkom és 20 % templomom van és környék 90 %-át gömbözöm akit nem ahhoz befér a tolis 20 % kocsmával és 40 % barakkal. Azért ez szerintem jelentős sereg... A hadisoknak 50 % barakk. Hol ellenfél egy 2 fős gyilkológép?:)

és túl jutottatok már a 300 hektáron? :D
mert amikor a "tolisotokat" szétlopják, és a "varisotokat" szétrengetik, majd biztos úgy döntenek jó lesz nekik kicsit kevesebb barakkal is..

Betelgeuse 07-26-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by wand (Post 112206)
és túl jutottatok már a 300 hektáron? :D
mert amikor a "tolisotokat" szétlopják, és a "varisotokat" szétrengetik, majd biztos úgy döntenek jó lesz nekik kicsit kevesebb barakkal is..

1300 és 800 hekin vagyunk:P Az ellenfél varisa miért a varist rengetné?:) kiromboljuk 5 körre a varist/tolist és lehúzhatja a varikat/tolikat valahol:) De ez már nagyon off

-Ede- 07-26-2007 18:22

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112203)
40 % barakkom és 20 % templomom van és környék 90 %-át gömbözöm akit nem ahhoz befér a tolis 20 % kocsmával és 40 % barakkal. Azért ez szerintem jelentős sereg... A hadisoknak 50 % barakk.

oké, és ha kitámadsz, az első arra tévedő maradék 10% szívrohamot kap mielőtt a teljes szövije 20sereggel(esetleg 16-tal, ha vannak gnómok) megy hozzád földért:D

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112209)
1300 és 800 hekin vagyunk:P Az ellenfél varisa miért a varist rengetné?:) kiromboljuk 5 körre a varist/tolist és lehúzhatja a varikat/tolikat valahol:) De ez már nagyon off

az ellenfél varisa azért a varist szivatná szét, h te ne tehesd!
és mégis mit gondolsz, amikor a teljes szövid, szinte teljesen kitámad h leverjen egy jól bevédett tolit+ 1 varist, a két hadis az ellen szövijében mit fog tenni??(erre írják h addig a szövi többi tagja majd újságot olvas:cool:)
nevetve végigpusztítanak mindenkit és csak sírás lesz a vége

(amúgy a toli még meg is köszöni ha 5 körre küldöd, hisz ott a leghatásosabb)

Valezius 07-26-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 112218)
oké, és ha kitámadsz, az első arra tévedő maradék 10% szívrohamot kap mielőtt a teljes szövije 20sereggel(esetleg 16-tal, ha vannak gnómok) megy hozzád földért:D

Ezt azért átgondoltad? 1200hekin, 25% templommal, 30% barakkal tudtam úgy ütni, hogy 10% tornyos íjász otthon maradt... Azon ha te átjössz 16sereggel, le a kalap előtted.

wand 07-26-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112220)
25% templommal, 30% barakkal tudtam úgy ütni, hogy 10% tornyos íjász otthon maradt...

25% templom+10% torony+ 40% barakk + házak.. komplett szövi tanya nélkül? pff, ez olyan mértékű függés a piactól, hogy még meg se kell üsselek, elég ha kiveszem 1 napig a gabona piacot, és máris mindnyájan mehettek szabira ;)

Valezius 07-26-2007 18:52

Quote:

Originally Posted by wand (Post 112222)
25% templom+10% torony+ 40% barakk + házak.. komplett szövi tanya nélkül? pff, ez olyan mértékű függés a piactól, hogy még meg se kell üsselek, elég ha kiveszem 1 napig a gabona piacot, és máris mindnyájan mehettek szabira ;)

17%ház+25% templom+30%barakk (vagy annyi se)+15% tanya +egyéb, nem tudtam sok mindenkit ütni, de 800-1200között találni olyat, akit ennyivel is belehet (persze mf voltam), tehát 20% templommal és 40% barakkal szöviben is lehet, és még marad otthon íj is :p

-Ede- 07-26-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112220)
Ezt azért átgondoltad? 1200hekin, 25% templommal, 30% barakkal tudtam úgy ütni, hogy 10% tornyos íjász otthon maradt... Azon ha te átjössz 16sereggel, le a kalap előtted.

20%nyi támadó barakkal mit ütöttél?a hadisunk gykran 40%támadóval nem talál célpontot, még akkor se ha a teljes szövi segíti!!
milyen csoport volt ez? mert az tuti h nem 2/B!(3.szinten még el birom képzelni h ilyennel mehet az ütés,bár ott is elég elöl van ahoz, h max némi hiénázás, az meg nem igazi ütés)

Valezius 07-26-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 112226)
20%nyi támadó barakkal mit ütöttél?a hadisunk gykran 40%támadóval nem talál célpontot, még akkor se ha a teljes szövi segíti!!
milyen csoport volt ez? mert az tuti h nem 2/B!(3.szinten még el birom képzelni h ilyennel mehet az ütés,bár ott is elég elöl van ahoz, h max némi hiénázás, az meg nem igazi ütés)

2B
szöviben lévő íj+pacisokat.
kb 10-13K elittel be tudtam ütni őket.
aztán volt egy üres ország is, amire ki akartam menni egy kis meg egy közepes sereggel, de a másodikra nem maradt gabcsi, az első meg 4sreggel ütközött.

1160 és 1240hekinél találkoztam ezekkel az orikkal. Szóval még B-ben is akad célpont.

nem mintha számítana, de gömbből támadtam és nem krónikából.

Betelgeuse 07-30-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 112218)

Te viccelsz:)
a 40 % barakkból ha fél barakknyi sereggel megyek 1300 hekin az szövisegítséggel 39 k paci. Ennyivel elég sok országhoz beférek és marad otthon 15600 íj 130 toronyban amihez kell vagy 30k paci. Melyik gnóm is jön át ezen 4x?:)

DARKNESZ 08-22-2007 13:00

Lehet hogy ezért megint (-) kapok:) és lehet hogy én értelmezem rosszul de az én véleményem az hogy ez nem lenne jó.
azért 4 tagú egy szövi hogy annyi is legyen benne tehát ha csonka akkor keress anyi tagot hogy kiadja a 4 főt és ha oda figyeltek egy másra nem kell
még pluszba rá hiszen tudjátok védeni egymást és vannak ám a fajodnak bónuszai is úgyhogy szerintem ez nem jó ötlet

lacqa 08-22-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 119312)
Lehet hogy ezért megint (-) kapok:) és lehet hogy én értelmezem rosszul de az én véleményem az hogy ez nem lenne jó.
azért 4 tagú egy szövi hogy annyi is legyen benne tehát ha csonka akkor keress anyi tagot hogy kiadja a 4 főt és ha oda figyeltek egy másra nem kell
még pluszba rá hiszen tudjátok védeni egymást és vannak ám a fajodnak bónuszai is úgyhogy szerintem ez nem jó ötlet

ez szépen hangzik, de gyakran nem így van a valóságban. ugyanis ott az ideálistól eltérően előfordul, hogy nem találsz olyan játékost, akivel jól együtt tudsz működni. sőt kisebb csoportokban van olyan is, hogy egyáltalán nem találsz.

asher 08-27-2007 18:38

szerintem jó ötlet.

mármint az, hogy csonka szöviket vegyük úgy mintha a hiányzó tagok SZ-ek lennének, igy csak védelemre lenne (egyke tagnak is már) 30/20/10% csak katonai támadásokra.

ezt támogatom.

Burning 08-30-2007 05:04

Quote:

Originally Posted by asher (Post 120944)
mármint az, hogy csonka szöviket vegyük úgy mintha a hiányzó tagok SZ-ek lennének, igy csak védelemre lenne (egyke tagnak is már) 30/20/10% csak katonai támadásokra.

ezt támogatom.

természetesen, ha egyedül van mf lesz mert 40% jobb mint 30:)
mindamellett, ezt ma is megtehetik, hogy megkérnek egy havert hogy regizzen orit, amit csak szabira kell tegyen, így lehet csak 2 tag van akik jól együtt működnek, de kapnak bónuszt:)

Ati 02-05-2008 16:44

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88550)
mondjuk, akkor Atiéknak kéne két új oldalt csinálni, hogy triumvirátus, és duó vagy akárhogy is neveznénk...

Ez mindenképp felejtős.

Ati 02-05-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 110987)
Ez jó ötlet, nekem tetszik, de a másik irányba (több tag) is kellene bővíteni, de persze azért keretek között. Mondjuk: van a szövetség vezérénél egy plusz épület, ami a követség. Minél több van, annál többen lennének egy szövetségben. Ezért minden újabb követség 10%-kal több nyersanyagba kerülne.
Így kezdődne ez:
Követség száma Fa Kő Agyag
  1. 100 100 100
  2. 110 110 110
  3. 121 121 121
És ez folytatódna tovább a századikig. Innét már nem lehetne többet építeni.

Ez szintén felejtős.

Ati 02-05-2008 16:56

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 111912)
Szerintem nagyon jó ötlet lenne kicsit életképesebbé tenni a csonka szöviket, de kár lenne tulbonyolítani a dolgokat. Kapjanak ugyanúgy 10-20-30% bónuszt ezek a szövik mint ahogy a szabis szövitag után van de ez járjon a támadásra is.

Miért járjon a támadásra? Ha erősebb sereggel akar támadni, mint ami neki van, akkor vigye a szövetségesét is. Ne azzal akarjon plusz támadóerőt szerezni, hogy kevesebben vannak szöviben.

Ati 02-05-2008 17:05

No, mindent végigolvastam.

A támadásra a bónusz azt hiszem, hogy teljesen felejtős. Ha nagyobb támadóerőt szeretnél, akkor vegyél be mégvalakit a szövetségbe.

Amit elképzelhetőnek tartok, az a védelmi bónusz kiterjesztése ezekre a szövetségekre is, a szabin lévő tagok mintájára.

Ennek az oka nagyon egyszerű: ma is megteheted, hogy egy amúgy nem játszó haver országát beveszed a szövibe, ő pedig szabizza magát, és úgy is marad az idők végezetéig.

Ezzel a módosítással az ilyen okok miatt szabin lévő országok feleslegessé válnának.

Más konkrét okot nem látok a változtatásra.

Serg 02-09-2008 15:57

Nem támogatom ha valaki bónuszt akar akkor legyen mf ,ha szöviben akarnak játszani keressék meg hozzá a tagokat ,teljesen irreális szerintem hogy bár csak ketten vannak olyan mintha négyen lennének.

Ati 02-09-2008 19:59

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 157498)
Nem támogatom ha valaki bónuszt akar akkor legyen mf ,ha szöviben akarnak játszani keressék meg hozzá a tagokat ,teljesen irreális szerintem hogy bár csak ketten vannak olyan mintha négyen lennének.

E helyett tehát jobb ötletnek tartod, hogy fiktív országokat regisztálnak, amiket bevesznek a szövibe, és szabira tesznek, hogy elérjék ugyanezt az eredményt. Miért jobb ez?

stampi 02-09-2008 20:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 88889)
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy vagy mf, vagy szövitag. A szövi pedig max 4 taggal rendelkezik. Aki úgy akar játszani, hogy nem használja ki a 4 tagú szövi lehetőségeit legyen mf, vagy ne akarjon bónuszt.

Szerintem is itt az igazság. Ha valaki szövizik, akkor szövizzen. Úgy kell csinálni a szövit hogy az erős legyen. Ha nem tudja akkor majd megtanulja, ha elégszer beütögetik a szövit az mf-k. Az mf-nél is kellene adni a gyengébbeknek akkor még plusz bonust, mert nem bírtak elég erős orit csinálni. Nem? Szóval így jó ahogy van. Aki szövizik, az tudja hogy szöviben van, segítsék egymást a lehető legjobban. Ha meg nem megy akkor bontsanak szövit és legyenek mf-k.

Remedy 02-09-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 157553)
E helyett tehát jobb ötletnek tartod, hogy fiktív országokat regisztálnak, amiket bevesznek a szövibe, és szabira tesznek, hogy elérjék ugyanezt az eredményt. Miért jobb ez?

Hany ilyen letezik? Bevallom, nekem sose jutott eszembe az ilyen, es nem nagyon lattam ilyen szovit se... :)

Redback 02-10-2008 09:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 157557)
Hany ilyen letezik? Bevallom, nekem sose jutott eszembe az ilyen, es nem nagyon lattam ilyen szovit se... :)

Én már láttam olyan szövit, (W-topjában) hogy 2 élezett ori, full elitesek, variban meg toliban és igen csak jók voltak,(kb 18k értéknél voltak) lent a csopi alján meg ült 2 ori szabin,9k értéknél.

Synkel 02-10-2008 10:03

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 157609)
Én már láttam olyan szövit, (W-topjában) hogy 2 élezett ori, full elitesek, variban meg toliban és igen csak jók voltak,(kb 18k értéknél voltak) lent a csopi alján meg ült 2 ori szabin,9k értéknél.

Már bocs, de nekem fenntartásaim vannak az élezett és igencsak jó full elites csonka szövikkel szemben:)
Remynek igaza van, baromira nem általános, hogy csak azért regelgessenk kamu orikat, hogy szabizva a két játékosnak plusz védelmet biztosítsanak. Ráadásul ez talán 5-ben még működik is, de nem hiszem, hogy 4-ben is találnak bármikor két nem játszó, de szövizni hajlandó orit. Enyni energiával felvesznek két tagot a bandába, és már jobban járnak.

Ati 02-10-2008 10:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 157612)
Enyni energiával felvesznek két tagot a bandába, és már jobban járnak.

Ez esetben nem merültek volna fel olyan javaslatok, hogy nulla százalékra is lehessen tenni a segítséget, hogy a szövi által 4000 körre elhívott sereget a szöviből való kilépéskor azonnal fordítsuk vissza, vagy hogy speciális esetben azonnal ki lehessen lépni a szöviből, mert szemmel látható, hogy csak szivatásról van szó, semmi másról.

Valezius 02-10-2008 10:25

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 157612)
Már bocs, de nekem fenntartásaim vannak az élezett és igencsak jó full elites csonka szövikkel szemben:)
Remynek igaza van, baromira nem általános, hogy csak azért regelgessenk kamu orikat, hogy szabizva a két játékosnak plusz védelmet biztosítsanak. Ráadásul ez talán 5-ben még működik is, de nem hiszem, hogy 4-ben is találnak bármikor két nem játszó, de szövizni hajlandó orit. Enyni energiával felvesznek két tagot a bandába, és már jobban járnak.

Ha van jópár ismerősöd akkor találsz, és miért legyen még itt is előnyben az, akinek sok ismerőse van?

Paliking 02-10-2008 10:34

Sziasztok!
Én nem értek egyet ezzel a módosítással, ez nem hiszem, hogy olyan általános volt, hogy tömeges problémát okozott volna bárkinek. Viszont az új verzió az összes MF-nek hátrányt fog jelenteni az eddig 2-3 fős szöviben lévőkkel szemben.
Mi lenne egyébként azokkal az orikkal, akik mondjuk véletlenül egyedül maradnak szövetség vezére vagy tagja státuszban? kap 30%-ot?

Ati 02-10-2008 10:39

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 157616)
Mi lenne egyébként azokkal az orikkal, akik mondjuk véletlenül egyedül maradnak szövetség vezére vagy tagja státuszban? kap 30%-ot?

Természetesen. Vagyis az MF +40%-os védelmével és támadásával, +10%-os alvilágjával szemben kapna egy 30%-os védelmet. 10%-kal kevesebbet a védelemre, 40%-kal kevesebbet a támadásra, 10%-kal kevesebbet az alvilágra.

Azt hiszem, hogy még mindig sokkal jobban megéri az MF státusz ilyen esetben.

Kutyuleee 02-10-2008 10:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 157557)

nálunk 5ön pl volt 2 szabis ország. Igaz, csak egy ideig voltam szövis, hogy segitsek egy havernak helyreállni, de addig volt:D

stampi 02-10-2008 13:23

Én akkor is azt mondom, maradjon ahogy van. A gyenge szövi erősítsen, ha egydül marad szövitag váltson mf-re, ha nem megtévesztésből az.
Vagy akkor a gyengébb mf oriknak is adni kell vmi plussz bonuszt. De mivel ez hülyeség, ezért jobb ha marad minden a régiben.

Serg 02-10-2008 14:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 157553)

Egyszerű:látom hogy van két szabis szövije és arra kap bónuszt nem pedig két nem létező szövetséges után...
Miért is adnánk bónuszt arra ami nincs?
Legalább így az elhagyott orik szépen lekerülnek a süllyesztőbe ezért javaslom hogy ha mindenáron be akarjátok vezetni akkor az egyfősnek ne járjon a 30% bónusz ha csonka szövi akkor az minimum két fő tehát csak onnantól járjon mert az egyfős az mf nem pedig csonkaszövi.

Redback 02-10-2008 18:05

Így olvasva a dolgokat én se naon támogatom hogy csonka szöviknek + védelem járjon...

All times are GMT +1. The time now is 16:34.